Baby, it’s cold outside!
Børn

Baby, it’s cold outside!

Trine // Lortemor.dk
Trine // Lortemor.dk

Baby, it’s cold outside!

Så skal vi til det igen! Ja, altså det er jo allerede begyndt, men vi var jo nogen der gik og ventede på at den der Indian Summer folk snakkede om, ville komme, kom. Det skete ikke rigtigt, og næste gang vi bladrer i kalenderen, så hedder det oktober!

Det betyder ikke kun, at jeg nok skal overveje at pakke badebassinet ude i haven, væk – det betyder også at jeg skal have fundet mit stash af uld og andre varme sager, frem.

Alfred er så småt begyndt at gå sine efterårssko til – ikke helt frivilligt, men den slags er vigtig fortæller jeg ham, når han nægter at stille sine lette og sommerlige kondisko fra sig. Det er simpelthen for koldt, efterhånden. Især hvis man tilbringer halvdelen af sin dag i en sandkasse!

Vi har altid uld på lager – ikke kun fordi vi har vores helt egen strik-pusher der hvert år forsyner os med strikket guld til de kolde vintermåneder – men jeg er også typen der forbereder mig på vinteren, allerede om sommeren.

Jeg har med stor succes fundet rigtig meget strik, til både ham og jeg, på nettet – ofte for en slik. Og ofte har jeg købt en 3-4 ting ad gangen, og på den måde fået lidt mere for pengene, da folk som regel er villige til at give lidt mængderabat.

Jeg har især brugt denne søgning, som er både bred, men samtidig også begrænset. Her finder jeg altid nogle fede retro strikkerier, der er lavet med ægte kærlighed. For mig er det nemlig et must, at vide nogenlunde hvad tingene er lavet af, da jeg har en søn der ikke bryder sig om ting der kradser. Fif hermed givet videre!

Det med at købe brugte sko og støvler kan være en kontroversiel ting, men jeg bruger nu stadig sider som DBA til at søge efter sko og støvler. For os er det rart, at Alfred har mere end ét par, fordi de ofte bliver sjask våde efter en dag i vuggestuen. Og har man købt sådan et bare lækre kernelæderstøvler, så tager de altså en krig om at tørre. Just sayin’.

Jeg søger altid efter ubrugte eller sko der brugt meget lidt. Børns fødder vokser jo som ukrudt, og vi har alle stået i den situation hvor de når at vokse ud af ting, nærmest inden de kommer i brug, eller brugt dem få gange. Derfor kan man finde rigtig meget fodtøj derinde, som nærmest kun lige har nået at være en enkelt tur på legepladsen.

Denne søgning bruger jeg, når jeg skal finde vinterfodtøj til Alfred. Jeg sparer virkelig meget på sko-posten derinde. Og DET kan jeg godt lide!

Halsklude som denne, er rigtig god til de helt små – der er intet de kan blive viklet ind i, men det kræver dog at man har opsyn med dem hvis de er på legepladsen eller andet – men det behøver jeg vel ikke fortælle de garvede forældre derude.

Der er gode og nyttige links til de kolde måneder her:

Børnestrik – herunder trøjer, kjoler, bukser, huer, handsker og dragter.

Vinterstøvler – herunder thermostøvler, gummirøjsere og sko.

Køredragter – herunder fleece, uld og termo.

Go nuts! Efterår er dejligt.

Find det på DBA

 1. Juleplatte, Copenhagen porcelain B&G, 0000, Fra ikke ryger hjem 
Fejler ikke noget 
30 kr stk 
15 cm

  Juleplatte, Copenhagen porcelain B&G, 0000, Fra ikke ryger hjem Fejler ikke noget 30 kr stk 15 cm i diameter Årgang 1972,1973,1974,1977 Har flere til salg Kig venligst under mine andre annoncer

  30,00 kr.20-05-2024
 2. Højstol, Stokke, Velholdt Tripp Trapp stol inklusiv original bøjle, ryglæn og hynder fra Stokke.
Nem

  Højstol, Stokke, Velholdt Tripp Trapp stol inklusiv original bøjle, ryglæn og hynder fra Stokke. Nem at indstille i højden, så den passer til barnet.

  500,00 kr.20-05-2024
 3. Anden damesko, str. 38, Sort

  Anden damesko, str. 38, Sort

  70,00 kr.20-05-2024
 4. Markise, LISSAU, Længde 4 m og udfald 3 m. Lukket kassette med mørkt stof. Ca. 3-4 år gammel og i m

  Markise, LISSAU, Længde 4 m og udfald 3 m. Lukket kassette med mørkt stof. Ca. 3-4 år gammel og i meget fin stand. Fjernbetjening. Indbygget vindsensor. Til vægmontering. Jeg købte denne af en beken

  7.800,00 kr.20-05-2024
 5. Andet, Skumgulv, Babydan, 23 plader skumgulv, sælges til 5 kr pr. plade. 
De er fuldt funktionelle,

  Andet, Skumgulv, Babydan, 23 plader skumgulv, sælges til 5 kr pr. plade. De er fuldt funktionelle, men nogle plader har mærker efter stoleben og lignende.

  5,00 kr.20-05-2024
 6. Andre reservedele, Mobilholder, Skoda, Original mobilholder til Skoda

  Andre reservedele, Mobilholder, Skoda, Original mobilholder til Skoda

  50,00 kr.20-05-2024

Relaterede artikler