Unikt på DBA: Står du og mangler denne alien?
VideoBolig

Unikt på DBA: Står du og mangler denne alien?

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

100.000 kroner. Så meget ville det koste at skabe denne alien i dag. Men Rene satte figuren til salg for ”kun” 15.000 kroner på DBA.

Opdatering: Den unikke alien er blevet solgt. 

Hår, klør fra et dyr og celler. Det var nogle af de ting, som stod pakket ind i lufttætte beholdere med vand i i folkeskolens fysiklokaler. Eller i hvert fald effekter, der mindede om.

Men indholdet i Renes glasmontre overgår nærmest fantasien. Rene ejer nemlig en alien ”på glas”. En alien-skulptur, som han har fået skabt på bestilling, og som nu venter på en ny ejer.

Den alien kalder på en masse svar: Hvorfor ejer Rene en alien på glas? Hvem har lavet den? Hvordan er den lavet, og hvorfor skal den sælges? Du får svar på det meste i videoen, som du kan klikke ’play’ på øverst i artiklen.

Da den vilde alien i dag er solgt, kan du læse dig klogere på den i artiklen, her.

Find det på DBA

 1. Leoparddragt str. 134/140, Varm og vamset leoparddragt. 
Brug den til hygge eller fastelavn. 
Hiller

  Leoparddragt str. 134/140, Varm og vamset leoparddragt. Brug den til hygge eller fastelavn. Hillerød Ø

  60,00 kr.24-09-2023
 2. Mal kostume str. 9-10 år, Fra Descendants-filmene
Hillerød Ø

  Mal kostume str. 9-10 år, Fra Descendants-filmene Hillerød Ø

  60,00 kr.24-09-2023
 3. Halloween flødeboller, Lav 18 lækre flødeboller som græskar ved hjælp af dette flødebollekit.

Sætte

  Halloween flødeboller, Lav 18 lækre flødeboller som græskar ved hjælp af dette flødebollekit. Sættet indeholder: Flødebollebunde Gufblanding Kakaosmør Callebaut-chokolade 28,0% Grøn pulverfarve Øjne

  100,00 kr.24-09-2023
 4. Fadølsanlæg

  Fadølsanlæg

  Fadølsanlæg, Fadølsanlæg Celle Til 5 haner 2 haner medfølger Flaske medfølger Funktions dygtigt Se billeder for stand/type VIGTIGT AT BEMÆRKE: DEN ANGIVNE PRIS ER MINDSTEPRIS PÅ AUKTION, SALGSPRI

  7.000,00 kr.11-09-2023
 5. Cheer leader kostume str. 140, High school musical
Passer også str. 134
Hillerød Ø
Sender ikke

  Cheer leader kostume str. 140, High school musical Passer også str. 134 Hillerød Ø Sender ikke

  60,00 kr.24-09-2023
 6. Slushice maskine

  Slushice maskine

  Lej en Slushice maskine til din fest. Lækker farvestrålende Slushice til en varm sommerdag. Maskinen kan lave op til 6 liter Slush Ice ad gangen. Et sikkert hit til en hver fest. Priser Lejepris

  400,00 kr.24-01-2023

Vidste du, at der findes en hel festkategori på DBA?

Derfor ejer Rene en Alien

Alienen har Rene fået lavet, fordi han skulle bruge den til en tema-firmafest. Rene har arbejdet med at arrangere firmafester for de store virksomheder. Alt fra hawaii-fester til piratfester.

Og en dag meldte Novozymes sig på banen. De ville have et rum-tema til deres fest, fordi de mente, at de havdet nået skyhøje mål. De var allerede fløjet afsted i en rakat, væk fra deres konkurrenter.

For at lave et rum-tema, fik Rene bestilt alienen. Han skabte et hjørne til festen, hvor der stod forskellige skulpturer, sådan så man ikke behøvede at gå rundt i hele lokalet og føle sig skræmt – uhyggen var forbeholdt ét højne. I et andet hjørne svævede planeter og ufoer.

Det er jo lidt risky business at designe en alien og bruge så lang tid på den, når den blot ”skal med til fest”. Derfor er den glas-lignende montre praktisk
Det er jo lidt risky business at designe en alien og bruge så lang tid på den, når den blot ”skal med til fest”. Derfor er den glas-lignende montre praktisk
Det er måske svært at se det, men alienen her er faktisk en pige-alien
Det er måske svært at se det, men alienen her er faktisk en pige-alien

Hvem har lavet alinenen?

Rene arrangerede i sin tid - i sit eventfirma - en masse fester, og derfor havde han Pers nummer koedet ind på sin mobil. Per arbejder nemlig med at skabe figurer.

For eksempel hvis en kvinde skal agere gravid i en film, er Per den, der kan designe det gravide ”skjold”, skuespilleren kan tage på. Per skaber også figurer, der ligner nyfødte børn, så filmsettet ikke skal bakse med en grædende, lille, nyfødt baby på settet. Men skal en film bruge figurer, der agerer forkulede lig (altså personer, der er brændt ihjel), er Per også leveringsdytig i det.

I Pers biks bliver der dertil designet sår, hvis folk på film skal se såret ud. Han kan også fremtrylle ”falsk kaffe”. Det bliver aktuelt, når et reklamebureau skal tage et stilbillede af kaffe, der hældes fra kande og ned i kop. Her kan Per designe den størknede sjat kaffe i luften, så der nemt kan tages billeder frem for at billedet bliver sløret af kaffe i bevægelse.

Det er også Pers firma, der står bag den falske hånd, der er trovæet til Zulu Commedy Galla. Og hvis du ser en mand på film blive slået hårdt i hovedet af en hammer, er det meget muligt en hammer, der kommer fra Pers biks. For Per designer også værktøj, der ligner ægte værktøj, men som i virkeligheden er lavet i skumgummi.

’Man me a woman’. Hvis I har set filmen ’Mrs. Doubtfire’ med Robin Williams, har I også en god idé om, hvad Pers talenter er. I filmen bliver Robin Williams iklædt en slags maske og kostume, så han ligner en gammel dame. I filmen sætter Robin Williams sig i sin brors salon og siger de førnævnte ord. Og så skaber broren masken og kostumet. Den opgave ville Per også kunne klare.

Og hvis nogen ringer og bestiller en alien-figur, så kan Per altså også klare det. 

Find det på DBA

 1. Samlefigurer, Funko Pop, Sælger denne store Harry potter figur. 
Den er 46 centimeter høj.
Byd gerne

  Samlefigurer, Funko Pop, Sælger denne store Harry potter figur. Den er 46 centimeter høj. Byd gerne og kan sendes på købers regning

  750,00 kr.24-09-2023
 2. Samlefigurer, Funko Pop, Mange forskellige Funko Pop figurer haves, alle er pæne og velholdte men ma

  Samlefigurer, Funko Pop, Mange forskellige Funko Pop figurer haves, alle er pæne og velholdte men mange af dem har ikke box og er så 50-70 kr perstyk Skriv for pris og byd gerne. Kan sendes på køber

  123,00 kr.24-09-2023
 3. Samlefigurer, Funko Pop, Mange forskellige Funko Pop figurer haves, alle er pæne og velholdte og er

  Samlefigurer, Funko Pop, Mange forskellige Funko Pop figurer haves, alle er pæne og velholdte og er i box de fleste. Skriv for pris og byd gerne. Kan sendes på købers regning.

  123,00 kr.24-09-2023
 4. Andre samleobjekter, Håndlavet figur, Sort figur i metal 
Mand med cykel
Den er håndlavet og malet
H

  Andre samleobjekter, Håndlavet figur, Sort figur i metal Mand med cykel Den er håndlavet og malet Har som ses lidt fejl hist og her Den sælges for 250kr kan sendes med DAO for 45kr

  250,00 kr.24-09-2023
 5. Andre samleobjekter, Eiffeltårn figur, Eiffeltårn figur i metal
Det er 25cm højt
fremstår som nyt

d

  Andre samleobjekter, Eiffeltårn figur, Eiffeltårn figur i metal Det er 25cm højt fremstår som nyt det sælges for 125kr kan sendes med DAO for 42kr

  125,00 kr.24-09-2023
 6. Træfigurer, Bøllinge figur. Fin stand men har et par ridser

  Træfigurer, Bøllinge figur. Fin stand men har et par ridser

  200,00 kr.24-09-2023

Klik her og se hvilke figurer, folk har sat til salg i DBAs kategori med samlerobjekter.

Sådan er alien-figuren blevet til

Per har skabt figuren ud af modellervoks. Herefter har han fyldt diverse lag på figuren, og til sidst har han kunne hælde støbning ned i.

Til at begynde med var alienen helt hvid, men denne figur er efterfølgende blevet sminket med rød farve, så det ser mere ægte ud.

Den på en måde lidt kedelige bonusinformation er, at Per faktisk allerede havde sin alien liggende i skuffen, da Rene ringede og sagde, at han skulle bruge sådan en figur. Det sjove er dog, hvorfor Per bare lige havde sådan en liggende. Forklaringen er, at Per bare havde lyst til at skabe den af egen fri vilje, og så lå den altså i Pers skuffe, indtil Rene ringede.

Det må være store kuffer, Per har i sit værksted. 

Per har gennem tiden designet mange finurlige ting. Han stod blandt andet bag en 1:1 figur af den danske sangerinde Aura Dione, som skulle bruges til et event, hun holdt. I dag har Per et stempel med en 1:1 form af hendes læber og tænder
Per har gennem tiden designet mange finurlige ting. Han stod blandt andet bag en 1:1 figur af den danske sangerinde Aura Dione, som skulle bruges til et event, hun holdt. I dag har Per et stempel med en 1:1 form af hendes læber og tænder
Julie er tydeligvis bange for Pers skabelser (se chokket med lyd på i videoen, øverst i artiklen). Er DU vild med aliens? Lige nu er der 3 videofilm med aliens til salg på DBA og 123 DVD- og blue-ray-film. Du kan også finde hele 83 alien-relaterede computer- og tv-spil på DBA.
Julie er tydeligvis bange for Pers skabelser (se chokket med lyd på i videoen, øverst i artiklen). Er DU vild med aliens? Lige nu er der 3 videofilm med aliens til salg på DBA og 123 DVD- og blue-ray-film. Du kan også finde hele 83 alien-relaterede computer- og tv-spil på DBA.

Derfor er alienen ekstra unik

Per forklarer, at hvis han skulle lave alienen igen i dag, ville han tage 100.000 kroner for figuren. I det lys er det rimelig billigt, at du nu kan købe rumvæsnet til ”kun” 15.000 kroner.

Det er måske endda endnu mere et scoop, når du læser dette: Mange af Pers figurer kan kopieres uden de store anstrengelser. Har man først lavet den skabelon, man kan støbe figuren i, er man allerede langt, og så kan man i princippet ”støbe løs”.

Men Per har smidt skabelonen til denne alien væk, og derfor findes der – og bliver der kun – ét eksemplar af denne alien.

Find det på DBA

 1. Smykker og sten, Krystal alien - Fluorit, Virkelig smukt alien med de smukkeste farver

Vægt: ca 83

  Smykker og sten, Krystal alien - Fluorit, Virkelig smukt alien med de smukkeste farver Vægt: ca 83 g Størrelse; ca 5 x 4 x 4 cm - se billeder Jeg har fotograferet kraniet fra alle sider - så du ved

  200,00 kr.24-09-2023
 2. Spil, Div spil, Toy story 3 Buzz vs.Alien mangler de to Alien men kan stadig spilles med finger 25kr

  Spil, Div spil, Toy story 3 Buzz vs.Alien mangler de to Alien men kan stadig spilles med finger 25kr Stjerne spillet De tavses land 50kr Experiment set 30kr MB Hotel brædtspil 1988 200kr

  20,00 kr.21-09-2023
 3. Samlefigurer, Aliens, Private William Hudson

Hot Toys

Movie Masterpiece

  Samlefigurer, Aliens, Private William Hudson Hot Toys Movie Masterpiece

  3.200,00 kr.13-09-2023
 4. Samlefigurer, Sutter, Retrosutter fra 90’erne, plastsutter inkl en sølvfarvet, bolsje, sutteflaske,

  Samlefigurer, Sutter, Retrosutter fra 90’erne, plastsutter inkl en sølvfarvet, bolsje, sutteflaske, sko, kanin, alien, barnevogn, samlet

  120,00 kr.13-09-2023
 5. Andre samleobjekter, OOB funko pop, Toy story 4, Alien nr 525

Mine børn har brugt den til at lege m

  Andre samleobjekter, OOB funko pop, Toy story 4, Alien nr 525 Mine børn har brugt den til at lege med, så der kan forekomme brugstegn (se billeder)

  60,00 kr.12-09-2023
 6. Samlefigurer, PREDATOR VARIANT FIGURE, Jeg har denne Aliens vs. Predator Play Arts KAI 100% ægte og

  Samlefigurer, PREDATOR VARIANT FIGURE, Jeg har denne Aliens vs. Predator Play Arts KAI 100% ægte og sjældne figur liggende som jeg gerne vil sælge :) Den fejler ingenting og alle dele er i kassen - K

  2.500,00 kr.04-09-2023

Er du vild med alien-universet, så har du lige nu 446 ting, du kan købe på DBA med aliens. I DBAs samlinger-kategori kan du lige nu finde 27 annoncer med alien-relaterede ting.

Aliens fortid og ”helbred”

Da lyset tændte i Novozymes festlokale, og alienen på sin vis havde udtjent sin værnepligt, flyttede den ind hos Rene. I hans arbejdsværelse. Her har den sikkert stået og skræmt en masse børn fra vid og sans i alle årerne. Nu er den parat til at skræmme og/eller fasinere nogle andre. Og det er altså en alien i topform, som du kan overtage fra Rene:

Fordi alienen er pakket ind i den her glas-ligende montre (som vist egentlig bare er lavet af tykt, hårdt plast), er den ikke mærket af, at årerne er gået. Alienen har ikke fået nogle skavanker. Ikke engang ryggen er blevet mere kroget med tiden.

Rene har gennem tiden haft mange, finurlige ting til salg på DBA. Blandt andet et piratskib og en dødninge-grotte. Du kan finde førstnævnte, hvis du søger på ’Piratskib’ i DBA Guides søgefelt
Rene har gennem tiden haft mange, finurlige ting til salg på DBA. Blandt andet et piratskib og en dødninge-grotte. Du kan finde førstnævnte, hvis du søger på ’Piratskib’ i DBA Guides søgefelt
I DBAs børnekategori kan du i legetøjskategorien finde hele 98 ting med alien til salg
I DBAs børnekategori kan du i legetøjskategorien finde hele 98 ting med alien til salg

En alien er langt fra den første mærkelige ting, der har været til salg på DBA. Vi har også haft et beduintelt, en OL-guld-cykel og flere pølsevogne til salg.
Til gengæld  er det sjældent, vi får en vandseng til salg på DBA. En seng, der med ét blev populær, og med ét forsvandt dens popularitet igen. Vil du læse om vandsengen og dens faldende og stigende succes, så klik, her.

Hvordan ser en ægte man cave-ud? I videoen herunder, forvandler handy”mændene” Lise og Michael et rodet og grimt værelse til et skønt herreværelse. En rigtig mandehule. Se forvandlingen, herunder:

 

Klik her for at læse, hvilke genbrugstiltag Lise og Michael benyttede sig af for at skabe rummet.

Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.

Relaterede artikler