Unikt på DBA: Står du og mangler denne alien?
VideoBolig

Unikt på DBA: Står du og mangler denne alien?

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

100.000 kroner. Så meget ville det koste at skabe denne alien i dag. Men Rene satte figuren til salg for ”kun” 15.000 kroner på DBA.

Opdatering: Den unikke alien er blevet solgt. 

Hår, klør fra et dyr og celler. Det var nogle af de ting, som stod pakket ind i lufttætte beholdere med vand i i folkeskolens fysiklokaler. Eller i hvert fald effekter, der mindede om.

Men indholdet i Renes glasmontre overgår nærmest fantasien. Rene ejer nemlig en alien ”på glas”. En alien-skulptur, som han har fået skabt på bestilling, og som nu venter på en ny ejer.

Den alien kalder på en masse svar: Hvorfor ejer Rene en alien på glas? Hvem har lavet den? Hvordan er den lavet, og hvorfor skal den sælges? Du får svar på det meste i videoen, som du kan klikke ’play’ på øverst i artiklen.

Da den vilde alien i dag er solgt, kan du læse dig klogere på den i artiklen, her.

Find det på DBA

 1. Sparkemaskine, Fodbold sparkemaskine
Lej den for 2500,- per aften. Afhent i Husum

Den kan også opst

  Sparkemaskine, Fodbold sparkemaskine Lej den for 2500,- per aften. Afhent i Husum Den kan også opstilles i din forretning og modtage penge. Tjek også boksemaskinerne

  2.500,00 kr.06-06-2023
 2. hoppeborg popcorn candyfloss slush ice udlejning, Giv dine børn en fantastisk fødselsdag, barnedåb,

  hoppeborg popcorn candyfloss slush ice udlejning, Giv dine børn en fantastisk fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller blot en dejlig fest Pris : VIKING hoppeborg : 1500kr SLOT hoppeborg : 1500kr UN

  1.234,00 kr.06-06-2023
 3. Selskabslokale, Vi udlejer vores selskabslokale ud her på Amager til fester, konfirmationer, fødsels

  Selskabslokale, Vi udlejer vores selskabslokale ud her på Amager til fester, konfirmationer, fødselsdage mm. Hvis det kunne have interesse, så kontakt mig her.

  1.234,00 kr.06-06-2023
 4. Hoppeborg

  Hoppeborg

  Hoppeborg, HOPPEBORG str. knap 5 x 5 meter med tag, i flot RACING tema sælges, hoppeborgen kommer med pløkke og pakkepose - blæser kan tilkøbes. Andre hoppeborge er på lager til omg. levering, I godke

  13.500,00 kr.10-09-2021
 5. Fin popcorns maskine

  Fin popcorns maskine

  150,00 kr.06-06-2023
 6. Rundt klapbord Foldebord Partybord PRO Ø183cm, Lysegrå (1 stk.)

  Rundt klapbord Foldebord Partybord PRO Ø183cm, Lysegrå (1 stk.)

  Rundt klapbord Foldebord Partybord PRO Ø183cm, Lys, Rundt klapbord Foldebord Partybord PRO ø183cm, Lysegrå (1 stk.) Produktspecifikationer: Bredde: 1,83 m. Længde: 1,83 m. Højde:

  1.489,00 kr.20-05-2022

Vidste du, at der findes en hel festkategori på DBA?

Derfor ejer Rene en Alien

Alienen har Rene fået lavet, fordi han skulle bruge den til en tema-firmafest. Rene har arbejdet med at arrangere firmafester for de store virksomheder. Alt fra hawaii-fester til piratfester.

Og en dag meldte Novozymes sig på banen. De ville have et rum-tema til deres fest, fordi de mente, at de havdet nået skyhøje mål. De var allerede fløjet afsted i en rakat, væk fra deres konkurrenter.

For at lave et rum-tema, fik Rene bestilt alienen. Han skabte et hjørne til festen, hvor der stod forskellige skulpturer, sådan så man ikke behøvede at gå rundt i hele lokalet og føle sig skræmt – uhyggen var forbeholdt ét højne. I et andet hjørne svævede planeter og ufoer.

Det er jo lidt risky business at designe en alien og bruge så lang tid på den, når den blot ”skal med til fest”. Derfor er den glas-lignende montre praktisk
Det er jo lidt risky business at designe en alien og bruge så lang tid på den, når den blot ”skal med til fest”. Derfor er den glas-lignende montre praktisk
Det er måske svært at se det, men alienen her er faktisk en pige-alien
Det er måske svært at se det, men alienen her er faktisk en pige-alien

Hvem har lavet alinenen?

Rene arrangerede i sin tid - i sit eventfirma - en masse fester, og derfor havde han Pers nummer koedet ind på sin mobil. Per arbejder nemlig med at skabe figurer.

For eksempel hvis en kvinde skal agere gravid i en film, er Per den, der kan designe det gravide ”skjold”, skuespilleren kan tage på. Per skaber også figurer, der ligner nyfødte børn, så filmsettet ikke skal bakse med en grædende, lille, nyfødt baby på settet. Men skal en film bruge figurer, der agerer forkulede lig (altså personer, der er brændt ihjel), er Per også leveringsdytig i det.

I Pers biks bliver der dertil designet sår, hvis folk på film skal se såret ud. Han kan også fremtrylle ”falsk kaffe”. Det bliver aktuelt, når et reklamebureau skal tage et stilbillede af kaffe, der hældes fra kande og ned i kop. Her kan Per designe den størknede sjat kaffe i luften, så der nemt kan tages billeder frem for at billedet bliver sløret af kaffe i bevægelse.

Det er også Pers firma, der står bag den falske hånd, der er trovæet til Zulu Commedy Galla. Og hvis du ser en mand på film blive slået hårdt i hovedet af en hammer, er det meget muligt en hammer, der kommer fra Pers biks. For Per designer også værktøj, der ligner ægte værktøj, men som i virkeligheden er lavet i skumgummi.

’Man me a woman’. Hvis I har set filmen ’Mrs. Doubtfire’ med Robin Williams, har I også en god idé om, hvad Pers talenter er. I filmen bliver Robin Williams iklædt en slags maske og kostume, så han ligner en gammel dame. I filmen sætter Robin Williams sig i sin brors salon og siger de førnævnte ord. Og så skaber broren masken og kostumet. Den opgave ville Per også kunne klare.

Og hvis nogen ringer og bestiller en alien-figur, så kan Per altså også klare det. 

Find det på DBA

 1. Samlefigurer, Diverse nye action figurer, Helt nye og uåbnede action figurer af mærket NECA og ReAct

  Samlefigurer, Diverse nye action figurer, Helt nye og uåbnede action figurer af mærket NECA og ReAction. Dette lot består af følgende figurer: -Alien Warrior midnight 150,- -Nightmare on Elm Street N

  150,00 kr.06-06-2023
 2. Samlefigurer, Predator NECA figur lot, Mindre samling af diverse Predator figurer.
Samlingen består

  Samlefigurer, Predator NECA figur lot, Mindre samling af diverse Predator figurer. Samlingen består af følgende Predatorer. (fra venstre) -Alien vs Predator (Arcade Appearance) -Broken Tusk Predator -

  1.950,00 kr.06-06-2023
 3. Samlefigurer, Kermitfigur fra 70'erne, 6 cm høj Kermit figur i hård plast (a la Smølferne). Han er d

  Samlefigurer, Kermitfigur fra 70'erne, 6 cm høj Kermit figur i hård plast (a la Smølferne). Han er del af en serie figurer produceret tilbage i 1970'erne. Han er stadig pæn stand. Kan sendes på køber

  60,00 kr.06-06-2023
 4. Andre samleobjekter, Stor flot original/autentisk Kokeshi træ “dukke” fra Japan. Figuren Måler hele

  Andre samleobjekter, Stor flot original/autentisk Kokeshi træ “dukke” fra Japan. Figuren Måler hele 32 cm i højden. Signeret i bunden. Kan sendes for 50kr Se mine andre annoncer

  350,00 kr.06-06-2023
 5. Andre samleobjekter, Maria og lille Jesus barn og 1 hyrde. Af ældre dato. Figurerne er højde 9 cm. S

  Andre samleobjekter, Maria og lille Jesus barn og 1 hyrde. Af ældre dato. Figurerne er højde 9 cm. Samlet pris 400 kr. Se også mine andre annoncer.

  400,00 kr.06-06-2023
 6. Andre samleobjekter, Sælger denne figur af en egyptisk kat, sfinks. Det er en gipsform, -en museums

  Andre samleobjekter, Sælger denne figur af en egyptisk kat, sfinks. Det er en gipsform, -en museums kopi som står på glyptoteket. Se link https://glyptoteket.dk/product/kattehoved-gips/ Den som jeg s

  350,00 kr.06-06-2023

Klik her og se hvilke figurer, folk har sat til salg i DBAs kategori med samlerobjekter.

Sådan er alien-figuren blevet til

Per har skabt figuren ud af modellervoks. Herefter har han fyldt diverse lag på figuren, og til sidst har han kunne hælde støbning ned i.

Til at begynde med var alienen helt hvid, men denne figur er efterfølgende blevet sminket med rød farve, så det ser mere ægte ud.

Den på en måde lidt kedelige bonusinformation er, at Per faktisk allerede havde sin alien liggende i skuffen, da Rene ringede og sagde, at han skulle bruge sådan en figur. Det sjove er dog, hvorfor Per bare lige havde sådan en liggende. Forklaringen er, at Per bare havde lyst til at skabe den af egen fri vilje, og så lå den altså i Pers skuffe, indtil Rene ringede.

Det må være store kuffer, Per har i sit værksted. 

Per har gennem tiden designet mange finurlige ting. Han stod blandt andet bag en 1:1 figur af den danske sangerinde Aura Dione, som skulle bruges til et event, hun holdt. I dag har Per et stempel med en 1:1 form af hendes læber og tænder
Per har gennem tiden designet mange finurlige ting. Han stod blandt andet bag en 1:1 figur af den danske sangerinde Aura Dione, som skulle bruges til et event, hun holdt. I dag har Per et stempel med en 1:1 form af hendes læber og tænder
Julie er tydeligvis bange for Pers skabelser (se chokket med lyd på i videoen, øverst i artiklen). Er DU vild med aliens? Lige nu er der 3 videofilm med aliens til salg på DBA og 123 DVD- og blue-ray-film. Du kan også finde hele 83 alien-relaterede computer- og tv-spil på DBA.
Julie er tydeligvis bange for Pers skabelser (se chokket med lyd på i videoen, øverst i artiklen). Er DU vild med aliens? Lige nu er der 3 videofilm med aliens til salg på DBA og 123 DVD- og blue-ray-film. Du kan også finde hele 83 alien-relaterede computer- og tv-spil på DBA.

Derfor er alienen ekstra unik

Per forklarer, at hvis han skulle lave alienen igen i dag, ville han tage 100.000 kroner for figuren. I det lys er det rimelig billigt, at du nu kan købe rumvæsnet til ”kun” 15.000 kroner.

Det er måske endda endnu mere et scoop, når du læser dette: Mange af Pers figurer kan kopieres uden de store anstrengelser. Har man først lavet den skabelon, man kan støbe figuren i, er man allerede langt, og så kan man i princippet ”støbe løs”.

Men Per har smidt skabelonen til denne alien væk, og derfor findes der – og bliver der kun – ét eksemplar af denne alien.

Find det på DBA

 1. Samlefigurer, Diverse nye action figurer, Helt nye og uåbnede action figurer af mærket NECA og ReAct

  Samlefigurer, Diverse nye action figurer, Helt nye og uåbnede action figurer af mærket NECA og ReAction. Dette lot består af følgende figurer: -Alien Warrior midnight 150,- -Nightmare on Elm Street N

  150,00 kr.06-06-2023
 2. Andre samleobjekter, Alien figur

  Andre samleobjekter, Alien figur

  100,00 kr.05-06-2023
 3. Samlefigurer, Fistful of Aliens

  Samlefigurer, Fistful of Aliens

  50,00 kr.02-06-2023
 4. Samlefigurer, Fistful of Aliens

  Samlefigurer, Fistful of Aliens

  50,00 kr.02-06-2023
 5. Samlefigurer, Fistful of Aliens

  Samlefigurer, Fistful of Aliens

  25,00 kr.02-06-2023
 6. Samlefigurer, Fistful of Aliens

  Samlefigurer, Fistful of Aliens

  25,00 kr.02-06-2023

Er du vild med alien-universet, så har du lige nu 446 ting, du kan købe på DBA med aliens. I DBAs samlinger-kategori kan du lige nu finde 27 annoncer med alien-relaterede ting.

Aliens fortid og ”helbred”

Da lyset tændte i Novozymes festlokale, og alienen på sin vis havde udtjent sin værnepligt, flyttede den ind hos Rene. I hans arbejdsværelse. Her har den sikkert stået og skræmt en masse børn fra vid og sans i alle årerne. Nu er den parat til at skræmme og/eller fasinere nogle andre. Og det er altså en alien i topform, som du kan overtage fra Rene:

Fordi alienen er pakket ind i den her glas-ligende montre (som vist egentlig bare er lavet af tykt, hårdt plast), er den ikke mærket af, at årerne er gået. Alienen har ikke fået nogle skavanker. Ikke engang ryggen er blevet mere kroget med tiden.

Rene har gennem tiden haft mange, finurlige ting til salg på DBA. Blandt andet et piratskib og en dødninge-grotte. Du kan finde førstnævnte, hvis du søger på ’Piratskib’ i DBA Guides søgefelt
Rene har gennem tiden haft mange, finurlige ting til salg på DBA. Blandt andet et piratskib og en dødninge-grotte. Du kan finde førstnævnte, hvis du søger på ’Piratskib’ i DBA Guides søgefelt
I DBAs børnekategori kan du i legetøjskategorien finde hele 98 ting med alien til salg
I DBAs børnekategori kan du i legetøjskategorien finde hele 98 ting med alien til salg

En alien er langt fra den første mærkelige ting, der har været til salg på DBA. Vi har også haft et beduintelt, en OL-guld-cykel og flere pølsevogne til salg.
Til gengæld  er det sjældent, vi får en vandseng til salg på DBA. En seng, der med ét blev populær, og med ét forsvandt dens popularitet igen. Vil du læse om vandsengen og dens faldende og stigende succes, så klik, her.

Hvordan ser en ægte man cave-ud? I videoen herunder, forvandler handy”mændene” Lise og Michael et rodet og grimt værelse til et skønt herreværelse. En rigtig mandehule. Se forvandlingen, herunder:

 

Klik her for at læse, hvilke genbrugstiltag Lise og Michael benyttede sig af for at skabe rummet.

Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.

Relaterede artikler