Sofie Folden Lund fortæller om baggrunden for DBA Guide
Video

Sofie Folden Lund fortæller om baggrunden for DBA Guide

DBA Guide
DBA Guide

DBA Guide er sat i verden for at inspirere folk til at sælge og købe brugt. I videoen ovenover gør Sofie Folden Lund dig klogere på DBA Guide.

1.971.863. Så mange annoncer er der i skrivende stund på DBA. Men hvordan sorterer du i dem, så du finder lige præcis dét, som du står og mangler? Eller bedre: Det du faktisk ikke umiddelbart havde tænkt over, at du manglede?

Det er her, DBA Guide kommer ind i billedet. DBA Guide er DBAs webmagasin, som inspirerer danskerne til at købe og sælge brugt. Vi præsenterer dig for udvalget på DBA og gør dig også klogere på, hvilke ting der er fordelagtige at sælge lige nu.

I videoen ovenover fortæller DBAs pressechef, Sofie Folden Lund mere om DBA Guide.

Find det på DBA

 1. Sofa, bomuld, 3 pers. , Møbel kompagniet, Købt i juli i pr, fremstår som ny

  Sofa, bomuld, 3 pers. , Møbel kompagniet, Købt i juli i pr, fremstår som ny

  4.000,00 kr.16-09-2023
 2. Sofagruppe, stof, 3 pers. , Sofakompagni.dk, I 2014 købte vi disse fine Herman sofaer fra Sofa kompa

  Sofagruppe, stof, 3 pers. , Sofakompagni.dk, I 2014 købte vi disse fine Herman sofaer fra Sofa kompagniet. De er dog ikke blevet brugt særlig meget, og har holdt facon og er stadig pæne uden pletter.

  2.000,00 kr.16-09-2023
 3. Hjørnesofa, KAN LEVERES. 4 Dane moduler fra Sofacompany.

FLOT stand! Ikke brugt så særlig meget.

O

  Hjørnesofa, KAN LEVERES. 4 Dane moduler fra Sofacompany. FLOT stand! Ikke brugt så særlig meget. OBS: Står i Tølløse, man kan leveres. Der er 2 hjørnemoduler og 2 midtermoduler, som man kan sammen

  7.500,00 kr.12-09-2023
 4. Hjørnesofa, KAN LEVERES. 2 moduler i modellen Dane fra Sofacompany.

Sofaen er i fin stand. 
Der kan

  Hjørnesofa, KAN LEVERES. 2 moduler i modellen Dane fra Sofacompany. Sofaen er i fin stand. Der kan også fortsat købes nye moduler hos Sofacompany, skulle man ønske en større sofa :) Alle mål ses på

  4.300,00 kr.19-08-2023
 5. Sofa, velour, 2 pers., Velour sofa. Mindes den er fra sofa kompagniet eller Ilva. Den trænger til en

  Sofa, velour, 2 pers., Velour sofa. Mindes den er fra sofa kompagniet eller Ilva. Den trænger til en rens, og har en lille plet. Den har et hul i stoffet under, men det er ikke noget man overhovedet

  550,00 kr.07-07-2023
 6. Tilbehør til sofa, stof, anden størrelse , Ilva, 2 stk Universal nakkestøtte, kan sidde ved alle sof

  Tilbehør til sofa, stof, anden størrelse , Ilva, 2 stk Universal nakkestøtte, kan sidde ved alle sofa med løse hynder -nakkestøtterne er i stofbetræk -Passer til de fleste sofa -De er begge ubrugt

  325,00 kr.12-03-2023

DBA Guides videoer og artikler er lavet af vores genbrugsentusiaster, som alle har forskellig baggrund. Nogle er eksperter inden for brugte biler, mens andre ved en masse om brugt tech. Vi har også flere DIY'ere, som har et godt øje for, hvilke gamle ting, der nemt kan laves om, så det får et nyt liv - og somme tider også en ny funktion.

Her kan du læse mere om dem alle.

Du kan også læse dig klogere på genbrugsdanmark i vores genbrugsindeks. Genbrugsindekset udkommer en gang om året, og det er DBA, som står bag. Her tager vi temperaturen på, hvor meget danskerne genbruger, hvad de genbruger, og hvor mange penge en typisk genbrugs-entusiast tjener på at sælge sine ting videre. 

Relaterede artikler