Mads fra KBH N: ’Hjælp, jeg er broke!’
Video

Mads fra KBH N: ’Hjælp, jeg er broke!’

Nanna, Kristoffer og Julie
Nanna, Kristoffer og Julie

Hjælp Mads med at få opfyldt sin sommerdrøm! En drøm, han ikke har råd til, som sagerne står lige nu. Så nu har vi fået sat nogle af hans ting til salg, så han forhåbentlig kan skrabe nok penge sammen til at købe, dét han ønsker sig. Du kan hjælpe ham ved at byde på hans ting, her!

Når solen skinner, varmen bager, og alle anlæg i nærheden spiller ’Despacito’, hvad mere kan man så ønske sig end at sidde blandt gutterne og drikke en kold øl?

24-årige Mads Nørregård Rasmussen drømmer om at få råd til en billet til Roskilde Festival, så lige netop dén scene kan udspille sig til sommer. Det er nemlig blevet lidt af en tradition for ham og drengene at tage på Roskilde Festival og te sig tosset. I år har han dog ikke råd, og nu er billetterne samtidig blevet udsolgt!

Men hvor der er vilje, er der vej:

For på DBA kan du stadig nå at få fat i en ”Roskilde-billet”, og pengene, dem har DBA Guide hjulpet ham med, hvordan han kan få skaffet. Vi nemlig har sendt vores redaktør og superkrejler, Julie Schoen hjem til Mads. Her har hun udvalgt flere forskellige ting, som nu er sat til salg på DBA. Hjælp Mads tættere på Roskilde-drømmen – køb hans ting på DBA, her (såfremt hans ting stadig er til salg)!

Find det på DBA

 1. Skilte, Vejskilte, Gamle vejskilte sælges.
De er købt lovligt, da skiltene udgik. 

Skiltene sælges

  Skilte, Vejskilte, Gamle vejskilte sælges. De er købt lovligt, da skiltene udgik. Skiltene sælges for 175kr. pr. stk eller 300kr samlet.

  175,00 kr.21-03-2023
 2. Skilte, 3 stk vejskilte købt til kunstprojekt der ikke kom vidre


Sælges samlet

Fast kontant samle

  Skilte, 3 stk vejskilte købt til kunstprojekt der ikke kom vidre Sælges samlet Fast kontant samlet pris for alle 3 - sendes ikke!

  300,00 kr.21-03-2023
 3. Biler, Vejskilt, Næsten antikt vejskilt - lettere falmet, men sjældent.

  Biler, Vejskilt, Næsten antikt vejskilt - lettere falmet, men sjældent.

  500,00 kr.20-03-2023
 4. Skilt

  Skilt

  Skilte, Vejskilt, Vejskilt Birkerød Kongevej i grønmalet aluminium. 80x14 cm. Pæn stand. Evt kan lev aftales.

  750,00 kr.01-12-2020
 5. Skilte, Vejskilt, Hej jeg sælger dette vejskilt. det er sirka 1 år gammel. det står i en fin stand d

  Skilte, Vejskilt, Hej jeg sælger dette vejskilt. det er sirka 1 år gammel. det står i en fin stand du kan hente det til 100. det er sirka en halv meter langt.

  100,00 kr.16-03-2023
 6. Skilte, Vejskilt, Fint gammelt vejskilt til salg
Sælges grundet flytning 

Kan hentes aarhus C

  Skilte, Vejskilt, Fint gammelt vejskilt til salg Sælges grundet flytning Kan hentes aarhus C

  350,00 kr.15-03-2023
Hvis du vil købe Mads’ vejskilt, som Julie Schoen fik sat til salg, så gå ind på hans profil og byd på det. Linket til Madss profil finder du over billedet
Hvis du vil købe Mads’ vejskilt, som Julie Schoen fik sat til salg, så gå ind på hans profil og byd på det. Linket til Madss profil finder du over billedet

Værdien på denne ting overraskede Mads

En af de ting, som Mads særligt blev overrasket over værdien af, var hans pladespiller. Pladespilleren har Mads fået gratis. Den fik han foræret af en tidligere roomate, som ikke gad at slæbe den med i en flytning.

I dag sælges pladespillerne for mange hundrede kroner, og Mads’ er blevet sat til salg for 900 kroner. Såfremt Mads ikke har fået sin solgt endnu, kan du byde på den, her.

Find det på DBA

 1. Tonearm, Andet, SME 3009R Med armbase , Perfekt, Armen bliver leveret med en armbase for Luxman PD 3

  Tonearm, Andet, SME 3009R Med armbase , Perfekt, Armen bliver leveret med en armbase for Luxman PD 300, PD 310, PD 350, der er monteret et ekstra SME kontralod for brug af f.eks. Ortofon SPU ( som kos

  8.500,00 kr.21-03-2023
 2. Pladespiller, Rega, Planet, God, Frankenstein Rega for sale with massive glass platter and Ortofon p

  Pladespiller, Rega, Planet, God, Frankenstein Rega for sale with massive glass platter and Ortofon pickup. Was bought by an enthusiast building and fixing Rega turntables, but turns out I’m more of a

  1.500,00 kr.21-03-2023
 3. Pladespiller, Bang & Olufsen, Beograd 6006, Har denne pladespiller som jeg ikke får brugt. Den er ny

  Pladespiller, Bang & Olufsen, Beograd 6006, Har denne pladespiller som jeg ikke får brugt. Den er ny serviceret og monteret med montageskruer. Klar til ny ejer. Bang & Olufsen Stereopladespiller...

  12.345,00 kr.21-03-2023
 4. Pladespiller, Pro-ject, Debut III Esprit, Perfekt, Debut III opgraderet med akryltallerken - så den

  Pladespiller, Pro-ject, Debut III Esprit, Perfekt, Debut III opgraderet med akryltallerken - så den svarer til Debut III Esprit. Utrolig velholdt. Plinten er i perfekt stand og støvlåget har kun få og

  1.500,00 kr.21-03-2023
 5. Pladespiller, Philips, GA-208, Vintage pladespiller i meget pæn stand.
Pænt støvlåg uden revner.
Vel

  Pladespiller, Philips, GA-208, Vintage pladespiller i meget pæn stand. Pænt støvlåg uden revner. Velspillende Philips GP400 pickup

  550,00 kr.21-03-2023
 6. Andet, Bang & Olufsen, RIAA - II amplifier type 30012730, Perfekt, jeg sælger også en easy phone RI

  Andet, Bang & Olufsen, RIAA - II amplifier type 30012730, Perfekt, jeg sælger også en easy phone RIAA forstærker også helt ny Sælges sammen med Bang og Olufsen RIAA forstærker for 700 kr

  700,00 kr.21-03-2023

I skrivende stund er der 1.004 pladespillere til salg på DBA, og du kan se dem alle, her.

Er du selv broke, og er der en eller flere specielle ting, du bare SKAL have råd til, er det måske dig, som Julie Schoen skal besøge næste gang? I så fald, kan du skrive Julie en mail på jschoen(@)ebay.com. Så er det måske dig, hun besøger næste gang.

Klik her for at se, hvordan det endte for Mads. Her kan du se, om Mads kom afsted på årets Roskilde Festival

Der er flest pladespillere til salg fra mærket Bang og Olufsen. Lige nu hele 173 styk
Der er flest pladespillere til salg fra mærket Bang og Olufsen. Lige nu hele 173 styk

Julie Schoen er langt fra den eneste krejler, som vi kender til her på DBA Guide-redaktionen. Du kan også møde Anja, der nærmest sælger for meget på DBA.

Hvis du derimod synes, det er mere spændende at møde folk, der indretter sig med genbrug, så kan du tage hjem og besøge Brian og Kirsten, der har de VILDESTE genbrugsting i deres hjem. Blandt andet en scooter, som der kun findes 3 af i Danmark. Kongehuset ejer den ene af de tre, Brian og Kirsten den anden.

Relaterede artikler