Line og Jannicks bryllup var spækket med Lego
VideoLivsstil

Line og Jannicks bryllup var spækket med Lego

Stine Hansen / Skribent
Stine Hansen / Skribent

Drømmer du også om at kunne holde dit drømmebryllup med alle de detaljer, du ville elske? Det gjorde Line og Jannick. Alt fra servietringene til knaphulsblomsten var i et tema, mange nok forbinder med et rodet børneværelse. Temaet ved deres brylluppet var Lego. Se deres vilde Lego-samling i videoen ovenfor.

Kunne du bo og leve med Lego, hvor det både indgår i indretningen, i dit tøj og dine smykker? Du forestiller dig måske, det er, hvad dine børn drømmer om. I Frederikssund bor ægteparret Line og Jannick, og de bor sådan. Og de er altså henholdsvis 36 og 35 år.

Lego er deres store passion, og de har gennem de seneste fem år hver især samlet flere hundrede Lego-sæt sammen.

I Danmark er vi stolte af, at Lego er blevet så stor en succes, at det nu sælges i hele verden. De har mange fans på tværs af landegrænser, og der er altså også mange mennesker, der samler på klodserne. De færreste er dog gået så vidt, at de lader samlingen vokse ud af huset.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Du kan i artiklen her læse om, hvad der skete, da Lines og Jannicks samling blev for stor til at kunne være i huset. Du kan i videoen øverst i artiklen høre, hvordan det gik, da Jannick skulle fri til Line under en rejse til Korea.

Find det på DBA

 1. Lego Ideas, Seinfeld figurer.

Koster 20kr pr. Stk.

Har 2 af hver, de er helt nye!

Se gerne mine a

  Lego Ideas, Seinfeld figurer. Koster 20kr pr. Stk. Har 2 af hver, de er helt nye! Se gerne mine andre Lego annoncer

  20,00 kr.07-06-2023
 2. Lego Star Wars, Figurer, 3 Lego star wars figurer - 1 med ur lys måler 24 cm høj - 1 med lys i fødde

  Lego Star Wars, Figurer, 3 Lego star wars figurer - 1 med ur lys måler 24 cm høj - 1 med lys i fødder måler 20 cm høj og 1 minifigur - alle samme figur og velholdte - sender gerne

  400,00 kr.07-06-2023
 3. Lego Star Wars, Figurer, 21 lego star wars figurer, de overstregede er solgt

Har ikke selv fundet n

  Lego Star Wars, Figurer, 21 lego star wars figurer, de overstregede er solgt Har ikke selv fundet nogle skader, de fleste kan jeg garantere er nye og ikke leget med Prisen svarer til 20 kr pr stk i

  420,00 kr.07-06-2023
 4. Lego andet, Construction Workers / konstruktører / servicefolk, LEGO Minifigures:

1. Arbejdsmand me

  Lego andet, Construction Workers / konstruktører / servicefolk, LEGO Minifigures: 1. Arbejdsmand med skovl og dobbelt-ansigt (ansigt på begge sider - glad / sur). INGEN sværd / kniv) 2. Bygningsarbej

  100,00 kr.07-06-2023
 5. Lego andet, Athletes, LEGO Minifigures:

1. Tennis / badminton: Tennisspiller / badmintonspiller med

  Lego andet, Athletes, LEGO Minifigures: 1. Tennis / badminton: Tennisspiller / badmintonspiller med ketcher og briller. 2. Asiatisk athlete. 3. Asiatisk atlet. Figurerne sælges, som de ser ud på bil

  75,00 kr.07-06-2023
 6. Lego Super heroes, 
Alle er nye!

Har 3 stk. af hver.

Docter strange - 45kr
America Chavez - 34kr
W

  Lego Super heroes, Alle er nye! Har 3 stk. af hver. Docter strange - 45kr America Chavez - 34kr Wong - 32kr Har andre annoncer på dba. Fragt koster 12kr Marvel Super Heros Lego Figurer Minifigur

  32,00 kr.07-06-2023

Du kan finde alle annoncer med Lego-figurer på DBA, her.

Så gennemført var deres Lego-bryllup

Line og Jannick mener det i ramme alvor, når de siger, de er fans af Lego. Det afspejlede sig blandt andet i deres bryllup, hvor selv de mindste detaljer var stærkt inspireret af Lego-universet.

Da Jannick skulle fri til Line, havde han selvfølgelig selv bygget ringæsken i Lego.

Til selve brylluppet var detaljegraden helt vild. Både Jannicks skjorte og slips var syet af Lego-stof, og så var hans knaphulsblomst lavet af Lego.

- Lines hårpynt var Lego, fortæller Jannick og Line supplerer:

- Brudebuketten var Lego. Vores servietholdere var Lego Dots-armbånd, og folk kunne lave mosaikker af Lego.

- I stedet for ris blev der kastet Legoklodser efter os, afslutter Jannick.

Derudover var mange flere detaljer ved Lego-brylluppet selvfølgelig også i ægte Lego-stil:

Den lille æske, der indeholdt deres vielsesringe, var af Lego, kageopsatsen var af Lego, de havde en fotovæg, hvor Legoklodser dannede en flot baggrund, meget af pynten skulle enten forestille eller var lavet af Lego, og selvfølgelig var der også sangskjulere bygget af Lego.

Brylluppet var så perfekt planlagt efter Lego-temaet, at de tog til Lego House i Billund for at få taget deres bryllupsbilleder.

Vores gæster vidste godt, det ville være Lego-tema, men de var meget overraskede over, hvor gennemført det var
fortæller Line.

Du kan se, hvordan brylluppet så ud i videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Disse børneting ville flest af med i 2021

Line og Jannicks bryllup var spækket med Lego. Og gæsterne havde endda lavet sangskujlere og gaver til dem af Lego.
Line og Jannicks bryllup var spækket med Lego. Og gæsterne havde endda lavet sangskujlere og gaver til dem af Lego.
Må vi besøge dig og din store samling?
Hvis du samler på noget, som du er klar på at vise frem for os, så tøv ikke med at skrive til os på julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er dig og din samling, vi besøger næste gang.
Overalt i parrets hjem pryder Lego-installationer indretningen.
Overalt i parrets hjem pryder Lego-installationer indretningen.

Måtte købe sommerhus for at have plads til samlingen

På et tidspunkt var Line og Jannicks hus fyldt til bristepunktet med Lego. Derfor begyndte parret at lede efter et sommerhus, hvor noget af samlingen kunne komme hen. Og hvorfor ikke kigge i nærheden af Billund? Og de endte da også kun 20 minutter derfra.

Meget af samlingen blev rykket ud i sommerhuset, som nu allerede er fyldt med Lego også. Beliggenheden passer dem meget fint, det ligger nemlig tæt på både Legoland og Lego House, hvor de ofte er på besøg. Faktisk kigger de så jævnligt forbi Lego House, at medarbejderne kender deres navne.

Line og Jannick er jo heller ikke bare fritidsentusiaster. De er ægte samlere. Line har 700 Lego-sæt og Jannick ejer 500. Men de er slet ikke færdige med at samle.

- Vores samling skal udvides. Jeg har det lidt med Lego, som jeg har det med Bacon: du kan ikke få nok, fortæller Jannick med et grin.

Påstanden om ikke at kunne få Lego nok lever parret da også op til. De er på udkig efter et større hus, hvor der er plads til endnu mere Lego, end i deres nuværende hjem.

SE OGSÅ: Jakobs Warhammer-samling er vokset ud af huset

De har alverdens forskellige Lego-samleobjekter. Der er både de helt barnlige Lego-sæt, men der er også Lego Arts og Lego Architecture.
De har alverdens forskellige Lego-samleobjekter. Der er både de helt barnlige Lego-sæt, men der er også Lego Arts og Lego Architecture.

Denne unikke Lego-gave fik parret på en rejse til Sydkorea

På en rejse til Sydkorea mødte Line og Jannick helt tilfældigt en mand fra Danmark i en is-butik. De faldt i snak, og manden fortalte, at han arbejder for Lego i Seoul. De fik lov til at komme til byen og se hovedkontoret, og det var jo lige noget for to kæmpe Lego-fans.

De var faktisk så heldige, da de var på rundtur på kontoret, at manden forærede dem en meget værdifuld og sjælden gave.

Han gav dem hver især en hund af Lego, der kun er produceret 500 eksemplarer af hver. Hundene kan ikke købes, fordi de udelukkende bliver givet som gaver til medarbejdere eller andre heldige personer. Og gaven blev taget imod af Line og Jannick med stor taknemlighed.

Selvom hundene er mange penge værd, vil de ikke sælge dem:

- Det betyder for meget for os at have dem, fortæller Jannick.

LÆS OGSÅ: Maya og Bella forvandler nostalgisk sengetøj til populært tøj

Line og Jannick vil ikke skille sig af med hundene, de fik i gave i Sydkorea. De vil hellere have mere Lego til samlingen og lade den vokse sig større.
Line og Jannick vil ikke skille sig af med hundene, de fik i gave i Sydkorea. De vil hellere have mere Lego til samlingen og lade den vokse sig større.

Dette kan du kende samlerparret på

Det var ikke kun til brylluppet, Lego inspirerede Line og Jannick til deres påklædning. De er meget gennemførte – selv i hverdagen. De viser sig gerne frem som de ægte Lego-fans, de er. Derfor har de da også fået matchende tøj af stof med Lego-mønster.

- Det er Lego-sengetøj, der er blevet skræddersyet om til en skjorte. Min nederdel i samme stof har jeg selv syet, fortæller Line.

Det er ikke kun dem selv, der bærer Lego-sengetøj, deres dyner er selvfølgelig også beklædt med betræk fra klodsernes univers.

Find det på DBA

 1. Lego Architecture, Flere sæt, Copenhagen Skyline #664/999 - Komplet med manual & æske. 1500 kr.

Byd

  Lego Architecture, Flere sæt, Copenhagen Skyline #664/999 - Komplet med manual & æske. 1500 kr. Byd gerne, har mange lego-annoncer.

  1.500,00 kr.07-06-2023
 2. Lego Architecture, 21002, Fin æske i flot stand. Kun været samlet et par gange. Har været pakket væk

  Lego Architecture, 21002, Fin æske i flot stand. Kun været samlet et par gange. Har været pakket væk og ikke stået fremme. Kan sendes for købers regning eller afhentes i Ølstykke. Lego architecture. E

  300,00 kr.07-06-2023
 3. Lego Architecture, The White House, Lego - The White House (21054)
Byg et amerikansk ikon

Denne LEG

  Lego Architecture, The White House, Lego - The White House (21054) Byg et amerikansk ikon Denne LEGO® Architecture af Det Hvide Hus (21054) indfanger på smukkeste vis det nyklassicistiske stil og pra

  550,00 kr.06-06-2023
 4. Lego Architecture, 21043 San Francisco, Ny og uåbnet.Kan sendes med Dao.

  Lego Architecture, 21043 San Francisco, Ny og uåbnet. Kan sendes med Dao.

  475,00 kr.06-06-2023
 5. Lego Architecture, 21044

  Lego Architecture, 21044

  300,00 kr.05-06-2023
 6. Lego Architecture, Lego House special edition, uåbnet æske model 4000010, samlerobjekt. Æsken måler

  Lego Architecture, Lego House special edition, uåbnet æske model 4000010, samlerobjekt. Æsken måler 26x14x5 cm. Afhentes nær Frederiksberg Center

  575,00 kr.05-06-2023

Find alle Lego-sæt med diverse af verdens største og mest ikoniske arkitektoniske perler på DBA, her.

Samler du på Lego, eller er du bare heldig at have dette ene Lego-sæt stående derhjemme? Så er det måske nu, du skal overveje at sælge det. Sættet er nemlig steget mange gange i værdi, og det kan ikke længere købes fra ny. Det er ’Lego Technic Bell Boeing V-22 Osprey’-sættet, samlere er ellevilde efter at få fingrene i. Du kan læse om, hvorfor sættet ikke længere må sælges i artiklen, her.

Måske er det ikke dig men dine børn, der har værelset fyldt med Lego? Hvis de ikke kan få nok Lego, skulle du måske prøve at købe dem noget, der kan gavne dem i fremtiden, samtidig med de har det sjovt med klodserne. DBAs techekspert Sebastian Stork forklarer i videoen herunder, hvordan dine børn kan score sig et godt voksenjob ved at lege med Lego Mindstorms.

 

Du kan læse mere om fordelene og blive klogere på, hvilke Lego Mindstorm-sæt der findes i artiklen, her.

Relaterede artikler