Nichlas fra KBH NV: ’Hjælp, jeg er broke’
Video

Nichlas fra KBH NV: ’Hjælp, jeg er broke’

Nanna, Kristoffer og Julie
Nanna, Kristoffer og Julie

’Den vil jeg ikke af med’. Ja, der var skam grænser for, hvilke ting Nichlas ville skille sig af med, da superkrejleren Julie Schoen aflagde ham et besøg. Et besøg, der skulle skaffe ham penge nok til at få opfyldt sin sommerdrøm. Tjek, hvordan gik i videoen, som du finder herover. Der kan du også se, hvordan Nichlas særlige lampe ser ud – en lampe, Julie mener, formindsker Nichlas’ chancer hos kvindfolket.

En lampe, der nok skræmmer kvinderne væk og en dametaske, som Nichlas havde en hel klar mening med. 22-årige Nichlas bor ikke ligefrem i et hjem fyldt med ting. Alligevel er det lykkes DBA Guides superkrejler Julie Schoen at finde flere pudsige ting i Nichlas’ mandehybel i Københavns nordvest-kvarter.

Ting, som nærmest kun vil gavne Nichlas Eldrup Albech Andersen at skille sig af med, og som han forhåbentlig også kan få lidt kroner og øre for, så Nichlas kan få opbygget sig lidt penge på kistebunden. Nichlas går nemlig med et stort ønske om at afholde en grillfest for sine venner. Noget, der er gået hen og blevet en tradition, men når pungen er tom, hvad skal man så gøre?

LÆS OGSÅ: Liste: Fem fest-gadgets, der ikke ødelægger budgettet – køb dem billigt på DBA

Julie har sat Nichlas ting til salg på DBA, og hvilke ting det helt specifikt er tale om, ja det kan du se i videoen, som du finder øverst i artiklen.

Du kan efterfølgende klikke her, hvor hans ting er til salg på DBA (såfremt de ikke er solgt endnu). Stødt Nichlas og byd på hans ting.

Find det på DBA

 1. Crossbody, andet mærke, læder, Hera, sort læder, crossbody. 
Ubrugt. 
Str. 22 x 28 x 11 cm. 
3 indve

  Crossbody, andet mærke, læder, Hera, sort læder, crossbody. Ubrugt. Str. 22 x 28 x 11 cm. 3 indvendige rum, og 2 lynlåslommer, udvendig diskret lynlåslomme mm. (Se evt. Neye for mere præcis beskriv

  995,00 kr.22-03-2023
 2. Clutch, Michael Kors, læder, Flot Berkley clutch fra Michael Kors. Helt ny. Stadig med prismærke på.

  Clutch, Michael Kors, læder, Flot Berkley clutch fra Michael Kors. Helt ny. Stadig med prismærke på. Kan bruges både som clutch eller over skulder med skulderrem. Størrelse: bredde 33 cm, højde 18 cm

  600,00 kr.22-03-2023
 3. Anden håndtaske, Christian Dior, lak, Da jeg er ved at rydde ud/op så er denne taske til salg, den e

  Anden håndtaske, Christian Dior, lak, Da jeg er ved at rydde ud/op så er denne taske til salg, den er købt på TS sidste år for kr. 800. Den er i meget pæn stand, kom og kig på den hvis du er interesse

  500,00 kr.22-03-2023
 4. Skuldertaske, Bel Sac, læder, Helt ny på størrelsen med 20 x 28 cm

  Skuldertaske, Bel Sac, læder, Helt ny på størrelsen med 20 x 28 cm

  500,00 kr.22-03-2023
 5. Crossbody, Louis Vuitton, kanvas, Populær bag from LV, pratical and versatile, 

Size :25•19•7 

Al

  Crossbody, Louis Vuitton, kanvas, Populær bag from LV, pratical and versatile, Size :25•19•7 Almost as new, only the leather Can a litte patina( Nature reaktion after used)

  14.800,00 kr.22-03-2023
 6. Crossbody, Decadent, læder, Ny Cleva small pouch crossbody taske fra Decadent i farve Tomato. Ingen

  Crossbody, Decadent, læder, Ny Cleva small pouch crossbody taske fra Decadent i farve Tomato. Ingen fejl, ridser eller mangler. Fremstår som helt ny. Den måler: 19 cm i bredde, 15 cm i højde og 5 cm i

  900,00 kr.22-03-2023

Lige nu er der 9.060 håndtasker til kvinder på DBA, og 3.716 af dem er skuldertasker.

Nichlas synes, denne ting er flot – Julie synes, den er grim – hvad mener du?

Smag og behag er forskellig. Det kan vi hurtigt konkludere. Alligevel kan man nogen gange godt blive lidt overrasket over, hvor forskellig smag vi hver i sær har. Julie fandt et knivsæt, der blot havde ligget og samlet støv øverst på en køkkenhylde i en kuffert. Nichlas mente, at kufferen trak knivsættets værdi op. Julie mente nærmest det modsatte.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en annonce på DBA, der får dine ting solgt

Hvad mener du? Tag et kig på knivsættet, som du kan se i videoen, som du finder øverst i artiklen. Hvis du er helt vild med knivsættet, kan du købe det på DBA (såfremt, Nichlas endnu ikke har fået det solgt), ved at gå til Nichlas’ DBA-profil, her.

Du kan også tage et kig på den lampe, som Julie mener, er direkte dårlig for Nichlas’ scorechancer. Lampen ser du på billedet herunder:

Den er barnlig. Den skiller sig ud. Og den er ikke særlig ”mandig”. Julie er ikke begejstret for Nichlas’ natlampe. En lampe, hun mener vil fungere bedre på et børneværelse. Se Nichlas’ reaktion på Julies kommentar i videoen, som du finder øverst i artiklen
Den er barnlig. Den skiller sig ud. Og den er ikke særlig ”mandig”. Julie er ikke begejstret for Nichlas’ natlampe. En lampe, hun mener vil fungere bedre på et børneværelse. Se Nichlas’ reaktion på Julies kommentar i videoen, som du finder øverst i artiklen

Find det på DBA

 1. Børnelampe, Almas Room, Hvid keramikfugl i perfekt stand.
Med ny pære.

  Børnelampe, Almas Room, Hvid keramikfugl i perfekt stand. Med ny pære.

  300,00 kr.21-03-2023
 2. Børnelampe, Ikea, Herlig månelampe til børneværelset.

  Børnelampe, Ikea, Herlig månelampe til børneværelset.

  150,00 kr.21-03-2023
 3. Børnelampe, Prinsesse Sofia lampe i god stand sælges 50kr eller bud.

  Børnelampe, Prinsesse Sofia lampe i god stand sælges 50kr eller bud.

  50,00 kr.20-03-2023
 4. Børnelampe, Globus, Globus loftlampe. Afhentes i Farum eller sendes på købers regning.

  Børnelampe, Globus, Globus loftlampe. Afhentes i Farum eller sendes på købers regning.

  100,00 kr.20-03-2023
 5. Børnelampe, Loftslampe til børneværelset inkl. pær. God stand

  Børnelampe, Loftslampe til børneværelset inkl. pær. God stand

  150,00 kr.19-03-2023
 6. Børnelampe, Lampe med 3spots sælges.
2stk haves 75,- pr stk

  Børnelampe, Lampe med 3spots sælges. 2stk haves 75,- pr stk

  75,00 kr.19-03-2023

Klik her for at se nogle af de børnelamper, som lige nu er til salg på DBA.

Denne støvede ting får Julie ikke lov til at sætte til salg

Det er ikke alt i Nichlas’ lejlighed, som Julie får lov til at sætte til salg. Blandt andet er Julie vild for at sætte en af Nichlas’ kostbare ejendele til salg, som hun ender med ikke at få lov til. Hvad det er for en ting, og hvorfor Nichlas ikke vil af med den, på trods af, at den er støvet – det kan du få svar på ved at se videoen, som du finder øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Podcast: Jimmi sælger ud af sin KÆMPR samling af autografer

Nichlas har også en guitar stående derhjemme, som Julie gerne vil have sat til salg. Om hun får lov til det, kan du se i videoen, som du finder øverst i artiklen
Nichlas har også en guitar stående derhjemme, som Julie gerne vil have sat til salg. Om hun får lov til det, kan du se i videoen, som du finder øverst i artiklen

Fik du set de andre to ’Hjælp, jeg er broke’-afsnit? I første afsnit besøgte vi Sara, der hungrede efter et par nye sneakers. Sneakers, hun dog ikke havde råd til. Hun måtte gå meget igennem for at skaffe sig penge til de nye sko. Blandt andet måtte hun troppe op i konfirmationskjole, hun måtte undvære høje hæle, men Sara havde også en hel særlig taktik til, hvordan hun fik undgået, at Julie fik sat hendes bedste ting til salg. Lur Saras taktik af i videoen, som du finder ved at klikke her.

Du kan også se, hvordan det gik, da Julie aflagde Mads på Nørrebro et besøg. Mads drømte om at få råd til en Roskilde Festival-billet. Men pengene rakte ikke til det. Heldigvis for Mads, var hans hjem proppet med ting, som Julie så muligheder i at sætte til salg. Men undervejs i skattejagten blev Julie mødt af en ulækker oplevelse. Noget Mads, havde glemt at gøre. I videoen kan du se, hvad det var. Klik her og se videoen, hvor Julie besøger Mads.

Relaterede artikler