DBAs dyreste: T-shirt
Video

DBAs dyreste: T-shirt

DBA Guide
DBA Guide

Et hvidt stykke stof med fire huller og et rødt tryk – hvad kan det koste? Nok lidt mere end du lige umiddelbart tror. Se videoen, og se hvad der sker, når to af verdens mest dyre og populære brands går sammen om noget så simpelt som en hvid T-shirt.

Opdatering: Siden denne artikel er blevet skrevet, er T-shirten blevet solgt

15-årige Lukas Rathsach Lang fra Hillerød er sælgeren bag DBAs dyreste T-shirt. Helt præcist er der tale om en T-shirt, der er resultatet af et samarbejde mellem Supreme og Louis Vuitton.

Et samarbejde mellem Supreme, der er et af de mest hypede ’street’ brands, og Louis Vuitton, der er et af de mest anerkendte ’Haute Couture’-brands, er dømt til at blive populært – og dyrt!

Nyprisen var intet mindre end 2.500 kroner. Det er vildt i sig selv. Men som brugt koster T-shirten endnu mere – faktisk væsentligt mere. Den blev nemlig kun produceret og solgt i et begrænset antal, og det har gjort den meget eftertragtet som brugtvare.

Find det på DBA

 1. T-shirt, Supreme, str. M, Slidt

  T-shirt, Supreme, str. M, Slidt

  75,00 kr.23-06-2024
 2. T-shirt, Supreme, str. M, God men brugt

  T-shirt, Supreme, str. M, God men brugt

  125,00 kr.23-06-2024
 3. T-shirt, Supreme, str. M, Næsten som ny, Hejsa,
Jeg sælger denne her mega fede supreme t-shirt. Den

  T-shirt, Supreme, str. M, Næsten som ny, Hejsa, Jeg sælger denne her mega fede supreme t-shirt. Den er i en fed lyse lilla som passer godt til sommeren Str M Cond 8 - brugt 3 gange Har alt OG Pris: 4

  400,00 kr.20-06-2024
 4. Sweatshirt, Supreme , str. M, Grøn , Næsten som ny, Supreme Box Logo Crewneck (FW18)
Brugt få gang

  Sweatshirt, Supreme , str. M, Grøn , Næsten som ny, Supreme Box Logo Crewneck (FW18) Brugt få gange Størrelse: M Farve: Dark green Stockx link: https://stockx.com/supreme-box-logo-crewneck-fw18-dark

  3.999,00 kr.20-06-2024
 5. T-shirt, Supreme x Undercover, str. S, Sort, Helt ny Supreme x Undercover Collab T-Shirt, fra 2023

  T-shirt, Supreme x Undercover, str. S, Sort, Helt ny Supreme x Undercover Collab T-Shirt, fra 2023 som kun er brugt en gang, og sælger den kun fordi den desværre ikke passer mig.

  500,00 kr.20-06-2024
 6. Hættetrøje, Supreme, str. S, Brun, Ubrugt, Helt ny
Og alt OG
Købt i Supreme i NYC
100% Legit
MIN b

  Hættetrøje, Supreme, str. S, Brun, Ubrugt, Helt ny Og alt OG Købt i Supreme i NYC 100% Legit MIN bud er det jeg købte trøjen for Eftertragtet model så vær hurtig Sendes inden for 24 timer??? Byd

  1.200,00 kr.20-06-2024

Lige nu er der 450 styk Supreme tøj eller tasker til salg på DBA, mens der er 509 salgsannoncer med Louis Vuitton.

Hvad skal en brugt T-shirt koste?

Når de fleste er færdige med at gå med en T-shirt, smides de typisk i skraldespanden eller doneres til et godt formål. Men Lukas? Han sætter sin brugte T-shirt til salg for mere end det dobbelte!

5.200 kroner er prisen, som Lukas håber på at få for sin T-shirt. Eller rettere 5.250, for det er køber, der står for fragten. Køber du en brugt T-shirt til den slags penge, er du højest sandsynligt ligeglad med fragten alligevel...

Til den pris får du til gengæld også en T-shirt, der er den ’vildeste grail’, som på moderne-hype-teenager-sprog betyder et stykke beklædning, de fleste ville gøre alt for at tilføje til sin samling.

Det udtryk virker umiddelbart til at passe rimelig godt på Lukas’ T-shirt. Da den blev udbudt til salg, lå folk i kø foran butikken i telte, og i dag er den ikke til at opstøve – altså lige udover hos Lukas i Hillerød. Lukas selv vil ikke røbe, hvordan han fik fingrene i det dyre stykke stof.

SE OGSÅ: DBAs dyreste taske

Sammen med det røde tryk på brystet, er det dette mærke i nakken, der gør denne T-shirt meget eftertragtet (og dyr).
Sammen med det røde tryk på brystet, er det dette mærke i nakken, der gør denne T-shirt meget eftertragtet (og dyr).

Farmand er skeptisk

Ved sin side har Lukas sin far, Thue Rathsach Lang. Han er – ligesom de fleste andre fuldvoksne mennesker – ikke helt solgt på idéen om en brugt T-shirt til mere end 5.000 kroner.

44-årige Thues indledende bud på, hvad den brugte T-shirt skal koste, er da også noget lavere end virkeligheden. Han ville i hvert fald ikke give mere end 800 kroner for den, og han syntes ikke en gang, at du derhjemme skal købe den.

Piben får alligevel dog en lidt anden lyd, da sønnike giver udtryk for, at det er en T-shirt man tager på for at imponere – særligt det modsatte køn. Derefter lyder det hurtigt som om, at det i realiteten er Lukas’ egen far, der er den rette køber.

Men det er dig, Lukas’ vil sælge den til! Og til spørgsmålet om, hvorfor du skal købe den, svarer Lukas at:

Det er det ypperste af det ypperste og det mest eksklusive. Du får virkelig et fedt item.
Lukas' reaktion på at far gerne vil låne T-shirten...
Lukas' reaktion på at far gerne vil låne T-shirten...

Hvis du syntes, 5.200 kroner er mange penge på en brugt T-shirt, hvad siger du så til at bruge 39.000 kroner på et brætspil? Det er nemlig hvad DBAs dyreste brætspil koster.

For halvdelen af DBAs dyreste brætspil kan du købe denne intakte og ikoniske Ellert på DBA. Det er 42-årige Martin fra Solbjerg, som sælger et sjældent set pragteksemplar, af den finurlige danske elbil.

På DBA har vi også købere, der ikke sælger for profit som Lukas, men som beholder alle de gode ting selv. Den serie har vi kaldt ’Mød en samler’, hvor vi møder samlere, der samler på alt fra etiketter og mågestel til viskelædre. Du kan også se den seneste om Stig og hans store samling af modeltog herunder:

Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.

Relaterede artikler