DBAs dyreste: PlayStation
Video

DBAs dyreste: PlayStation

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

Du kan nu blive den nye ejer af DBAs dyreste PlayStation. Christian sælger PlayStations 20-års jubilæumsudgave af deres PlayStation 4. Der er kun lavet 12.300 på verdensplan, som alle har et unikt nummer. Konsollen kan være op mod 800.000 kroner værd, hvis den har det helt rigtige nummer. Find ud af, hvad Christian sælger den for i artiklen her.

Er du kæmpe PlayStation-nørd? Eller er du samler og kan ikke få nok spillekonsoller derhjemme? Så er det nu, du skal slå til.

Lige nu er DBAs dyreste PlayStation til salg, og den kan være op mod 800.000 kroner værd, hvis den har et eftertragtet nummer. Der er kun lavet et begrænset antal af denne ’limited edition’-konsol, som hver er nummereret. DBAs dyreste PlayStation koster dog væsentligt mindre, fordi ejeren ikke har åbnet æsken. Derfor kan det være, du skal tage chancen.

Hvis du bliver den nye ejer af den dyreste PlayStation på DBA, får du en helt særlig jubilæumsudgave af den velkendte PlayStation 4. Maskinen udkom i 2014 på 20-året for PlayStations lancering af deres PlayStation 1. Og så er den altså ikke nem at få fat på.

Det er 27-årige Christian Sølby fra København, der sælger sin jubilæums-konsol. Han har i flere år gået og kigget på den uåbnede æske med konsollen og ikke nænnet af skille sig af med den. Men nu har han altså sat den til salg på DBA.

Læs med i artiklen her, hvis du vil vide, hvad der gør jubilæumsudgaven helt speciel. Du kan også få svar på, hvordan Christian selv skaffede sig konsollen, og hvor meget den er sat til salg for.

Find det på DBA

 1. Playstation 2, Ps2 slim konsol med SINGSTAR og 
31 Originale Spil titler... 

2 Mikrofoner, 1 Remote

  Playstation 2, Ps2 slim konsol med SINGSTAR og 31 Originale Spil titler... 2 Mikrofoner, 1 Remote og et EyeToy Kamera medfølger Også... Alle Ledninger medfølger og 1 Joystik og Memorycard .. Al

  600,00 kr.18-06-2024
 2. Playstation 2, Ps2 FAT konsol med Ekstern Harddisk og 40 Originale Spil titler.. 

Alle Ledninger me

  Playstation 2, Ps2 FAT konsol med Ekstern Harddisk og 40 Originale Spil titler.. Alle Ledninger medfølger og 1 Joystik og Memorycard med Free Mcboot installeret på ttil Backup afspilning. Ekstern

  600,00 kr.18-06-2024
 3. Andet, Wii, Perfekt, Står som nyt
Vi har fået brugt det meget minimalt

Wii med diverse tilbehør 
Fl

  Andet, Wii, Perfekt, Står som nyt Vi har fået brugt det meget minimalt Wii med diverse tilbehør Flere af spillene er uåbnet Søgeord: Spillemaskine, Wii, balancebræt, spil, Just Dance, motion, fit

  700,00 kr.18-06-2024
 4. Playstation 5 Digital Edition, Jeg har denne PS5 Digital Edition, som jeg har fået i overskud. 

Den

  Playstation 5 Digital Edition, Jeg har denne PS5 Digital Edition, som jeg har fået i overskud. Den virker helt som den skal, og sælges for blot 2.499 kr. Der medfølger controller og strømkabel. K

  2.499,00 kr.18-06-2024
 5. Playstation 4, PS4 VR MOVE MOTION Controllere, PS4 VR MOVE MOTION Controllere

Forbedre din PlayStat

  Playstation 4, PS4 VR MOVE MOTION Controllere, PS4 VR MOVE MOTION Controllere Forbedre din PlayStation VR-oplevelse med disse to PlayStation Move / Motion bevægelsescontrollere i kompatible spil. Mo

  599,00 kr.18-06-2024
 6. Playstation 3, Slim, God, Ps 3 uden controller og stik men med fifa 13,14,16
Kom med et bud

  Playstation 3, Slim, God, Ps 3 uden controller og stik men med fifa 13,14,16 Kom med et bud

  450,00 kr.18-06-2024

Find alle PlayStations til salg på DBA, her.

Derfor er denne udgave af PlayStation 4 speciel

Denne udgave af en PlayStation 4 er på mange måder noget helt særligt. Derfor er den helt essentiel at have i sin samling, hvis man endnu ikke har kunnet skaffe den.

PlayStation 4 er som bekendt sort, men jubilæumsversionen er designet med den originale grå farve fra PlayStation 1. Med i pakken følger udover konsollen et PlayStation-kamera, en controller og en Vertical stand, så din PlayStation kan stå lodret. Alle delene er designet med det originale PlayStation-logo på, og det mener Christian har en helt særlig ånd over sig:

- Det er en rigtig retro-ting, der er blevet designet her.

Kassens indhold er altså også noget af det, en samler ville være ellevild for at få fingrene i. Udover de dele, du får med, er konsollen også unik, fordi der kun er lavet 12.300 styk af den på verdensplan. Du kan altså blive en af de få i klubben, der ejer en 20-års jubilæums-PlayStation.

Christian har i mange år haft den stående uden så meget som at rive plastikforseglingen rundt om pakken af. Du kan altså få fingrene i denne udgave af PlayStation 4 med den originale emballage, og uden den er brugt én eneste gang. Du får altså både en ’limited edition’-PlayStation, men du får altså også lov til at være den første til at spille på den, hvis det er det, du ønsker at bruge den til.

LÆS OGSÅ: PlayStation er mere end ”play”

I den æske jubilæumsudgaven af den velkendte PlayStation 4 kommer i, finder du en controller, et kamera, en vertical stand og selvfølgelig konsollen.
I den æske jubilæumsudgaven af den velkendte PlayStation 4 kommer i, finder du en controller, et kamera, en vertical stand og selvfølgelig konsollen.

Det koster DBAs dyreste PlayStation

Det er ikke unormalt, at en PlayStation sættes til salg på DBA. Faktisk er der i skrivende stund mere end 1.200 annoncer, hvor ’PlayStation’ indgår i annonceteksten. Langt de fleste koster dog under 3.000 kroner. Derfor er det også vildt, når en PlayStation koster det, du nu skal være vidne til.

Christians jubilæumsudgave af PlayStation 4 slår nemlig prisrekord:

Det er et unikt samleobjekt, og der findes ikke nogen lignende på det danske marked. Den koster 25.000 kroner, og jeg håber, det er en glad fan, der får den hjem i stuen
fortæller Christian.

I sin annonce skriver han, at du er velkommen til at byde. Du kan se hans annonce på billedet herunder.

På andenpladsen over dyreste PlayStation-annoncer på DBA ligger en PlayStation 5, hvor du endda får et fjernsyn med i prisen. Det koster samlet 12.500 kroner. Prisen er den aktuelle, da artiklen her blev skrevet, og prisen kan derfor have ændret sig, nu hvor du læser denne tekst.

LÆS OGSÅ: 10 ting enhver mand bør have i sin man-cave

Det er 27-årige Christian Sølby fra København, der sælger sin 20th Anniversary 'Limited edition' PlayStation. Du må slippe 25.000 kroner for den, hvis den skal være din.
Det er 27-årige Christian Sølby fra København, der sælger sin 20th Anniversary 'Limited edition' PlayStation. Du må slippe 25.000 kroner for den, hvis den skal være din.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Christian er kæmpe fan af PlayStation. Han ejer alle fem konsoller, der er lavet, siden PlayStation 1 blev lanceret i 1994.
Christian er kæmpe fan af PlayStation. Han ejer alle fem konsoller, der er lavet, siden PlayStation 1 blev lanceret i 1994.

Dette håber Christian, at den nye ejer vil give ham lov til

Christian er superfan, når det kommer til PlayStation. Han ejer alle de fem spillekonsoller, der er lavet siden 1994, og han elsker at spille på dem.

Noget af det, Christian har haft allersværest ved, er at lade æsken på sin jubilæumsudgave være uåbnet. Han kan slet ikke vente med at finde ud af, hvilket nummer, den maskine, der har stået hjemme ved ham i flere år, har.

Derfor har en bøn til dig, hvis du beslutter dig for at købe den:

- Hvis du køber den og åbner den, så vil jeg sindssygt gerne være med. Eller i det mindste høre, hvilket nummer der står på den.

Nummeret kan gå hen og være vigtig for, hvor meget den er værd:

- De er alle sammen unikt nummeret, og der går rygter om, at nummer 1 er solgt til mellem 700.000 og 800.000 danske kroner, fortæller Christian.

Derfor har det også været en svær opgave for Christian at prissætte maskinen, fordi han jo ikke ved, hvilket nummer maskinen har. Prisen har han derfor sat efter, hvad andre jubilæumsmaskiner er solgt for på forskellige, online markedspladser.

LÆS OGSÅ: Disse tech-produkter var mest eftertragtede på DBA i 2021

Jubilæumsudgaven af PlayStation 4, som ses på billedet her, er lavet med den originale grå farve fra PlayStation 1. Det oprindelige PlayStation-logo er også på alle delene i 20-års-udgaven.
Jubilæumsudgaven af PlayStation 4, som ses på billedet her, er lavet med den originale grå farve fra PlayStation 1. Det oprindelige PlayStation-logo er også på alle delene i 20-års-udgaven.

Sådan fik Christian selv fingrene i jubilæumsudgaven

Da der kun er lavet få af maskinen på verdensplan, er det ikke nemt at få fat i maskinen. Christian anskaffede sig den på en noget utraditionel måde.

Han har arbejdet for PlayStation Danmark, og da de skulle lave en stream, der markerede 1-års fødselsdagen for PlayStation 4, fik han som løn for arbejdet en stor papkasse med hjem.
Det var en noget bizar oplevelse for Christian og hans kolleger, da de skulle hente deres løn:

- Vi måtte ikke vide, hvad det var. Det var tophemmeligt. Vi kom ud et underligt sted, hvor vi aldrig havde været før. En medarbejder fra PlayStation dukkede lige pludselig op og havde en stor papkasse med til os. Da jeg kom hjem, og jeg åbnede den og så jubilæumslogoet, eksploderede min hjerne fuldstændig, fortæller Christian med stor begejstring.

Kassen med maskinen i har siden den dag i 2014 stået hjemme ved ham, men nu mener han, det er på tide, at den finder et nyt hjem, hvor den kan gøre en anden PlayStation-fan glad.

Find det på DBA

 1. Playstation 5 Digital Edition, Jeg har denne PS5 Digital Edition, som jeg har fået i overskud. 

Den

  Playstation 5 Digital Edition, Jeg har denne PS5 Digital Edition, som jeg har fået i overskud. Den virker helt som den skal, og sælges for blot 2.499 kr. Der medfølger controller og strømkabel. K

  2.499,00 kr.18-06-2024
 2. Playstation 4, PS4 VR MOVE MOTION Controllere, PS4 VR MOVE MOTION Controllere

Forbedre din PlayStat

  Playstation 4, PS4 VR MOVE MOTION Controllere, PS4 VR MOVE MOTION Controllere Forbedre din PlayStation VR-oplevelse med disse to PlayStation Move / Motion bevægelsescontrollere i kompatible spil. Mo

  599,00 kr.18-06-2024
 3. Playstation 5, God, Sælger min PS5 da jeg ikke gamer mere.

Det er en Playstation 5 disk edition er

  Playstation 5, God, Sælger min PS5 da jeg ikke gamer mere. Det er en Playstation 5 disk edition er købt i 2022, og fejler intet pånær et par ridser (boksen er også lidt skadet) Inkluderer alle orig

  3.599,00 kr.18-06-2024
 4. Playstation 5, Perfekt Stand

  Playstation 5, Perfekt Stand

  Playstation 5, PS5, Perfekt, Playstation 5 - Som ny, med original emballage og tilbehør. Jeg sælger min Playstation 5, som er i perfekt stand og kun har været brugt i kort tid. Den kommer med alt ori

  3.200,00 kr.18-06-2024
 5. Playstation 5, VR2 til PS5, Perfekt, Sælges da søn heller vil bruge pengene på en computer. Perfekt

  Playstation 5, VR2 til PS5, Perfekt, Sælges da søn heller vil bruge pengene på en computer. Perfekt stand, Sælges med kasse (tapet) VR2 passer til PS5, alt medfølger.

  3.000,00 kr.18-06-2024
 6. Playstation 5 Digital Edition, Playstation 5 Slim Digital Edition, Perfekt, Sælger min kun 4 måneder

  Playstation 5 Digital Edition, Playstation 5 Slim Digital Edition, Perfekt, Sælger min kun 4 måneder gamle Playstation 5 inklusiv den officielle Sony PS5 trådløse kontroller oplader, den officielle So

  3.000,00 kr.18-06-2024

Find alle PlayStation 5 til salg på DBA, her.

Vil du i gang med at spille PlayStation igen? Dit budget er måske ikke på 25.000 kroner, men det gør ikke noget. Der er mange meget billigere PlayStation 4-konsoller til salg på DBA.

Der er mange gode grunde til at købe en brugt PlayStation 4, også selvom der er udkommet en ny PlayStation 5. DBAs techekspert Sebastian Stork fortæller om fordelene ved den snart 10 år gamle PlayStation 4. Du kan blandt andet score en masse fedt ekstraudstyr ved at købe den brugt. Læs om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en brugt PlayStation i artiklen, her.

Det er ikke kun PlayStation, der kan gøre en samler glad. Pokémon er også noget, der gør samlere lykkelige, og som de samtidig tager meget seriøst. Det afspejler sig i prisen på sjældne Pokémon-kort. Vi har besøgt 26-årige Mark, der i 2020 havde DBAs dyreste Pokémon-kort til salg. Du kan se, hvad det kostede i videoen herunder.

 

Du kan også læse artiklen om DBAs dyreste Pokémon-kort, hvis du vil vide mere om, hvorfor du ikke ved, hvad du får for dine penge, hvis du købte Marks Pokémon-kort.

Relaterede artikler