Overrask med DBAs dyreste legetøjsdyr til den næste børnefødselsdag
VideoUdeliv

Overrask med DBAs dyreste legetøjsdyr til den næste børnefødselsdag

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

Har du længe overvejet, om det er på tide at opgradere udstyret til børnefødselsdagen eller vejfesten i år? Nu kan du få fingrene i en kæmpe, blå hval, som børn og barnlige sjæle kan hoppe rundt på. Hvis du sætter dig i dens mund, spiser den dig. Hoppeborgen er DBAs dyreste af sin slags.

Lidt udenfor Silkeborg ligger en højborg for grinende børn og tilfredse forældre. Der ligger nemlig et legeland med masser mulighed for sjov og spas på alt fra hoppeborge til børnebowling. Men nu skal bygningen rives ned, og derfor sælger 59-årige Eitan Goldberg de hoppeborge og maskiner, der ikke er færdige med at blive hoppet på og leget med.

Én af de ting, der endnu ikke har fået ny ejer, er en kæmpe blåhval, som børnene har været ellevilde med. Derfor leder Eitan Goldberg efter én, der kan lade børn og barnlige sjæle lege på den.

- Jeg har det sjoveste legedyr i Danmark til salg.

Det mener Eitan Goldberg i hvert fald. Han sælger DBAs dyreste legetøjsdyr, som med garanti vil få alle børn til at ville være din ven.

Du kan se, hvor stor og flot hoppeborgen er i videoen øverst i artiklen. Du kan også læse med her og finde svar på, hvad den koster, og hvorfor du skal være den nye ejer af DBAs dyreste legetøjsdyr.

Find det på DBA

 1. Hoppeborg, Hoppeborg med net hele vejen rundt, fejler intet, måler 2.40x2.40

  Hoppeborg, Hoppeborg med net hele vejen rundt, fejler intet, måler 2.40x2.40

  1.000,00 kr.28-05-2023
 2. Hoppeborg

  Hoppeborg

  Hoppeborg, NY i A model i western tema, str 7 x 6 meter med overdækning / tag, leveres med blæser, pløkke og pakkepose, prisen er + moms. Vi har dem også i andre temaér som Cirkus, Jungle, Ocean, Far

  25.000,00 kr.27-09-2022
 3. Hoppeborg

  Hoppeborg

  Hoppeborg, HOPPEBORG str. knap 5 x 5 meter med tag, i flot BEACH tema sælges, hoppeborgen kommer med pløkke og pakkepose - blæser kan tilkøbes. Andre hoppeborge er på lager til omg. levering, I godk

  13.500,00 kr.15-08-2021
 4. Hoppeborg, Ca 6x7 meter 
Med lidt huller uden den store betydning, kan lappes, vi har dog bare brugt

  Hoppeborg, Ca 6x7 meter Med lidt huller uden den store betydning, kan lappes, vi har dog bare brugt gaffa. Der Medfølger en 220v blæser Trænger til en vask

  6.000,00 kr.28-05-2023
 5. Popcorn maskine, Professionel stor popcornmaskine udlejes til fest og børnefødselsdag mv. Denne mask

  Popcorn maskine, Professionel stor popcornmaskine udlejes til fest og børnefødselsdag mv. Denne maskine kan producere masser af lækre popcorn på ingen tid og holde dem friske. Den er let at betjene og

  300,00 kr.28-05-2023
 6. Lidt blandet sælges, Hoppeborg 6x7 m inkl blæser 15.000 kr afhentning Fredericia eller kan levere f

  Lidt blandet sælges, Hoppeborg 6x7 m inkl blæser 15.000 kr afhentning Fredericia eller kan levere for merpris Reoler i stål 195 kr pr stk kan afhentes i Fredericia eller Slagelse, er som nye . Kæm

  15.000,00 kr.26-05-2023

Der er et bredt udvalg af hoppeborge til salg på DBA lige nu, find dem her.

Derfor mener sælgeren, at hoppeborgen er genial

Den enorme blåhvalslignende hoppeborg er ikke nogen helt almindelig hoppeborg. Hvis børnene, der leget rundt på den, hopper ind i dens mund, sker der noget, som ikke mange andre hoppeborge kan.

- Den blå hval åbner og lukker sin mund og spiser børnene. Og de elsker det, fortæller Eitan.

Men bare rolig, den kan slet ikke lide børn, så den spytter dem altid ud igen.

Det er med en vis sørgmodighed, Eitan må lukke sit legeland og sælge sine hoppeborge. Han har i mange år viet sit liv til at glæde børnene og se dem have det sjovt.

- Børnene har været glade – hvad kan være bedre end det, spørger Eitan, der håber, den nye ejer af blåhvalen vil glæde en masse børn med hoppeborgen.

LÆS OGSÅ: Husker du? Skønne bøger, der sender dig tilbage til barndommen

Den store hoppeborg sælger Eitan Goldberg, fordi han må lukke sit legeland.
Den store hoppeborg sælger Eitan Goldberg, fordi han må lukke sit legeland.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Måske det er dig, der skal imponere til den næste børnefødselsdag eller vejfest.
Måske det er dig, der skal imponere til den næste børnefødselsdag eller vejfest.

Det koster DBAs dyreste legetøjsdyr

Hoppeborgen er produceret i England, og Eitan kan godt huske, hvad han i sin tid gav for den.
Han pungede ud med 120.000 kroner, men i dag koster den væsentligt mindre.

- Jeg skal kun have 19.000 kroner for den. Så der er stor, stor rabat for sådan en kvalitets blåhval, fortæller Eitan.

For de 19.000 kroner er det ikke bare en lille, snoldet hoppeborg, du får hjem til haven eller til den næste vejfest. Nej, du kan virkelig imponere selv de voksne med den. Blåhvalen måler nemlig hele 12 meter på langs og 6,7 meter i bredden. Og så er den imponerende 6,5 meter høj.

LÆS OGSÅ: Udendørsleg - pimp din have

Hoppeborgen spiser børn og spytter dem ud igen - og de synes det er sjovt.
Hoppeborgen spiser børn og spytter dem ud igen - og de synes det er sjovt.

Det får du for pengene

Den store hoppeborg er godt efterprøvet. Den har nemlig stået i et legeland, hvor børnene er gået amok på den. Og de elsker den.

På hoppeborgen kan der være mange hoppende børn. I blåhvalens mund kan der være op til ti børn på samme tid. Så du kan sagtens invitere hele vejen forbi til børnefest til sommer.

Udover at mange børn har været igennem hoppeborgen og dermed bevist, at den kan holde til noget, medfølger også en tilsynsbog fra teknologisk institut. Deri står der blandt andet, at hoppeborgen er lavet af brandhæmmende kraftig PVC.

Find det på DBA

 1. Popcornmaskine, Ariete, Retro popcornsmaskine sælges. Fungerer perfekt og er i god stand.

  Popcornmaskine, Ariete, Retro popcornsmaskine sælges. Fungerer perfekt og er i god stand.

  125,00 kr.24-05-2023
 2. popcorn maskine, Coca cola, Sælger denne popcornmaskine fra Coca cola, den er aldrig blevet brugt og

  popcorn maskine, Coca cola, Sælger denne popcornmaskine fra Coca cola, den er aldrig blevet brugt og der følger alt med til den.

  200,00 kr.20-05-2023
 3. Popcornmaskine, Epiq, Lille popcornmaskine. Ikke brugt særlig mange gange. Ren, fejler intet.

  Popcornmaskine, Epiq, Lille popcornmaskine. Ikke brugt særlig mange gange. Ren, fejler intet.

  300,00 kr.18-05-2023
 4. Popcornmaskine, BILTEMA, Popcorns maskine fra BILTEMA.

Kun brugt en enkelt gang så er som ny.

Følg

  Popcornmaskine, BILTEMA, Popcorns maskine fra BILTEMA. Kun brugt en enkelt gang så er som ny. Følg mig her på DBA for at se de mange spændende ting jeg lægger op. 200 kr. + porto sendt med DAO elle

  200,00 kr.28-04-2023
 5. Popkornmaskine, Senz, Senz popcornmaskine.

Aldrig brugt. Den har stadigvæk plastik rundt om sig ned

  Popkornmaskine, Senz, Senz popcornmaskine. Aldrig brugt. Den har stadigvæk plastik rundt om sig nede i kassen Kommer i original emballage.

  200,00 kr.23-04-2023
 6. popcornmaskine , Fin popcornmaskine / popkornmaskine

Produktinfo:
Bifinett KH 831 er en praktisk po

  popcornmaskine , Fin popcornmaskine / popkornmaskine Produktinfo: Bifinett KH 831 er en praktisk popcornmaskine, som lader dig lave lækre friske popcorn på få minutter. Den fungerer med varm luft, så

  149,00 kr.08-05-2023

Der er lige nu 43 popcornmaskiner til salg på DBA, find den her.

Du har nok gættet, at man bliver meget populær, hvis der står en hoppeborg i haven til datterens eller sønnens fødselsdag. Men hvilke andre ting kan du finde på for at gøre dagen helt uforglemmelig for både dine egne børn og alle gæsterne? Læs med her, hvor du får en liste over, hvilke ting du kan købe for at holde den vildeste børnefødselsdag.

Er dine børn lidt for gamle til at hoppe på hoppeborg, eller interesserer de sig bare mere for biler, de selv kan styre med en fjernbetjening? I videoen herunder kan du opleve DBAs dyreste fjernstyrede lastbil. Den har mange virkelighedsnære detaljer, og så kan den fragte ting og læsse dem af, præcis som en ægte lastbil.

 

Læs mere om DBAs dyreste fjernstyrede lastbil, her.

Relaterede artikler