DBAs dyreste grill
Video

DBAs dyreste grill

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

De slår søm i træstammer, kommer slæbende hjem til konen med store fladskærms-TV, og hver søndag forsvinder de til skoven for at køre på mountainbike. Det er nogle af de typiske fordomme, der eksisterer om, hvad mænd har interesse for. Og en stor, flammende grill er ingen undtagelse. Men den, som Anders har til salg på DBA, er større end de fleste mænd har turde drømme om. Se selv i videoen herover.

Opdatering: Siden denne artikel er blevet skrevet, er grillen  blevet solgt

De store højtalere er blevet udelukket fra de fleste, danske stuer. Manddommen står i forfald. Det er i hvert fald dét, som monopolet konkluderer hver lørdag i radioprogrammet ’Mads og monopolet’. Her ringer den ene mand efter den anden ind for at få kendte menneskers opbakning til, at deres grimme musik-plakat fra ungdommen har lov til at hænge fremme.

Kæmper du med konen om at få lov til at hænge racercyklen på væggen eller lade motorcyklen få en fornem plads i køkken-alrummet, så er det nu, du skal læse med. For lige nu har 41-årige Anders en ting til salg på DBA, som i din varetægt vil få dig positioneret som mere mand, end hvad hele villavejens mænd udgør tilsammen.

Anders Sørensen fra Jærgerspris har nemlig sat en helt særlig grill til salg. Glem alt om kuglegrill, glem alt om den store gasgrill som nærmest ligner et lille køkken i sig selv – Anders’ grill kan i størrelse og gørelse slå alle de grill, du hidtil er blevet draget af. For Anders’ grill er enorm. Den er kæmpe, og derfor er den ikke bare på hjul. Den er så stor, at du skal bruge en bil til at rulle den.

I videoen kan du stifte bekendskab med Anders’ trailergrill – måske du er dens kommende ejer?

Du kan se, hvor meget plads, der er i Anders’ kæmpe grill, ved at klikke ’play’ i videoen.
Du kan se, hvor meget plads, der er i Anders’ kæmpe grill, ved at klikke ’play’ i videoen.

Alt det Anders’ grill kan

Vi har nok alle sammen været der: Alt kødet ligger klar til at blive grillet, konen har gjort salaten klar, og gæsterne sidder ved bordet og venter. Alle er sultne og klar til at spise, men de skide grillkul gider ikke at blive grå!

Det kan være en hel mission i sig selv at få grillet lidt kød til dig og vennerne, men med Anders’ grill skal du hverken nøjes eller vente. Hans grill spiser nemlig ikke kul, men brænde:

Min grill er en smoker. Det vil sige, at det kød, du laver inde i rygeovnen, bliver røget og får røget smag samtidig med, at man marinerer det med noget barbecue
fortæller Anders.

Hans grill rummer en almindelig, stationær grill, som virker med brænde, og derudover kan grillen prale af 6 ’tracks’, altså ”hylder”, om man vil, der ved hjælp af en motor roterer hylderne rundt i rygekammeret.

Der er brændekammer omme bagpå, hvor man fyrrer op, og derudover er der et varmeskab, hvor maden kan stå og holde sig varm, efter den er blevet tilberedt.

Find det på DBA

 1. Gasgrill, Helt nyfyldt gasflaske. 

Primagaz

Afhentes Vanløse

  Gasgrill, Helt nyfyldt gasflaske. Primagaz Afhentes Vanløse

  480,00 kr.21-06-2024
 2. Kuglegrill, Cobb, Cobb grill med ekstra plader og briketter og taske. Fin stand.

  Kuglegrill, Cobb, Cobb grill med ekstra plader og briketter og taske. Fin stand.

  500,00 kr.21-06-2024
 3. Anden grill, Cozze Pizza, Kun brugt en gang.
Gas regulator og pizza spade og lågen medfølger.

  Anden grill, Cozze Pizza, Kun brugt en gang. Gas regulator og pizza spade og lågen medfølger.

  1.000,00 kr.21-06-2024
 4. Bordgrill, Weber, Weber Pulse 1000 El-grill sælges da vi har købt en større grill efter at være flyt

  Bordgrill, Weber, Weber Pulse 1000 El-grill sælges da vi har købt en større grill efter at være flyttet i hus. Fungerer upåklageligt og kan forbindes direkte til stege termometer. Grill overslag m

  2.000,00 kr.21-06-2024
 5. Tilbehør, Tom 11 kg. Gasflaske

  Tilbehør, Tom 11 kg. Gasflaske

  165,00 kr.21-06-2024
 6. Rygeovn med røgflis 44,5x29x110 cm galvaniseret stål

  Rygeovn med røgflis 44,5x29x110 cm galvaniseret stål

  Rygeovn med røgflis 44,5x29x110 cm galvaniseret st, -, Brug denne multifunktionelle rygeovn med røgflis til at lave et festmåltid, og nyd en hyggelig stund udenfor med din familie. Holdbart materiale:

  1.468,00 kr.25-03-2024

3.084 grill og tilbehør kan du lige nu finde på DBA. 838 af dem er kuglegrill og 316 af dem er gasgrill.
  

Det bruger Anders grillen til

Med sådan et monstrum af en grill, som Anders har, kan han mætte en masse maver på en hel aften. Og det er også, hvad Anders sommetider gør.

- Jeg har lavet mad til amerikanerbilstræf, forklarer den glade grillejer.

Men Anders kan nu også finde på at tænde grillen op, selvom det kun er hans mave, der knurrer.

Jeg kan finde på at starte grillen op, bare for at lave noget til mig selv.

Han har også en søn, hvis venner sommetider får sig én på opleveren, hvis de takker ja til at spise med:

- Jeg har også bare brugt grillen, til når min søn har haft 10 venner med hjem, fortæller Anders.

Det må være mange fædres drøm at kunne imponere sin søn og hans venner med en enorm grill. Det har du mulighed for, for Anders’ grill er som sagt til salg på DBA lige nu.

LÆS OGSÅ: Gaven til manden, der har alt: Vidste du, man kunne købe sådan noget

Anders’ grill har været til salg siden 23. august
Anders’ grill har været til salg siden 23. august

Sådan fandt Anders sin grill

’Sådan en får jeg aldrig råd til’. Det var Anders’ første tanke, da han en dag dagdrømmende surfede på nettet efter en amerikansk, ny grill og fandt en trailergrill.

- Jeg tænkte ellers, at sådan en måtte jeg eje. Men det var lige indtil, jeg så prisen, fortæller Anders.

Lidt tid efter gik turen forbi DBA, fordi han skulle finde en US-trailer til sin motorbåd, og dér, midt i DBAs trailerkategori, smilede en stor trailergrill til ham. En US-smoker, der var til at betale, fordi den var brugt.

Grillen er importeret fra
fortæller Anders.

I videoen kan du se, hvor meget plads der er i grillen til at lune kød på. Det er overvældende.

Find det på DBA

 1. KYLLING, Jette Bogø & Helge Stig, emne: mad og vin, 72 sider med kylling - stegt, grillet, saltet, k

  KYLLING, Jette Bogø & Helge Stig, emne: mad og vin, 72 sider med kylling - stegt, grillet, saltet, krydret og marineret mm. Udgivet af forlaget d3.dk, 2009. Fast pris. (103)

  25,00 kr.21-06-2024
 2. Grillbøger, emne: mad og vin, 
Bøgerne sælges for 40 kr. pr. styk

Kvinde kend dine kul af Tina Sche

  Grillbøger, emne: mad og vin, Bøgerne sælges for 40 kr. pr. styk Kvinde kend dine kul af Tina Scheftelowitz Superlet på Weber grillen af Matthew Drennan og Lucy Knox Webers store grillkogebog fra

  40,00 kr.20-06-2024
 3. Tænd op. Grill uden vrøvl, Ross Dobson, emne: mad og vin, Jeg har til salg en bog af Ross Dobson: "T

  Tænd op. Grill uden vrøvl, Ross Dobson, emne: mad og vin, Jeg har til salg en bog af Ross Dobson: "Tænd op. Grill uden vrøvl", 2008. 224 sider.. Hæftet forlagsbind. Bogen er i flot stand. SMed "Tænd

  20,00 kr.19-06-2024
 4. Tænd op - grill uden vrøvl, Ross Dobson, emne: mad og vin, 224 sider med lækre grill opskrifter.

St

  Tænd op - grill uden vrøvl, Ross Dobson, emne: mad og vin, 224 sider med lækre grill opskrifter. Strandberg Publishing. Hardback udgave. Bogen er ny Afhentning i Kbh (2770, Amager) eller forsendelse

  60,00 kr.18-06-2024
 5. Weber Så er det grilltid, emne: mad og vin, Skøn mad på Weber grillen - 50 kr.
Weber Så er det grill

  Weber Så er det grilltid, emne: mad og vin, Skøn mad på Weber grillen - 50 kr. Weber Så er det grilltid - 75 kr. Spis grill - 30 kr.

  75,00 kr.18-06-2024
 6. Grill,Genialt køkken,Mand eller kylling, Wok,Middelhavets køkken, emne: mad og vin, - Diverse 6 gode

  Grill,Genialt køkken,Mand eller kylling, Wok,Middelhavets køkken, emne: mad og vin, - Diverse 6 gode kogebøger. Helt nye, hard cover i perfekt stand. --- 1. Grill sommermad på 100 måder af Vibeke Schr

  50,00 kr.18-06-2024

565 bøger om grill kan du lige nu finde på DBA. 251 af dem koster 50 kroner eller mindre.
  

Derfor sælger Anders grillen

Han kan mætte et helt fodboldhold, og han har et stort, iøjnefaldende bevis for, at han har bukserne på i forholdet. Hvorfor vil Anders af med sin kongegrill?

Svaret rimer på ’Mona’.

Corona har betydet, at Anders har måtte vinke farvel til en stribe events, som han ellers havde håbet at turnere på i selskab med sin grill. Men nu må parløbet stoppe, for corona har vendt samarbejdet og grill-indtjeningen ryggen. Det er grunden til, at Anders nu har besluttet sig for at skille sig af med sin skønne grill. Hvis altså den rigtige køber kommer og tilbyder ham de 50.000 kroner, som Anders vil have for grillen.

- For 50.000 kroner får du den ultimative mandegrill - så I kan godt pakke Weber’en sammen drenge, siger Anders og griner.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Sådan gør du grillen rent

Anders’ grill er en US-smoker
Anders’ grill er en US-smoker
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Her kan du se Anders’ DBA-annonce. Bonusinformation: Anders arbejder til dagligt som kloakmester
Her kan du se Anders’ DBA-annonce. Bonusinformation: Anders arbejder til dagligt som kloakmester

Elsker du skøre og vilde ting, så bør du klikke på denne artikel, for her kan du læse om den kanon, som har været til salg på DBA. En vaske ægte kanon. Vi kan også fortælle, der var stor rift om den.

Hvem tror du køber flest trailere på DBA, jydere eller sjællændere? Det kan du få svar på i denne artikel. Svaret vil meget muligt overraske dig. Vi blev i hvert fald selv overrasket.

Overvejer du at købe dig en mountainbike? Så se med i videoen herunder, hvor vi klæder dig på til, hvad du bør vide, inden du køber en brugt én på DBA:

Du kan læse mere om, hvad du skal vide, i artiklen, her.

Relaterede artikler