Casper kickstartede sin virksomhed med DBA
VideoLivsstil

Casper kickstartede sin virksomhed med DBA

Astrid
Astrid

Drømmer du om at drive egen virksomhed? Så kan DBA være et godt sted at starte. Hvordan det hænger sammen, kan du blive klogere på i artiklen, her.

Casper Schultz manglede egentlig bare noget outdoor-grej til sig selv – men endte med en hel del mere end han selv kunne bruge.

- Jeg startede min virksomhed tilbage i november (2020), fordi jeg skulle bruge noget grej til mig selv. Så tænkte jeg, at jeg kunne gøre nogle gode handler inden Brexit, fortæller Casper.

I dag driver Casper en forretning, hvor han sælger brugt outdoor-grej fra militærets overskudslager. Og det gør han blandt andet gennem DBA Boost – DBAs webshopproduckt udviklet til virksomheder.

På hans DBA Boost-shop kan du finde armygrønne rygsække, camouflagetøj og telte brugt af den amerikanske hær. Er du nysgerrige kan, du tage et kig, her

Find det på DBA

 1. Rejse telt inkl. Markise Caravanstor ZIP

  Rejse telt inkl. Markise Caravanstor ZIP

  Rejsetelt, Efter salg af vores campingvogn, hobby 540, har vi en et rejsetelt til salg. Selve markisen er et Caravanstor ZIP 330/340 cm, dybde på markisen er 215 cm. Der er lynlåse i siderne på markis

  2.400,00 kr.20-11-2022
 2. Blackout pop up telt, 2 personers pop telt med BLACKOUT er perfekt til jer der ikke gider bruge tid

  Blackout pop up telt, 2 personers pop telt med BLACKOUT er perfekt til jer der ikke gider bruge tid på at slå telt op og som ønsker et mørkt telt døgnet rundt - pop up telt folder sig selv ud på få se

  900,00 kr.30-03-2023
 3. vidaXL foldbart festtelt med sidevægge 3x3 m blå

  vidaXL foldbart festtelt med sidevægge 3x3 m blå

  vidaXL foldbart festtelt med sidevægge 3x3 m blå, Dette musthave, foldbare festtelt er perfekt til en lang række udendørs begivenheder såsom familiesammenkomster, grillaftener, picnics, campingture, f

  1.163,00 kr.01-03-2023
 4. Telt fra Bergans, Sælger dette vildt lækre telt fra Hardangervidda, som er et lækkert norskt kvalite

  Telt fra Bergans, Sælger dette vildt lækre telt fra Hardangervidda, som er et lækkert norskt kvalitetsmærke. Det er et 3 personers telt, som er perfekt til familien, parret eller lone-survivoren, og j

  2.000,00 kr.29-03-2023
 5. Outwell universal tilbygning size 7, Sælger denne tilbygning til outwell telte, da vi desværre ikke

  Outwell universal tilbygning size 7, Sælger denne tilbygning til outwell telte, da vi desværre ikke får mulighed for at bruge det. Det er et år gammel, men kun været slået op et par gange i haven. De

  2.000,00 kr.29-03-2023
 6. Fortelt, Isabella Ventura Pascal 390, airtelt, a-mål: 390, Dejligt airtelt med fuld ståhøjde i hele

  Fortelt, Isabella Ventura Pascal 390, airtelt, a-mål: 390, Dejligt airtelt med fuld ståhøjde i hele teltets areal. Nem at håndtere v op-og nedtagning. Kan monteres på alle vogne der har ca. 400 cm, va

  4.200,00 kr.29-03-2023

Se alle telte til salg på DBA, her.

Caspers største udfordring

Der kan være mange udfordringer forbundet med at drive virksomhed. Hvad Casper oplever som den største udfordring, kan du læse om her.

- Det mest udfordrende ved at drive virksomhed er at komme i kontakt med en masse kunder uden at skulle have store platforme og marketingbureauer ind over, fortæller Casper.

Det er formentlig en udfordring mange nystartede virksomheder møder. For hvordan sikrer du, at kunderne finder netop din forretning? For Casper er en af de helt store fordele ved at sælge varerne på DBA Boost, at kunderne ikke bliver overrasket over, at varerne er brugte – derimod forventer de det.

Som alle andre DBA Boost-kunder, får Casper adgang til 1,5 millioner potentielle købere i hele landet, der bare venter på at gøre næste gode genbrugshandel. 

LÆS OGSÅ: Bliv campist for små penge

Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.
Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.

Derfor bruger Casper DBA Boost

Casper oplever, at andre bliver overraskede over, at han bruger DBA Boost. For Casper giver det dog hammer god mening. Hele 75 procent af Caspers salg sker nemlig på henvendelser fra DBA Boost, vurderer Casper.

Det er dog ikke kun på grund af platformen og salget, at Casper er glad for at bruge DBA Boost.

- De mennesker, som jeg møder gennem DBA Boost, er utrolig behagelige mennesker. Det er bare med til at give mig en god hverdag, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ:
5 gode råd til dig, der skal sælge din autocamper

Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.
Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.

Denne kendte virksomhed startede også på DBA

De er elskede. De er forhadte. Ikke desto mindre er det er ikke til at komme uden om, at den transportable, festivalhøjtaler – Soundboks – kan spille op til fest.

Det startede med et højtaler-projekt i garagen i 2011. Tre unge gymnasievenner ville bygge en højtaler, der kunne brage for fuld skrue på Roskilde Festival.

Højtalerne producerede de af bilbatterier og trækasser. De højtalere de ikke selv skulle bruge, satte de til salg på DBA – og interessen var stor.

Den store efterspørgsel på DBA gjorde, at de tre unge iværksættere satte sig for at videreudvikle produktet. Vil du vide mere om deres iværksættereventyr, kan du læse med her.

Find det på DBA

 1. Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3 GEN , Perfekt, Jeg sælger min SOUNDBOKS 3 gen. Da den ikke bliv

  Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3 GEN , Perfekt, Jeg sælger min SOUNDBOKS 3 gen. Da den ikke bliver brugt. Både kvittering, oplader og batteri følger med. Fast pris 5000,- DKK

  5.000,00 kr.29-03-2023
 2. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 2, aktiv, God, Soundboks 2 med LED lys 

+Sandstrøm Constellatio

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 2, aktiv, God, Soundboks 2 med LED lys +Sandstrøm Constellation Hercules højttaler + 10m extra led lys Fast pris! Du mangler kun batteri/lader. Kom og prøv

  1.800,00 kr.29-03-2023
 3. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, Perfekt, Sælger min soundboks da jeg desværre ikke får den bru

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, Perfekt, Sælger min soundboks da jeg desværre ikke får den brugt længere. Står fuldstændig som ny og spiller selvfølgelig helt perfekt! Kan afhentes i Aarhus C

  5.500,00 kr.29-03-2023
 4. Højttaler, Andet mærke, Soundboks (gen. 3), aktiv, Perfekt, Soundboks gen. 3.

Brugt 1 gang (kvitt

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks (gen. 3), aktiv, Perfekt, Soundboks gen. 3. Brugt 1 gang (kvittering haves). Medfølger: Oplader Batteri Original emballage

  5.000,00 kr.29-03-2023
 5. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, aktiv, God, Sælges da jeg ikke længere bruger den.

Har få sm

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, aktiv, God, Sælges da jeg ikke længere bruger den. Har få små skræmmer rundt omkring, men fejler ellers ingenting.

  4.999,00 kr.28-03-2023
 6. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, Perfekt, Sælger min soundboks 3 da jeg har købt en soundboks g

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, Perfekt, Sælger min soundboks 3 da jeg har købt en soundboks go istedet, Den fejler absolut ingenting og spiller som den skal. Står på amager KVITTERING HAVES

  4.800,00 kr.27-03-2023

Se alle Soundboks-højtalere til salg, her.

Har du en iværksætter gemt i maven? Hvad end du drømmer om at sælge højtalere eller outdoor-grej eller noget helt tredje, så er det en god idé at starte din virksomhed på DBA. Sådan kan du nemlig gratis teste produktet, udtrykker ekspert i iværksætteri. Læs mere her.

I videoen nedenfor kan du møde Palle, der drømmer om at blive landets største brugt-Bang & Olufsen-forhandler. Og med hjælp fra DBA Boost er drømmen måske ikke så langt fra virkeligheden.


Læs mere om Palle i artiklen, her.

Relaterede artikler