Casper kickstartede sin virksomhed med DBA
VideoLivsstil

Casper kickstartede sin virksomhed med DBA

Astrid
Astrid

Drømmer du om at drive egen virksomhed? Så kan DBA være et godt sted at starte. Hvordan det hænger sammen, kan du blive klogere på i artiklen, her.

Casper Schultz manglede egentlig bare noget outdoor-grej til sig selv – men endte med en hel del mere end han selv kunne bruge.

- Jeg startede min virksomhed tilbage i november (2020), fordi jeg skulle bruge noget grej til mig selv. Så tænkte jeg, at jeg kunne gøre nogle gode handler inden Brexit, fortæller Casper.

I dag driver Casper en forretning, hvor han sælger brugt outdoor-grej fra militærets overskudslager. Og det gør han blandt andet gennem DBA Boost – DBAs webshopproduckt udviklet til virksomheder.

På hans DBA Boost-shop kan du finde armygrønne rygsække, camouflagetøj og telte brugt af den amerikanske hær. Er du nysgerrige kan, du tage et kig, her

Find det på DBA

 1. Carinthia bivybag, Nu starter telt sæsonen igen og den kan du nyde i en Bivybag explorer two plus fr

  Carinthia bivybag, Nu starter telt sæsonen igen og den kan du nyde i en Bivybag explorer two plus fra det anerkendte mærke Carinthia. Brugt een gang. Bivybag er selvfølgelig lavet i gore-Tex, så du

  3.000,00 kr.03-10-2023
 2. MSR Hubba Hubba, Fast pris. 
MSR Hubba Hubba NX. 2 personer 
Fejler intet, meget velholdt. Altid opb

  MSR Hubba Hubba, Fast pris. MSR Hubba Hubba NX. 2 personer Fejler intet, meget velholdt. Altid opbevaret udfoldet og varmt og tørt. Brugt 8 gange Teltet er cirka 2 år gammelt. Sendes gerne på køb

  2.000,00 kr.03-10-2023
 3. Helsport telt fjellheimen 3pro, Helt nyt telt fra Helsport. Købt og Brugt engang i september 2023
F

  Helsport telt fjellheimen 3pro, Helt nyt telt fra Helsport. Købt og Brugt engang i september 2023 Fejler absolut intet. Har kvitering Sælges Specifikationer Antal sovende personer: 3 Antal bæren

  4.500,00 kr.03-10-2023
 4. 4-6 personerstelt, 4 - 6 personers telt fra SMUK fest 2018. 

Teltet er brugt en enkelt gang, og stå

  4-6 personerstelt, 4 - 6 personers telt fra SMUK fest 2018. Teltet er brugt en enkelt gang, og står derfor super fint. Jeg har desværre ingen billeder af teltet slået op, men teltet er magen til d

  650,00 kr.03-10-2023
 5. Telt, Sælger stort 4-6 personers telt. 
Fra Smukfest 2023 
To sovekabiner og en midtergang. 
Super n

  Telt, Sælger stort 4-6 personers telt. Fra Smukfest 2023 To sovekabiner og en midtergang. Super nemt at sætte op Pløkker og original poser medfølger naturligvis

  1.000,00 kr.03-10-2023
 6. Vintertelt isabella

  Vintertelt isabella

  Isabella, Vintertelt Isabella, kun brugt en gang. Meget flot og velholdt. Minus stænger. Teltet er fra 2015. Sælges for 1800,00 Har desværre ingen billeder af teltet

  1.800,00 kr.07-09-2023

Se alle telte til salg på DBA, her.

Caspers største udfordring

Der kan være mange udfordringer forbundet med at drive virksomhed. Hvad Casper oplever som den største udfordring, kan du læse om her.

- Det mest udfordrende ved at drive virksomhed er at komme i kontakt med en masse kunder uden at skulle have store platforme og marketingbureauer ind over, fortæller Casper.

Det er formentlig en udfordring mange nystartede virksomheder møder. For hvordan sikrer du, at kunderne finder netop din forretning? For Casper er en af de helt store fordele ved at sælge varerne på DBA Boost, at kunderne ikke bliver overrasket over, at varerne er brugte – derimod forventer de det.

Som alle andre DBA Boost-kunder, får Casper adgang til 1,5 millioner potentielle købere i hele landet, der bare venter på at gøre næste gode genbrugshandel. 

LÆS OGSÅ: Bliv campist for små penge

Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.
Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.

Derfor bruger Casper DBA Boost

Casper oplever, at andre bliver overraskede over, at han bruger DBA Boost. For Casper giver det dog hammer god mening. Hele 75 procent af Caspers salg sker nemlig på henvendelser fra DBA Boost, vurderer Casper.

Det er dog ikke kun på grund af platformen og salget, at Casper er glad for at bruge DBA Boost.

- De mennesker, som jeg møder gennem DBA Boost, er utrolig behagelige mennesker. Det er bare med til at give mig en god hverdag, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ:
5 gode råd til dig, der skal sælge din autocamper

Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.
Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.

Denne kendte virksomhed startede også på DBA

De er elskede. De er forhadte. Ikke desto mindre er det er ikke til at komme uden om, at den transportable, festivalhøjtaler – Soundboks – kan spille op til fest.

Det startede med et højtaler-projekt i garagen i 2011. Tre unge gymnasievenner ville bygge en højtaler, der kunne brage for fuld skrue på Roskilde Festival.

Højtalerne producerede de af bilbatterier og trækasser. De højtalere de ikke selv skulle bruge, satte de til salg på DBA – og interessen var stor.

Den store efterspørgsel på DBA gjorde, at de tre unge iværksættere satte sig for at videreudvikle produktet. Vil du vide mere om deres iværksættereventyr, kan du læse med her.

Find det på DBA

 1. Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3, Perfekt, Jeg sælger min soundboks 3, den er købt for et år sid

  Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3, Perfekt, Jeg sælger min soundboks 3, den er købt for et år siden, og er kun blevet brugt sparsomt til hjemme brug. Den er blevet passet godt på, og batteriet har

  5.500,00 kr.03-10-2023
 2. Højttaler, Andet mærke, Soundboks GO, aktiv, Perfekt, Sælger min Soundboks go som er købt lige før

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks GO, aktiv, Perfekt, Sælger min Soundboks go som er købt lige før sommer i år. Kun nogen måneder gammel Virker som den skal Sælger da jeg ikke får den brugt ordent

  3.500,00 kr.03-10-2023
 3. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, God, Sælger min Soundboks 3 med hvid grill. 

Den er i god sta

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, God, Sælger min Soundboks 3 med hvid grill. Den er i god stand, og er blevet passet meget på. Der medfølger 2 BATTERIER, oplader, stativ til soundboksen, kvitt

  5.500,00 kr.02-10-2023
 4. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, God, Sælger to stk soundboks 3 Prisen er pr stk Der medfølge

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, God, Sælger to stk soundboks 3 Prisen er pr stk Der medfølger 1x batteri 1x oplader Har en backpack og den kan tilkøbes for 300kr

  4.500,00 kr.02-10-2023
 5. Højttaler, Andet mærke, Soundboks, aktiv, Perfekt, SOUNDBOKS (Gen. 3) Trådløs højtaler med batteri

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks, aktiv, Perfekt, SOUNDBOKS (Gen. 3) Trådløs højtaler med batteri. Kun 1 år gammel (har kvittering). Brugt maks 10 gange. Sælges fordi vi ikke får den brugt så me

  5.500,00 kr.02-10-2023
 6. Højttaler, Andet mærke, Soundboks (GEN. 3), Perfekt, Helt ny Soundboks (gen. 3) købt i maj måned 20

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks (GEN. 3), Perfekt, Helt ny Soundboks (gen. 3) købt i maj måned 2023. Brugt få gange. Back pack rygsæk inkl. Ingen ridser, mærker eller andet slid. Står som ny.

  5.500,00 kr.01-10-2023

Se alle Soundboks-højtalere til salg, her.

Har du en iværksætter gemt i maven? Hvad end du drømmer om at sælge højtalere eller outdoor-grej eller noget helt tredje, så er det en god idé at starte din virksomhed på DBA. Sådan kan du nemlig gratis teste produktet, udtrykker ekspert i iværksætteri. Læs mere her.

I videoen nedenfor kan du møde Palle, der drømmer om at blive landets største brugt-Bang & Olufsen-forhandler. Og med hjælp fra DBA Boost er drømmen måske ikke så langt fra virkeligheden.


Læs mere om Palle i artiklen, her.

Relaterede artikler