Casper kickstartede sin virksomhed med DBA
VideoLivsstil

Casper kickstartede sin virksomhed med DBA

Astrid
Astrid

Drømmer du om at drive egen virksomhed? Så kan DBA være et godt sted at starte. Hvordan det hænger sammen, kan du blive klogere på i artiklen, her.

Casper Schultz manglede egentlig bare noget outdoor-grej til sig selv – men endte med en hel del mere end han selv kunne bruge.

- Jeg startede min virksomhed tilbage i november (2020), fordi jeg skulle bruge noget grej til mig selv. Så tænkte jeg, at jeg kunne gøre nogle gode handler inden Brexit, fortæller Casper.

I dag driver Casper en forretning, hvor han sælger brugt outdoor-grej fra militærets overskudslager. Og det gør han blandt andet gennem DBA Boost – DBAs webshopproduckt udviklet til virksomheder.

På hans DBA Boost-shop kan du finde armygrønne rygsække, camouflagetøj og telte brugt af den amerikanske hær. Er du nysgerrige kan, du tage et kig, her

Find det på DBA

 1. Telt, Ancona 5,0. 5 pers. telt (3+2) 
3000 mm. vandsøjletryk, Stue m. underlag. Sølvgrå, intakt. Bru

  Telt, Ancona 5,0. 5 pers. telt (3+2) 3000 mm. vandsøjletryk, Stue m. underlag. Sølvgrå, intakt. Brugt 2 sæsoner. Afhentes Silkeborg. ps. hunden følger ikke med ;-)

  1.000,00 kr.30-09-2023
 2. 1 2 trio Vinterfortelt, Rigtig lækkert fortelt, næsten som nyt. Mål 175 cm i breden 165 i dybden. Ko

  1 2 trio Vinterfortelt, Rigtig lækkert fortelt, næsten som nyt. Mål 175 cm i breden 165 i dybden. Kom og se det, virkelig flot telt, men ingen gardiner.

  1.500,00 kr.30-09-2023
 3. Lavvu m. brændeovn, Green Heron lavvu inkl. letvægtsovn - oplagt til efterårs- / vinterturen men ogs

  Lavvu m. brændeovn, Green Heron lavvu inkl. letvægtsovn - oplagt til efterårs- / vinterturen men også et rigtig fint sommertelt. Praktisk letvægts brændeovn, skorsten og riste medfølger (ubrugt). Telt

  3.900,00 kr.30-09-2023
 4. Posemarkise, Kampa Revo Zip 450, a-mål: 450, Komplet Kampa markise og markisetelt. Brugt meget lidt

  Posemarkise, Kampa Revo Zip 450, a-mål: 450, Komplet Kampa markise og markisetelt. Brugt meget lidt og i super fin stand. Markise og sider lynes sammen, så du får et helt lukket telt. Meget nemmere en

  4.500,00 kr.30-09-2023
 5. Selvppusteligt liggeunderlag, Asivik Ultralight 5.0 Regulars selvoppustelige liggeunderlag i topkva

  Selvppusteligt liggeunderlag, Asivik Ultralight 5.0 Regulars selvoppustelige liggeunderlag i topkvalitet med høj sovekomfort og høj isolationsevne. Super lækkert liggeunderlag helt i topfinstand. Je

  620,00 kr.29-09-2023
 6. Glamping telt, Stort rummelig Glamping telt
Den er 4 meter i diameter, og er ca. 2.4 meter i højden.

  Glamping telt, Stort rummelig Glamping telt Den er 4 meter i diameter, og er ca. 2.4 meter i højden. Og har et grundareal på 12,5m2 Teltet vejer lagt sammen 28 kg. Sammen med teltet medfølger et overs

  4.500,00 kr.29-09-2023

Se alle telte til salg på DBA, her.

Caspers største udfordring

Der kan være mange udfordringer forbundet med at drive virksomhed. Hvad Casper oplever som den største udfordring, kan du læse om her.

- Det mest udfordrende ved at drive virksomhed er at komme i kontakt med en masse kunder uden at skulle have store platforme og marketingbureauer ind over, fortæller Casper.

Det er formentlig en udfordring mange nystartede virksomheder møder. For hvordan sikrer du, at kunderne finder netop din forretning? For Casper er en af de helt store fordele ved at sælge varerne på DBA Boost, at kunderne ikke bliver overrasket over, at varerne er brugte – derimod forventer de det.

Som alle andre DBA Boost-kunder, får Casper adgang til 1,5 millioner potentielle købere i hele landet, der bare venter på at gøre næste gode genbrugshandel. 

LÆS OGSÅ: Bliv campist for små penge

Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.
Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.

Derfor bruger Casper DBA Boost

Casper oplever, at andre bliver overraskede over, at han bruger DBA Boost. For Casper giver det dog hammer god mening. Hele 75 procent af Caspers salg sker nemlig på henvendelser fra DBA Boost, vurderer Casper.

Det er dog ikke kun på grund af platformen og salget, at Casper er glad for at bruge DBA Boost.

- De mennesker, som jeg møder gennem DBA Boost, er utrolig behagelige mennesker. Det er bare med til at give mig en god hverdag, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ:
5 gode råd til dig, der skal sælge din autocamper

Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.
Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.

Denne kendte virksomhed startede også på DBA

De er elskede. De er forhadte. Ikke desto mindre er det er ikke til at komme uden om, at den transportable, festivalhøjtaler – Soundboks – kan spille op til fest.

Det startede med et højtaler-projekt i garagen i 2011. Tre unge gymnasievenner ville bygge en højtaler, der kunne brage for fuld skrue på Roskilde Festival.

Højtalerne producerede de af bilbatterier og trækasser. De højtalere de ikke selv skulle bruge, satte de til salg på DBA – og interessen var stor.

Den store efterspørgsel på DBA gjorde, at de tre unge iværksættere satte sig for at videreudvikle produktet. Vil du vide mere om deres iværksættereventyr, kan du læse med her.

Find det på DBA

 1. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3.0, aktiv, 216 W, God, Sælger min Soundboks 3.0, den ultimative

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3.0, aktiv, 216 W, God, Sælger min Soundboks 3.0, den ultimative festmaskine! Den er omkring 2 år gammel og i rigtig fin stand. Ja, den har et par overfladiske skra

  4.895,00 kr.30-09-2023
 2. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, aktiv, Perfekt, Velholdt med kvittering og garanti

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, aktiv, Perfekt, Velholdt med kvittering og garanti

  4.350,00 kr.30-09-2023
 3. Batteryboks Gen. 3

  Batteryboks Gen. 3

  Højttaler, Soundboks, Batteryboks Gen. 3, Batteryboks Gen. 3

  1.099,00 kr.24-09-2023
 4. Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Som ny

  Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Som ny

  Højttaler, Soundboks, Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Som ny, Du behøver ikke at gå på kompromis på lydkvaliteten, når du køber en brugt Soundboks hos Greenmind. Vi har et bredt udvalg af brugte soundb

  6.499,00 kr.24-09-2023
 5. Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Som ny

  Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Som ny

  Højttaler, Soundboks, Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Som ny, Du behøver ikke at gå på kompromis på lydkvaliteten, når du køber en brugt Soundboks hos Greenmind. Vi har et bredt udvalg af brugte soundb

  6.499,00 kr.06-06-2023
 6. Højttaler, SONOS, Soundboks 2, God, Soundboks 2 cirka 2-3 år gammel, fejler intet stort befinder si

  Højttaler, SONOS, Soundboks 2, God, Soundboks 2 cirka 2-3 år gammel, fejler intet stort befinder sig i silkeborg

  2.500,00 kr.29-09-2023

Se alle Soundboks-højtalere til salg, her.

Har du en iværksætter gemt i maven? Hvad end du drømmer om at sælge højtalere eller outdoor-grej eller noget helt tredje, så er det en god idé at starte din virksomhed på DBA. Sådan kan du nemlig gratis teste produktet, udtrykker ekspert i iværksætteri. Læs mere her.

I videoen nedenfor kan du møde Palle, der drømmer om at blive landets største brugt-Bang & Olufsen-forhandler. Og med hjælp fra DBA Boost er drømmen måske ikke så langt fra virkeligheden.


Læs mere om Palle i artiklen, her.

Relaterede artikler