Færdig med vinter
Udeliv

Færdig med vinter

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

Lige nu er skovbunde og de små haver ved at være fyldt med spirende små forårsbebudere. En af mine yndlings er vintergækkerne. Den anden dag måtte jeg simpelthen stoppe bilen, bare for at gå ud og nyde dem, et sted hvor de bare stod i kæmpe store mængder....

Man er efterhånden ved at være ret færdig med vinter, og planerne for foråret, for haven og alle de mange udendørs gøremål er ved at indfinde sig.

Sidste år fik vi bygget et stort overdækket område på vores terrasse, som gjorde, at vi simpelthen kunne starte udendørs sæsonen mindst en måned før, i år glæder jeg mig bare helt vildt til vi kan komme der ud.

I julegave fik min mand en gasgrill, og allerede nu, i starten af marts, har den været i gang mange gange. Det er altså en virkelig god investering. Vi har både grillet bøffer, pølser og mørbrad der ude, og jeg indrømmer det blankt, de første krukker er også allerede blevet pyntet med løgplanter. De dage hvor solen har meget magt, der er dørene åbne, og solen får lov at pryde det overdækkede område.

 

I år drømmer vi om at male vores hus, ikke en anden farve, men det trænger virkelig til en oppudsning mange steder, og et nyt lag hvid maling. Samtidig er noget at vores hegn ved at bukke under for råd, så også her skal vi nok ud og finde på noget nyt. Vores have er ganske lille, men den er opdelt i to, for at skabe de små haver i haven. Jeg drømmer om, at vi laver et endnu højere hegn imellem de små områder, så der kan skabes endnu mere "kolonihavestemning" end der allerede er.

Hvis vi havde plads, så ville jeg også gerne, at vi havde en havepavillion. Kunne være så skønt at bruge de lune aftener i sådan en, men det har vi desværre ikke.

Sidste år solgte vi også pigernes legehus, de brugte det simpelthen ikke mere, til gengæld fandt vi et legetårn med rutsjebane på dba, som Jesper byggede om og fik integreret i det store træ vi har i haven.

Nu glæder jeg mig bare til frosten forlader Danmark, og man for alvor kan begynde at planlægge hvad der skal sættes i haven, og hvad der helt præcis skal ske der ude.


Find det på DBA

 1. Kædesav, AEG KES 1500 Kædesav sælges lettere brugt.

Hentes i Aarhus C.

  Kædesav, AEG KES 1500 Kædesav sælges lettere brugt. Hentes i Aarhus C.

  400,00 kr.23-03-2023
 2. Installationskabel, NKT, Hej. Jeg har en del kabel jeg ikke skal bruge mere da vi skal flytte. Jeg k

  Installationskabel, NKT, Hej. Jeg har en del kabel jeg ikke skal bruge mere da vi skal flytte. Jeg kan ikke sige hvor mange meter der er men en del. Både 3 og 5 ledet. 1.5mm3 Sælges kun samlet. Kom ev

  700,00 kr.23-03-2023
 3. Selvkørende, Plæneklipper med græsopsamlerpose sælges brugt inkl. 2 stk. benzindunke

Hentes i Aarhu

  Selvkørende, Plæneklipper med græsopsamlerpose sælges brugt inkl. 2 stk. benzindunke Hentes i Aarhus C.

  1.350,00 kr.23-03-2023
 4. Havestole, Vintage, Meget flotte vintage havestole
Perfekte til udestuen, haven, kolonihaven eller s

  Havestole, Vintage, Meget flotte vintage havestole Perfekte til udestuen, haven, kolonihaven eller sommerhuset.. smukt design Super flot stand For begge stole kun 600 kr Afhentes i Vanløse

  600,00 kr.23-03-2023
 5. Hækkesaks, 2 stk. Nye Hæksakse sælges samlet.

Hentes i Aarhus C. I weekenden

Kan kontaktes på mobi

  Hækkesaks, 2 stk. Nye Hæksakse sælges samlet. Hentes i Aarhus C. I weekenden Kan kontaktes på mobil. 23 96 70 02

  450,00 kr.23-03-2023
 6. Hækklipper, Bosch, Nyere hækkeklipper fra Bosch sælges.

Hentes i postnr. 8000 Aarhus C.

  Hækklipper, Bosch, Nyere hækkeklipper fra Bosch sælges. Hentes i postnr. 8000 Aarhus C.

  350,00 kr.23-03-2023

Relaterede artikler