Find dit næste eventyr i sommer
Udeliv

Find dit næste eventyr i sommer

Gæsteskribent
Gæsteskribent

Artiklen er sponsoreret af Campanyon.

Hos Campanyon kan du finde, booke og overnatte i unikke naturophold. Vores mission er at åbne naturen op på en bæredygtig måde og tilbyde unikke mikroeventyr langt fra byen. Her kan du finde dit næste eventyr, uanset om du leder efter en romantisk tur, et familieeventyr eller noget andet specielt. Læs videre for at udforske vores spændende muligheder.

Hvad er du på udkig efter?

Romantiske eventyr

Familieeventyr

Eventyr på øerne

Eventyr i Skåne                  

Eventyr i norske fjorde

Lokale eventyr

Eventyr med vildmarksbad

Eventyr i trætoppene

Eventyr under stjernehimlen


... Uanset hvad, du er på jagt efter, kan du finde det i artiklen her:

Find dit næste romantiske eventyr

Forestil dig en romantisk weekend i et hyggeligt glamping telt omgivet af naturens ro. Tag på et eventyr med din partner og overnat i en unik trætophytte, hvor I kan nyde naturen sammen. Eller hvad med en rolig aften under stjernehimlen i et luksuriøst safaritelt?

Dansk Natur Glamping Elverdamså, Tølløse
Forestil dig en romantisk weekend i et hyggeligt glamping telt omgivet af naturens ro. Nationalpark Skjoldungernes Land byder på naturskønne omgivelser, hvor du og din partner kan nyde fred og ro i et dejligt glamping telt med adgang til sauna og vildmarksbad. Denne oplevelse tilbyder den perfekte flugt fra hverdagens stress og skaber minder for livet.

Book her

Udforsk flere romantiske ophold

 Dansk Natur Glamping Elverdamså, Tølløse
Dansk Natur Glamping Elverdamså, Tølløse

Find dit næste familieeventyr

Find det perfekte familieeventyr med Campanyon! Her kan Ii bo en trætophytte, hvor børnene kan udforske skoven omkring jer. Prøve en nat i en autentisk tipi, hvor hele familien kan samles omkring lejrbålet. Eller oplev noget nyt og overnat i et tiny house, der bringer jer tættere på naturen og hinanden. Disse ophold tilbyder uforglemmelige oplevelser for både store og små.

Teglværkspladsen på Ærø, Marstal
Teglværkspladsen på Ærø er det perfekte sted for en familieferie. De familievenlige glamping telte tilbyder komfortable overnatningsmuligheder midt i naturskønne omgivelser. Børnene kan lege og udforske området, mens I nyder roen og nærvær med familien.

Med aktiviteter som strandture og cykling er der noget for hele familien at nyde. Dette ophold giver jer mulighed for at skabe uforglemmelige minder sammen i de smukke omgivelser på skønne Ærø.

Book her

Udforsk flere familievenlige ophold

Teglværkspladsen på Ærø, Marstal
Teglværkspladsen på Ærø, Marstal

Find dit næste eventyr på øerne

Udforsk de smukke danske øer med ophold gennem Campanyon. Fra et glamping telt på Møn til en charmerende hytte på i en oase på Bornholm, vores unikke overnatningsmuligheder giver dig mulighed for at opleve øernes skønhed på nært hold. På Læsø kan du prøve et ophold i en autentisk strandhytte, hvor du kan høre bølgerne slå mod kysten.

Glamping Mellem-rummet, Samsø
På Samsø kan du overnatte i et glampingtelt med alle moderne bekvemmeligheder og opleve øens skønhed og ro. Her er du altid tæt på havet, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker at fordybe sig i naturens ro og skønhed. Mellem-rummet Retreat er et fristed, en pause fra hverdagens pligter, en mulighed for fordybelse og refleksion, hvor du blandt andet kan deltage i yoga.

Book her

Udforsk flere ophold på de danske øer

Glamping Mellem-rummet, Samsø
Glamping Mellem-rummet, Samsø

Find dit næste eventyr i Skåne

Skåne byder på en række fantastiske naturoplevelser, og med Campanyon kan du bo midt i det hele. Oplev en magisk nat i en trætophytte med udsigt over de skånske skove. Eller vælg en glampingoplevelse på vandet, hvor du kan vågne op til lyden af bølgerne. Vores unikke ophold i Skåne giver dig chancen for at komme tættere på naturen, finde ro i det smukke landskab og opleve dejlige Sverige.

Yggdrasil Igloo, Höör, Skåne
Oplev en magisk nat i en igloo midt i den skånske natur. Yggdrasil Igloo i Höör tilbyder en fantastisk oplevelse, hvor du sover flydende på vandet i en 100% ‘off-grid’ glasigloo med egen terrasse, lille toilet og adgang til SUP. Vågn op til fuglesang, nyd padleture i de smukke omgivelser eller tilvælg en madkasse og nyd morgenmad på sengen samt en skøn aftensmad.

Book her

Udforsk flere unikke overnatninger i Skåne

Yggdrasil Igloo, Höör, Skåne
Yggdrasil Igloo, Höör, Skåne

Find dit næste eventyr i norske fjorde

Norge er kendt for sine spektakulære fjorde, og med Campanyon kan du bo i hjertet af denne storslåede natur. Prøv en overnatning i en traditionel norsk hytte med panoramaudsigt over fjordene. Eller oplev luksuscamping i en kuppel med glasloft, så du kan nyde udsigten hele natten. Disse ophold tilbyder en uforglemmelig oplevelse af Norges spektakulære natur.

Fjordhytte i Norge
Norge er kendt for sine spektakulære fjorde, og med Campanyon kan du bo i hjertet af denne storslåede natur. Prøv en overnatning i en traditionel norsk hytte med panoramaudsigt over fjordene. Oplev luksuscamping i en kuppel med glasloft, hvorfra du kan nyde udsigten hele natten. Disse ophold tilbyder en uforglemmelig oplevelse af Norges naturskønhed.

Book her

Udforsk flere unikke overnatninger i Norge

Fjordhytte i Norge
Fjordhytte i Norge

Find dit næste lokale mikroeventyr

Du behøver slet ikke rejse langt for at finde dit næste eventyr. Campanyon tilbyder mange fantastiske ophold tæt på, hvor du bor. Fra charmerende små hytter til forskellige glampingmuligheder - vores lokale ophold giver dig mulighed for at tage en velfortjent pause fra hverdagen i naturnære omgivelser.

Den Lille Tipi, Helsinge
Tag på et lokalt eventyr med en unik glampingoplevelse i Nordsjælland. Den Lille Tipi tilbyder en charmerende og hyggelig overnatningsmulighed tæt på København. Her kan du nyde roen, besøge en dansk vingård og opleve naturen fra en tipi, perfekt til et lille mikroeventyr.

Book her

Udforsk flere mikroeventyr

Den Lille Tipi, Helsinge
Den Lille Tipi, Helsinge

Find dit næste eventyr med vildmarksbad

Der er intet som at slappe af i et vildmarksbad efter en dag fyldt med eventyr. Med Campanyon kan du finde mange overnatningssteder, der tilbyder luksus midt i naturen. Forestil dig at sidde i et varmt bad under åben himmel med udsigt over skov og sø. Her får du et ophold, der giver dig mulighed for at kombinere eventyr med afslapning på den bedst mulige måde - en ægte natur wellness oplevelse.

Luksus Skurvognen Granly, Tjele
Oplev en luksuriøs glampingoplevelse med vildmarksbad i Tjele. Luksus Skurvognen Granly tilbyder ægte hygge i naturskønne omgivelser, hvor du kan lægge telefonen væk for en stund og bare slappe af. Efter en dag med udforskning kan du nyde afslapning i det opvarmede vildmarksbad og opleve solnedgangen med en du holder af.

Book her

Udforsk flere ophold med vildmarksbad

Luksus Skurvognen Granly, Tjele
Luksus Skurvognen Granly, Tjele

Find dit næste eventyr under stjernehimlen

For en virkelig magisk oplevelse skal du prøve et ophold, hvor du kan sove lige under stjernerne. Campanyon tilbyder unikke muligheder med glastag, så du kan nyde nattehimlen direkte fra sengen. Sydsjælland er kendt for lav luftforurening, hvilket betyder, at stjernerne står klarere her end andre steder.

Glashytterne - Naturovernatning i særklasse, Torrig
For en helt magisk oplevelse skal du prøve en nat i Glashytten på Lolland. Dette unikke ophold giver dig mulighed for at sove under stjernerne i en glashytte, hvor du kan nyde nattehimlen direkte fra sengen eller vildmarksbadet. Her er du omgivet af naturens skønhed, hvor du kan slappe af og lade stjernernes lys føre dig ind i en rolig søvn.

Book her

Udforsk flere ophold under stjernehimlen

Glashytterne - Naturovernatning i særklasse, Torrig
Glashytterne - Naturovernatning i særklasse, Torrig

Find dit næste eventyr i trætoppene

Oplev noget helt særligt med en overnatning i trætoppene. Hos Campanyon kan du også finde mange unikke trætophytter, hvor du kan bo højt over jorden og leve i øjenhøjde med fuglene. En trætophytte er perfekte for dem, der ønsker at prøve noget nyt og og opleve naturen fra en ny vinkel.

Møllegårdens Trætophytter, Dalmose
Oplev Møllegårdens Trætophytter i Dalmose, hvor du kan bo højt over jorden og nyde en fantastisk udsigt over landskabet fra disse nye, unikke trætophytter. Med moderne faciliteter som varme, køkken, toilet og bad i hytten er det den perfekte mulighed for både parret og hele familien, der ønsker at komme væk fra det hele og opleve naturen fra en ny vinkel.

Book her

Udforsk flere ophold i trætoppene

Møllegårdens Trætophytter, Dalmose
Møllegårdens Trætophytter, Dalmose

Hos Campanyon er det nemt at finde dit næste eventyr. Uanset om du søger romantik, familiehygge eller noget helt unikt, har vi det perfekte ophold for dig. Gå på opdagelse på vores hjemmeside og find din næste uforglemmelige naturoplevelse eller køb et gavekort til en der har alt.

Udforsk alle vores ophold med Campanyon

Relaterede artikler