Playstation er mere end bare "Play".
Tech

Playstation er mere end bare "Play".

Søren J.
Søren J.

Playstation er mere end bare "Play".

Da Sony lancerede sin Playstation 4 for snart tre år siden, hvor de tværede X-box One på salgstal har PS4 stået som det dominerende brand indenfor gaming. Sonys tagline 'this is for the players' slog stærkt igennem, men Microsoft lærte sin lektie og gik hurtigt mod at markedsføre sin konsol som et underholdningscenter, og det er noget som længe har 'været en torn i øjet' på Sony.

Ingen tvivl om at PS4 utvivlsomt er skabt til at spille spil på, men det "næstvigtigste" møbel i stuen kan skam meget mere. Nogle af de forskellige features og apps der kom ved launch af PS4'eren var ikke noget at råbe hurra for, men takket være en masse nye apps og firmware updates er der efterhånden god grund til at udnævne Playstation til underholdningsmaskine fremfor bare en konsol. 

Her er lidt forskellige ting jeg bruger min Playstation til udover at spille Destiny (ja, selv jeg bruger skam min PS4 til meget mere…)

Musik streaming

Musik er bare uundværligt og Spotify har mere eller mindre erstattet musikbiblioteker idag.

Selve app'en er ganske brugervenlig og hvis controlleren ikke er i nærheden eller ligger til opladning kan du styre Spotify via din mobil eller desktop. Både gratis og premium version fungerer ganske fint.

En ekstra bonus ved app'en er at du kan høre musik mens du spiller. Det er lidt sjovt at lægge sit eget soundtrack til et spil Fifa.

Youtube

Youtube app'en er mindst ligeså uundværlig, hvis man er til kattevideoer - helt ærligt, findes der virkelig nogen der IKKE er til kattevideoer?

Selvfølgelig skal man have lidt tålmodighed når man skal søge, da controlleren trods alt er stenalder langsom i forhold til et tastatur, men så kan man jo købe sig sådan et, når man bliver hook på ideen om mediecenter ;o)

Netflix

En af de primære grunde til at min PS4 har plads på alteret i stuen er ubetinget Netflix app'en.

App'en er hands down, fabelagtig lækker og tør jeg sige det… lækrere end Netflix app'en til AppleTV. App'en er intuitiv og utrolig let at bruge og de lækre preview detaljer på featured Netflix produktioner er en fornøjelse at se på, når man åbner Netflix.

Det tager mindre end 10 minutter at bliver fortrolig med de forskellige tryk på controlleren, så du har styr på at spole frem og tilbage, pause osv. men så er der egentlig ikke så meget mere i det. Plug and play - og masser af film.

3d Blu-ray

Det er nu ikke noget jeg personligt dyrker, men 3d lever skam i bedste velgående og PS4'eren har siden midten af forrige år kunnet afspille 3d blu-ray, så hvis du er til den slags er PS4'eren formentlig den bedste afspiller på markedet lige i øjeblikket…

Playstation VR

Og jeg tænker der går heller ikke særlig lang tid før Sony sætter yderligere gang i løjerne, med deres VR headset, men det er en anden historie som vi nok skal vende tilbage til senere....

Playstation på dba:

 1. Playstation 4, God, Playstation 4

PS4

Fejler absolut ingenting. Sælges udelukkende da jeg ikke får

  Playstation 4, God, Playstation 4 PS4 Fejler absolut ingenting. Sælges udelukkende da jeg ikke får den brugt.

  999,00 kr.30-03-2023
 2. Playstation 4, SLIM 1tb, God, PS4 Slim 1TB 
Kølepasta udskiftet, og renset grundig ind i. 
Larmer ik

  Playstation 4, SLIM 1tb, God, PS4 Slim 1TB Kølepasta udskiftet, og renset grundig ind i. Larmer ikke og kører godt uden fejl. 1 controller 4 spil Alle kabler Kan testes inden køb. Kan sendes

  1.400,00 kr.30-03-2023
 3. Playstation 4, PS4 Slim med 1 controller, PS4 Slim med 1 controller og alle nødvendige kabler lige t

  Playstation 4, PS4 Slim med 1 controller, PS4 Slim med 1 controller og alle nødvendige kabler lige til at gå i gang med: Konsollen er blevet nulstillet så den er klar til en ny ejer :) *** Test: Alt

  1.499,00 kr.30-03-2023
 4. Playstation 4, PlayStation 4 500 gb, Perfekt, Sælger denne PlayStation 4  model da den ikke bliver b

  Playstation 4, PlayStation 4 500 gb, Perfekt, Sælger denne PlayStation 4  model da den ikke bliver brugt længere.Fungerer upåklageligt og helt nulstillet  og så har den 500 gb, så der er masser af pla

  850,00 kr.30-03-2023
 5. Playstation 4, 4, Perfekt, Playstation 4 med 1 kontroller

Medfølger 2 spil; 

WATCHDOG 1 og 2

Fejl

  Playstation 4, 4, Perfekt, Playstation 4 med 1 kontroller Medfølger 2 spil; WATCHDOG 1 og 2 Fejler intet.

  1.200,00 kr.30-03-2023
 6. Playstation 4, Perfekt, 2 controllere, alle nødvendige kabler 
PS4 Sælges! Netop nulstillet, så klar

  Playstation 4, Perfekt, 2 controllere, alle nødvendige kabler PS4 Sælges! Netop nulstillet, så klar til ny ejer :-) Du får: 1 PS4 1 Power Stik 1 HDM1 Stik 1 Lang Charger til controllere 2 Controller

  1.700,00 kr.30-03-2023

Relaterede artikler