En regnvejrsdag i sommerhuset

En regnvejrsdag i sommerhuset

12. august 2016

Den danske sommer kan være lunefuld. Det ene øjeblik skinner solen fra en skyfri himmel, og de kridhvide ben stikkes i shorts, så solen kan give dem lidt farve. Det næste vælter regnen ned, og sommerhusturen har forvandlet sig fra hyggelig, afslappende familieferie, til et torturkammer med børn der er fanget på alt for lidt plads uden noget at lave.

Den situation er der sandsynligvis en del danskere, der kender. Men pyt, vi er vant til vejret og Ludo, Matador og Sorteper byder også på mange sjove timer sammen — bare ikke flere dage i træk. Her gælder det om at tænke strategisk. For hvordan kan du få masser af timers underholdning uden at skulle punge ud til svømmehalsbesøg, museer og biografture?

En regnvejrsdag i sommerhuset - DBA Guide
En strand der tydeligt bærer præg af at solen ikke skinner....

Gå Gaming vejen

Få adspredelse i indendørsaktiviteterne hurtigt og nemt ved at købe en Playstation med tilhørende spil. Det lyder umiddelbart dyrt, men på dba er der masser af gode konsoller til salg, som der tilmed følger en række spil med til. Da der findes en nyere udgave af Playstation, kan du få 3’eren for en slik — så bliver det alligevel billigere end utallige entrebilletter.

Når det så er sagt, så har du også mulighed for at streame Netflix og se almindelige dvd film udover blot at spille. Der er altså masser af underholdning i den lille maskine.

Gå super Ol' School

Hvis du virkelig gerne vil bibeholde sommerhus stemningen og holde spillekonsollen hjemme i privaten kan du selvfølgelig gå helt retro og købe en dvd-afspiller og en håndfuld dvd'er - Ja, de findes skam i hobetal derude og de koster noget nær en bøjet femøre!

Se det er da sommerhus stemning; en god 80'er dvd, når sommervejret viser sig fra sin onde side

En regnvejrsdag i sommerhuset - DBA Guide
Potentiel udsigt fra et sommrehus i Danmark...

dba app'en

Hvis du nu allerede sidder i sommerhuset uden den bærbare og kun mobilen eller ipad ved hånden, så fortvivl ikke - dba appen to the rescue!

dba har udviklet en app til både iPhone og Android telefoner og selvfølgelig iPads, så hvis du er typen der er på farten hele tiden eller bare ikke bærbare er der ingen undskyldninger :o) 

Du kan finde appen her:

Get it on Google Play