Så meget sparer du på at købe disse motions-gadgets brugt
Tech

Så meget sparer du på at købe disse motions-gadgets brugt

John G
John G

Her er sjove tech-dimser, der inspirerer dig til en vedholdende motionsplan. Læs, hvor meget du eksempelvis sparer ved at købe et Apple Watch - brugt.

I januar er motionscentrene fyldt med sveddryppende, entusiastiske danskere, der efter nytårsaften har besluttet sig for at gøre noget ved de overflødige kilo. Vil du også trække i træningstøjet, så læs med her.

Motion kan være ensomt og kedeligt, men hvis du har en lille technørd gemt bag det ekstra spæklag, kan du måske motiveres ved at iklæde dig de rigtige gadgets.

Vi har været på jagt i DBAs enorme lister af brugte varer og fundet nogle eksempler på fede motionsgadgets, du kan spare penge på, fordi de købes brugt.

Genbrug af disse gadgets er intet mindre end genialt og en ren win-win situation. Sælgeren får ikke længere dårlig samvittighed af at se på motionsgadgets, der samler støv. Du sparer penge og har samtidigt mindsket det økonomiske tab, hvis du alligevel ikke kan holde dit nytårsfortsæt og må lægge motionen på hylden igen.

Vi har fundet både vægte, headsets og smartwatches i vores søgen.

Husk: Eksempelvis et Apple Watch bruges ikke kun til løbetræning og gåture. Kører du på rulleskøjter eller skateboard, kan din motion også sættes i system med et smartwatch.

På DBA er der vildt mange brugte motionsting:

 1. DUALTRON STORM LTD

  DUALTRON STORM LTD

  El-løbehjul, Dualtron Storm Limited - et sandt bæst med kun meget få andre modeller i samme liga Dette el løbehjul fra verdenskendte MiniMotors er bygget op på samme chassis som den klassiske Dualtron

  26.999,00 kr.25-09-2022
 2. Minimotors Dualtron Storm UP 100km/t el løbehjul

  Minimotors Dualtron Storm UP 100km/t el løbehjul

  El-løbehjul, Dualtron Storm , MiniMotors er det ældste og mest etablerede mærke i el løbehjuls historien. MiniMotors blev grundlagt i 1999 i Busan, Sydkorea og startede deres efterhånden lange rejse m

  26.999,00 kr.25-09-2021

Her kan du se nogle af de brugte motionsgadgets, der er på DBA, og her kan du se de annoncer, der matcher søgningen ’Gadget’ og ’Motion’.

Op på vægten

Hvor slemt står det til med kiloene? Hop op på vægten! Her står du ansigt til ansigt med dit overforbrug af kalorier. Vælger du ikke blot en digital vægt, men en app-forbundet vægt, kan du sætte dig mål, og på grafer følge hvordan det går med vægttabet.

Vægten Fitbit Arla sender data via Wi-Fi til en applikation på smartphonen. Vægten genkender dig automatisk, når du står op på den, så flere personer i familien kan bruge den samme vægt, uden at ens personlige data deles. Både fedtprocent og vægt bliver registreret.

Vægten fra Fitbit har en nypris på mellem 700 og 1.000 kroner, men er spottet på DBA for godt 540 kroner. Og med lidt pressen på prisen kommer du formentlig ned under de 500 kroner. Et lignende produkt er iHealth HS5, der også kan spares en del penge på, ved at købe brugt

En motionstracker du bærer på armen minder dig hele tiden om, hvor vigtigt det er, at bevæge sig nok
En motionstracker du bærer på armen minder dig hele tiden om, hvor vigtigt det er, at bevæge sig nok

LÆS OGSÅ: 7 grunde til, at iPhone 7 er bedre end iPhone 8

Løbeuret til en tech-pro

Hvis du virkelig mener det med motionen og vægttabet, så kommer du ikke uden om Garmin Forerunner 935. Dette er en gadget for rigtige tech-pros, der går op i sund livsstil.

Forerunner 935 tilbyder alt, du kan tænke dig fra søvnmåling, skridttæller, GPS, anbefalinger om restituering og meget andet.

Omkring 3.700 kroner skal du af med for dette sports- og løbeur. Brugtprisen er nede omkring 2.800 kroner, men mon ikke du kan presse prisen lidt ved sælgeren.

Hvis ikke du bryder dig om remfarven, fås der remme i andre farver - også brugt.

Det nyeste Apple Watch er ”svømmetæt”. Det betyder, at du også kan tracke din motion, når den foregår i vand
Det nyeste Apple Watch er ”svømmetæt”. Det betyder, at du også kan tracke din motion, når den foregår i vand

Populært og billigt løbeur

Mange starter et vægttab med et puls- og motionsur fra Garmin. Produktet gennem tiden kommet i forskellige udgaver, men fælles for dem alle er, at du let kommer i gang. Vivofit kan eksempelvis skelne mellem løb, cykling, svømning og fitness.

Der er mange Vivofit til salg på DBA. Priserne ligger mellem 200 og 400 kroner. Vær opmærksom på, at nyprisen lige nu på Vivofit 3 er i omegnen af 500 kroner. Se også efter et konkurrerende produkt som Fitbit.

Vil du bruge cyklen som motionsredskab, og skal smartphonen med, fordi du vil registrere turen, så tjek guiden til hvordan du selv laver en god cykelholder.

Find udstyret til styrketræning:

 1. Smartwatch, Apple, 2x Apple Watch S6. 100% iorden, dog med brugsspor.
Størrelse 44mm med sportsarmbå

  Smartwatch, Apple, 2x Apple Watch S6. 100% iorden, dog med brugsspor. Størrelse 44mm med sportsarmbånd. Komplet med kasse osv, dog kun 1x ladekabel

  2.800,00 kr.14-06-2024
 2. Smartwatch, Apple, Apple Watch Series 9 • GPS • Urkasse i
sølvfarvet aluminium, 45 mm •
Nike Sportsr

  Smartwatch, Apple, Apple Watch Series 9 • GPS • Urkasse i sølvfarvet aluminium, 45 mm • Nike Sportsrem i Pure Platinum – S/M. Kvittering medfølger naturligvis da der fortsat er garanti på uret. Extra

  2.000,00 kr.14-06-2024
 3. Smartwatch, Apple, Apple Watch serie 9 45 mm i midnight sælges. Der medfølger æske, lader, kvitterin

  Smartwatch, Apple, Apple Watch serie 9 45 mm i midnight sælges. Der medfølger æske, lader, kvittering og påsat panserglas. Remmen er en m/l og passer til de fleste håndled. Der kan medfølge adapter fo

  3.000,00 kr.14-06-2024
 4. Andet, Apple, Apple Watch Series 3 42mm. Sort rem
Fungere som dem skal, uden ridser. 
Ny pris 1599kr

  Andet, Apple, Apple Watch Series 3 42mm. Sort rem Fungere som dem skal, uden ridser. Ny pris 1599kr. Købt i Elgiganten - kvittering haves:)

  999,00 kr.14-06-2024
 5. Apple Watch S9 41mm GPS (Silver Alu/Storm Blue Sportsbånd) S/M

  Apple Watch S9 41mm GPS (Silver Alu/Storm Blue Sportsbånd) S/M

  Apple Watch S9 41mm GPS (Silver Alu/Storm Blue Spo, Apple, Apple Watch Series 9 smartwatchet har on-device processing, som gør det endnu hurtigere og mere sikkert. Det brede udvalg af funktioner omfat

  2.911,00 kr.13-02-2024
 6. Apple Watch SE 2nd Gen 40mm LTE (Sølv Alu/Storm blå sportsrem M/L)

  Apple Watch SE 2nd Gen 40mm LTE (Sølv Alu/Storm blå sportsrem M/L)

  Apple Watch SE 2nd Gen 40mm LTE (Sølv Alu/Storm bl, Apple, Apple Watch SE 2nd Gen kan hjælpe dig med at blive mere fit og klar til hvad som helst, der venter dig. Hold forbindelsen med andre, hold sty

  2.138,00 kr.17-01-2024

Der er langt over 100 Apple Watch modeller til salg på DBA netop nu.

Musik i ørerne motiverer

Motion kræver - for de fleste - musik, og når smartphonen alligevel ligger i lommen, er et trådløst headset oplagt. Jabra har en række sport-headsets på hylderne. Jabra Sport Pulse, Jabra Elite Sport og Jabra Sport Wireless+ skal du kigge efter.

Den nyeste topmodel er Elite Sport, der udover at være HELT trådløse uden ledning, så måles pulsen automatisk, når headsettet sidder i ørerne. 500 kroner er ikke unormalt at spare, når dette headset handles brugt.

Gå på opdagelse i de headsets fra Jabra, der lige nu er oprettet på DBA.

Når du har købt et lækkert headset, så tjek lige skufferne. Mon ikke der ligger en brugt iPod? En brugt iPod kan faktisk være mange penge værd.

Du kan
også selv lave dit gadgetudstyr.. eller i hvert fald lave holdere, der gør, at du kan have dine motionsgadgets med på faren. I denne video guider vi dig til, hvordan du selv kan lave en holder til din iPhone til cyklen – sådan kan du se alle dine motions-app, mens du cykler.

Relaterede artikler