Her er 10 tech-julegaver, som er coolest at købe brugt
Tech

Her er 10 tech-julegaver, som er coolest at købe brugt

John G
John G

Vil du give en julegave, som ingen andre i selskabet giver, og som samtidig er virkelig personlig, billig og unik? Ja, så skal du købe en af disse 10 tech-ting i gave!

Julegaver behøver ikke være nye. Retro- og vintage-produkter passer perfekt ind i tidens trend, hvor genbrug er vejen frem. Jeg har fundet inspiration til 10 julegaver, som enhver med bare et lille blik for fortidens coolness vil blive begejstret for.

Den gode nyhed er prisen. Ofte har sælgerne slet ikke fokus på værdien i de seje retro-ting, og du kan derfor gøre et kup, samtidigt med at du løfter julestemningen hos gavemodtageren.

Og der er jo ikke noget som at give gaver der glæder, og samtidigt stadig er cool og anvendelige. Dertil kan du roligt regne med, at du ikke tropper op med en gave, som en anden i selskabet havde besluttet sig for også at give! Ja der er næsten kun fordele ved at købe retro-tech.

Herunder får du mine 10 julegave-favoritter, men først en lille reklame for de andre julegave-ide-artikler, vi kan inspirere dig med her på DBA Guide:

- 8 julegave-ideér til din teenager

8 julegave-idéer til dine børn

- 7 bud på julegaver til mænd

- 5 gaver der er oplagte at lave selv (spar penge!)

5 bud på julegaver, som giver mest mening at købe brugt

- Sofie Lassen-Kalke: Jeg vil give dette i julegave

- Balletdanser Cecilie Lassen: Her er mine julegaveønsker

- Kaya Brüel: Det ville jeg give mine nærmeste i julegave

- Barbara Moleko: Dette vil jeg give i julegave i år

- Så mange danskere har noget imod at modtage en brugt gave

1. Forstærkeren fra 70’erne er stadig moderne

- til parret, der går op i god lyd og godt retrodesign

Sansui retro-forstærkeren ser fed ud med de store knapper og lysende display
Sansui retro-forstærkeren ser fed ud med de store knapper og lysende display

LÆS OGSÅ: Disse ting har været til salg på DBA i længst tid

I 70’erne skulle et stereoanlæg se ud af noget. Store knapper og et fremtrædende, lysende display var noget, der blev lagt mærke til. Trenden på nutidens musikanlæg er, at de skal være små og ikke fylde for meget i hjemmet. Men nogle vil mene, at de gamle forstærkere har en mere varm lyd end de moderne. Så selvom det er gamle gadgets, lyder de stadig federe, og så er deres look dejligt nostalgisk.

Flere af de gamle forstærkere har phono-stik på AUX-indgangen. Så med et kabel, der går fra 3,5 millimeter jackstik til to phono-stik, kan du tilslutte din smartphone og stadig høre den nye musik – bare med god, og gammeldags lyd. Sådan et kabel kan købes til priser fra 15 kroner, mens du kan finde retro-forstærkere til priser fra 300 kroner på DBA .

Gå på jagt efter en cool forstærker

 1. Kabler, Audioquest, Gibraltar, God, 

Kabler, Audioquest, Gibraltar dbs 72v, God

High end kable

1

  Kabler, Audioquest, Gibraltar, God, Kabler, Audioquest, Gibraltar dbs 72v, God High end kable 1 stk højtalerkabel (brugt som center) audioquest gibraltar dbs 72v 3m Der skal nye batteri i !!!! k

  1.500,00 kr.19-06-2024
 2. Rørforstærker, Andet, Deware SE84UFO25, 2,3x2 W, Perfekt, Verdens bedste rørforstærker?

Måske, iføl

  Rørforstærker, Andet, Deware SE84UFO25, 2,3x2 W, Perfekt, Verdens bedste rørforstærker? Måske, ifølge Andrew Robertson og et hav af andre begejstrede anmeldere. Spiller helt fantastisk med rørmagi,

  21.000,00 kr.19-06-2024
 3. Forstærker, Onkyo, TX-SV515PRO, 80 W, God, Jeg sælger en HiFi forstærkeren, der også kan anvendes so

  Forstærker, Onkyo, TX-SV515PRO, 80 W, God, Jeg sælger en HiFi forstærkeren, der også kan anvendes som 5.1 surround-sound forstærker, fremstår som ny og spiller perfekt. Forstærkeren har indbygget FM r

  600,00 kr.19-06-2024
 4. Receiver, Pioneer, SX-434, 15 W, Defekt, Defekt fordi: Stereolampen og skalanålen lyser ikke, og høj

  Receiver, Pioneer, SX-434, 15 W, Defekt, Defekt fordi: Stereolampen og skalanålen lyser ikke, og højre kanal spiller ikke optimalt. Der er lyd igennem på såvel FM som phono, men den er en snas 'ulden'

  500,00 kr.19-06-2024
 5. Demo - Hegel H95 Integreret forstærker

  Demo - Hegel H95 Integreret forstærker

  Demo - Hegel H95 Integreret forstærker, Hegel, Få den ægte Hegel-oplevelse og masser af muligheder fra en solid og elegant forstærker. En ren perle for seriøse musikelskere.

  9.999,00 kr.24-05-2024
 6. Forstærker, Sony, TA-F770 ES. Fantastisk forstærker på 21 kilo. 2x100 watt I 8 Ohm og 2x140 watt I 4

  Forstærker, Sony, TA-F770 ES. Fantastisk forstærker på 21 kilo. 2x100 watt I 8 Ohm og 2x140 watt I 4 Ohm. Indbygget forforstærker til pladespiller med både MM og MC pickup. Flot og velspillende High-e

  3.500,00 kr.19-06-2024

Lige nu er der 1.502 forstærkere til salg på DBA.

2. Frem med vinylpladerne

- til ham eller hende, der går op i nostalgisk lyd

Beogram 6500 er af de gamle Bang & Olufsen pladespillere, der i dag igen er rigtigt sjove at finde frem
Beogram 6500 er af de gamle Bang & Olufsen pladespillere, der i dag igen er rigtigt sjove at finde frem

LÆS OGSÅ: Ekspert: Sådan tjekker du, om dine vinyler har værdi

Lydkvaliteten på vinyl er ofte bedre end på de digitale udgivelser. Dertil udgives der rigtig meget ny musik på vinyl, så en oplagt gave er en pladespiller.

På DBA findes der over 1.000 pladespillere, og nogle af de mest seje er de gamle Bang & Olufsen-modeller, som du kan købe for 250 kroner og op efter. Her afhænger prisen meget af standen.

Mange brugte pladespillere sælges uden pickup, men der kan faktisk stadig skaffes pickups til nogle af de gamle retro-pladespillere. B&O oplyser, at de for flere år siden solgte produktion og salg af pickups til Sound Smith, hvorfra dette vigtige tilbehør kan købes.

Pladespillere til salg på DBA:

 1. Pladespiller, Pioneer, PL-990, Perfekt, Brugt få gange og opbevaret godt, fremstår derfor i perfekt

  Pladespiller, Pioneer, PL-990, Perfekt, Brugt få gange og opbevaret godt, fremstår derfor i perfekt stand. Købt for 1399,-

  800,00 kr.19-06-2024
 2. Pladespiller, Rega, Planer 3, God, Flot vintage rega sjælden model i orden med pickup er monteret

  Pladespiller, Rega, Planer 3, God, Flot vintage rega sjælden model i orden med pickup er monteret

  2.400,00 kr.19-06-2024
 3. Pladespiller, Pioneer, PL-12 D, God, Velspillende klassiker fra 1973. Den har været adskilt og tjekk

  Pladespiller, Pioneer, PL-12 D, God, Velspillende klassiker fra 1973. Den har været adskilt og tjekket, og såvel centerleje som lift fungerer, som de bør. Ophænget har dog fået nyt skum. Kosmetisk stå

  1.250,00 kr.19-06-2024
 4. Pickup, Andet, Jeweltone JT 80 BK, Perfekt, Sprit ny ubrugt. 

Oops I did it again…

Jeg kom til at

  Pickup, Andet, Jeweltone JT 80 BK, Perfekt, Sprit ny ubrugt. Oops I did it again… Jeg kom til at købe denne fine Nagaoka JT-80BK, men må erkende, at den ikke kommer i aktion. Jeg har for mange pic

  2.500,00 kr.19-06-2024
 5. Pickup, Philips, GP 214-15, Perfekt, Ny Philips Pick Up Gp 214.

  Pickup, Philips, GP 214-15, Perfekt, Ny Philips Pick Up Gp 214.

  150,00 kr.19-06-2024
 6. Pickup, Philips, GP 235 Pick Up., Perfekt, Ny Philips Gp 235 Pick Up.

  Pickup, Philips, GP 235 Pick Up., Perfekt, Ny Philips Gp 235 Pick Up.

  170,00 kr.19-06-2024

Her kan du se de Beogram 6500, der lige nu er til salg på DBA.

3. Ghettoblaster til køkkenet

- til ham eller hende, der savner sine musikminder

I dag har vi musikken i lommen, men mon ikke du kan grave nogle gamle kassettebånd (mixtapes) frem fra loftet eller kælderen?

Og hvorfor ikke finde en fed gammel ghettoblaster til køkkenet? Nogle af dem har endda mulighed for tilslutning af et kabel, så smartphonen kan benyttes som musikkilde.

Udover at lytte til radio på ghettoblasteren, mens maden bliver klar, så kan du altså høre gamle musikminder fra samlingen, som kæresten flere gange har forsøgt at smide ud.

LÆS OGSÅ: Kendis: Derfor drømmer jeg om at eje en Berlingo

Sony CFS-45L fra midten af 70’erne var en af de mange ghettoblastere, der kunne optage musik fra radioen
Sony CFS-45L fra midten af 70’erne var en af de mange ghettoblastere, der kunne optage musik fra radioen

Når du køber en gammel ghettoblaster får du både en visuel fed gadget i dit køkken, og endelig noget at bruge de støvede kassettebånd til. Og mon ikke det kan starte en spændende samtale med gæsterne?

Jeg har fundet en lækker gammel SONY ghettoblaster til 200 kroner. Du kan også gå helt vintage og finde forløberne for ghettoblastere. Altså transistorradioer fra for eksempel Philips, Blaupunkt og Goldstar.

Du må ikke forvente dig mirakler af lyden i sådan en gammel sag, men trods alt lyder den stadig betydeligt bedre, end den lille højtaler din smartphone

4. Commodore 64 – dengang hvor gameplay var vigtigt

- gaven til farmand, der har en slyngelstue til rådighed. Her er der virkelig lagt op til retro-gaming med vennerne

80’ernes vildeste gadget var Commodore 64. Selvom ”brødkassen” i år fylder 35 år, så findes der stadig funktionsdygtige maskiner på DBA - endda med tilbehør. Commodore 64 blev særligt stor på grund af det enorme spiludvalg (efter datidens normer). Pludselig var arcade-spillene fra grillbaren flyttet hjem i stuen.

LÆS OGSÅ: Genialt! Sådan får en gammel jagtbåd ny funktion

Commodore 64 blev også fremstillet til danske skoler, hvor tastaturet var dansk. Eller rettere der blev sat klistermærker på tasterne med Æ, Ø og Å. Samtidigt blev karaktersættet ændret i selve maskinen
Commodore 64 blev også fremstillet til danske skoler, hvor tastaturet var dansk. Eller rettere der blev sat klistermærker på tasterne med Æ, Ø og Å. Samtidigt blev karaktersættet ændret i selve maskinen

Commodore 64 er langt fra plug-and-play. Du skal huske de gamle kommandoer for at få hul igennem. Som for eksempel LOAD “filnavn”,8 efterfulgt af kommandoen RUN. Dine børn finder aldrig ud af det, med mindre du viser dem hvordan.

Mange fik Commodore 64 som den første hjemmecomputer. Det interessante er, at gameplayet dengang var fedt og stadig holder. I dag drukner spil ofte i fed grafik, vild lyd og søgte historier.

Jeg har fundet en C64 med både båndstation, floppydisk drev, printer, joysticks, spil m.v. til 4.500 kroner, hvor det meste er i de originale kasser. Men bare rolig. C64 findes også langt billigere.

Her finder du 80’ernes sejeste gadget

 1. Commodore 64, spillekonsol, God, Commodore 64 i original emballage - inklusiv diverse strømforsyning

  Commodore 64, spillekonsol, God, Commodore 64 i original emballage - inklusiv diverse strømforsyninger, diskettedrev, båndoptager, 4 stk.. joystick, instruktionsbøger, diverse instruktionsbøger samt

  2.000,00 kr.15-06-2024
 2. Commodore, spillekonsol, God, Commodore 64 MicroComputer med original strømforsyning i original emba

  Commodore, spillekonsol, God, Commodore 64 MicroComputer med original strømforsyning i original emballage. Brugt, men funktionsdygtig og i flot stand.

  1.750,00 kr.15-06-2024
 3. Commodore 64, spillekonsol, Rimelig, per bog 30 kr

kan sendes eller afhentes Odense NV

  Commodore 64, spillekonsol, Rimelig, per bog 30 kr kan sendes eller afhentes Odense NV

  30,00 kr.26-05-2024
 4. Commodore 64, spillekonsol, Perfekt, Retro computer 
Commodore 64 
Sjov retro
Med original indpak:-)

  Commodore 64, spillekonsol, Perfekt, Retro computer Commodore 64 Sjov retro Med original indpak:-)

  1.750,00 kr.23-05-2024
 5. Commodore 1541, tilbehør, God, Commodore 1541 floppydrev med Dolpindos 
Det hele er med se foto, køb

  Commodore 1541, tilbehør, God, Commodore 1541 floppydrev med Dolpindos Det hele er med se foto, købt i betafon. Dansk manual og diskette, Dolpindos er monteret i 1541 drevet. Du skal monterer det li

  750,00 kr.11-05-2024
 6. Commodore 64, spillekonsol, Rimelig, Commodore 64 med disk drive 1541

  Commodore 64, spillekonsol, Rimelig, Commodore 64 med disk drive 1541

  1.000,00 kr.05-05-2024

Her kan du se alle de Commodore 64'ere, der er til salg på DBA 

5. PlayStation med spil

- gaven til ungerne, der er vilde med god underholdning

Mens farmand spiller med vennerne, kan ungerne, der ikke har tålmodighed til gamle retro-computere, fornøje sig med en PlayStation. Selvom PlayStation 4 er det mest hippe, så er der god mening i at købe en brugt PlayStation til jul.

Trods PS4 er på markedet, er der stadig mange timers underholdning i PlayStation 3, som du sparer rigtig mange penge på at købe brugt frem for ny
Trods PS4 er på markedet, er der stadig mange timers underholdning i PlayStation 3, som du sparer rigtig mange penge på at købe brugt frem for ny

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Har du nogensinde set en gamerstol så vild?

Eksempelvis er 
PlayStation 3 en fremragende spillekonsol, og de kan købes i sæt med både controllere, spil og meget andet tilbehør til en rimelig pris. For 500-800 kroner kommer du langt.

Inden du køber, så få tjekket, om udstyret virker. Controllerne ses tit med defekter. Få muligheden for at se maskinen virke med en skærm tilsluttet og læg mærke til, om blæsere og harddisk larmer. I så fald så skal du ikke købe det. Prøv også at starte et spil op, så du er helt sikker på, at drevet fungerer.

Inden du slår til på et PlayStation-gamersæt så læs denne vejledning til, hvordan du bedst køber en brugt konsol til spil. Her er der mange tips at hente, så faldgruberne kan undgås.

Playstation til salg på DBA:

 1. Playstation 4 Pro, 1TB, Perfekt, PlayStation 4 Pro 1 TB
Medfølger:
2 originale controllere
3 spil (R

  Playstation 4 Pro, 1TB, Perfekt, PlayStation 4 Pro 1 TB Medfølger: 2 originale controllere 3 spil (Read Dead Redemption, Destiny 2 og FIFA 21) Floating grip til at hænge den op på væggen

  1.000,00 kr.19-06-2024
 2. Playstation 4, Ps4 slim, Ps4 slim 
Fin PlayStation 
Med nogle gode spil 
Har lidt ridser ellers fejl

  Playstation 4, Ps4 slim, Ps4 slim Fin PlayStation Med nogle gode spil Har lidt ridser ellers fejler den ingenting Er lige blevet testet og nulstillet Med strøm og lader kabel HDMI Så alle kabler

  995,00 kr.19-06-2024
 3. Playstation 2, Inkl. 35 spil og diverse tilbehør.

3 stk. controllers
1 stk. multitap, så man kan sp

  Playstation 2, Inkl. 35 spil og diverse tilbehør. 3 stk. controllers 1 stk. multitap, så man kan spille flere samtidigt Fjernbetjening Memorycard Strøm- og Av-kabler

  499,00 kr.19-06-2024
 4. Playstation 5 Digital Edition, PlayStation 5 Digital, God, PlayStation 5 Digital, virker som den ska

  Playstation 5 Digital Edition, PlayStation 5 Digital, God, PlayStation 5 Digital, virker som den skal uden fejl. Der medfølger original HDMI samt Power kabel og en controller som virker som den skal.

  2.800,00 kr.19-06-2024
 5. Playstation 1, PS One, God, Her sælges en yderst velholdt Sony PlayStation 1 / One. Virker perfekt.

  Playstation 1, PS One, God, Her sælges en yderst velholdt Sony PlayStation 1 / One. Virker perfekt. Der medfølger to styks meget velholdte controllere samt den originale strømforsyning. Se separat ann

  500,00 kr.19-06-2024
 6. Playstation 2, PS2 Slim med 1 controller og memory card, PS2 Slim med 1 controller og memory card sa

  Playstation 2, PS2 Slim med 1 controller og memory card, PS2 Slim med 1 controller og memory card samt alle nødvendige kabler Konsollen er testet og virker uden problemer Kan sendes med: DAO for 52

  275,00 kr.19-06-2024

Klik her og køb PlayStation 3 på DBA.

6. Drop smartphone-lommeregneren

- gaven til regnenørden, der vil være uafhængig af sin smartphone

Hvorfor skal smartphonen altid frem, når regnestykkerne bliver for komplicerede til hovedet?

Julegaven til hjemmearbejdspladsen, som fast inventar på bordet, er selvfølgelig en vintage lommeregner. Ikke bare en forholdsvis nymodens med store digitale displays, men en RIGTIG retro lommeregner med lysende tal.

Udover det er praktisk når lommeregneren har en fast plads på bordet, så er det også med til at gøre netop dit skrivebord til noget særligt. Alle har i dag smarte gadgets, men hvor mange har en 70’er lommeregner stående fremme?

LÆS OGSÅ: Sneakers-ekspert: Her er de 7 vigtigste råd til dig, der er på jagt efter second hand-sneakers

Texas Instruments begyndte i starten af 70’erne at lave lommeregnere. Her ses TI-2550 på et billede vi fandt på nettet
Texas Instruments begyndte i starten af 70’erne at lave lommeregnere. Her ses TI-2550 på et billede vi fandt på nettet

Texas Instruments TI-2550 er en af de modeller, du kan kigge efter. TI-2550 fra 1974 er mega sej på det moderne skrivebord. Prisen for en sådan i god stand er omkring 400 kroner. Lige nu er der 213 forskellige lommeregneren fra Texas Instruments til salg på DBA.

Selvom det er en gammel regnemaskine, så regner den stadig ud, at julegavebudgettet er overskredet. Også i år!

7. Clockradioen til soveværelset

- til parret, hvor smartphonen fylder for meget i soveværelset

Retro clockradio med analoge flip-tal. Mærket er ”Mark”. Udbudsprisen er 300 kroner
Retro clockradio med analoge flip-tal. Mærket er ”Mark”. Udbudsprisen er 300 kroner

LÆS OGSÅ: Fem genbrugsfund, der gør den cool mand endnu mere cool

Elektronik er ifølge Genbrugsindekset 2017 den tredje mest populære genbrugsvare, og hvis du leder blandt de mange forskellige tech-ting til salg, vil du indimellem få øje på gode minder fra fortiden. En af dem er denne clockradio, som ikke bare bringer nostalgi til hjemmets indretning. Radioen er også oplagt som gave til folk, der er blevet for afhængige af deres smartphones i soveværelset (læs: os alle sammen). Med en clockradio kan man lade smartphonen blive udenfor soveværelset, så den ikke forstyrrer nattesøvnen… eller romantikken.

For 350-499 kroner, alt efter stand, kan du finde en retro-fed clockradio, der både kan vække dig med BEEP BEEP BEEP eller den lokale radiostation. På DBA er der lige nu 157 clockradioer til salg.

8. Røremaskinen skal være analog

- gaven til ham eller hende, der går lige så meget op i retro-lookket som madlavningen

Den dag i dag kører en Kenwood A901 selv de tungeste opgaver i køkkenet. Helt manuelt. Intet digitalt over den
Den dag i dag kører en Kenwood A901 selv de tungeste opgaver i køkkenet. Helt manuelt. Intet digitalt over den

LÆS OGSÅ: Sådan får det gamle tastatur et nyt liv

Elektronikken fylder i køkkenet, men hvorfor skal der være digital timer på røremaskinen? Når vaniljekranse, brunkager og farsen til julefrokost-frikadellerne skal røres, sker det hos de rigtig hippe på en retro køkkenmaskine fra 70’erne eller 80’erne.

Kenwood A901, der blev fremstillet mellem 1976 og 1988, er et godt bud.

Røreskål, dejkrog, piskeris og alt det andet kan sammen med maskinen findes på DBA til 400 kroner. Endda i en original 70’er farve.

Find en Kenwood retromaskine

 1. Røremaskine, Kenwood, Kenwood km615, med diverse udstyr.. virker, befinder sig i 8930

  Røremaskine, Kenwood, Kenwood km615, med diverse udstyr.. virker, befinder sig i 8930

  500,00 kr.19-06-2024
 2. Køkkenmaskine, Kenwood, Kenwood KM 286 Prospero 900W køkkenmaskine med stort set alt i tilbehør. Meg

  Køkkenmaskine, Kenwood, Kenwood KM 286 Prospero 900W køkkenmaskine med stort set alt i tilbehør. Meget af tilbehøret er aldrig blevet brugt, da vi primært har brugt den som røremaskine til bagning.

  750,00 kr.18-06-2024
 3. Kenwood røremaskine og blender, Kenwood, Glasblenderen er ubrugt. Kan afhentes i Værløse ??

  Kenwood røremaskine og blender, Kenwood, Glasblenderen er ubrugt. Kan afhentes i Værløse ??

  1.050,00 kr.18-06-2024
 4. Røremaskine, Kenwood, Den gode gamle.Der er det der er på billederne. Skål, kødhakker plus div. Huls

  Røremaskine, Kenwood, Den gode gamle.Der er det der er på billederne. Skål, kødhakker plus div. Hulskiver

  500,00 kr.18-06-2024
 5. 1 Kenwood chef røremaskine med piskeris, dejkrog, Kenwood, 1 hvid Kenwood Chef røremaskine med røre

  1 Kenwood chef røremaskine med piskeris, dejkrog, Kenwood, 1 hvid Kenwood Chef røremaskine med røreskål i plast, 1 piskeris, 1 kspade, og 1 dejkrog sælges. Maskinen fejler intet.Grundet pladsmangel s

  200,00 kr.17-06-2024
 6. Kenwood Ismaskine - Chef - At956a - Tilbehør Til Røremaskiner Hos Coop

  Kenwood Ismaskine - Chef - At956a - Tilbehør Til Røremaskiner Hos Coop

  Kenwood Ismaskine - Chef - At956a - Tilbehør Til R, Kenwood, Ismaskine fra Kenwood Lav dine helt egne is, sorbeter og frosne yoghurter med ismaskinen. Du kan hurtigt tilberede 1 liter hjemmelavet is p

  699,00 kr.19-04-2024

Se alle røremaskinerne fra Kenwood, her.

9. Favoritmusik på væggen

- til ham eller hende, der elsker god lyd og nostalgisk musik

Hvis du for længst har smidt LP-pladerne i kælderen, og forstærkeren på genbrug, kan du alligevel få glæde af de gamle vinyl-plader. Sæt vinylplade-rammer på ønskelisten til jul og find dine favorit-albums. Nu kan du hænge yndlingsmusikken op på en ”wall of fame”.

Gamle vinylplader, hvis det er de rigtige, er det mest hippe for tiden
Gamle vinylplader, hvis det er de rigtige, er det mest hippe for tiden

LÆS OGSÅ: Ole samler på vinyler: Denne koster mere end 10.000 kroner i dag

Med dine yndlingsalbums og idoler på væggen får du en udsmykning, der siger noget om hvem du er. Pladerne kan selvfølgelig ikke spilles, når de hænger på væggen, men du kan jo lave en playliste med dem på Spotify, så de stadig kan høres på den måde.

Er pladesamlingen allerede kørt på genbrug, så søg efter dine ungdomsidoler på DBA. Pladerammerne kan købes i IKEA.

Vinylplader til salg på DBA:

 1. LP, Cliff Richard, Sæt med 4 stk, Pop, Her får du 4 af de bedste album fra Cliff for samlet pris 50

  LP, Cliff Richard, Sæt med 4 stk, Pop, Her får du 4 af de bedste album fra Cliff for samlet pris 50 kr

  50,00 kr.19-06-2024
 2. LP, Crazy Horse, At Crooked Lake, US, 1972. Flot stand, VG+/VG+. Kan afhentes i København eller send

  LP, Crazy Horse, At Crooked Lake, US, 1972. Flot stand, VG+/VG+. Kan afhentes i København eller sendes med DAO

  100,00 kr.19-06-2024
 3. LP, Jethro Tull, Stand Up, JETHRO TULL – STAND UP
Original første udgivelse I UK 1969 udgivet på Isl

  LP, Jethro Tull, Stand Up, JETHRO TULL – STAND UP Original første udgivelse I UK 1969 udgivet på Island Records - ILPS 9103 Matrix: ILPS+9103+A/B. Vinylen vil jeg bedømme til EX+, selvom der er enkelt

  200,00 kr.09-05-2024
 4. LP, Lp samling, Blandet, Pop, 100 blandede vinylplader, heraf ca 30 danske.
Kan hentes for 200 kr.
D

  LP, Lp samling, Blandet, Pop, 100 blandede vinylplader, heraf ca 30 danske. Kan hentes for 200 kr. Der er opsamlinger, grupper og enkeltpersoner. Alt i vg - vg+ Billedet er kun et lille udvalg

  100,00 kr.19-06-2024
 5. LP, Peter Belli, Jeg lever for musik, Pop, Super velholdt album med Peter Belli.
Stand vg

  LP, Peter Belli, Jeg lever for musik, Pop, Super velholdt album med Peter Belli. Stand vg

  15,00 kr.19-06-2024
 6. LP, Shubidua, Blandet se foto, Pop, 6 fantastiske album fra Shubidua.
Stand vg - vg+.
Bemærk 4 af de

  LP, Shubidua, Blandet se foto, Pop, 6 fantastiske album fra Shubidua. Stand vg - vg+. Bemærk 4 af dem er med gatefold Samlet pris for alle 6 : 75 kr

  75,00 kr.19-06-2024

Lige nu er der 22.524 vinylplader til salg på DBA. Mere end 14.000 af dem kan købes for under 50 kroner.

10. Uret der har stil

- gaven til ham eller hende, der kigger for meget på sin smartphone-skærm

Til jakke og slips hører ikke en smartphone. Det ser kikset ud, når du gang på gang hiver smartphonen frem fra lommen for at se hvad klokken er. Dem med stil skriver et lommeur på ønskeseddelen til jul. Du ved sådan et rigtigt gammelt et med kæde og det hele.

Et rigtigt lommeur er indbegrebet af stil
Et rigtigt lommeur er indbegrebet af stil

SE OGSÅ: VIDEO: Gamle vinduer laves om til små vitrineskabe

Et lommeur på DBA koster fra 500 til 1.500 kroner. I nogle tilfælde skal du forberede dig på en restaurering af den gamle mekanik, men så har du også den vilde stil.

Til hverdagsbrug skal du finde et digitalt ur. Ikke de nye moderne smartwatches men en vintage klassikker fra Casio, der nok er det mest ikoniske digitalur. Batteriet i et sådant ur kan i øvrigt holde i årevis.

Både med lomme- og digitaluret slipper du for hele tiden at være den ved bordet, der kigger på smartphonen, bare fordi du vil tjekke klokken. Det er også god Emma Gad-stil ved julebordet.

Kender du én, der ikke ved, hvad vedkommende skal give sine nærmeste i julegave? Så kan du gå ind på artiklens Facebook-opslag og tagge vedkommende, så han eller hun kan få inspiration fra denne artikel. Du kan også gå til Facebook-opslaget, her:

Når først tankerne er sporet ind på de gamle ting, der stadig virker, og endda har stil, så er det svært at stoppe. Det kunne være ”bip, bip spillet” skal frem fra gemmerne. Måske skal den gamle radio med radiorør og pladespiller støves af. Det kan også være, at smalfilmsapparat kan være fed udsmykning. I denne guide kan du blandt andet se, hvad du kan lave en gammel radio om til, og i denne artikel giver vi dig råd til, hvad du kan bruge din gamle laptop til.

Den største udfordring ved de gamle ting er at finde plads til dem. Derfor skal du forberede dig på, at nyere ting skal på loftet eller sælges på DBA. I denne guide kan du for eksempel få råd til, hvordan du bedst muligt får solgt dine ting, og her kan du se, hvordan du pakker dine ting bedst muligt ind, når de skal sendes.

Du kan også i videoen herunder høre, hvordan folk på gaden ville reagere, hvis den julegave, de pakkede op til jul, var købt - brugt.

Relaterede artikler