Her er 10 tech-julegaver, som er coolest at købe brugt
Tech

Her er 10 tech-julegaver, som er coolest at købe brugt

John G
John G

Vil du give en julegave, som ingen andre i selskabet giver, og som samtidig er virkelig personlig, billig og unik? Ja, så skal du købe en af disse 10 tech-ting i gave!

Julegaver behøver ikke være nye. Retro- og vintage-produkter passer perfekt ind i tidens trend, hvor genbrug er vejen frem. Jeg har fundet inspiration til 10 julegaver, som enhver med bare et lille blik for fortidens coolness vil blive begejstret for.

Den gode nyhed er prisen. Ofte har sælgerne slet ikke fokus på værdien i de seje retro-ting, og du kan derfor gøre et kup, samtidigt med at du løfter julestemningen hos gavemodtageren.

Og der er jo ikke noget som at give gaver der glæder, og samtidigt stadig er cool og anvendelige. Dertil kan du roligt regne med, at du ikke tropper op med en gave, som en anden i selskabet havde besluttet sig for også at give! Ja der er næsten kun fordele ved at købe retro-tech.

Herunder får du mine 10 julegave-favoritter, men først en lille reklame for de andre julegave-ide-artikler, vi kan inspirere dig med her på DBA Guide:

- 8 julegave-ideér til din teenager

8 julegave-idéer til dine børn

- 7 bud på julegaver til mænd

- 5 gaver der er oplagte at lave selv (spar penge!)

5 bud på julegaver, som giver mest mening at købe brugt

- Sofie Lassen-Kalke: Jeg vil give dette i julegave

- Balletdanser Cecilie Lassen: Her er mine julegaveønsker

- Kaya Brüel: Det ville jeg give mine nærmeste i julegave

- Barbara Moleko: Dette vil jeg give i julegave i år

- Så mange danskere har noget imod at modtage en brugt gave

1. Forstærkeren fra 70’erne er stadig moderne

- til parret, der går op i god lyd og godt retrodesign

Sansui retro-forstærkeren ser fed ud med de store knapper og lysende display
Sansui retro-forstærkeren ser fed ud med de store knapper og lysende display

LÆS OGSÅ: Disse ting har været til salg på DBA i længst tid

I 70’erne skulle et stereoanlæg se ud af noget. Store knapper og et fremtrædende, lysende display var noget, der blev lagt mærke til. Trenden på nutidens musikanlæg er, at de skal være små og ikke fylde for meget i hjemmet. Men nogle vil mene, at de gamle forstærkere har en mere varm lyd end de moderne. Så selvom det er gamle gadgets, lyder de stadig federe, og så er deres look dejligt nostalgisk.

Flere af de gamle forstærkere har phono-stik på AUX-indgangen. Så med et kabel, der går fra 3,5 millimeter jackstik til to phono-stik, kan du tilslutte din smartphone og stadig høre den nye musik – bare med god, og gammeldags lyd. Sådan et kabel kan købes til priser fra 15 kroner, mens du kan finde retro-forstærkere til priser fra 300 kroner på DBA .

Gå på jagt efter en cool forstærker

 1. Integreret forstærker, Nad, 3020A, 2x26 W, God, NADs berømte 3020er i A versionen som af mange menes

  Integreret forstærker, Nad, 3020A, 2x26 W, God, NADs berømte 3020er i A versionen som af mange menes at være den bedste. Et par issues ved den første series 20 blev rettet. Spiller helt som den skal,

  400,00 kr.28-02-2024
 2. Forstærker, Denon, RBD-X1000, Denon forstærker inkl. cd/blueray afspiller, fjernbetjening og brugsan

  Forstærker, Denon, RBD-X1000, Denon forstærker inkl. cd/blueray afspiller, fjernbetjening og brugsanvisning medfølger. Sendes ikke.

  800,00 kr.28-02-2024
 3. Andet, Pioneer, 100 W, God, 5 stk 100watt sorroundhøjttalere samt en subwoofer. Byd (jeg skal bare a

  Andet, Pioneer, 100 W, God, 5 stk 100watt sorroundhøjttalere samt en subwoofer. Byd (jeg skal bare af med det).

  1.234,00 kr.28-02-2024
 4. Integreret forstærker, Gryphon, Diablo 300, God, Gryphon Diablo 300 sælges. 

300 watt i 8 ohm, dobl

  Integreret forstærker, Gryphon, Diablo 300, God, Gryphon Diablo 300 sælges. 300 watt i 8 ohm, dobler op til 600 watt i 4 ohm, 950 watt i 2 ohm og med sine 68.000 microFarad i power reserve trækker d

  70.000,00 kr.28-02-2024
 5. Effektforstærker, Rotel, RB-1080, 2x200 W, Særdeles kraftig Effekttrin der trækker selv de mest 
sul

  Effektforstærker, Rotel, RB-1080, 2x200 W, Særdeles kraftig Effekttrin der trækker selv de mest sultne Højttalere og tilmed er meget vellydende. Hysterisk velholdt du finder dem ikke flottere. Er ko

  4.500,00 kr.28-02-2024
 6. Hovedtelefonforstærker, Andet, Fiio E7, God, Sælger min. 

Fiio E7.

Hovedtelefoner forstærker. Alt

  Hovedtelefonforstærker, Andet, Fiio E7, God, Sælger min. Fiio E7. Hovedtelefoner forstærker. Alt følger med alt er i rigtig god stand. Se vedlagt foto. amplification and audio output, E7 can serve

  525,00 kr.28-02-2024

Lige nu er der 1.502 forstærkere til salg på DBA.

2. Frem med vinylpladerne

- til ham eller hende, der går op i nostalgisk lyd

Beogram 6500 er af de gamle Bang & Olufsen pladespillere, der i dag igen er rigtigt sjove at finde frem
Beogram 6500 er af de gamle Bang & Olufsen pladespillere, der i dag igen er rigtigt sjove at finde frem

LÆS OGSÅ: Ekspert: Sådan tjekker du, om dine vinyler har værdi

Lydkvaliteten på vinyl er ofte bedre end på de digitale udgivelser. Dertil udgives der rigtig meget ny musik på vinyl, så en oplagt gave er en pladespiller.

På DBA findes der over 1.000 pladespillere, og nogle af de mest seje er de gamle Bang & Olufsen-modeller, som du kan købe for 250 kroner og op efter. Her afhænger prisen meget af standen.

Mange brugte pladespillere sælges uden pickup, men der kan faktisk stadig skaffes pickups til nogle af de gamle retro-pladespillere. B&O oplyser, at de for flere år siden solgte produktion og salg af pickups til Sound Smith, hvorfra dette vigtige tilbehør kan købes.

Pladespillere til salg på DBA:

 1. Pladespiller, Lenco, L75, God, Meget velholdt LENCO L75. Dynamik og drive som kun mellemhjuls plades

  Pladespiller, Lenco, L75, God, Meget velholdt LENCO L75. Dynamik og drive som kun mellemhjuls pladespillere kan levere !. Nyserviceret, smurt renset etc. Mellemhjul tip top. Fin Audio Technica pickup

  700,00 kr.28-02-2024
 2. Pladespiller, Technics, F.G servo player Sl -23A, God, Super fed pladespiller , mærke Technics F.G s

  Pladespiller, Technics, F.G servo player Sl -23A, God, Super fed pladespiller , mærke Technics F.G servo player SL-23A . Pick up er i god stadig , lågen på er noget Ridset. Og har en lille hak i den

  1.000,00 kr.28-02-2024
 3. Pladespiller, Philips, Rejse, God

  Pladespiller, Philips, Rejse, God

  500,00 kr.28-02-2024
 4. Andet, Andet, Ep/7” Holder, Perfekt, Ny Ep/7” Holder 2 Stk.

  Andet, Andet, Ep/7” Holder, Perfekt, Ny Ep/7” Holder 2 Stk.

  100,00 kr.28-02-2024
 5. Pladespiller, Lenco, Rimelig, Fin lille grammofon, der virker, men jeg kan ikke få den til at stoppe

  Pladespiller, Lenco, Rimelig, Fin lille grammofon, der virker, men jeg kan ikke få den til at stoppe, når den er kommet igang. Jeg ved ikke, om det bare er mig, der gør noget forkert. Det er en vende

  250,00 kr.28-02-2024
 6. Pladespiller, Goldring, GR12, God, Goldring pladespiller m. Elektra pick-up
god stand, virker som de

  Pladespiller, Goldring, GR12, God, Goldring pladespiller m. Elektra pick-up god stand, virker som den skal kun 33 1/3 omdrejninger ingen mulighed for at vælge 45 eller 78 omdrejninger

  800,00 kr.28-02-2024

Her kan du se de Beogram 6500, der lige nu er til salg på DBA.

3. Ghettoblaster til køkkenet

- til ham eller hende, der savner sine musikminder

I dag har vi musikken i lommen, men mon ikke du kan grave nogle gamle kassettebånd (mixtapes) frem fra loftet eller kælderen?

Og hvorfor ikke finde en fed gammel ghettoblaster til køkkenet? Nogle af dem har endda mulighed for tilslutning af et kabel, så smartphonen kan benyttes som musikkilde.

Udover at lytte til radio på ghettoblasteren, mens maden bliver klar, så kan du altså høre gamle musikminder fra samlingen, som kæresten flere gange har forsøgt at smide ud.

LÆS OGSÅ: Kendis: Derfor drømmer jeg om at eje en Berlingo

Sony CFS-45L fra midten af 70’erne var en af de mange ghettoblastere, der kunne optage musik fra radioen
Sony CFS-45L fra midten af 70’erne var en af de mange ghettoblastere, der kunne optage musik fra radioen

Når du køber en gammel ghettoblaster får du både en visuel fed gadget i dit køkken, og endelig noget at bruge de støvede kassettebånd til. Og mon ikke det kan starte en spændende samtale med gæsterne?

Jeg har fundet en lækker gammel SONY ghettoblaster til 200 kroner. Du kan også gå helt vintage og finde forløberne for ghettoblastere. Altså transistorradioer fra for eksempel Philips, Blaupunkt og Goldstar.

Du må ikke forvente dig mirakler af lyden i sådan en gammel sag, men trods alt lyder den stadig betydeligt bedre, end den lille højtaler din smartphone

4. Commodore 64 – dengang hvor gameplay var vigtigt

- gaven til farmand, der har en slyngelstue til rådighed. Her er der virkelig lagt op til retro-gaming med vennerne

80’ernes vildeste gadget var Commodore 64. Selvom ”brødkassen” i år fylder 35 år, så findes der stadig funktionsdygtige maskiner på DBA - endda med tilbehør. Commodore 64 blev særligt stor på grund af det enorme spiludvalg (efter datidens normer). Pludselig var arcade-spillene fra grillbaren flyttet hjem i stuen.

LÆS OGSÅ: Genialt! Sådan får en gammel jagtbåd ny funktion

Commodore 64 blev også fremstillet til danske skoler, hvor tastaturet var dansk. Eller rettere der blev sat klistermærker på tasterne med Æ, Ø og Å. Samtidigt blev karaktersættet ændret i selve maskinen
Commodore 64 blev også fremstillet til danske skoler, hvor tastaturet var dansk. Eller rettere der blev sat klistermærker på tasterne med Æ, Ø og Å. Samtidigt blev karaktersættet ændret i selve maskinen

Commodore 64 er langt fra plug-and-play. Du skal huske de gamle kommandoer for at få hul igennem. Som for eksempel LOAD “filnavn”,8 efterfulgt af kommandoen RUN. Dine børn finder aldrig ud af det, med mindre du viser dem hvordan.

Mange fik Commodore 64 som den første hjemmecomputer. Det interessante er, at gameplayet dengang var fedt og stadig holder. I dag drukner spil ofte i fed grafik, vild lyd og søgte historier.

Jeg har fundet en C64 med både båndstation, floppydisk drev, printer, joysticks, spil m.v. til 4.500 kroner, hvor det meste er i de originale kasser. Men bare rolig. C64 findes også langt billigere.

Her finder du 80’ernes sejeste gadget

 1. tilbehør, 
Sjov med Commodore 64
(Clausen bøger)
Geof Wheelwright

  tilbehør, Sjov med Commodore 64 (Clausen bøger) Geof Wheelwright

  50,00 kr.27-02-2024
 2. C64 Mini, spillekonsol, Perfekt, 80er nostalgi. Indeholder 64 af de klassiske Commodore 64 spil. Til

  C64 Mini, spillekonsol, Perfekt, 80er nostalgi. Indeholder 64 af de klassiske Commodore 64 spil. Tilsluttes med HDMI. Strøm via USB

  175,00 kr.27-02-2024
 3. Commodore, spillekonsol, God, Her sælges en Commodore 64 pakke med alt hvad der behøves for masser a

  Commodore, spillekonsol, God, Her sælges en Commodore 64 pakke med alt hvad der behøves for masser af timers retro underholdning. Ved hjælp af en TapecartSD kan spil loades meget hurtigt og simpelt.

  1.400,00 kr.26-02-2024
 4. R36S Purple open source emulator, spillekonsol, Perfekt, Helt ny, sælges da børnene ikke helt er så

  R36S Purple open source emulator, spillekonsol, Perfekt, Helt ny, sælges da børnene ikke helt er så entusiastisk som jeg var for over 600 retro spil Emulator med en masse soil installeret: - PSP - PL

  500,00 kr.25-02-2024
 5. Commodore 64 full sizw, spillekonsol, Perfekt, Ikke rigtig Commodore 64, men remake med indbyggede s

  Commodore 64 full sizw, spillekonsol, Perfekt, Ikke rigtig Commodore 64, men remake med indbyggede spil. Originale c64 spil kan tilføjes via USB stik. Keyboard virker som den originale. Der medfølger

  500,00 kr.24-02-2024
 6. Commodore 64 sæt, andet, Commodore 64C
- Flot og sjælden model med longboard 
- Ny moderne strømfors

  Commodore 64 sæt, andet, Commodore 64C - Flot og sjælden model med longboard - Ny moderne strømforsyning (de originale bør ikke længere bruges) - Flot original kasse Commodore 1541-II diskdrev Comp

  1.500,00 kr.19-02-2024

Her kan du se alle de Commodore 64'ere, der er til salg på DBA 

5. PlayStation med spil

- gaven til ungerne, der er vilde med god underholdning

Mens farmand spiller med vennerne, kan ungerne, der ikke har tålmodighed til gamle retro-computere, fornøje sig med en PlayStation. Selvom PlayStation 4 er det mest hippe, så er der god mening i at købe en brugt PlayStation til jul.

Trods PS4 er på markedet, er der stadig mange timers underholdning i PlayStation 3, som du sparer rigtig mange penge på at købe brugt frem for ny
Trods PS4 er på markedet, er der stadig mange timers underholdning i PlayStation 3, som du sparer rigtig mange penge på at købe brugt frem for ny

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Har du nogensinde set en gamerstol så vild?

Eksempelvis er 
PlayStation 3 en fremragende spillekonsol, og de kan købes i sæt med både controllere, spil og meget andet tilbehør til en rimelig pris. For 500-800 kroner kommer du langt.

Inden du køber, så få tjekket, om udstyret virker. Controllerne ses tit med defekter. Få muligheden for at se maskinen virke med en skærm tilsluttet og læg mærke til, om blæsere og harddisk larmer. I så fald så skal du ikke købe det. Prøv også at starte et spil op, så du er helt sikker på, at drevet fungerer.

Inden du slår til på et PlayStation-gamersæt så læs denne vejledning til, hvordan du bedst køber en brugt konsol til spil. Her er der mange tips at hente, så faldgruberne kan undgås.

Playstation til salg på DBA:

 1. Playstation 1, HDMi converter, HDMi converter der kan bruges til PS1, PS2, NES, SNES, Nintendo 64, G

  Playstation 1, HDMi converter, HDMi converter der kan bruges til PS1, PS2, NES, SNES, Nintendo 64, Gamecube.. Kan sendes med: DAO for 42 kr. GLS for 44 kr.

  99,00 kr.28-02-2024
 2. Playstation 4, Ps4 slim Black, God, Playstation 4 sælges
500 gb
Slim model 
Original kasse
Fremstår

  Playstation 4, Ps4 slim Black, God, Playstation 4 sælges 500 gb Slim model Original kasse Fremstår velholdt og er nyformateret og renset 2 originale controllere Hdmi kabel Oplade kabel til controller

  1.000,00 kr.28-02-2024
 3. Playstation 4, Perfekt, Gta v. Næsten ikke brugt

  Playstation 4, Perfekt, Gta v. Næsten ikke brugt

  150,00 kr.28-02-2024
 4. Andet, Playstation portal, Perfekt, Brugt få gange er derfor som ny.

  Andet, Playstation portal, Perfekt, Brugt få gange er derfor som ny.

  1.900,00 kr.28-02-2024
 5. Playstation 5, Cfi-2016, Perfekt, Helt ny Playstation 5, CFI-2016, hvor forseglingen endnu ikke er b

  Playstation 5, Cfi-2016, Perfekt, Helt ny Playstation 5, CFI-2016, hvor forseglingen endnu ikke er brudt. Vundet i konkurrence, men vi er desværre ikke familien til sådan et monster. Set på Geeked ti

  4.000,00 kr.28-02-2024
 6. Playstation 4 Pro, PS4 Pro, Perfekt, Playstation 4 Pro med 1TB/1000GB harddisk. Den virker helt fejl

  Playstation 4 Pro, PS4 Pro, Perfekt, Playstation 4 Pro med 1TB/1000GB harddisk. Den virker helt fejlfrit og er næsten ubrugt og larmer ikke. Der følger controller, HDMi, oplader, 2 spil, ps4 stand og

  1.400,00 kr.28-02-2024

Klik her og køb PlayStation 3 på DBA.

6. Drop smartphone-lommeregneren

- gaven til regnenørden, der vil være uafhængig af sin smartphone

Hvorfor skal smartphonen altid frem, når regnestykkerne bliver for komplicerede til hovedet?

Julegaven til hjemmearbejdspladsen, som fast inventar på bordet, er selvfølgelig en vintage lommeregner. Ikke bare en forholdsvis nymodens med store digitale displays, men en RIGTIG retro lommeregner med lysende tal.

Udover det er praktisk når lommeregneren har en fast plads på bordet, så er det også med til at gøre netop dit skrivebord til noget særligt. Alle har i dag smarte gadgets, men hvor mange har en 70’er lommeregner stående fremme?

LÆS OGSÅ: Sneakers-ekspert: Her er de 7 vigtigste råd til dig, der er på jagt efter second hand-sneakers

Texas Instruments begyndte i starten af 70’erne at lave lommeregnere. Her ses TI-2550 på et billede vi fandt på nettet
Texas Instruments begyndte i starten af 70’erne at lave lommeregnere. Her ses TI-2550 på et billede vi fandt på nettet

Texas Instruments TI-2550 er en af de modeller, du kan kigge efter. TI-2550 fra 1974 er mega sej på det moderne skrivebord. Prisen for en sådan i god stand er omkring 400 kroner. Lige nu er der 213 forskellige lommeregneren fra Texas Instruments til salg på DBA.

Selvom det er en gammel regnemaskine, så regner den stadig ud, at julegavebudgettet er overskredet. Også i år!

7. Clockradioen til soveværelset

- til parret, hvor smartphonen fylder for meget i soveværelset

Retro clockradio med analoge flip-tal. Mærket er ”Mark”. Udbudsprisen er 300 kroner
Retro clockradio med analoge flip-tal. Mærket er ”Mark”. Udbudsprisen er 300 kroner

LÆS OGSÅ: Fem genbrugsfund, der gør den cool mand endnu mere cool

Elektronik er ifølge Genbrugsindekset 2017 den tredje mest populære genbrugsvare, og hvis du leder blandt de mange forskellige tech-ting til salg, vil du indimellem få øje på gode minder fra fortiden. En af dem er denne clockradio, som ikke bare bringer nostalgi til hjemmets indretning. Radioen er også oplagt som gave til folk, der er blevet for afhængige af deres smartphones i soveværelset (læs: os alle sammen). Med en clockradio kan man lade smartphonen blive udenfor soveværelset, så den ikke forstyrrer nattesøvnen… eller romantikken.

For 350-499 kroner, alt efter stand, kan du finde en retro-fed clockradio, der både kan vække dig med BEEP BEEP BEEP eller den lokale radiostation. På DBA er der lige nu 157 clockradioer til salg.

8. Røremaskinen skal være analog

- gaven til ham eller hende, der går lige så meget op i retro-lookket som madlavningen

Den dag i dag kører en Kenwood A901 selv de tungeste opgaver i køkkenet. Helt manuelt. Intet digitalt over den
Den dag i dag kører en Kenwood A901 selv de tungeste opgaver i køkkenet. Helt manuelt. Intet digitalt over den

LÆS OGSÅ: Sådan får det gamle tastatur et nyt liv

Elektronikken fylder i køkkenet, men hvorfor skal der være digital timer på røremaskinen? Når vaniljekranse, brunkager og farsen til julefrokost-frikadellerne skal røres, sker det hos de rigtig hippe på en retro køkkenmaskine fra 70’erne eller 80’erne.

Kenwood A901, der blev fremstillet mellem 1976 og 1988, er et godt bud.

Røreskål, dejkrog, piskeris og alt det andet kan sammen med maskinen findes på DBA til 400 kroner. Endda i en original 70’er farve.

Find en Kenwood retromaskine

 1. Kenwood Røremaskine, Kenwood røremaskine, Kenwood retro røremaskine med kødhakker, saftpresser samt

  Kenwood Røremaskine, Kenwood røremaskine, Kenwood retro røremaskine med kødhakker, saftpresser samt div

  400,00 kr.28-02-2024
 2. Røremaskine , Kenwood, 1 stk Kenwood Chel Electronic Model KM 201 600 Watt Cpl med 2 skåle og 3 rerø

  Røremaskine , Kenwood, 1 stk Kenwood Chel Electronic Model KM 201 600 Watt Cpl med 2 skåle og 3 rerør virker som den skal men mangler 2 afskærming

  300,00 kr.28-02-2024
 3. Røremaskine, Kenwood chef, SOLGT God maskine, ikke meget brugt. Fungerer fint.

  Røremaskine, Kenwood chef, SOLGT God maskine, ikke meget brugt. Fungerer fint.

  350,00 kr.27-02-2024
 4. Køkkenmaskine / røremaskine, Kenwood Chef, Ældre sag med ny stål skål, fungerer som den skal.

  Køkkenmaskine / røremaskine, Kenwood Chef, Ældre sag med ny stål skål, fungerer som den skal.

  400,00 kr.27-02-2024
 5. Kenwood Blender - Kah359gl - Tilbehør Til Røremaskiner Hos Coop

  Kenwood Blender - Kah359gl - Tilbehør Til Røremaskiner Hos Coop

  Kenwood Blender - Kah359gl - Tilbehør Til Røremask, Kenwood, Termoresistent blender En skøn kartoffel- og porresuppe med bacon. Smagfuld, cremet og overraskende nem at lave med din nye blender til køk

  699,00 kr.05-08-2023
 6. Røremaskine, Kenwood, Kenwood Chef XL KVL4100W røremaskine i hvid. 
1200 watt. Røreskål på 6,7 Liter

  Røremaskine, Kenwood, Kenwood Chef XL KVL4100W røremaskine i hvid. 1200 watt. Røreskål på 6,7 Liter. Har kun været brugt et par enkelte gange, sælges da den ikke bliver brugt og fylder i skabet. Fejl

  1.800,00 kr.26-02-2024

Se alle røremaskinerne fra Kenwood, her.

9. Favoritmusik på væggen

- til ham eller hende, der elsker god lyd og nostalgisk musik

Hvis du for længst har smidt LP-pladerne i kælderen, og forstærkeren på genbrug, kan du alligevel få glæde af de gamle vinyl-plader. Sæt vinylplade-rammer på ønskelisten til jul og find dine favorit-albums. Nu kan du hænge yndlingsmusikken op på en ”wall of fame”.

Gamle vinylplader, hvis det er de rigtige, er det mest hippe for tiden
Gamle vinylplader, hvis det er de rigtige, er det mest hippe for tiden

LÆS OGSÅ: Ole samler på vinyler: Denne koster mere end 10.000 kroner i dag

Med dine yndlingsalbums og idoler på væggen får du en udsmykning, der siger noget om hvem du er. Pladerne kan selvfølgelig ikke spilles, når de hænger på væggen, men du kan jo lave en playliste med dem på Spotify, så de stadig kan høres på den måde.

Er pladesamlingen allerede kørt på genbrug, så søg efter dine ungdomsidoler på DBA. Pladerammerne kan købes i IKEA.

Vinylplader til salg på DBA:

 1. LP, Original soundtrack , My fair Lady, Andet, Fra filmen fra1964 med Audrey Hepburn. Flot eksemplar

  LP, Original soundtrack , My fair Lady, Andet, Fra filmen fra1964 med Audrey Hepburn. Flot eksemplar. Professionelt renset og god lyd. Pris: 20 kr.

  20,00 kr.28-02-2024
 2. LP, Neil Young , Greatest Hits (2 LP + 7” SINGLE), Lækker opsamling på 2 x 180 gram samt bonus-singl

  LP, Neil Young , Greatest Hits (2 LP + 7” SINGLE), Lækker opsamling på 2 x 180 gram samt bonus-single. Som ny. _______________________________ Afhentning eller forsendelse. Forsendelse til pakkesho

  350,00 kr.28-02-2024
 3. LP, Neil Young, Harvest Moon (2 LP CLEAR VINYL), Limited udgave på klar vinyl med etching på side 4.

  LP, Neil Young, Harvest Moon (2 LP CLEAR VINYL), Limited udgave på klar vinyl med etching på side 4. Som ny. Der skulle ift. release-beskrivelsen medfølge et insert. Dette mangler dog. ______________

  250,00 kr.28-02-2024
 4. LP, KLASSISK, diverse, Klassisk, Kollektion af ca. 400 klassiske LP'er sælges, der er bl.a. Mozart,

  LP, KLASSISK, diverse, Klassisk, Kollektion af ca. 400 klassiske LP'er sælges, der er bl.a. Mozart, Beethoven, Bach, Strauss, Wagner og meget meget mere. Køb dem allesammen og vi forhandler naturligv

  50,00 kr.28-02-2024
 5. LP, H. C. Andersen, Eventyr (Bog og LP), Børne-LP, Lyt og Læs

Pr stk 129,-

Klods Hans & Svinedreng

  LP, H. C. Andersen, Eventyr (Bog og LP), Børne-LP, Lyt og Læs Pr stk 129,- Klods Hans & Svinedrengen Kejserens nye klæder & Hvad fatter gør er altid det rigtige Fyrtøjet & Prinsessen på ærten

  129,00 kr.28-02-2024
 6. LP, Leonard Cohen, Field Commander Cohen: Tour Of 1979 (2 LP), Som ny.

____________________________

  LP, Leonard Cohen, Field Commander Cohen: Tour Of 1979 (2 LP), Som ny. _______________________________ Afhentning eller forsendelse. Forsendelse til pakkeshop koster 45,- uanset antal. BEMÆRK: Jeg

  250,00 kr.28-02-2024

Lige nu er der 22.524 vinylplader til salg på DBA. Mere end 14.000 af dem kan købes for under 50 kroner.

10. Uret der har stil

- gaven til ham eller hende, der kigger for meget på sin smartphone-skærm

Til jakke og slips hører ikke en smartphone. Det ser kikset ud, når du gang på gang hiver smartphonen frem fra lommen for at se hvad klokken er. Dem med stil skriver et lommeur på ønskeseddelen til jul. Du ved sådan et rigtigt gammelt et med kæde og det hele.

Et rigtigt lommeur er indbegrebet af stil
Et rigtigt lommeur er indbegrebet af stil

SE OGSÅ: VIDEO: Gamle vinduer laves om til små vitrineskabe

Et lommeur på DBA koster fra 500 til 1.500 kroner. I nogle tilfælde skal du forberede dig på en restaurering af den gamle mekanik, men så har du også den vilde stil.

Til hverdagsbrug skal du finde et digitalt ur. Ikke de nye moderne smartwatches men en vintage klassikker fra Casio, der nok er det mest ikoniske digitalur. Batteriet i et sådant ur kan i øvrigt holde i årevis.

Både med lomme- og digitaluret slipper du for hele tiden at være den ved bordet, der kigger på smartphonen, bare fordi du vil tjekke klokken. Det er også god Emma Gad-stil ved julebordet.

Kender du én, der ikke ved, hvad vedkommende skal give sine nærmeste i julegave? Så kan du gå ind på artiklens Facebook-opslag og tagge vedkommende, så han eller hun kan få inspiration fra denne artikel. Du kan også gå til Facebook-opslaget, her:

Når først tankerne er sporet ind på de gamle ting, der stadig virker, og endda har stil, så er det svært at stoppe. Det kunne være ”bip, bip spillet” skal frem fra gemmerne. Måske skal den gamle radio med radiorør og pladespiller støves af. Det kan også være, at smalfilmsapparat kan være fed udsmykning. I denne guide kan du blandt andet se, hvad du kan lave en gammel radio om til, og i denne artikel giver vi dig råd til, hvad du kan bruge din gamle laptop til.

Den største udfordring ved de gamle ting er at finde plads til dem. Derfor skal du forberede dig på, at nyere ting skal på loftet eller sælges på DBA. I denne guide kan du for eksempel få råd til, hvordan du bedst muligt får solgt dine ting, og her kan du se, hvordan du pakker dine ting bedst muligt ind, når de skal sendes.

Du kan også i videoen herunder høre, hvordan folk på gaden ville reagere, hvis den julegave, de pakkede op til jul, var købt - brugt.

Relaterede artikler