Vind 10.000 kroner til din festival-camp

Vind 10.000 kroner til din festival-camp

31. maj 2017

Nu har du muligheden for at vinde second hand-festivaludstyr til en værdi af 10.000 kroner, så du i samarbejde med vores genbrugsguider kan skabe den fedeste genbrugs-camp. Du kan deltage i konkurrencen nu på Facebook.

Vil du bo i en festival-camp, der vækker opsigt og misundelse? Så har du nu muligheden. Du kan nemlig vinde 10.000 kroner til at købe det sejeste og mest unikke udstyr fra DBA til din camp.

Vores genbrugsguider vil give deres indput til, hvilket second-hand-udstyr fra DBA, der vil gøre din camp helt speciel, og så sørger du og din camp for at købe festivaludstyret. Det er derfor nødvendigt, at vinderen har en bankkonto, som vi kan overføre pengene til.

Vinder-campen vil få besøg af DBA Guide på festivalen, så vi her på sitet kan vise, hvordan campen blev. Du og din camp skal derfor være indstillet på, at I vil indgå i nogle videoer og artikler til DBA Guide. 

For at deltage i konkurrencen skal du nominere din camp i kommentarfeltet til konkurrencens Facebook-opslag ved at skrive, hvorfor du og din camp synes, det kunne være fedt at bo med genbrugsgrej.

Konkurrencen løber fra onsdag 31. maj klokken 14 til og med mandag 5. juni. Tirsdag 6. juni udvælger vi en vinder, og samme dag offentliggør vi vinderen i Facebook-opslaget.

Herunder kan du se Facebook-opslaget:

OPDATERING: Tirsdag 6. juni blev vinder-campen fundet. Her kan du læse, hvem der vandt.


Sidste år var det 
Sally og campen 'Camp Afterski', der løb med præmien

Vinderne af festivalkonkurrencen 2016, DBA Guide
Sally og 'Camp Afterski' vandt sidste år alt, hvad de skulle bruge til en festival-camp; stole, borde luftmadrasser og oven i købet en soundboks, så de kunne spille om kap med Orange!

- Det betød rigtig meget for os at vinde, for sådan kunne vi opgradere vores camp. Vi var på det tidspunkt nyudklækkede studenter, der ikke havde mange penge på lommen, så det lunede virkelig i budgettet at vinde, fortæller Sally.

Hun og campen købte blandt andet en brugt soundboks for pengene.

Soundboksen betød, at vi kunne spille campen op. Faktisk kunne vi spille så høj musik, at nabolejren også fik glæde af anlægget, og så endte vi nærmest med at blive én stor lejr.

Fortæller Sally.

Soundboksen har Sally siden brugt flittigt til diverse udendørsarrangementer. Hun og campen købte også et ottemandstelt, som bare ligger og venter på, at det igen skal med 'Camp Afterski' på festival. 

Nu hvor du ikke var så heldig at vinde 10.000 kroner til festivaludstyret, så kan du alligevel spare på budgettet ved blot at købe grejet på DBA. Eksempelvis er der lige nu mere end 600 telte til salg på DBA. Der er mere end 100 campingstole til salg og rigtig mange anlæg til campen.

Læs desuden vores guide, hvis du vil vide, hvor mange penge du kan spare ved at købe udstyret til festivalen eller campinglivet brugt!