Må vi hjælpe dig med at finde de skjulte skatte i dine gemmer?
Sjov

Må vi hjælpe dig med at finde de skjulte skatte i dine gemmer?

DBA Guide
DBA Guide

DBA Guide jagter otte forskellige garager, kælderrum eller loftsrum, som vi kan undersøge for skjulte skatte. Vores genbrugseksperter rykker ud til dit hjem for at spotte de ting, der ligger og kalder på et nyt hjem, og vi hjælper dig med at sætte dem til salg, så du i sidste ende får mere plads og flere kontanter på kontoen. Nominér dit rum på Facebook.

Kunne du godt bruge 7.672 kroner?

Pengene er faktisk allerede dine, det er bare de færreste, der lige kan få øje på dem.

En undersøgelse, som DBA har lavet, viser nemlig, at hver dansker i 
gennemsnit har 291 genstande liggende, som de ikke bruger, og i gennemsnit er den bunke af ting 7.672 kroner værd. Men samtidig svarer mere end halvdelen, at de ikke får solgt tingene videre, fordi det er for besværligt og tidskrævende for dem.

Men det laver vi om på nu:

DBA Guide vil gerne hjælpe dig med at spotte de skjulte skatte blandt de ting i dit hjem, der samler støv, og vi hjælper dig også med at få omsat dem til kontanter.

Vi leder nemlig efter otte hjem, som vores genbrugseksperter kan rykke ud til. Vi går på jagt i dine ting, vurderer dem for dig og hjælper dig med at sætte tingene til salg på din egen lille webshop på DBA, så de appellerer til flest mulige købere. Vi følger op på, hvordan salget er gået og gør status på, hvor mange penge du har tjent.

Læs hvordan du deltager under billedet.

Vi optager skattejagten efter sommerferien, så du skal være frisk på at indgå i artikler og videoer her på Guiden
Vi optager skattejagten efter sommerferien, så du skal være frisk på at indgå i artikler og videoer her på Guiden

Konkurrencen løber fra onsdag 28. juni til og med torsdag 6. juli klokken 12.

For at deltage skal du være villig til at lade dig, dine ting og din bolig filme, for hele forløbet bag "skattejagten" bliver nemlig filmet, så vi kan vise hele processen her på DBA Guide. Du skal være fyldt 18 år og have en bankkonto. Optagelserne vil foregå efter sommerferien.

Du deltager ved at skrive i kommentarfeltet på konkurrencens Facebook-opslag, hvorfor det netop er dig, vi skal komme hjem til, og du skal vedhæfte et billede af det rum, som bugner af finurlige ting.

Vi udvælger otte vindere torsdag 6. juli.

Gå til Facebook-opslaget, her eller se opslaget nedenunder:

 

Her kan du få mere at vide om undersøgelsen, der viser, at danskerne i gennemsnittet har ting til en samlet værdi af 7.672 kroner, som bare samler støv.

Relaterede artikler