Sådan får du besked, når der er gratis ting på DBA nær dig
SjovLivsstil

Sådan får du besked, når der er gratis ting på DBA nær dig

Julie Schoen
Julie Schoen

Vidste du, at du kan sætte DBA til at holde øje med lige netop den ting, du leder efter? Og det gælder også, hvis du blot leder efter alt, der foræres væk på DBA i områder nær dit hjem.

En sofa, en seng eller et stort skab.

Det er typisk nogle af de ting, som folk bare vil af med MED DET SAMME, fordi det fylder for meget at opbevare, og netop derfor har folk en tendens til at sætte disse ting ”til salg” i DBA’s gratis-kategori.

I kategorien er der i skrivende stund 573 ting, som folk er parate til at forære væk. Herinde finder du lidt af hvert. Typisk er det ting, som fylder, og som folk derfor ikke liiige har plads til på loftet. Det kan også være tunge ting, som folk ikke selv orker at løfte ud, og de forærer derfor tingen gratis væk under forudsætning af, at du selv får transporteret tingen ud af hjemmet.

I gratis-kategorien er der ofte meget ’run’ på tingene – de bliver hurtigt solgt, og man skal derfor være på DBA i netop de minutter, tingene sættes til salg, hvis du vil være sikker på at være den nye ejer af de gratis glæder.

Under disse DBA-annoncer guider jeg dig til, hvordan du kan blive en af de første, der får nys om de gratis ting, som foræres væk nær dig. Læs med herunder.

Billige ting til salg på DBA:

 1. Glansbilleder, Glansbilleder i ark - indpakket - aldrig taget ud.
Made in England 

20kr pr ark

  Glansbilleder, Glansbilleder i ark - indpakket - aldrig taget ud. Made in England 20kr pr ark

  20,00 kr.07-12-2023
 2. Glansbilleder, Glansbilleder i ark - indpakket - aldrig taget ud
Made in England 

20kr pr ark

  Glansbilleder, Glansbilleder i ark - indpakket - aldrig taget ud Made in England 20kr pr ark

  20,00 kr.07-12-2023
 3. Glansbilleder, Med engle, Stadig i original emballage, pr ark 19 kr

  Glansbilleder, Med engle, Stadig i original emballage, pr ark 19 kr

  19,00 kr.07-12-2023
 4. Postkort, F.C.KØBENHAVN, VORES BY, fra 2013 --- ubrugte.. FULDSTÆNDIG SOM NYE... fra røgfrit hjem.
S

  Postkort, F.C.KØBENHAVN, VORES BY, fra 2013 --- ubrugte.. FULDSTÆNDIG SOM NYE... fra røgfrit hjem. Sælges for 15 kr. pr. stk.. har nu 4 stk. tilbage.. sælges samlet for 50 kr.

  15,00 kr.07-12-2023
 5. Postkort, PALLE PIRAT, mig og min lillebror, Har 2 stk. gamle postkort , som sælges for 15 kr. pr. s

  Postkort, PALLE PIRAT, mig og min lillebror, Har 2 stk. gamle postkort , som sælges for 15 kr. pr. stk.. kan sendes for 12 kr. med postnord

  15,00 kr.07-12-2023
 6. Postkort, STAR WARS , fra 2002 -- Ubrugte, EPISODE II, KLONERNES ANGREB...
FARVERNE ER BEDRE I VIRKE

  Postkort, STAR WARS , fra 2002 -- Ubrugte, EPISODE II, KLONERNES ANGREB... FARVERNE ER BEDRE I VIRKELIGHEDEN.. Kan sendes... FRA RØGFRIT HJEM. TRÆFFES BEDST PR. TLF. 50 42 06 90. har 14 kort.. sælge

  15,00 kr.07-12-2023

Netop nu er der 3.888 ting til salg i kategorien ’Diverse samlinger og objekter’, som koster mellem 5-20 kroner. Bevæger du dig ind i DBAs bogkategori kan du også herinde finde mange billige bøger.

Her er nogle af de ting, som du i skrivende stund kan finde i DBAs’ gratis-kategori. Gratis-kategorien er under ’Diverse’ og ’Gratis ting’. Reolen kan du købe af Sebastian på Frederiksberg, telt har Naja i Hillerød til salg, cyklen tilhører Peter i Thisted, mens bolden kan afhentes i Holbæk hos Christina
Her er nogle af de ting, som du i skrivende stund kan finde i DBAs’ gratis-kategori. Gratis-kategorien er under ’Diverse’ og ’Gratis ting’. Reolen kan du købe af Sebastian på Frederiksberg, telt har Naja i Hillerød til salg, cyklen tilhører Peter i Thisted, mens bolden kan afhentes i Holbæk hos Christina

På DBA har vi introduceret noget, vi kalder for en ’annonceagent’. En annonceagent kan du oprette på lige netop dét, du søger efter på DBA.

Hvis du for eksempel søger efter en sofa fra Hay, kan du indtaste det i DBAs søgefelt, og hvis du gerne vil have en mail eller sms, når der sættes flere sofaer fra Hay til salg på DBA, fortæller du blot DBA, at du vil oprette en annonceagent på netop dén søgning.

Det er samme princip, der gælder, hvis du vil holde øje med gratis ting, som sættes til salg nær dig.

Sådan gør du (hvis du er på DBA via computeren):

1.
Gå ind i gratis-kategorien.

2.
Kig i venstre kolonne, hvor du finder overskriften ’Hvor er varen?’. Her kan du indtaste dit postnummer, og du kan samtidig indtaste, hvor langt væk fra dit postnummer, varen maksimalt må være.

På billedet herunder har jeg fortalt DBA, at jeg bor i postnummeret 2200 (København N), og at jeg kun vil søge på gratis ting, som er sat til salg af købere, der bor maksimum 5 kilometer væk.

LÆS OGSÅ: Mød supersælgeren Karina, der har 519 ting til salg på DBA

Her kan du se, hvor på DBA du kan udfylde, i hvilket område sælgerne skal bo i, og hvilken radius fra det område, der maksimum må være
Her kan du se, hvor på DBA du kan udfylde, i hvilket område sælgerne skal bo i, og hvilken radius fra det område, der maksimum må være

3.
Tryk enter, og herefter vil du få de annoncer frem i kategorien, det matcher dine kriterier. I mit tilfælde er det 42 DBA-annoncer.

4.
Herefter trykker du på den blå knap ’Opret annonceagent’ (se billedet herunder).

LÆS OGSÅ: Hans-Jørn samler på noget, mange af os andre smider ud

Den blå knap, som er markeret med grøn firkant viser den knap, som du skal trykke på, for at oprette en annonceagent på den konkrete søgning
Den blå knap, som er markeret med grøn firkant viser den knap, som du skal trykke på, for at oprette en annonceagent på den konkrete søgning

5.
Nu spørger DBA dig, om du vil have besked både på mobil og på mail. Her kan du trykke på de devises, som du ikke vil have besked på.

6.
Vupti, så er din annonceagent oprettet, og du vil nu få besked, når en gratis ting bliver opretter inde i gratis-kategorien nær dig.

Billige sofaer til salg på DBA:

 1. Sofa, læder, 2 pers. , Bolia, AFHENTES GRATIS! 

1,5-2 personers grå læder lounge sofa uden ben. 

B

  Sofa, læder, 2 pers. , Bolia, AFHENTES GRATIS! 1,5-2 personers grå læder lounge sofa uden ben. Brugt men pæn stand, læder helt, få steder med lidt slidtage. Bolia modul, der er ikke længere ben

  1,00 kr.07-12-2023
 2. Sofa, Ikea, sofa fra Ikea til salg. En plet på sofaen, men betrækket kan tages af og vaskes derfor g

  Sofa, Ikea, sofa fra Ikea til salg. En plet på sofaen, men betrækket kan tages af og vaskes derfor god pris. Kan afhentes på Amager.

  200,00 kr.07-12-2023
 3. Sofa, polyester, 3 pers. , Ukendt, Sofa i uopslideligt ukendt materiale. Købt brugt. Bortgives. Bære

  Sofa, polyester, 3 pers. , Ukendt, Sofa i uopslideligt ukendt materiale. Købt brugt. Bortgives. Bærer ingen spor af røg eller dyr.

  10,00 kr.07-12-2023
 4. Sofa, 2 pers., Super fin sofa i ternet stof. Har lidt slid fra brug, men det er kun lidt på armlæn.

  Sofa, 2 pers., Super fin sofa i ternet stof. Har lidt slid fra brug, men det er kun lidt på armlæn. Sofaen kan slåes ud til en dobbelt seng. God sofa til en lille lejlighed

  100,00 kr.07-12-2023
 5. Sofa, læder, 2 pers. , Muligvis Stouby, Sælger denne sofa i vandbøffellæder (muligvis stouby) 

Har

  Sofa, læder, 2 pers. , Muligvis Stouby, Sælger denne sofa i vandbøffellæder (muligvis stouby) Har ridser og skrammer men er super lækker stadig 200x75cm Hentes på frb c

  100,00 kr.07-12-2023
 6. VI KØBER DINE DESIGN MØBLER!

  VI KØBER DINE DESIGN MØBLER!

  Sofa, Danske Design Møbler, Vi er opkøber danske design møbler, fx Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Børge Mogensen osv. Tænker du at sælge, så giv os et ring eller skrive en mail (vedhæft foto af dit mø

  1,00 kr.21-11-2019

I skrivende stund er der 8.815 sofaer til salg, og hele 553 af dem koster 200 kroner eller mindre.

Hvis du er en flittig DBA-bruger, så vil du måske finde det interessant at læse om, hvilke ting folk søger allermest efter på DBA. Vi har offentliggjort en længere liste, her.

DBA Guide har også fået undersøgt, hvor mange ting folk i gennemsnit har liggende (som de ikke bruger), og hvad disse ting i gennemsnit ville kunne blive solgt for, hvis det var. Du har lige nu ting liggende for over 7.000 kroner. Ting, du ikke bruger, som du altså ville kunne få 7.000 kroner for.

Læs hvordan, vi er kommet frem til det regnestykke, her.

Relaterede artikler