Den personlige julegave
Rodekassen

Den personlige julegave

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Den personlige julegave

Jeg har INTET problem med at købe brugte gaver til dem jeg holder af – så længe jeg bare ved,at det er noget modtageren virkelig vil blive glade for! Efterhånden er de fleste julegaver blevet dikterings-opgaver – og man glemmer lidt det sjove ved julegaveindkøbene; nemlig jagten. Og forventningens glæde, ved at købe den der helt rigtige ting...

Måske har du et håbløst hængeparti i julegave-indkøbene - så læs endelig videre. Måske det kan give dig en strålende idé til vedkommende.

Min mor er , ligesom jeg selv, også lidt skæv og nostalgisk, og igennem året får jeg mange spændende ønsker gennem hverdagstale & situationer. Ting hun får ytret; "....at dét kunne hun altså godt tænke sig."

Lige nu er det fx disse 3 ønsker, der står på ”Mor-listen”

SPØRGE JØRGEN BOG

Dette ønske har min Mor ytret mange gange overfor mig. Jeg har faktisk engang fundet én, men prisen var for høj, ift kvaliteten. Men DBA er faktisk altid god for et eksemplar!

Find de fine SPØRGE JØRGEN bøger her

OLE BOLE ABC, BOG

Jeg tror lidt det er samme historie som Spørge-Jørgen bogen overfor. Min Mor elsker ting fra hendes egen barndom, og kan (præcis som jeg) godt lide at indrette sig med de ting! Dette ønske fik jeg en dag vi var på genbrugs-tur sammen i fødebyen..

Find OLE BOLE ABC bøgerne lige her

TALLERKENER TIL STELLET TEMA FRA BING OG GRØNDAHL

Sidste år fandt jeg på DBA en kæmpe pakke af Mors yndlings-stel TEMA. Jeg fik det til en virkelig fantastisk pris - og skulle ikke køre ret langt efter det. Min Mor blev VIRKELIG glad for gaven, ikke nok fuldendte den hendes stel til +12 personer, men hun opdagede også at der var ting i serien hun slet ikke kendte til! Nu har hun efterfølgende fundet ud af at der også findes flere str. tallerkener - så dem ønsker hun sig nu.

Find TEMA stellet lige her

 

Er du også god til at gøre den slags mentale noter med dem du holder af? Prøv at kigge tilbage.... Er der nogle, der har ytret de helt specielle ønsker til dig – som du nu kan få lov til at opfylde for dem?

 

TIP!

Du kan vælge at et have notat liggende på din smartphone, som du kan opdatere løbende igennem hele året. Så er du også helt fri for at skulle rykke gentagne gange for en ønskeseddel når vi nærmer os December.

 

Med kærlige genbrugs hilsner

Frk. Trillingsgaard

 


Find det på DBA

 1. Havemøbelsæt, Marguerit bord & blå spaghetti stole, Stort og meget sjældent marguerit havebord, hvor

  Havemøbelsæt, Marguerit bord & blå spaghetti stole, Stort og meget sjældent marguerit havebord, hvor der er afrunding på alle brædderne som på en rigtig margurit blomst. Fremstår i rigtigt god stand

  9.800,00 kr.28-02-2024
 2. Pendel

  Pendel

  150,00 kr.28-02-2024
 3. Jakkesæt, Junk de LUXE model Patrick, , str. 165-170, str. 50, 


str. 50 står i jakken

Jakkesætte

  Jakkesæt, Junk de LUXE model Patrick, , str. 165-170, str. 50, str. 50 står i jakken Jakkesættet er i uld. måler fra talje til fod ca. 98 cm kan dog lægges ned. passer nok til højde 170 brugt 1 g

  900,00 kr.28-02-2024
 4. Fodpleje, Fodmassage, Flowlife

  Fodpleje, Fodmassage, Flowlife

  650,00 kr.28-02-2024
 5. Voksipose, Voksipose til barnevogn, I virkelig god stand. 
Med to “dyner” der kan bindes indeni, så

  Voksipose, Voksipose til barnevogn, I virkelig god stand. Med to “dyner” der kan bindes indeni, så den altid kan justeres i varme svarende til årstiden.

  350,00 kr.01-02-2024
 6. Hudpleje, HELT NY: Cleansing Oil, Avéne XeraCalm A.D., HELT NY OG UÅBNET. 

Eau Thermale Avéne XeraC

  Hudpleje, HELT NY: Cleansing Oil, Avéne XeraCalm A.D., HELT NY OG UÅBNET. Eau Thermale Avéne XeraCalm A.D. Cleansing Oil, 400 ml. Exp. dato: 03-26. Nypris: 192,95 kr. Kan også købes hos TakeNow

  100,00 kr.28-02-2024

Relaterede artikler