LISTE: Husk dette til din kør-selv-ferie
Motor

LISTE: Husk dette til din kør-selv-ferie

Louise Guldager
Louise Guldager

Kør-selv-ferien er populær hos mange og med rette. Det er både en meget fleksibel, hyggelig og tilmed prisvenlig ferieform. Hvis du altså forbereder dig lidt forinden. Her får du 10 gode pakkeråd, så I får fyldt bilen med alt det, der sikrer jer en gnidningsfri rejse, hvad enten I kører på sommer- eller skiferie. Og køber I disse ting brugte, vil I både spare penge – og bekymringer.

Skal I på kør-selv-ferie? Der er meget at gøre, inden familien er klar til afgang. Ruten skal planlægges, der skal styr på pas, penge og papirer, og så skal bilen pakkes. Og selvom det er vigtigt med sikkerhedsregler, sygesikringsbevis og rejsepapirer, får I også brug for en masse andet udstyr, der vil lette køreturen for jer, uanset om I kører mod en snerig ferie eller sydpå. Meget af det kan I med fordel finde brugt. Hvad det er, og hvorfor I skal købe brugt, kan du få svar på her:

1. Brugt IPad & smartphone

Hvis I har børn med i bilen, som langt de fleste, der tager på kør-selv-ferie har, bliver bilferien stensikkert en bedre oplevelse for alle, hvis I sørger for god underholdning til børnene. Så enkelt er det. Det er rigtig mange timer at skulle sidde i en bil og uanset, at I holder gode pauser undervejs, kommer man nemt til at kede sig, når man er barn.

Der er ingen grund til, at det skal koste jer kassen at underholde junior. Og den gamle ”tæl-alle-røde-biler-legen” holder skam stadig. Men en iPad til at kunne se film på og/eller en smartphone til at spille på vil ofte være en stor hjælp hos mange.

Og hvorfor så ikke starte med at kigge brugt? Børnene skal bare kunne sidde med den på bagsædet, og det er sikkert som amen i kirken, at den både kommer til at ryge på gulvet et par gange og bliver indhyllet i lag af fedtfingre og sukkerlagde efter nogle dage. Så lad for guds skyld være med at tage en spritny, hundedyr tablet med.

Lige nu er der 1.183 annoncer med brugte iPads til salg på DBA. Ud af dem ligger de 985 af dem til under 500 kroner.

Der er gode penge at spare på at købe brugte tablets, og en gammel smartphone kan desuden være guld værd for de mindste, der endnu ikke har deres egen mobil – den behøver nemlig ikke kunne så meget andet end at spille og lege på.

iPhones til salg på DBA:

 1. iPhone 13 Pro Max, 128 GB, God, Virkelig fin iPhone 13 Pro Max 128 GB HVID 

Fejler intet, alt virke

  iPhone 13 Pro Max, 128 GB, God, Virkelig fin iPhone 13 Pro Max 128 GB HVID Fejler intet, alt virker fejlfrit med 90 % på batteriet. Der medfølger æske, kabel og kvittering med forsat garanti!

  4.999,00 kr.21-06-2024
 2. iPhone 11 Pro Max, 64 GB, grå, Perfekt, velholdt iPhone 11 pro max, som ny, ingen ridser på skærm og

  iPhone 11 Pro Max, 64 GB, grå, Perfekt, velholdt iPhone 11 pro max, som ny, ingen ridser på skærm og bagglasset og rammen. har altid haft panserglas på skærmen, og i cover. . kan leveres i Århus områd

  2.400,00 kr.21-06-2024
 3. iPhone 13, 128 GB, sort, Perfekt, iPhone 13, Midnight (sort), 128GB
Under et år gammel, købt i septe

  iPhone 13, 128 GB, sort, Perfekt, iPhone 13, Midnight (sort), 128GB Under et år gammel, købt i september 2023 Kvittering fra Elgiganten haves Ingen brugsspor, ser ud og fungerer helt som ny Pris 3.500

  3.500,00 kr.21-06-2024
 4. iPhone 13 Pro, 256 GB, grå, God, Har denne Iphone 13 Pro Tilsalg

256 GB

Eneste grund til den ikke

  iPhone 13 Pro, 256 GB, grå, God, Har denne Iphone 13 Pro Tilsalg 256 GB Eneste grund til den ikke står Perfekt er 2 små mikro ridser i kanten af alurammmen. Den er nulstillet og klar til brug Der

  3.400,00 kr.21-06-2024
 5. Apple iPhone 12 Mini 128 GB Hvid Brugt - Meget flot stand

  Apple iPhone 12 Mini 128 GB Hvid Brugt - Meget flot stand

  iPhone Apple iPhone 12 Mini 128 GB Hvid Brugt - Meget flo, GB 128, Med iPhone 12 Mini får du samme kraftfulde smartphone som iPhone 12 pakket ind i et mindre ydre. Du behøver derfor ikke gå på komprom

  2.729,00 kr.07-02-2024
 6. iPhone 6S, 64 GB, guld, Rimelig, Rose gold
Fungerer helt fint uden problemer. 
Skærmglas er dog slid

  iPhone 6S, 64 GB, guld, Rimelig, Rose gold Fungerer helt fint uden problemer. Skærmglas er dog slidt og mindre revne (se billede)

  299,00 kr.21-06-2024

Lige nu er der 1.815 annoncer på DBA med brugte iPhones til salg. Ud af dem  ligger 400 af dem til under 500 kroner.

2. Find billigt legetøj til overraskelse

Generelt er lidt nyt, sjovt legetøj, der eventuelt er pakket ned i små overraskelsespakker, også altid en god aktivitet for de små. Og det får du meget mere ud af at købe brugt, da hele pointen er, at det ikke skal være en udgift. Det er bare en lille ekstra ting, der skal gøre børnene glade og overraskede - og samtidig kunne tåle bagsædelivet på farten.

Lav eventuelt en søgning i legetøjskategorien, hvor du sætter en maksimum pris – eksempelvis 20 kroner. Og find så her nogle forskellige små ting, du ved, dit barn vil synes om. Pak det i små mini-pakker og hav dem som ekstra ting, I kan give, hvis tingene brænder lidt på undervejs. Det vil måske være de bedste 60 kroner givet ud længe.

Lige nu er der 8.047 annoncer i legetøjskategorien til 20 kroner eller derunder. Så der er nok at vælge mellem. Gør søgningen overskuelig ved at søge på radiusfunktionen, så du kan hente tingene i nærheden af, hvor I bor.

LÆS OGSÅ: Kendt musiker sætter sin smukke Mercedes-Benz Cabriolet til salg

Den sjove legekuffert er formet som en smølf og rummer et smølfelandskab. Figurerne medfølger dog ikke. Den koster 10 kroner hos Susanne i Kolding. Ideel til ferie. De små figurer koster 5-10 kroner stykket hos Gitte fra Auning. Lego Ninjago-modellen er udgået, og kan derfor ikke findes andre steder end brugt. Det er en god lille ting at kunne sidde og samle/lege med, og den koster 20 kroner hos Julie i Nyborg
Den sjove legekuffert er formet som en smølf og rummer et smølfelandskab. Figurerne medfølger dog ikke. Den koster 10 kroner hos Susanne i Kolding. Ideel til ferie. De små figurer koster 5-10 kroner stykket hos Gitte fra Auning. Lego Ninjago-modellen er udgået, og kan derfor ikke findes andre steder end brugt. Det er en god lille ting at kunne sidde og samle/lege med, og den koster 20 kroner hos Julie i Nyborg

3. DVD-afspiller til bilen

Du kan også med fordel kigge efter en DVD-afspiller til bilen, der kan sættes på nakkestøtten. Den kan være nemmere for nogle børn at falde til ro med frem for at sidde med en skærm i hånden selv. Og de kan findes billigt brugt. Her kan I bruge nogle af jeres gamle DVD-film og en fordel med denne model, frem for eksempelvis en tablet, er, at her ikke er andre fristelser for børnene at forholde sig til – det er udelukkende film.

Af dem, der er til salg på DBA, ligger prisen på de fleste til under 200 kroner.

DVD-afspiller til bilen:

 1. Dvd-afspiller, Philips, God

  Dvd-afspiller, Philips, God

  150,00 kr.21-06-2024
 2. Dvd-afspiller, AGK, Perfekt, DVD afspiller.
Mærke AGK
Næsten som ny.
Kan afspille Blu RAY

  Dvd-afspiller, AGK, Perfekt, DVD afspiller. Mærke AGK Næsten som ny. Kan afspille Blu RAY

  150,00 kr.21-06-2024
 3. Dvd-afspiller, Denver, MT-739 - 7” transportabel DVD-afspiller, Perfekt, 7” transportabel DVD-afspi

  Dvd-afspiller, Denver, MT-739 - 7” transportabel DVD-afspiller, Perfekt, 7” transportabel DVD-afspiller (med indbygget skærm) aldrig brugt, original æske med alt tilbehør. Virker. nypris 500,-

  150,00 kr.21-06-2024
 4. DVD/Super Audio CD, Denon, DVD-2200, God

  DVD/Super Audio CD, Denon, DVD-2200, God

  850,00 kr.21-06-2024
 5. Dvd-afspiller, Philips, DVP3310/12 med fjernbetjening, God, Philips skriver selv om modellen:

"Har

  Dvd-afspiller, Philips, DVP3310/12 med fjernbetjening, God, Philips skriver selv om modellen: "Har størrelsen betydning? Kender du talemåden "less is more"? Dette er DVD-afspilleren, hvor du får mest

  250,00 kr.21-06-2024
 6. Blu-ray afspiller, Sony, Perfekt, Kvalitet

  Blu-ray afspiller, Sony, Perfekt, Kvalitet

  250,00 kr.20-06-2024

Du kan finde flere billige DVD-afspillere til bilen til nakkestøtten på DBA. De er oplagte til de lange køreture med børn. Der er flest til salg i Jylland.

4. Husk komforten

Det er mange timer, I tilbagelægger i bilsædet, når I tager på kør-selv-ferie, og derfor bør I tænke lidt ekstra i komfort. Kig eventuelt efter nogle billige nakkepuder, der kan lette en ellers ret fastlås siddestilling. Skal I på sommerferie, bør I huske solskærm til sideruderne, så ingen sidder og steger i solen. Solskærmen er også god, hvis børnene gerne vil sove, da de afskærmer naturligt for skarpt lys, som der let kan være oppe nordpå, når sneen genspejler lyset.

På DBA kan du købe solskærme til bilruden for omkring 50 kroner for de fleste annoncers tilfælde. Det er cirka halv pris af nypris. Mange af dem er helt ubrugte.

LÆS OGSÅ: 3 ting der optimerer din kør-selv-ferie

Den fine nakkepude til barnets autostol er både praktisk og sjov. Den er kun brugt få gange og koster 50 kroner hos Stine i Herning. Michelle fra Varde sælger disse to sorte nakkepuder til i alt 50 kroner. Solskærmene fra Babysam er aldrig brugt og stadig i ubrudt emballage. Samlet pris er 70 kroner hos Lone fra Greve
Den fine nakkepude til barnets autostol er både praktisk og sjov. Den er kun brugt få gange og koster 50 kroner hos Stine i Herning. Michelle fra Varde sælger disse to sorte nakkepuder til i alt 50 kroner. Solskærmene fra Babysam er aldrig brugt og stadig i ubrudt emballage. Samlet pris er 70 kroner hos Lone fra Greve

5. Køletasken

Der er ikke ret meget morsomt ved en kør-selv-ferie uden kolde drikke, snacks og proviant. Sørg for at pakke en del, der er nemt tilgængeligt og hav en køletaske med, så I kan holde de forskellige ting kolde. En køletaske er der ingen grund til at betale for meget for. Dens praktiske funktion lider ikke under at være brugt. Du sparer derimod omkring halvdelen af nypris ved at kigge på DBA. Og andet vil da næsten være dumt, ikke?

Køletasker til salg på DBA:

 1. Køletaske, Med stik 230V og 12V til bilen, i stand som ny

  Køletaske, Med stik 230V og 12V til bilen, i stand som ny

  125,00 kr.21-06-2024
 2. Køletaske, Køletaske sælges da jeg har købt den for stor, den er på 30 liter, helt ny

  Køletaske, Køletaske sælges da jeg har købt den for stor, den er på 30 liter, helt ny

  130,00 kr.21-06-2024
 3. Køletaske 15 L 28 x 22 x 26 cm Grå

  Køletaske 15 L 28 x 22 x 26 cm Grå

  Køletaske , Produktbeskrivelse Type: Køletaske Kapacitet: 15 liter Omtrentlig mål: 28 x 22 x 26 cm Farve: Grå Egenskaber: - Med håndtag: Praktisk håndtag for nem transport, så du kan tage den med på f

  283,00 kr.21-06-2024
 4. Køletaske, til el. Kan køle eller varme.
Måler udvendigt ca. 40 x 30 x 44.

  Køletaske, til el. Kan køle eller varme. Måler udvendigt ca. 40 x 30 x 44.

  175,00 kr.21-06-2024
 5. Strand Taske, RETRO SOMMER TASKE
køletaske ell strand taske
super retro i vinyl plast
farverig, nem

  Strand Taske, RETRO SOMMER TASKE køletaske ell strand taske super retro i vinyl plast farverig, nem at rengøre retro fra en anden tid velegnet til veteran folket velholdt

  200,00 kr.19-06-2024
 6. Ny Coca Cola køletaske, Ny Coca Cola køletaske med praktisk rem, der både kan være kort som håndtag

  Ny Coca Cola køletaske, Ny Coca Cola køletaske med praktisk rem, der både kan være kort som håndtag eller lang som skulderrem H33 B26 D18 Send gerne besked på sms

  75,00 kr.18-06-2024

Lige nu er der 153 annoncer med køletasker til salg på DBA. De ligger stort set alle sammen til under 150 kroner. Mens du typisk skal give mellem 250 – 350 kroner for en ny.

6. Bøger og lydbøger

Bøger og/eller lydbøger er en eminent god tidsrøver for både børn og voksne på de lange ture. I har også stor glæde af dem, når I er fremme på destinationen.

Lige nu er der 62.703 skønlitterære bøger til salg på DBA. Du kan starte med at søge på den genre, du normalt foretrækker, eller på konkrete titler. For eksempel er 10.998 af dem krimier. Og 9.247 af bøgerne ligger til under 70 kroner, så det er godt givet ud at kigge brugt her.

Er du/I mere til den auditive version, så kig eventuelt efter et par billige høretelefoner. Ud fra samme devise som ved brugte tablets, smartphones og andet gadget-udstyr er det altså en fjollet investering at tage dyrt udstyr med på ferien. Alle slapper bedre af, når I ikke sidder og er ømme over for det.

Høretelefoner til salg på DBA:

 1. Jabra Evolve 65 SE trådløse høretelefoner (sort)

  Jabra Evolve 65 SE trådløse høretelefoner (sort)

  Accessories Mobiles, Jabra 100-98500001-99, Som ny - I originalindpakning, Disse Jabra Evolve 65 SE trådløse høretelefoner er en ideel ledsager til travle kontormiljøer. Med op til 12 timers taletid g

  1.230,00 kr.01-05-2023
 2. Samsung trådløs oplader trio (sort)

  Samsung trådløs oplader trio (sort)

  Accessories Mobiles, Samsung EP-P6300TBEGEU, Som ny - I originalindpakning, Den trådløse Samsung oplader trio er praktisk tilbehør, der kan kan oplade flere enheder samtidigt. Den har hurtigopladnings

  637,00 kr.25-09-2023
 3. Jabra Connect 4s højttalertelefon

  Jabra Connect 4s højttalertelefon

  Accessories Mobiles, Jabra 100-43200000-60, Som ny - I originalindpakning, Tag dine konferenceopkald til nye højder. Jabra Connect 4s omni-direktionelle høretelefoner er lette at transportere, samtidi

  817,00 kr.01-05-2023
 4. Jabra Evolve 65 SE trådløse høretelefoner (sort)

  Jabra Evolve 65 SE trådløse høretelefoner (sort)

  Accessories Mobiles, Jabra 100-98500001-99, Brugt - lidt brugsridser kan forekomme, Disse Jabra Evolve 65 SE trådløse høretelefoner er en ideel ledsager til travle kontormiljøer. Med op til 12 timers

  1.191,00 kr.20-02-2024
 5. Jabra Connect 4h høretelefoner

  Jabra Connect 4h høretelefoner

  Accessories Mobiles, Jabra 100-55930000-60, Som ny - I originalindpakning, Jabra Connect 4h høretelefonerne hjælper dig med at fokusere. Deres højkvalitets-støjisolerende design sørger for at lukke ba

  619,00 kr.01-05-2023
 6. Jabra Evolve2 75 MS Stereo trådløse høretelefoner

  Jabra Evolve2 75 MS Stereo trådløse høretelefoner

  Accessories Mobiles, Jabra 27599-999-999, Som ny - I originalindpakning, Jabra Evolve2 75 MS Stereo trådløse høretelefonerne er designet til chat og opkald med langt batteriliv og 8 mikrofoner, som br

  2.368,00 kr.01-05-2023

Lige nu er der 911 annoncer med høretelefoner til salg på DBA. Ud af disse ligger 200 af dem til under 100 kroner. Det er under halv pris af hvad I skal give for et par nye.

7. Navigation

Hvis I ikke allerede har en navigation i bilen, bør I starte med at kigge brugt efter dette. I vil sandsynligvis kunne skære halvdelen af nyprisen ved at købe brugt – og det har ingen betydning for jeres ”vejviser”, om den har været i brug før. Lige nu er der 1.139 annoncer med navigation til bilen på DBA – Ud af disse ligger 574 af dem til under 400 kroner. Det er under halv pris af nypris.

LÆS OGSÅ: Til salg: Denne båd har tilhørt EM 92’-helten Kim Christofte

Navigation og GPS fra Garmin kan du lige nu købe af Kim fra Holte. Han sælger modellen Nuvi, som koster 1.490 kroner . Den fejler intet, og Kim skal kun have 200 kroner for den. ’Holder til ruden, opladekabel og kort over Europa fra 2011 medfølger’, skriver Kim. ’Navigation og GPS, TomTom One fungerer, som den skal’, skriver Rikke fra Kastrup, men der er ikke oplader med. Hun sælger den for 75 kroner. Navigationen, der også rummer GPS fra Sony, sælger Diana fra Herlufmagle til 200 kroner
Navigation og GPS fra Garmin kan du lige nu købe af Kim fra Holte. Han sælger modellen Nuvi, som koster 1.490 kroner . Den fejler intet, og Kim skal kun have 200 kroner for den. ’Holder til ruden, opladekabel og kort over Europa fra 2011 medfølger’, skriver Kim. ’Navigation og GPS, TomTom One fungerer, som den skal’, skriver Rikke fra Kastrup, men der er ikke oplader med. Hun sælger den for 75 kroner. Navigationen, der også rummer GPS fra Sony, sælger Diana fra Herlufmagle til 200 kroner

8. Tagboks

Er I mange, der skal af sted, så vil I hurtigt kunne få fyldt bilen. Derfor er en tagboks for mange en uundværlig del af en bilferie. Den frigiver vigtig plads i kabinen. I kan faktisk spare rigtig gode penge på at kigge brugt efter en – og helt ærligt – er der nogen som helst, der nærstuderer en tagboks og vurderer, om den er nyindkøbt eller eventuelt brugt nogle sæsoner før? Nej vel… Så længe den kan, hvad den skal.

Tagboks til salg på DBA:

 1. Tagboks, Thule, Thule Touring M tagboks sælges - en virkelig god og praktisk tagboks.

Enkel, sikker

  Tagboks, Thule, Thule Touring M tagboks sælges - en virkelig god og praktisk tagboks. Enkel, sikker montering, takket være FastClick-kvikmonteringssystem med integreret momentindikator, det sikrer ko

  2.500,00 kr.21-06-2024
 2. Tagboks, THULE, Thule Tagboks . Pacific 700
Stor 420 liter
Sølv Aeroskin
L .  232 cm
B .   70 cm

  Tagboks, THULE, Thule Tagboks . Pacific 700 Stor 420 liter Sølv Aeroskin L . 232 cm B . 70 cm H . 40 cm Lastkapacitet: 50 kg Virker Perfekt Meget Pæn og velholdt

  2.400,00 kr.21-06-2024
 3. Tagboks, Ukendt, Ældre tagboks med masser af plads. Nøgle er blevet væk i flytning, ny kan bla fåes

  Tagboks, Ukendt, Ældre tagboks med masser af plads. Nøgle er blevet væk i flytning, ny kan bla fåes til 99 i t-Hansen. Tagbøjler fra Thule med nøgle. Har bla siddet på Skoda superb og wv Touran.

  700,00 kr.21-06-2024
 4. Tagboks, Ukendt, Tagboks inkl. Thule universal tagbøjler.

  Tagboks, Ukendt, Tagboks inkl. Thule universal tagbøjler.

  900,00 kr.21-06-2024
 5. Tagboks, Xtreme, 450 liter, Brugt tagboks fra Xtreme på 450 liter. Mål: L: 200cm, bredde: 80cm og hø

  Tagboks, Xtreme, 450 liter, Brugt tagboks fra Xtreme på 450 liter. Mål: L: 200cm, bredde: 80cm og højde 35cm. Låsebeslag passer til alle typer tagbøjler, da de låser fast omkring bøjlen.

  500,00 kr.21-06-2024
 6. Tagboks, Thule Pacific 200, Tagboks Thule Pacific 200
Brugt en gang den sidste sommer ferie 

L175
B

  Tagboks, Thule Pacific 200, Tagboks Thule Pacific 200 Brugt en gang den sidste sommer ferie L175 B 80 H 45 Den er somm ny Åbner på begge sider

  1.950,00 kr.21-06-2024

112 af annoncerne til under 500 kroner. Det er under halv pris af nypris. Og I kan formegentlig ikke se forskel alligevel.

9. Har I dyr med?

Kanin, kat, marsvin, hund, dværghamster - uanset hvilket kæledyr, der er tale om, så kan det faktisk ofte være netop Pjaske eller Gufle, der er skyld i, at I tager på bilferie – så de kan komme med selvfølgelig! Kig med fordel efter en transportkasse brugt, da det må siges at være én af de ting, der intet rigtigt vinder ved at være spritny. Dyret er ligeglad – og det er I også. Men jeres pengepung er ikke.

Lige nu er der over 320 annoncer med transportkasser til dyr til salg brugt på DBA. Ud af dem,  ligger 175 af dem til under 200 kroner. Det er langt under halv pris af nypris, da de oftest ligger på mellem 600 – 900 kroner fra ny.

Ps: Husk at få dyrets pas med. Det viser, hvilke vaccinationer dit husdyr har fået, og om det er dækket i forhold til internationale krav.

LÆS OGSÅ: Gadgets til sommerferien

Transportkassen, som Annie fra Hillerød sælger, kan bruges til mindre hunde, kaniner med mere. Den er pæn og velholdt, og Annie sælger for 95 kroner. ’Transportbur til hund eller kat er købt for et års tid siden i PetWorld, men kun brugt få gange i forbindelse med hjemtransport og dyrlægebesøg’, skriver Maja fra Skive. Toppen kan tages af, så den er nem at rengøre. Hun skal have 65 kroner for den. Transportkassen, som Carsten sælger, er i utrolig god stand, skriver han: kun brugt meget få gange til dyrelægen. Den koster 100 kroner og kan afhentes i Odense
Transportkassen, som Annie fra Hillerød sælger, kan bruges til mindre hunde, kaniner med mere. Den er pæn og velholdt, og Annie sælger for 95 kroner. ’Transportbur til hund eller kat er købt for et års tid siden i PetWorld, men kun brugt få gange i forbindelse med hjemtransport og dyrlægebesøg’, skriver Maja fra Skive. Toppen kan tages af, så den er nem at rengøre. Hun skal have 65 kroner for den. Transportkassen, som Carsten sælger, er i utrolig god stand, skriver han: kun brugt meget få gange til dyrelægen. Den koster 100 kroner og kan afhentes i Odense

10. Husk at tanke op

Det er ikke kun bilen, der skal tankes op på den lange køretur. Det skal alt jeres elektronik – og I selv også. En god powerbank er derfor oplagt at kigge efter brugt, da det omvendt ikke behøver være en stor udgift. Ofte er det mange steder sådan, at man skal betale et lille gebyr for at lade sine ting op – og ud over at det er fjollede penge at give, så er det også nemmere og mere fleksibelt at have en powerbank selv.

Lige nu er der 327 annoncer med powerbanks til salg på DBA. Ud af dem ligger 71 af dem til under 100 kroner. Der er ingen grund til at give for meget her.

På samme måde kan køre-kaffe til de voksne også nemt gå hen og blive en irriterende ekstraudgift, for det løber hurtigt op med alle de resteplads-cafelatter, I aftager. Overvej derfor en kaffemaskine til bilen. Langturschauffører og andet fagfolk benytter dem – og med god grund. De koster ikke alverden – og derfra er kaffen jo sådan set gratis.

Kaffemaskine til bilen til salg på DBA:

 1. Jfind Pure Sine Wave 12V til 220V inverter adapter til 1000w spidseffekt 2000W

  Jfind Pure Sine Wave 12V til 220V inverter adapter til 1000w spidseffekt 2000W

  Andet biltilbehør, Produktegenskaber Inverteren anvender SPWM-teknologien til MCU-mikrobehandlings kontrol, ren sinusbølgeudgang og ren bølgeform. Den unikke dynamiske strøm sløjfestyrings teknologi s

  750,00 kr.01-06-2023
 2. Jfind Pure Sine Wave 12V til 220V inverter adapter til 2500w spidseffekt 5000W

  Jfind Pure Sine Wave 12V til 220V inverter adapter til 2500w spidseffekt 5000W

  Andet biltilbehør, Produktegenskaber Inverteren anvender SPWM-teknologien til MCU-mikrobehandlings kontrol, ren sinusbølgeudgang og ren bølgeform. Den unikke dynamiske strøm sløjfestyrings teknologi s

  1.595,00 kr.01-06-2023
 3. Jfind Pure Sine Wave 12V til 220V inverter adapter til 2000w spidseffekt 4000W

  Jfind Pure Sine Wave 12V til 220V inverter adapter til 2000w spidseffekt 4000W

  Andet biltilbehør, Produktegenskaber Inverteren anvender SPWM-teknologien til MCU-mikrobehandlings kontrol, ren sinusbølgeudgang og ren bølgeform. Den unikke dynamiske strøm sløjfestyrings teknologi s

  1.350,00 kr.01-06-2023
 4. Jfind Pure Sine Wave 12V til 220V inverter adapter til 3000w spidseffekt 6000W

  Jfind Pure Sine Wave 12V til 220V inverter adapter til 3000w spidseffekt 6000W

  Andet biltilbehør, Jfind, Produktegenskaber Inverteren anvender SPWM-teknologien til MCU-mikrobehandlings kontrol, ren sinusbølgeudgang og ren bølgeform. Den unikke dynamiske strøm sløjfestyrings tekn

  2.200,00 kr.08-07-2023
 5. Andet biltilbehør, Kirk-24v, Ny kaffemaskine 24v.
Der er ikke monteret stik på ledningen.
Ny pris si

  Andet biltilbehør, Kirk-24v, Ny kaffemaskine 24v. Der er ikke monteret stik på ledningen. Ny pris sidste foto.

  800,00 kr.12-03-2023
 6. Andet biltilbehør, Kaffemaskine, Ny 12v kaffemaskine (julegave) incl lækker keramik krus og der er e

  Andet biltilbehør, Kaffemaskine, Ny 12v kaffemaskine (julegave) incl lækker keramik krus og der er evigheds filter i den. Ubrugt i original emballage super lækker maskine med auto sluk.

  149,00 kr.19-03-2021

Lige nu er der 12 annoncer med kaffemaskiner til bilen til salg på DBA. Der er flest til salg i Jylland. Og de ligger næsten alle til under 200 kroner.

Inden I trykker på speederen og drager syd- eller nordpå, er det vigtigt, at bilen er klar og tjekket igennem. Med denne guide kan du tjekke, om I har en sikker bil til jeres kør-selv-ferie.

Det er dyrt at holde ferie. Der er mange omkostninger, så hvorfor ikke forkæle økonomien lidt ved at sælge ud? Her kan du se, hvilke ting det bedst kan betale sig at sælge ud af. Her får du nemlig top 20 over de mest efterspurgte ting på DBA.

Du kan selv lave små justeringer på bilen, inden I kører på ferie, og vi viser hvilke i videoen her:

Læs mere om, hvordan du gør bilen klar til ferien i artiklen bag videoen, som du finder, her.

Relaterede artikler