Retro dåser

Retro dåser

6. oktober 2015

Retro dåser

Jeg er vild med farver i mit køkken, og det skal helst være de ret kraftige 80-90’er af slagsen.. Jeg kan ikke lade være med at købe ekstra dåser, hvis de er rigtig sjove.. For det meste står de bare på mine hylder og pynter, men til jul rummer de skønne kager – og så kommer der også nogle ekstra jule-dåser frem! Vælger du de skøre/glade af slagsen, er de også med til at give et strejf humor og personlighed i din indretning – hvorend du finder på at placere dem..

De er også gode at bruge i ungernes køkken/butikslege – de vil elske dig for det! Find nogle, der ikke binder for meget, så de kan opbevare små skatte deri..

Især sømandsdåsen er jeg sindssygt glad for – han er for sjov!

Jeg aner ikke, hvad de hedder, men når jeg falder over dåser med sol- og sommermotiver, så MÅ de bare med hjem… Jeg har i øvrigt matchende plakater i samme stil (men mere om det en anden god gang!)

Æblet hér er faktisk til isterninger, men jeg har brugt den til opvasketabs – så de er langt væk fra små pilfingre (og HVORFOR om skal opvasketabs overhovedet ligne et lækkert stykke slik, om jeg må spørge!)

Kunne du også tænke dig at starte din egen retro dåse-samling, kan jeg glæde dig med, at DBA altid bugner af gode dåsefund, se bare med lige herunder:

Retro dåser finder du lige her
Retro jule-dåser finder du her og her

Hvis du brændende ønsker dig et æble til isterninger (eller fx opvasketabs), kan jeg sende jer videre til fx ebay

Er du mon på Instagram?

Måske vil du gerne dele dine fine retro dåser med os? Smid hashtag #dbadåser på dit billede - og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dba.dk - så vi kan se, hvordan de bruges OG pynter hjemme hos jer..