Ny symaskine - ja tak

Ny symaskine - ja tak

22. august 2015

Ny symaskine - ja tak

Det var ikke lige det jeg søgte, da jeg fandt den, det var faktisk mere den smukke kuffert, der dragede mig. Men hjem det kom den, og det skal siges, at jeg faktisk allerede har en symaskine.

Man kan tænke, at når man køber brugt, kan det jo være, at det ikke virker…og hvad gør man så lige med at få den byttet og så videre. Det bekymrede mig ikke. Kunne se, at denne symaskine var i bedste stand, og da den ankom til mit hjem, viste det sig, at det var den…..og den var ligefrem trådet og klar til brug.

Jeg fik lyst til at sy noget….men hvad. Jeg er ikke én, der kan følge et mønster, har ikke tålmodigheden eller lysten. Og har heller ikke behov for flere puder i min lille sofa. Så derfor var det oplagt at sy i noget helt andet….

Da jeg jo har en passion, der drejer sig om genbrug, var det oplagt at kigge i min store kasse efter, hvad der kunne være. Øverst lå nogle malerlærreder fra gamle malerier, og de er nu forvandlet til små punge, eller kuverter om man vil. De er noget så nemme at lave, og kan syes med en ganske almindelig nål. De er bare foldet, hvor det lige passede, og vupti, så er der plads til lidt mønter, kvitteringer, et kærlighedsbrev, nogle billeder eller noget helt andet.

God fornøjelse med kreativiteten, og kig da lige forbi Symaskiner og hobbyartikler på DBA….hvis du mangler en symaskine, eller bare har lyst til en til!

Se hvad der er til salg her

Mange hilsner,

Gitte Lacarriere