Mød en DBA-sælger: Eva
Livsstil

Mød en DBA-sælger: Eva

Julie Schoen
Julie Schoen

Eva får kritik af vennerne. Kritik for at sælge for billigt. I denne artikel har vi mødt DBA-sælgeren Eva, der fortæller om nogle af sine salgsoplevelser og -råd.

Kunne du bruge 10.000 kroner ekstra hvert år? Hvem kunne ikke det.
Hvis du gør som 30-årige Eva, vil du få mange flere penge mellem hænderne. Eva fra Valby vurderer nemlig, at hun det seneste år har tjent 10.000 kroner på salg af sine brugte ting.

I denne artikel løfter Eva Pryds sløret for, hvilke ting hun typisk sælger, hvor hun sælger dem, og hvilke ting der kan være lidt svære end andre at få afsat.

Her er en af de vaser, som lige nu er ”inde i varmen” hos Eva. Men noget af det, Eva sælger mest, er vaser, så måske denne en dag vil komme til salg på DBA
Her er en af de vaser, som lige nu er ”inde i varmen” hos Eva. Men noget af det, Eva sælger mest, er vaser, så måske denne en dag vil komme til salg på DBA

Hvor mange ting, vil du tro, du har solgt alt i alt?

Mange hundrede ting. Hvis loppemarkeder også tæller med er det endda meget mere.
  

Hvor mange penge har du tjent på dine salg?

Jeg vil tro, at jeg nok samlet har solgt for 10.000 kroner det seneste år, hvor jeg har ryddet gevaldigt ud.
  

Hvor ofte sælger du ting?

Jeg forsøger at lægge et par annoncer op cirka hver anden-tredje uge, så jeg løbende skaber ny plads herhjemme. Jeg er ikke vild med at have virkelig mange annoncer samtidig, og derfor har jeg i stedet nogle få aktuelle ad gangen.

Nagelstager på DBA:

 1. Nagelstage, vintage, original

  Nagelstage, vintage, original

  Nagelstage, vintage, nagel, Originale lysestager af Fritz Nagel, 1970’s. Massiv metal, Chrome, og matte i udtrykket Prisen er pr. Stk og vi har 5 moduler Pris 175kr stk

  175,00 kr.05-06-2024

Klik her og find nagelstager på DBA. Du har også 8.603 lysestager at vælge mellem på brugtsitet.
  

Hvad er din bedste handelsoplevelse?

Jeg solgte for nylig tre nagelstager til en dame, som ville give dem til sin datter i fødselsdagsgave. Jeg elsker, når folk køber brugt med henblik på at glæde andre!
  

Hvorfor sælger du dine brugte ting?

For at få plads til nyt, ryddet ud eller fordi, jeg finder noget andet, der kan erstatte den givne ting. Jeg får hurtigt samlet alt muligt, som jeg alligevel ikke bruger, derfor er det optimalt at kunne sælge det videre, så andre får glæde af det.

For eksempel har jeg for nylig solgt nogle gamle, franske champagneglas, fordi jeg fandt nogle andre gamle, franske champagneglas, jeg hellere ville samle på. Sådan cirkulerer der en del brugte ting i mit hjem.

LÆS OGSÅ: Køb fine franske champagneglas som disse på DBA

Denne kommode kunne Eva aldrig finde på at sælge. Læs hvorfor i teksten herunder
Denne kommode kunne Eva aldrig finde på at sælge. Læs hvorfor i teksten herunder

Hvad er din bedste handel prismæssigt

Årh, det er oftest i småtingsafdelingen, at jeg har fundet noget til for eksempel 100 kroner, som jeg sælger for 300 kroner. Så er den procentvise fortjeneste ret god, selvom det ikke er vildt mange penge.

Men generelt sælger jeg nok tingene for billigt… Det siger min omgangskreds hvert fald!
 

Hvilken ting tog dig længst tid/mest besvær at komme af med?

Det har været mange gennem tiden. Som regel sender jeg en ting videre til genbrug, hvis jeg har haft den til salg eller med på loppemarked mere end 3 gange, uden at den bliver solgt.
  

Hvilken ting fra dit hjem kunne du ALDRIG finde på at sælge?

Som udgangspunkt kan jeg altid ændre mening på et eller andet tidspunkt, men en kommode, jeg har arvet fra min mor og mormor, skiller jeg mig ikke af med.

Teak-kommoder på DBA:

 1. Lille Teak Kommode

  Lille Teak Kommode

  Kommode, teaktræ, b: 52 d: 26 h: 68, Variete forhandler Dansk design - Mid century møbler - Retro - Vintage. Besøg hjemmesiden www.variete.dk - Klik på "Gå til varen" Generel Info. Varen er stadi

  2.600,00 kr.14-06-2024
 2. Teak Kommode

  Teak Kommode

  Kommode, teaktræ, b: 75 d: 43 h: 114, Variete forhandler Dansk design - Mid century møbler - Retro - Vintage. Besøg hjemmesiden www.variete.dk - Klik på "Gå til varen" Generel Info. Varen er stad

  2.600,00 kr.14-06-2024
 3. Teak Kommode 4 Skuffer

  Teak Kommode 4 Skuffer

  Kommode, teaktræ, b: 63 d: 40 h: 76, Variete forhandler Dansk design - Mid century møbler - Retro - Vintage. Besøg hjemmesiden www.variete.dk - Klik på "Gå til varen" Generel Info. Varen er stadi

  1.400,00 kr.14-06-2024
 4. Teak Kommode 4 Skuffer

  Teak Kommode 4 Skuffer

  Kommode, teaktræ, b: 79 d: 40 h: 77, Variete forhandler Dansk design - Mid century møbler - Retro - Vintage. Besøg hjemmesiden www.variete.dk - Klik på "Gå til varen" Generel Info. Varen er stadi

  1.800,00 kr.14-06-2024
 5. Kommode, teaktræ, b: 45 d: 30 h: 50, Sødt lille sengebord/entremøbel. Intakt..

  Kommode, teaktræ, b: 45 d: 30 h: 50, Sødt lille sengebord/entremøbel. Intakt..

  600,00 kr.14-06-2024
 6. Teak Kommode 3 skuffer

  Teak Kommode 3 skuffer

  Kommode, teaktræ, b: 80 d: 40 h: 61, Variete forhandler Dansk design - Mid century møbler - Retro - Vintage. Besøg hjemmesiden www.variete.dk - Klik på "Gå til varen" Generel Info. Varen er stadi

  1.400,00 kr.14-06-2024

Lige nu er der 214 teak-kommoder til salg på DBA, og 2.783 kommoder generelt.
   

Er der en ting, du måtte tage af markedet igen, fordi ingen gad købe den?

Ja, diamantlampen har jeg haft til salg nogle gange uden held. I virkeligheden ret ærgerligt, for den giver det fineste lysspil på væggen. Men jeg har kun billeder af den uden pære i. Jeg tror, det er på grund af nogle ikke så gode billeder, at den endnu ikke er solgt – og så fordi, at man enten hader den eller elsker den!

Derudover undrer det mig, at noget frugt-keramik, jeg har haft til salg, endnu ikke er væk. Måske jeg har været for sent ude i forhold til at Instagram viste meget af den type keramik i sidste forsommer? 
  

Hvor sælger du dine brugte ting?

Lige nu bruger jeg DBA og Marketplace. Tradono har jeg tidligere brugt, men bruger det ikke længere efter, de er lagt sammen med Trendsales.
Trendsales brugte jeg meget før i tiden, men synes, der var for mange useriøse henvendelser og for meget tøj. Derfor bruger jeg det ikke længere.

Reshopper har jeg en bruger hos, men synes ikke, succesraten med salg har været slående. Derudover har jeg afholdt et enkelt virtuelt loppemarked en lørdag på Instagram med stor succes. Før Corona var jeg typisk afsted 1-2 gange om året med egen stand på de fysiske loppemarkeder.
  

For 150 kroner kan du købe dette frugtkeramik-sæt hos Eva, der har det til salg på DBA
For 150 kroner kan du købe dette frugtkeramik-sæt hos Eva, der har det til salg på DBA
Denne lampe har Eva i skrivende stund til salg på DBA. Hun har sat prisen til 90 kroner
Denne lampe har Eva i skrivende stund til salg på DBA. Hun har sat prisen til 90 kroner

Er noget, du om lidt vil sætte til salg?

Ja, en udtræksseng, en diamant-pendel og flere mindre ting som vaser og glas. Senest har jeg solgt en kurvevugge, en vinholder i bambusflet, et vitrineskab og en trækvogn med træklodser.
  

Har du nogle gode salgstricks?

Vær realistisk omkring priserne. Bare fordi, en ting har affektionsværdi for dig, har den det ikke nødvendigvis for andre. For køber kan det bare være en smuk vase og ikke mere end det, hvor den for dig kan være oldemors fine fund fra 1900.

Vaser på DBA:

 1. Vase, Potteskjulere, Home Art, 3 små hvide potteskjulere med hvide blomster, i lertøj.
Højde: 10 cm.

  Vase, Potteskjulere, Home Art, 3 små hvide potteskjulere med hvide blomster, i lertøj. Højde: 10 cm. B/D: 7,5 x 7,5 cm. Alle 3 skjulere i god stand, ingen revner eller skår. Køber betaler porto.

  60,00 kr.14-06-2024
 2. Vase, Decoupage , Glas, Håndlavet, med ægte forgyldning. Højde 20 cm.

  Vase, Decoupage , Glas, Håndlavet, med ægte forgyldning. Højde 20 cm.

  50,00 kr.14-06-2024
 3. Vase, Vase, Spektrum, Spektrum vaser.
60 kr. samlet.

  Vase, Vase, Spektrum, Spektrum vaser. 60 kr. samlet.

  60,00 kr.14-06-2024
 4. Vase, Vaser, Græsk, To vaser med 24 karat guld fra Grækenland

  Vase, Vaser, Græsk, To vaser med 24 karat guld fra Grækenland

  50,00 kr.14-06-2024
 5. Vase, Hyacintglas, Blandede, gamle og nyere hyacintglas. 
Det flaskegrønne har lille afslag i kanten

  Vase, Hyacintglas, Blandede, gamle og nyere hyacintglas. Det flaskegrønne har lille afslag i kanten( se foto) Pris pr stk 50kr, samlet for alle 7: 300kr

  50,00 kr.14-06-2024
 6. Vase, Vaser, Forskellige vaser 50 til 200 kr. 

Ring for spørgsmål om pris.

  Vase, Vaser, Forskellige vaser 50 til 200 kr. Ring for spørgsmål om pris.

  50,00 kr.13-06-2024

3.833 vaser er lige nu til salg på DBA, og 127 af dem koster 20 kroner eller derunder.

Vil du lære Eva bedre at kende, kan du i denne artikel komme indenfor i hendes super fine hjem, der er fyldt med en masse skønne genbrugsfund.

519 ting. Så mange ting til salg har Karina Nissen, som du kan møde i artiklen her. Hun er en af DBAs supersælgere, og det er hun nok kun glad for, for elles ville hun drunke i børnetøj. Karina har nemlig ikke 1, ikke kun 2, ikke 3 men hele 7 børn. 7 børn! Niels!

Vil du have fif til, hvordan du bedst får solgt dine ting, kan du blive klogere i denne artikel, hvor vi er klar med den ultimative guide til dig, der søger inspiration og gode råd.

Du kan også tage forbi Signe Skrivers Vestebrolejlighed. Signe er et skønt eksempel på, hvordan du kan bo helt unikt med genbrugsfund. Nærmest alt i Signes hjem er købt brugt, og du kan selv få syn for sagen i videoen, herunder:

Læs mere om Signes indretningsmæssige valg i artiklen, her.

Relaterede artikler