Mal din retrocampingvogn - NEMT!!
Livsstil

Mal din retrocampingvogn - NEMT!!

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Mal din retrocampingvogn - NEMT!!

Jeg havde sat mig selv en mission; jeg skulle kunne renovere campingvognen på kun 1 uge. Ikke en målsætning sat af principper og konkurrence-gen – men nok nærmere grundet tidmangel kombineret af min ekstreme utålmodighed. Min projekter skal nemlig helst være hurtig, nemme og sjove!

Så da jeg skulle starte med at MALE elementer af den ret kedelige, og ikke mindst: mørke, laminat i campingvognen måtte jeg lige google lidt. Jeg fandt lynhurtigt ud af at male laminat kunne hurtigt blive lidt lakrids: slibe, grunde flere gange – og så stadig uden garanti for et fint resultat..

Før billede:

Da jeg faldt over den geniale opfindelse CHALK PAINT, blev jeg simpelthen så lettet! For udover at være et fint naturvenligt valg – slipper man simpelthen for at slibe og grunde (yayness!!!!) – Så den maling burde virkelig hedde ”Louises favorite” – frem for det fine navn ”Annie Sloan”.. Man ser resultatet med det samme – og afslutter så med en voks for bedre holdbarhed og glans. Man kan også nemt give det et mere patineret look.. Og så er emballagen møg-lækker – OG det rækker langt når du skal shine nogle af dine DBA fund op!

Jeg ville gerne bevare træ-looket i vognen, men samtidigt lysne det en smule op! Så jeg udvalgte nogle enkelte elementer at friske op med farver – det er en god ide at vælge nogle enkelte låger og skuffer at male. Så kan du nemt og hurtigt skifte farver efter humør.

Husk endelig at bruge malertape når du skal afgrænse de elementer, der støder op til andre ting; fx loft, vægge osv.

Følg med den kommende uge, hvor jeg vil vise jer lidt om retro-tekstiler & nips – og så skal jeg vise jer det endelige resultat! Du har noget at glæde dig til, skulle jeg hilse at sige..

De bedste retro hilsner
Louise Trillingsgaard

Find det på DBA

 1. H.C. Andersen, Jens Jørgensen, 

* H.C. Andersen Erindringer
H.C. Andersens (1805-1875) levnedsbog o

  H.C. Andersen, Jens Jørgensen, * H.C. Andersen Erindringer H.C. Andersens (1805-1875) levnedsbog om barne- og ungdomsårene 1805-31 Paperback, 192 sider Hovedland, 1988 Stand: Alm god stand, signere

  59,00 kr.29-09-2023
 2. Magnetmadras, Merino Magnetfeld, Underlag til en enkeltmandsseng

Flot stand

  Magnetmadras, Merino Magnetfeld, Underlag til en enkeltmandsseng Flot stand

  750,00 kr.29-09-2023
 3. Billed, Sødt lille billede 
14x14

  Billed, Sødt lille billede 14x14

  15,00 kr.29-09-2023
 4. Fru Marie Grubbe, J.P. Jacobsen, genre: roman, “Fru Marie Grubbe. Interieurer fra det syttende Aarhu

  Fru Marie Grubbe, J.P. Jacobsen, genre: roman, “Fru Marie Grubbe. Interieurer fra det syttende Aarhundrede” Pæn bog uden noter og æselører. Enkelte understregninger med forsigtig blyant i Efterskrifte

  35,00 kr.29-09-2023
 5. Vandrerygsæk, Haglöfs, Ældre Haglöfs backpack 

Brugt 4 måneder som backpacker i Australien for mang

  Vandrerygsæk, Haglöfs, Ældre Haglöfs backpack Brugt 4 måneder som backpacker i Australien for mange år siden. Ergonomisk mega god med mulighed for mange indstillinger. Indbygget regnslagbi en af de

  500,00 kr.29-09-2023
 6. Stiletter, str. 39, CINZIA ARAIA, Sort, Læder, Næsten som ny, Flotte 15cm. højhælede stiletter, f

  Stiletter, str. 39, CINZIA ARAIA, Sort, Læder, Næsten som ny, Flotte 15cm. højhælede stiletter, fra CINZIA ARAIA i str.39, brugte 2 gange, næsten som nye !

  1.700,00 kr.29-09-2023

Relaterede artikler