Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i april
Livsstil

Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i april

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvilke varer søges der mest efter i april på DBA, og hvilke varer sætter de færreste andre til salg i april? Vi har kigget i statistikken og er ud fra vores data klar med en liste over de fem ting, du gør klogest i at sætte til salg på DBA i denne måned.

Der er ikke noget ved at sælge en vare, som alle andre også har til salg. Det presser blot priserne på din ting, og man kan i disse tilfælde tale om et såkaldt ”købers marked”. Og det er jo ikke det marked, du som sælger går efter.

I denne artikel har vi undersøgt hvilke kategorier på DBA, hvor der i april er dømt ”sælgers marked”. Samtidig har vi undersøgt, hvilke ting folk særligt i april søger efter på DBA.

Ud fra disse to dataark har vi forfattet en liste med de 5 ting, du burde have virkelig gode chancer for at få solgt i april. Har du ikke disse fem ting til salg allerede, så tag og få det gjort. Såfremt det altså er ting, du ikke bruger.

1. Havemøbler

800 kroner koster dette havebord på DBA lige nu. DBA-sælgeren bor i Silkeborg og oplyser, at bordet er i rigtig god stand, og det måler 110 centimeter i diameteren
800 kroner koster dette havebord på DBA lige nu. DBA-sælgeren bor i Silkeborg og oplyser, at bordet er i rigtig god stand, og det måler 110 centimeter i diameteren

Hver dag i april bliver der 3.600 gange søgt efter havemøbler på DBA. For i april 2019 blev ’Havemøbler’ indtastet i DBAs søgefelt 108.208 gange.

Havemøbler indtager således en tredjeplads på listen over de mest søgte ting på DBA i april. Kun overgået af ’sofa’ og ’iphone’, som året rundt ligger i top to.

Normalt er ’havemøbler’ en populær søgning på DBA, men aldrig så eftertragtet, at det ligefrem er den 3. mest eftersøgte ting på DBA.

Det giver også sig selv, hvorfor folk er ellevilde for at købe havemøbler i april. Foråret er indtruffet, solen begynder for alvor at varme så meget, at man gider at være udenfor og tage fat på haven. Man åbner skuret med de støvede ting og opdager, at haven godt kunne trænge til et nyt sæt havemøber – og så går turen til DBA.

Det skal du udnytte.

Så hvis du ligger inde med nogle solstole, du ikke bruger, eller et bordbænkesæt, du aldrig har brudt dig om at sidde på og ved, så er det nu, du bør sætte det til salg på DBA.

Dog skal du vide, at du har mange konkurrenter derude. For ligesom havemøbler er en eftertragtet størrelse i april, er det også en af de ting, der sættes flest til salg af i netop denne måned. Havekategorien boomer nemlig med nye annoncer på DBA i april. Men du burde stadig have en rigtig god chance for at få afsat sine havemøbler – for så mange møbler til haven er der heller ikke, målt op i mod antallet af søgninger.

Vil du have tips og trick til, hvordan du får gjort dit havemøbel klar til salg, så du kan tillade dig at tage flest mulige penge for det, så kig med i vores trin-for-trin-video, her.

Havemøbler til salg på DBA:

 1. Rosenbænk

  Rosenbænk

  Bænk, Coop, Akacietræ , Rosenbænk i hvidmalet akacietræ med grå hynde. 130x50 cm.Ryghøjde 79 cm. Udstillingsmodel,fremstår med mindre skramme,se foto. Evt kan lev aftales.

  900,00 kr.03-04-2022
 2. Cushio havehynde til sofa cream.

  Cushio havehynde til sofa cream.

  Cushio havehynde til sofa cream., Førpris: 1988 kr. Tilbudspris: 1193 kr. ∙ Gratis fragt og hurtig levering ∙ Personlig kundeservice ∙ Individuel leveringsaftale ∙ Læs mere - klik på "gå til varen"

  1.193,00 kr.27-09-2022
 3. Vildmarksbad 1,8 meter - Model Premium Plast - BRUGT og med fejl

  Vildmarksbad 1,8 meter - Model Premium Plast - BRUGT og med fejl

  Vildmarksbad, Premium Plast 1,8 meter, Polypropylene plast indvendigt og grantræ omkring, Vores Premium plast model har været et populært valg i mange år, og med god grund. Denne model har monteret en

  7.500,00 kr.08-03-2023
 4. vidaXL sidebord med mosaikdesign keramisk blå og hvid

  vidaXL sidebord med mosaikdesign keramisk blå og hvid

  vidaXL sidebord med mosaikdesign keramisk blå og h, Dette udendørs sidebord har en vejrbestandig mosaikbordplade og elegante, buede ben. Det vil med sikkerhed blive et blikfang i din have, på din balk

  358,00 kr.22-01-2023
 5. vidaXL barsæt til haven 3 dele med hynder brun

  vidaXL barsæt til haven 3 dele med hynder brun

  vidaXL barsæt til haven 3 dele med hynder brun, Dette barsæt til haven har et elegant design og vil med sikkerhed blive fokuspunktet i din have, på terrassen eller verandaen. Dette barsæt er nemt at r

  2.053,00 kr.22-01-2023
 6. ProGarden parasol 250 cm halvrund mørkegrå

  ProGarden parasol 250 cm halvrund mørkegrå

  ProGarden parasol 250 cm halvrund mørkegrå, Nyd dit udendørsområde uden at bekymre dig om solen med denne parasol fra ProGarden i din have, på terrassen eller altanen. Parasollen har en pulverlakeret

  419,00 kr.22-01-2023

Klik her og se alle de havemøbelsæt, du lige nu kan finde på DBA. 91 af dem koster mindre end 500 kroner.

2. Mobiler og telefoner

Denne iPhone 11 Pro Max er lige nu til salg på DBA. Det er Emma fra Ørum Djurs, der har sat sin mobil til salg, og hun håber at kunne få 7.000 kroner for den. Iphonen er guld og kan rumme 512 GB
Denne iPhone 11 Pro Max er lige nu til salg på DBA. Det er Emma fra Ørum Djurs, der har sat sin mobil til salg, og hun håber at kunne få 7.000 kroner for den. Iphonen er guld og kan rumme 512 GB

LÆS OGSÅ: Her er den ting, vi ejer i længst tid

Du burde have en liggende i skuffen, som du ikke bruger. Hvis ikke dig, så har din partner, din søster, din mor eller en ven. Halvdelen af os svarer nemlig i en tidligere undersøgelse, DBA har fået foretaget, at vi har en gammel mobiltelefon liggende, uden at bruge den eller have givet den videre. Ja faktisk er mobiltelefonen den ting, der ligger og samler støv hos flest danskere.

Er du en af de 50 procent af danskerne,der har en telefon, som forputter sig i skuffen, så tag den frem, tag et billde af den og få den sat til salg på DBA. Nu.

For lige netop i april kan det rigtig godt betale sig at have en mobil eller anden telefon til salg på DBA. Kategorien med mobiltelfoner og telefoner tørster nemlig efter nye annoncer i april. Hele 16 procent færre nye annoncer bliver oprettet i denne kategori - sammenlignet med gennemsnittet på et år. Kategorien ’Mobil og telefon’ er dermed en kategori, hvor der i denne måned hersker ”sælgers marked”.

Dykker vi ned i hvilken mobiltelefon, du burde have de største chancer for at komme af med, lyder svaret: ’iPhone’. Iphone er nemlig det mest søgte ord på DBA. Og sådan er der hver måned.

I april 2019 blev der søgt efter en iphone i DBAs søgefelt hele 155.479 gange. Det svarer til, at der hver dag i denne måned bliver indtastet ’iphone’ 5.182 gange i søgefeltet. Det er mange. Og det bør du udnytte.

’Iphone X’ er også en populær søgning på DBA. Det samme gælder ’Airpods’. Har du mulighed for at skille dig af med disse to modeller, burde der også nærmest være garanti for, at du kan få dem afsat.

Husk, at inden du sælger din telefon, er det en god idé at nulstille den, sådan så dine gamle data ikke føres med over til den nye ejer af mobilen. Hvordan du nulstiller smartphonen, kan du få svar på i guiden, her.

Vil du vide, hvordan du bedst muligt får solgt din mobil – hvad gør du for eksempel klogt i at oplyse potentielle købere om? Få svaret i denne artikel. Du kan også læse, hvad vi opfordrer køberne af brugte smartphones om at kigge efter ude hos sælger – læs det i denne artikel.

Iphones til salg på DBA:

 1. iPhone SE 3. generation, 128 GB, sort, God, Med lader . Nulstillet og klar til brug

  iPhone SE 3. generation, 128 GB, sort, God, Med lader . Nulstillet og klar til brug

  3.000,00 kr.21-03-2023
 2. iPhone 7 Plus, 32 GB, sort, Rimelig, Pæn IPhone kun med et par brugs mærker. Batteri skal nok skifte

  iPhone 7 Plus, 32 GB, sort, Rimelig, Pæn IPhone kun med et par brugs mærker. Batteri skal nok skiftes.

  750,00 kr.21-03-2023
 3. iPhone 11, 128 GB, sort, God, 3 år gammel iphone 11 i 128 GB. Fungerer upåklageligt og er i fin stan

  iPhone 11, 128 GB, sort, God, 3 år gammel iphone 11 i 128 GB. Fungerer upåklageligt og er i fin stand. Der er dog en lille rids på skærmen, som man næsten ikke kan se og som ikke har nogen betydning f

  2.200,00 kr.21-03-2023
 4. iPhone 6S, 32 GB, aluminium, God, superflot og brugbar Iphone 6S (32gb) med skærm HELT uden ridser,

  iPhone 6S, 32 GB, aluminium, God, superflot og brugbar Iphone 6S (32gb) med skærm HELT uden ridser, der er ligeledes blevet installeret nyt/ubrugt batteri for 3 mdr siden - sælger dog uden oplader (ka

  500,00 kr.21-03-2023
 5. iPhone X, 64 GB, God, Sælger min iPhone x, da jeg har fået en ny, den fungere som den skal,

  iPhone X, 64 GB, God, Sælger min iPhone x, da jeg har fået en ny, den fungere som den skal,

  700,00 kr.21-03-2023
 6. iPhone 14 Pro, 128 GB, blå, Perfekt, Iphone 14 pro black 128,new not opened with recipe.Price 7700kr

  iPhone 14 Pro, 128 GB, blå, Perfekt, Iphone 14 pro black 128,new not opened with recipe.Price 7700kr!

  7.700,00 kr.21-03-2023

Klik her og find iPhones til salg på DBA. De fleste er markeret som i ’god’, ’rimelig’ eller ’perfekt’ stand.

3. Trampoliner

Thomas fra Odense SV vil lige nu have 1.100 kroner for denne trampolin, som han har til salg på DBA. ’ Trampolinen er i god stand, og springdugen er i perfekt stand også. Den trænger dog til en nedvaskning’, skriver han i DBA-annoncen
Thomas fra Odense SV vil lige nu have 1.100 kroner for denne trampolin, som han har til salg på DBA. ’ Trampolinen er i god stand, og springdugen er i perfekt stand også. Den trænger dog til en nedvaskning’, skriver han i DBA-annoncen

LÆS OGSÅ: Smart trick: Sådan finder du dit smykke i sandet

Det 11. mest eftertragtede ting på DBA i april er en trampolin. Hele 47.788 søgninger foretages der i denne måned efter en trampolin. Det store udendørslegetøj er dermed meget mere populær i april, end hvad det er resten af året. Over et helt år er trampolin ikke engang i top 25 på DBA.

Er du i tvivl om, hvilke ting der er vigtige at fortælle potentielle købere om i din annonce, når du sætter din trampolin til salg? Og hvilke billeder er gode at sælge din trampolin på? I denne artikel er vi klar med råd til køberne om, hvad de bør orientere sig om, når de køber en brugt trampolin, og den guide kan du jo udnytte.
I artiklen får du desuden svar på, hvordan du nemt kan rengøre trampolinen inden salg, så den tager sig bedst mulig ud på billederne.

Trampoliner til salg på DBA:

 1. Trampolin, God solid trampolin, kvadratisk Ca 4x4 meter og "afdæmpet" i farven ( den er bare sort ??

  Trampolin, God solid trampolin, kvadratisk Ca 4x4 meter og "afdæmpet" i farven ( den er bare sort ??). Er brugt, men kan sagtens hoppes på flere sæsoner endnu. Den er ikke pillet fra hinanden, men det

  500,00 kr.21-03-2023
 2. Trampolin, Berg, store trampolin fejler ikke noget , stabil og kraftig, der er rust på metal ben,

  Trampolin, Berg, store trampolin fejler ikke noget , stabil og kraftig, der er rust på metal ben, 120 kg.sælges pga hus salg.

  400,00 kr.21-03-2023
 3. Trampolin, Velholdt 220 x3 m 
Er pakket ned

  Trampolin, Velholdt 220 x3 m Er pakket ned

  500,00 kr.21-03-2023
 4. Trampolin, Berg Favorit, 4,3 meter trampolin har en god hoppekontrolog et solidt tryk i fjedrene. Fj

  Trampolin, Berg Favorit, 4,3 meter trampolin har en god hoppekontrolog et solidt tryk i fjedrene. Fjedrene er hårdt opstrammet, hvilket giver bedre kontrol over kroppen ved spring, og dermed en bedre

  1.500,00 kr.21-03-2023
 5. Trampolin, Jumpfree Royal, JumpFree Royal trampolin sælges.
Ø 430 x 88 cm.
Stellet er lavet af 1,9 m

  Trampolin, Jumpfree Royal, JumpFree Royal trampolin sælges. Ø 430 x 88 cm. Stellet er lavet af 1,9 mm dobbelt galvaniseret stål. En virkelig solid og holdbar trampolin. Den er brugt, men fik ny spring

  1.200,00 kr.21-03-2023
 6. Trampolin, North Adventurer, Trampolin sælges.
Oval trampolin fra North adventurer 4,2 m.
Med tilhør

  Trampolin, North Adventurer, Trampolin sælges. Oval trampolin fra North adventurer 4,2 m. Med tilhørende stige og sikkerhedsnet. Oval mål: 2950 mm Ø længde 4230 mm. Den er brugt men i god stand. Blive

  1.200,00 kr.21-03-2023

291 trampoliner er lige nu til salg på DBA. 35 af dem kan du få for 200 kroner eller derunder.

4. Bøger og blade

30 kroner skal du ofre for, at denne nostalgiske Rasmus Klump-bog kan blive din. Det er Signe fra Næstved, der skal have pengene, for hun er DBA-sælgeren af denne børnebog
30 kroner skal du ofre for, at denne nostalgiske Rasmus Klump-bog kan blive din. Det er Signe fra Næstved, der skal have pengene, for hun er DBA-sælgeren af denne børnebog

LÆS OGSÅ: 40 % stigning: Danskerne handler med hække som aldrig før på DBA

De er tunge, og de optager nemt al pladsen i reolen. Vi taler om bøger. Og dem har danskerne masser af derude.

Men får du dem nogensinde læst? Igen? Nogle har bøger stående, som de går med en drøm om at få læst, men hvor det endnu ikke er sket. Andre har bøger i reolen, som de har læst, og som er rare at have tæt på, hvis man nu vil dykke ned i fortælleringerne igen.

Men får du dem nogensinde åbnet? Nej vel. De fleste bøger står egentlig bare og fylder, mens de giver os dårlig samvittighed. Og dårlig ryg. Det sidste gælder kun, hvis du skal flytte.

Alene derfor kan det være en god idé at få de tunge sager sat til salg. Men også fordi, du burde have en god mulighed for at få dem afsat i april. April er nemlig en af de eneste måneder, hvor der ikke sættes særlig mange bøger til salg. Hele 15 procent færre nye annoncer kommer til i april i 'Bøger og blade'-kategorien. Så her er det i denne måned sælgers marked.

Særligt studiebøger kan være gode at få sat til salg her op mod eksamerne, hvor studerende, der ikke har særlig stort budget, ikke længere kan vente på, at deres bestilte studiebog bliver ledig på biblioteket. I ariklen her finder du måske lidt inspiration til, hvordan du bedst kan få solgt dine studebøger.

Biografier til salg på DBA:

 1. Der bor Hollywood stjerner på veje , Maria gerhardt

  Der bor Hollywood stjerner på veje , Maria gerhardt

  99,00 kr.21-03-2023
 2. Livet er en fugl, Søren Ryge Petersen

  Livet er en fugl, Søren Ryge Petersen

  75,00 kr.21-03-2023
 3. Irans skarpe sværd, Kasra Naji, 

- Ahmadinejad - Vestens udfordrer

Om den iranske præsident Mahmou

  Irans skarpe sværd, Kasra Naji, - Ahmadinejad - Vestens udfordrer Om den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad fra hans opvækst i provinsbyen Aradan til hans nuværende post som landets leder. Endvi

  99,00 kr.21-03-2023
 4. Pigen fra Auschwitz, Morten Vestergaard, 

Om den jødiske kvinde Arlette Andersen født Lévy, der som

  Pigen fra Auschwitz, Morten Vestergaard, Om den jødiske kvinde Arlette Andersen født Lévy, der som 18-årig blev sendt i koncentrationslejr. Vi følger hende fra barndommen i Frankrig, tiden i koncent

  89,00 kr.21-03-2023
 5. Ilden i min esse, Hans Rasmussen, 

Den »stærke smed«s erindringer, om barndomstiden i Odense, skole

  Ilden i min esse, Hans Rasmussen, Den »stærke smed«s erindringer, om barndomstiden i Odense, skolegangen, tiden som arbejdsløs smedesvend og hans tid som afdelingsformand og politiker. Bogen omhand

  79,00 kr.21-03-2023
 6. Michael Poulsen, Jens Rasmussen, Volbeats forsanger Michael Poulsen 
Hans liv mm

  Michael Poulsen, Jens Rasmussen, Volbeats forsanger Michael Poulsen Hans liv mm

  150,00 kr.21-03-2023

På DBA kan du finde studiebøger, biografier, børnebøger og alle mulige andre.

5. Campingvogn

Kim fra Frederikssund har sat sin campingvogn til salg på DBA. Det er en vogn af mærket Adria Adora, som har en egenvægt på 1.425 kilo. Campingvognen kan blive din, hvis du punger ud med 168.000 kroner til Kim
Kim fra Frederikssund har sat sin campingvogn til salg på DBA. Det er en vogn af mærket Adria Adora, som har en egenvægt på 1.425 kilo. Campingvognen kan blive din, hvis du punger ud med 168.000 kroner til Kim

LÆS OGSÅ: Netop solgt: Her er verdens dyreste sneakers

DBAs camping-kategori flyder i april over med nye annoncer, så i det lys er det ikke særlig smart at sætte dine campingting til salg på DBA. Men det kan nu alligevel godt betale sig at gøre et forsøg på at få afsat din campingvogn. Den er der nemlig rigtig stor efterspørgsel på i april.

Campingvogn var i april 2019 den 12. mest søgte vare på DBA. 47.207 søgte efter en campingvogn på DBA den måned, og det er ufattelig mange set i forhold til, at campingvogn normalt befinder sig udenfor top 25, når man kigger på årets søgninger.

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive og oplyse om, når du sætter campingvognen til salg, så kan du læse med i denne artikel, hvor vi klæder køberne på til, hvad de skal spørge dig om, når de er interesseret i din campingvogn.

Campingvogne til salg på DBA:

 1. 2005 - Adria Altea 432 PX  Utrolig pæn og velholdt campingvogn -- 54.900 kr

  2005 - Adria Altea 432 PX Utrolig pæn og velholdt campingvogn -- 54.900 kr

  Adria Altea 432 PX - ALTEA 432 PX, 2005, kg egenvægt 825, kg totalvægt 1000, sengepladser 4, dobbeltseng, Utrolig pæn og velholdt campingvogn Installationer og tilbehør: denne vogn her er utrolig pæ

  54.900,00 kr.21-03-2023
 2. 2002 - Adria Unica B 462 PU  Adria Unica 462PU -- 49.900 kr

  2002 - Adria Unica B 462 PU Adria Unica 462PU -- 49.900 kr

  Adria Unica B 462 PU, 2002, kg egenvægt 925, kg totalvægt 1300, sengepladser 4, Adria Unica 462PU Installationer og tilbehør: Super fin vogn med dobbeltseng i forenden og siddegruppe i bagenden. Meg

  49.900,00 kr.21-03-2023
 3. Adria Adria Unica 431 DD, 2002, 800 kg egenvægt, 1100 kg totalvægt, 2 sengepladser, enkeltseng, dobb

  Adria Adria Unica 431 DD, 2002, 800 kg egenvægt, 1100 kg totalvægt, 2 sengepladser, enkeltseng, dobbeltseng, Vi sælger vores velholdte Adria Unica 431 campingvogn, som har stået inden i garage hver vi

  33.000,00 kr.21-03-2023
 4. 2003 - Adria Adiva 502 UL  -- 69.900 kr

  2003 - Adria Adiva 502 UL -- 69.900 kr

  Adria Adiva 502 UL, 2003, kg egenvægt 1125, kg totalvægt 1500, 2003 - Adria Adiva 502 UL -- 69.900 kr . . Vogn med enkelt senge og mover. . Enkeltsenge, Hæve/sænkebord, Rundsiddegruppe, Gulvtæppe,

  69.900,00 kr.21-03-2023
 5. Adria Adria Adroa LU 2006, 2006, 1000 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 4 sengepladser, Isabella for

  Adria Adria Adroa LU 2006, 2006, 1000 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 4 sengepladser, Isabella fortelt, enkeltseng, Adria 472 Adroa LU 2006 En utrolig fin og veludstyret vogn. Egenvægt 1000 kg total

  69.900,00 kr.20-03-2023
 6. Adria Adora 542 UT

  Adria Adora 542 UT

  Adria 542 UT, 2009, 1075 kg egenvægt, 1500 kg totalvægt, 4 sengepladser, Walker fortelt, enkeltseng, Dejlig vogn med stort bade og toiletrum bagerst på tværs. Derefter enkeltsenge, køkken over for vit

  85.000,00 kr.20-03-2023

Klik her og find campingvogne på DBA.

Disse ting har du muligvis svært ved at komme af med i april

Det er forår, og derfor sætter rigtig mange danskere forårs-relaterede ting til salg på DBA. Det kan tydelig ses.

Men det er samtidig de ting, der bliver søgt meget efter i forårsperioden på DBA, hvilket får markedet til at gå nogenlunde lige op.

En af de ting, der bliver søgt virkelig meget efter i april på DBA, men som der samtidig sættes mange til salg af, er cykler.

Også både sættes der mange til salg af, men ’båd’ er dog ikke et helt vildt populært søgeord i april. Det skyldes formodentlig, at der er mange færre mennesker, der køber en båd frem for folk, der har brug for en cykel.

Motorbåde til salg på DBA:

 1. LÆKKER VELSEJLENDE ALUMINIUM SPEEDBÅD

  LÆKKER VELSEJLENDE ALUMINIUM SPEEDBÅD

  Fantastisk styrepultbåd, som kan bruges til både vandski, hygge eller fiskeri. Båden er lavet i stærk aluminum, som gør den meget let i forhold til lignende glasfiberbåde. Denne alubåd er bygget med d

  85.995,00 kr.18-05-2020
 2. Joda Tender 630

  Joda Tender 630

  Joda Tender 630, Motorbåd, årg. 2020, fod 21, sovepladser 2, hk 20, Mercury, benzin, motorårgang: 2021, skrog: glasfiber, dybde 0,30, Kg 1500, hjemhavn: Odder, NY BÅD har ikke været startet / søsat

  160.000,00 kr.04-12-2022
 3. Linder 460 Arkip fabriksny 50hk mercury 4 takt.

  Linder 460 Arkip fabriksny 50hk mercury 4 takt.

  Linder 460 Arkip, Styrepultbåd, hk 50, Mercury, benzin, motorårgang: 2022, saltvandskølet, skrog: aluminium, bredde 1,85, dybde 0,29, Kg 400, Helt ny Motor. Lav vægt på sejlklar sæt på kun 400kg. Meg

  124.900,00 kr.09-02-2023
 4. Sandström Classic 495 Sportfish R - Ny

  Sandström Classic 495 Sportfish R - Ny

  Sandström, Motorbåd, Sandström Classic 495 Sportfish R Sandström 495 Sportfish R er udviklet så den egner sig bedst muligt som en fiskejolle. Det lækre kastedæk giver dig optimale forudsætninger for f

  64.560,00 kr.10-11-2020
 5. Yamarin, Motorbåd, årg. 2000, 100 hk , Yamaha, benzin, motorårgang: 2000, Sælger her super fin yamar

  Yamarin, Motorbåd, årg. 2000, 100 hk , Yamaha, benzin, motorårgang: 2000, Sælger her super fin yamarin 5800 BIG CATCH familie båd fra årg 2000 Med Yamaha 100 hk Four stroke plus 6hk Suzuki motor De

  125.000,00 kr.21-03-2023
 6. Ny Ibiza 640 Bowrider med 140HK

  Ny Ibiza 640 Bowrider med 140HK

  Ibiza 640BR, Speedbåd, årg. 2022, fod 21, hk 150, Mercury, benzin, motorårgang: 2022, saltvandskølet, indenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,50, Kg 1700, hjemhavn: www.baadhuset.dk, Eneste Norsk

  499.800,00 kr.19-05-2020

På DBA kan du lige nu finde motorbåde, sejlbåde samt kanoer, robpåde og kajakker. Klik her og se alle de både, du kan få for mindre end 10.000 kroner.

Vil du lære at bruge DBA optimalt? Sælge på det rigtige tidspunkt, til den højeste pris, men også finde de helt rigtige ting på det rette tidspunkt? Her på DBA Guide kan du finde alverdens guides og inspirationsartikler:

En af dem handler om, hvordan du finder gratis ting, der bliver sat til salg, nær dig, på DBA. Du kan blandt andet bede DBAs system om at sende dig en mail eller sms, hver gang noget nyt sættes til salg tæt på din bolig.

Du kan også lade dig inspirere af denne, unge superkrejler, som i artiklen fortæller, hvilke ti ting han finder billigt på loppemarkedet eller DBA for at sælge videre dyrere på enten DBA eller ebay.

Har du møbler, du gerne vil sælge, men som har stearinpletter på de vandrette flader? Så se videoen herunder, hvor vi er klar med en trin-for-trin-guide til, hvordan du fjerner det. Sådan kan du nemlig få mest for dine ting. 

Læs den tekstmæssige ting-for-trin-guide, her.

Relaterede artikler