Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i april
Livsstil

Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i april

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvilke varer søges der mest efter i april på DBA, og hvilke varer sætter de færreste andre til salg i april? Vi har kigget i statistikken og er ud fra vores data klar med en liste over de fem ting, du gør klogest i at sætte til salg på DBA i denne måned.

Der er ikke noget ved at sælge en vare, som alle andre også har til salg. Det presser blot priserne på din ting, og man kan i disse tilfælde tale om et såkaldt ”købers marked”. Og det er jo ikke det marked, du som sælger går efter.

I denne artikel har vi undersøgt hvilke kategorier på DBA, hvor der i april er dømt ”sælgers marked”. Samtidig har vi undersøgt, hvilke ting folk særligt i april søger efter på DBA.

Ud fra disse to dataark har vi forfattet en liste med de 5 ting, du burde have virkelig gode chancer for at få solgt i april. Har du ikke disse fem ting til salg allerede, så tag og få det gjort. Såfremt det altså er ting, du ikke bruger.

1. Havemøbler

800 kroner koster dette havebord på DBA lige nu. DBA-sælgeren bor i Silkeborg og oplyser, at bordet er i rigtig god stand, og det måler 110 centimeter i diameteren
800 kroner koster dette havebord på DBA lige nu. DBA-sælgeren bor i Silkeborg og oplyser, at bordet er i rigtig god stand, og det måler 110 centimeter i diameteren

Hver dag i april bliver der 3.600 gange søgt efter havemøbler på DBA. For i april 2019 blev ’Havemøbler’ indtastet i DBAs søgefelt 108.208 gange.

Havemøbler indtager således en tredjeplads på listen over de mest søgte ting på DBA i april. Kun overgået af ’sofa’ og ’iphone’, som året rundt ligger i top to.

Normalt er ’havemøbler’ en populær søgning på DBA, men aldrig så eftertragtet, at det ligefrem er den 3. mest eftersøgte ting på DBA.

Det giver også sig selv, hvorfor folk er ellevilde for at købe havemøbler i april. Foråret er indtruffet, solen begynder for alvor at varme så meget, at man gider at være udenfor og tage fat på haven. Man åbner skuret med de støvede ting og opdager, at haven godt kunne trænge til et nyt sæt havemøber – og så går turen til DBA.

Det skal du udnytte.

Så hvis du ligger inde med nogle solstole, du ikke bruger, eller et bordbænkesæt, du aldrig har brudt dig om at sidde på og ved, så er det nu, du bør sætte det til salg på DBA.

Dog skal du vide, at du har mange konkurrenter derude. For ligesom havemøbler er en eftertragtet størrelse i april, er det også en af de ting, der sættes flest til salg af i netop denne måned. Havekategorien boomer nemlig med nye annoncer på DBA i april. Men du burde stadig have en rigtig god chance for at få afsat sine havemøbler – for så mange møbler til haven er der heller ikke, målt op i mod antallet af søgninger.

Vil du have tips og trick til, hvordan du får gjort dit havemøbel klar til salg, så du kan tillade dig at tage flest mulige penge for det, så kig med i vores trin-for-trin-video, her.

Havemøbler til salg på DBA:

 1. Havebord, ?, TEAK / HVID LAKERET METALSTEL, TIL TERASSEN / UDESTUE /HAVEN??,SÆLGES ET RIGTIG FINT KL

  Havebord, ?, TEAK / HVID LAKERET METALSTEL, TIL TERASSEN / UDESTUE /HAVEN??,SÆLGES ET RIGTIG FINT KLAPSAMMEN HAVEBORD I TEAKTRÆ DIA 102CM OG 73CM HØJT, BORDPLADEN ER 2,5CM TYK.(KLAPPET SAMMEN MÅLER DE

  2.150,00 kr.14-02-2024
 2. vidaXL udskiftningsdug til markise 4x3,5 m brun

  vidaXL udskiftningsdug til markise 4x3,5 m brun

  vidaXL udskiftningsdug til markise 4x3,5 m brun, Denne markisedug er perfekt til at erstatte den gamle, slidte markisedug, men du kan også bare have den liggende som reserve. Den kan monteres på dit e

  554,00 kr.25-02-2024
 3. vidaXL loungesæt til haven 12 dele med hynder massivt fyrretræ hvid

  vidaXL loungesæt til haven 12 dele med hynder massivt fyrretræ hvid

  vidaXL loungesæt til haven 12 dele med hynder mass, Dette haveloungesæt er et glimrende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Dett

  8.255,00 kr.25-02-2024
 4. vidaXL loungesæt til haven 10 dele med hynder massivt fyrretræ hvid

  vidaXL loungesæt til haven 10 dele med hynder massivt fyrretræ hvid

  vidaXL loungesæt til haven 10 dele med hynder mass, Dette haveloungesæt er et glimrende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Dett

  6.368,00 kr.25-02-2024
 5. vidaXL loungesæt til haven 13 dele med hynder massivt fyrretræ hvid

  vidaXL loungesæt til haven 13 dele med hynder massivt fyrretræ hvid

  vidaXL loungesæt til haven 13 dele med hynder mass, Dette haveloungesæt er et glimrende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Dett

  8.583,00 kr.25-02-2024
 6. vidaXL loungesæt til haven 12 dele med hynder fyrretræ hvid

  vidaXL loungesæt til haven 12 dele med hynder fyrretræ hvid

  vidaXL loungesæt til haven 12 dele med hynder fyrr, Dette haveloungesæt i træ er et glimrende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner.

  7.921,00 kr.25-02-2024

Klik her og se alle de havemøbelsæt, du lige nu kan finde på DBA. 91 af dem koster mindre end 500 kroner.

2. Mobiler og telefoner

Denne iPhone 11 Pro Max er lige nu til salg på DBA. Det er Emma fra Ørum Djurs, der har sat sin mobil til salg, og hun håber at kunne få 7.000 kroner for den. Iphonen er guld og kan rumme 512 GB
Denne iPhone 11 Pro Max er lige nu til salg på DBA. Det er Emma fra Ørum Djurs, der har sat sin mobil til salg, og hun håber at kunne få 7.000 kroner for den. Iphonen er guld og kan rumme 512 GB

LÆS OGSÅ: Her er den ting, vi ejer i længst tid

Du burde have en liggende i skuffen, som du ikke bruger. Hvis ikke dig, så har din partner, din søster, din mor eller en ven. Halvdelen af os svarer nemlig i en tidligere undersøgelse, DBA har fået foretaget, at vi har en gammel mobiltelefon liggende, uden at bruge den eller have givet den videre. Ja faktisk er mobiltelefonen den ting, der ligger og samler støv hos flest danskere.

Er du en af de 50 procent af danskerne,der har en telefon, som forputter sig i skuffen, så tag den frem, tag et billde af den og få den sat til salg på DBA. Nu.

For lige netop i april kan det rigtig godt betale sig at have en mobil eller anden telefon til salg på DBA. Kategorien med mobiltelfoner og telefoner tørster nemlig efter nye annoncer i april. Hele 16 procent færre nye annoncer bliver oprettet i denne kategori - sammenlignet med gennemsnittet på et år. Kategorien ’Mobil og telefon’ er dermed en kategori, hvor der i denne måned hersker ”sælgers marked”.

Dykker vi ned i hvilken mobiltelefon, du burde have de største chancer for at komme af med, lyder svaret: ’iPhone’. Iphone er nemlig det mest søgte ord på DBA. Og sådan er der hver måned.

I april 2019 blev der søgt efter en iphone i DBAs søgefelt hele 155.479 gange. Det svarer til, at der hver dag i denne måned bliver indtastet ’iphone’ 5.182 gange i søgefeltet. Det er mange. Og det bør du udnytte.

’Iphone X’ er også en populær søgning på DBA. Det samme gælder ’Airpods’. Har du mulighed for at skille dig af med disse to modeller, burde der også nærmest være garanti for, at du kan få dem afsat.

Husk, at inden du sælger din telefon, er det en god idé at nulstille den, sådan så dine gamle data ikke føres med over til den nye ejer af mobilen. Hvordan du nulstiller smartphonen, kan du få svar på i guiden, her.

Vil du vide, hvordan du bedst muligt får solgt din mobil – hvad gør du for eksempel klogt i at oplyse potentielle købere om? Få svaret i denne artikel. Du kan også læse, hvad vi opfordrer køberne af brugte smartphones om at kigge efter ude hos sælger – læs det i denne artikel.

Iphones til salg på DBA:

 1. iPhone 13 Pro Max, 512 GB, guld, Perfekt, Fuldstændig som ny, 95% batterikapacitet.
Originalt Apple

  iPhone 13 Pro Max, 512 GB, guld, Perfekt, Fuldstændig som ny, 95% batterikapacitet. Originalt Apple Magsafe cover og nyt Panzerglass medfølger.

  4.900,00 kr.25-02-2024
 2. iPhone 4, 8 GB, sort, Rimelig, Sælger denne iPhone 4.

God stand.

Udfordringer med at komme i gang.

  iPhone 4, 8 GB, sort, Rimelig, Sælger denne iPhone 4. God stand. Udfordringer med at komme i gang. Sælger ud af min samling. Hentes i Rødovre eller Brønshøj.

  250,00 kr.25-02-2024
 3. iPhone 12, 64 GB, hvid, God, iPhone 12 64 GB hvid pæn og velholdt og har altid haft cover og panserg

  iPhone 12, 64 GB, hvid, God, iPhone 12 64 GB hvid pæn og velholdt og har altid haft cover og panserglas på

  2.000,00 kr.25-02-2024
 4. iPhone 12, 64 GB, sort, God, iPhone 12 64 GB sort god stand har altid haft panserglas og cover på

  iPhone 12, 64 GB, sort, God, iPhone 12 64 GB sort god stand har altid haft panserglas og cover på

  2.000,00 kr.25-02-2024
 5. iPhone 3G, 16 GB, sort, Rimelig, Sælger denne iPhone 3G. Første iPhone model der kom til Danmark.

F

  iPhone 3G, 16 GB, sort, Rimelig, Sælger denne iPhone 3G. Første iPhone model der kom til Danmark. Fin stand. Tænder og virker uden oplader sat i. Æske, oplader og kabel følger med. Sælges ud af mi

  500,00 kr.25-02-2024
 6. iPhone 6S, 32 GB, sort, Defekt, iPhone 6s med nyt head set og oplader

  iPhone 6S, 32 GB, sort, Defekt, iPhone 6s med nyt head set og oplader

  150,00 kr.25-02-2024

Klik her og find iPhones til salg på DBA. De fleste er markeret som i ’god’, ’rimelig’ eller ’perfekt’ stand.

3. Trampoliner

Thomas fra Odense SV vil lige nu have 1.100 kroner for denne trampolin, som han har til salg på DBA. ’ Trampolinen er i god stand, og springdugen er i perfekt stand også. Den trænger dog til en nedvaskning’, skriver han i DBA-annoncen
Thomas fra Odense SV vil lige nu have 1.100 kroner for denne trampolin, som han har til salg på DBA. ’ Trampolinen er i god stand, og springdugen er i perfekt stand også. Den trænger dog til en nedvaskning’, skriver han i DBA-annoncen

LÆS OGSÅ: Smart trick: Sådan finder du dit smykke i sandet

Det 11. mest eftertragtede ting på DBA i april er en trampolin. Hele 47.788 søgninger foretages der i denne måned efter en trampolin. Det store udendørslegetøj er dermed meget mere populær i april, end hvad det er resten af året. Over et helt år er trampolin ikke engang i top 25 på DBA.

Er du i tvivl om, hvilke ting der er vigtige at fortælle potentielle købere om i din annonce, når du sætter din trampolin til salg? Og hvilke billeder er gode at sælge din trampolin på? I denne artikel er vi klar med råd til køberne om, hvad de bør orientere sig om, når de køber en brugt trampolin, og den guide kan du jo udnytte.
I artiklen får du desuden svar på, hvordan du nemt kan rengøre trampolinen inden salg, så den tager sig bedst mulig ud på billederne.

Trampoliner til salg på DBA:

 1. Trampolin, Salta, Stor trampolin, der er klar til den næste familie.
Vi har haft den i 4-5 år. 
Den

  Trampolin, Salta, Stor trampolin, der er klar til den næste familie. Vi har haft den i 4-5 år. Den har været pakket væk hver vinter. Den har brugs spor, men fungere stadig.

  1.000,00 kr.25-02-2024
 2. Trampolin, Berg Grand champion 520 inground grå + cover, Købt 2022 medio ikke brugt pga flytter børn

  Trampolin, Berg Grand champion 520 inground grå + cover, Købt 2022 medio ikke brugt pga flytter børn Står rigtig flot plus har været under cover vinter og regn osv Model str 520x345 Nypris 876

  6.250,00 kr.25-02-2024
 3. Trampolin, Outra /426 cm, Meget veltholdt, solid trampolin. Adskilt og kan leveres i Kbh/nordsjællan

  Trampolin, Outra /426 cm, Meget veltholdt, solid trampolin. Adskilt og kan leveres i Kbh/nordsjælland mod forudbetaling.

  950,00 kr.25-02-2024
 4. Trampolin, Trampolin, Mindre havetrampolin med sikkerhedsnet.

Trampolinens størrelse er 3 m i diame

  Trampolin, Trampolin, Mindre havetrampolin med sikkerhedsnet. Trampolinens størrelse er 3 m i diameter og 2,5 m i højden. Selve dugen er 2,5 m i diameter. Fin til to hoppende børn ad gangen. Der

  500,00 kr.25-02-2024
 5. Trampolin, Sikkerhedsnet høre med 
Der anbefales lige at købe rør isolering til rørene der holder si

  Trampolin, Sikkerhedsnet høre med Der anbefales lige at købe rør isolering til rørene der holder sikkerheds nettet brugt men god

  500,00 kr.25-02-2024
 6. Trampolin, Outra Sport 426cm, Gør haven klar til foråret og sommerens legestunder!

Rigtig fin Outra

  Trampolin, Outra Sport 426cm, Gør haven klar til foråret og sommerens legestunder! Rigtig fin Outra Sport trampolin ø 430cm. Denne trampolin kan klare helt op til 150kg, så børn og voksne kan hoppe

  1.200,00 kr.25-02-2024

291 trampoliner er lige nu til salg på DBA. 35 af dem kan du få for 200 kroner eller derunder.

4. Bøger og blade

30 kroner skal du ofre for, at denne nostalgiske Rasmus Klump-bog kan blive din. Det er Signe fra Næstved, der skal have pengene, for hun er DBA-sælgeren af denne børnebog
30 kroner skal du ofre for, at denne nostalgiske Rasmus Klump-bog kan blive din. Det er Signe fra Næstved, der skal have pengene, for hun er DBA-sælgeren af denne børnebog

LÆS OGSÅ: 40 % stigning: Danskerne handler med hække som aldrig før på DBA

De er tunge, og de optager nemt al pladsen i reolen. Vi taler om bøger. Og dem har danskerne masser af derude.

Men får du dem nogensinde læst? Igen? Nogle har bøger stående, som de går med en drøm om at få læst, men hvor det endnu ikke er sket. Andre har bøger i reolen, som de har læst, og som er rare at have tæt på, hvis man nu vil dykke ned i fortælleringerne igen.

Men får du dem nogensinde åbnet? Nej vel. De fleste bøger står egentlig bare og fylder, mens de giver os dårlig samvittighed. Og dårlig ryg. Det sidste gælder kun, hvis du skal flytte.

Alene derfor kan det være en god idé at få de tunge sager sat til salg. Men også fordi, du burde have en god mulighed for at få dem afsat i april. April er nemlig en af de eneste måneder, hvor der ikke sættes særlig mange bøger til salg. Hele 15 procent færre nye annoncer kommer til i april i 'Bøger og blade'-kategorien. Så her er det i denne måned sælgers marked.

Særligt studiebøger kan være gode at få sat til salg her op mod eksamerne, hvor studerende, der ikke har særlig stort budget, ikke længere kan vente på, at deres bestilte studiebog bliver ledig på biblioteket. I ariklen her finder du måske lidt inspiration til, hvordan du bedst kan få solgt dine studebøger.

Biografier til salg på DBA:

 1. Jens Otto Krag - dagbog 1971-1972, Jens Otto Krag, 266 sider, hæftet
Fin stand

  Jens Otto Krag - dagbog 1971-1972, Jens Otto Krag, 266 sider, hæftet Fin stand

  60,00 kr.25-02-2024
 2. I fuld gang- erindringer & visioner, Ross Jackson, 239 SIDER, HÆFTET
HOVEDLAND-1999
BOGEN ER SOM NY

  I fuld gang- erindringer & visioner, Ross Jackson, 239 SIDER, HÆFTET HOVEDLAND-1999 BOGEN ER SOM NY Denne usædvanlige bog er Ross Jacksons underholdende og inspirerende personlige historie om, hvorda

  60,00 kr.25-02-2024
 3. So, What About Fin?, R. John DeSanto, Pæn og velholdt paperback bog UDEN løsesider, “æsel” ører og k

  So, What About Fin?, R. John DeSanto, Pæn og velholdt paperback bog UDEN løsesider, “æsel” ører og knækket ryg. 91 sider. Signeret af forfatteren. Fra ikke ryger hjem. BOGEN ER PÅ ENGELSK. Denne

  399,00 kr.25-02-2024
 4. Under en ond stjerne, Heda Margolius Kovály, Under en ond stjerne - mit liv i Prag 1941-1968.

Heda

  Under en ond stjerne, Heda Margolius Kovály, Under en ond stjerne - mit liv i Prag 1941-1968. Heda Margolius Kovály. 2. Verdenskrig Hitler Stalin

  65,00 kr.25-02-2024
 5. Donald Trump viljen til magten, David Cay Johnston, Forlag: People'sPress - Udgivet år: 2017 - Antal

  Donald Trump viljen til magten, David Cay Johnston, Forlag: People'sPress - Udgivet år: 2017 - Antal bind: 1 - Antal sider: 319 - Indbinding: Hardback m. omslag - Sprog: Dansk - Tilstand: Fremstår i p

  100,00 kr.25-02-2024
 6. 2 Karen Thisted biografier, Karen Thisted, Så skal der leves
Hvis jeg døde nu, døde jeg lykkelig

Pr

  2 Karen Thisted biografier, Karen Thisted, Så skal der leves Hvis jeg døde nu, døde jeg lykkelig Pr. stk. 20 Indbundne bøger, der fremstår som nye Sender gerne - Køber betaler Jeg har også mange andr

  20,00 kr.25-02-2024

På DBA kan du finde studiebøger, biografier, børnebøger og alle mulige andre.

5. Campingvogn

Kim fra Frederikssund har sat sin campingvogn til salg på DBA. Det er en vogn af mærket Adria Adora, som har en egenvægt på 1.425 kilo. Campingvognen kan blive din, hvis du punger ud med 168.000 kroner til Kim
Kim fra Frederikssund har sat sin campingvogn til salg på DBA. Det er en vogn af mærket Adria Adora, som har en egenvægt på 1.425 kilo. Campingvognen kan blive din, hvis du punger ud med 168.000 kroner til Kim

LÆS OGSÅ: Netop solgt: Her er verdens dyreste sneakers

DBAs camping-kategori flyder i april over med nye annoncer, så i det lys er det ikke særlig smart at sætte dine campingting til salg på DBA. Men det kan nu alligevel godt betale sig at gøre et forsøg på at få afsat din campingvogn. Den er der nemlig rigtig stor efterspørgsel på i april.

Campingvogn var i april 2019 den 12. mest søgte vare på DBA. 47.207 søgte efter en campingvogn på DBA den måned, og det er ufattelig mange set i forhold til, at campingvogn normalt befinder sig udenfor top 25, når man kigger på årets søgninger.

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive og oplyse om, når du sætter campingvognen til salg, så kan du læse med i denne artikel, hvor vi klæder køberne på til, hvad de skal spørge dig om, når de er interesseret i din campingvogn.

Campingvogne til salg på DBA:

 1. Adria Altea 542 PK 2006

  Adria Altea 542 PK 2006

  Adria Adria Altea 542 PK, 2006, 975 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 5 sengepladser, Isabella fortelt, dobbeltseng, køjeseng, Ny istandsat brugt køje vogn (5 Pers), inklusiv Isabella fortelt. Udski

  53.000,00 kr.25-02-2024
 2. Adria Altea DT 512, 2008, 940 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 5 sengepladser, Isabella Ventura forte

  Adria Altea DT 512, 2008, 940 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 5 sengepladser, Isabella Ventura fortelt, køjeseng, Fin og velholdt ferieklar køjevogn. Lav egenvægt og stor lasteevne. Rummelig indretnin

  58.900,00 kr.25-02-2024
 3. Adria Altea 512 DT, 2010, 940 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 6 sengepladser, Kampa solsejl med side

  Adria Altea 512 DT, 2010, 940 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 6 sengepladser, Kampa solsejl med sider 400 fortelt, køjeseng, Vi sælger yders velholdte campingvogn. Den blev købt hos forhandler for c

  80.000,00 kr.24-02-2024
 4. Adria Altea 512 UP årg 2010

  Adria Altea 512 UP årg 2010

  Adria Adria, 2010, 950 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 4 sengepladser, Isabella Commodore 3m fortelt, dobbeltseng, Fin vogn, reg første gang 12.Aug 2011, med nummerplade, Tysk Tempo 100 godkendt, Alko

  78.500,00 kr.20-02-2024
 5. Adria Adiva 502 UP

  Adria Adiva 502 UP

  Adria Adiva 502 UP, 2002, kg egenvægt 1125, kg totalvægt 1500, dobbeltseng, * NR 62 Super topmodel af årgang fra Adria Dejlig lys vogn med god indretning Lavet i fuld fiber, så du er helt sikker på d

  59.800,00 kr.20-02-2024
 6. Købes campingvogn årg 2006 til 2012

  Købes campingvogn årg 2006 til 2012

  Adria 400 og 500 serie, Camping købes til videresalg kontant ring 70222700 priser fra 20000kr til 70000kr

  70.000,00 kr.09-10-2020

Klik her og find campingvogne på DBA.

Disse ting har du muligvis svært ved at komme af med i april

Det er forår, og derfor sætter rigtig mange danskere forårs-relaterede ting til salg på DBA. Det kan tydelig ses.

Men det er samtidig de ting, der bliver søgt meget efter i forårsperioden på DBA, hvilket får markedet til at gå nogenlunde lige op.

En af de ting, der bliver søgt virkelig meget efter i april på DBA, men som der samtidig sættes mange til salg af, er cykler.

Også både sættes der mange til salg af, men ’båd’ er dog ikke et helt vildt populært søgeord i april. Det skyldes formodentlig, at der er mange færre mennesker, der køber en båd frem for folk, der har brug for en cykel.

Motorbåde til salg på DBA:

 1. SeaRay, Daycruiser, årg. 2007, 19 fod, 0 sovepladser, 135 hk , Mercruiser, benzin, motorårgang: 2007

  SeaRay, Daycruiser, årg. 2007, 19 fod, 0 sovepladser, 135 hk , Mercruiser, benzin, motorårgang: 2007, saltvandskølet, indenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,21, dybde 0,9, hjemhavn: Mullerup, Sea

  120.000,00 kr.25-02-2024
 2. Raven Century uden motor , Speedbåd, årg. 1976, 17 fod, 0 sovepladser, skrog: glasfiber, Sælges UDEN

  Raven Century uden motor , Speedbåd, årg. 1976, 17 fod, 0 sovepladser, skrog: glasfiber, Sælges UDEN MOTOR. Jeg ønsker at sælge min båd Raven Century (glasfiber) fra 1971, 17 fod. Båden står på en

  19.995,00 kr.25-02-2024
 3. ...SOLGT...Monterey 250CR Sport Cruiser

  ...SOLGT...Monterey 250CR Sport Cruiser

  Monterey 250 CR Sport Cruiser, Motorbåd, årg. 2006, fod 27, sovepladser 5, hk 270, Volvo Penta, Benzin, motorårgang: 2006, Saltvandskøling, skrog: Glasfiber, ...SOLGT...Monterey 250CR Sport Cruiser

  399.900,00 kr.17-02-2022
 4. Yamarin 60DC M. Yamaha F100

  Yamarin 60DC M. Yamaha F100

  Yamarin 60 DC, Daycruiser, årg. 2023, hk 100, Yamaha, benzin, motorårgang: 2023, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, Endnu en lillesøster til flagskibet 88DC og 63DC - den helt nye Yamarin 60 DC - en s

  390.000,00 kr.06-05-2020
 5. Sandström Classic 510 Styrepult - Ny

  Sandström Classic 510 Styrepult - Ny

  Sandström, Motorbåd, årg. 2023, fod 17, Sandström Classic 510 Styrepult Classic 510 Styrepult er en nem og håndterbar styrepultbåd. Den kan bruges til alt fra hyggesejlads og en madpakke på fjorden, t

  82.924,00 kr.26-10-2020
 6. Motorbåd Flipper 640 ST 2013

  Motorbåd Flipper 640 ST 2013

  Flipper 640 ST, Motorbåd, årg. 2013, fod 21, hk 150, Mercury, skrog: Glasfiber, bredde 2.46, dybde 0.9, Kg 1200, hjemhavn: Ishøj, Lækker Flipper model med sports top, som gør den lidt smartere i forh

  327.000,00 kr.04-07-2023

På DBA kan du lige nu finde motorbåde, sejlbåde samt kanoer, robpåde og kajakker. Klik her og se alle de både, du kan få for mindre end 10.000 kroner.

Vil du lære at bruge DBA optimalt? Sælge på det rigtige tidspunkt, til den højeste pris, men også finde de helt rigtige ting på det rette tidspunkt? Her på DBA Guide kan du finde alverdens guides og inspirationsartikler:

En af dem handler om, hvordan du finder gratis ting, der bliver sat til salg, nær dig, på DBA. Du kan blandt andet bede DBAs system om at sende dig en mail eller sms, hver gang noget nyt sættes til salg tæt på din bolig.

Du kan også lade dig inspirere af denne, unge superkrejler, som i artiklen fortæller, hvilke ti ting han finder billigt på loppemarkedet eller DBA for at sælge videre dyrere på enten DBA eller ebay.

Har du møbler, du gerne vil sælge, men som har stearinpletter på de vandrette flader? Så se videoen herunder, hvor vi er klar med en trin-for-trin-guide til, hvordan du fjerner det. Sådan kan du nemlig få mest for dine ting. 

Læs den tekstmæssige ting-for-trin-guide, her.

Relaterede artikler