Køkkenmaskinen - En populær hjælpende hånd

Køkkenmaskinen - En populær hjælpende hånd

19. juli 2015

Køkkenmaskinen - En populær hjælpende hånd

Bag enhver succesfuld kvinde, står oftest en tung og hjælpsom køkkenmaskine. Og med rette, for hvis man ikke er the baking kind, så kan det være lidt af en udfordring at bage ting fra bunden. Min erfaring siger mig, at mange af os ville bage langt oftere, hvis staten dog bare ville gå med til at skænke os en Kitchen Aid den dag vi flytter hjemmefra!

I valgfri farve, naturligvis :)

Ofte laver jeg en 'tøm køleskab og skuffer' muffin - og det er oftest noget med mandler, müsli (gerne honningristet, så den er lidt sød) æg, mel og smør. Masser af smør, for søren! Og så havde jeg en Philadephia smøreost, der kaldte ensomt på mig i køleren, som blev tryllet om til en creamcheese frosting vha. flormelis, citronsaft og vanille.

Toppet med mandler og frysetørret rabarber, så er det da helt præsentabelt, hva?

Så behøver gæsterne ikke engang vide at man har tømt forrådskammeret en halv time inden ankomsten. Næh, alle kan være med, når man har elektronisk køkkenhjælp og rester til rådighed.

Selve muffinen er ikke en køn dame i sig selv, så den kræver en smule makeup for at se præsentabel ud - men altså, det kender vi jo alle sammen, ikke?

En anden topping kunne f.eks være flødeskum med bær eller chokolade. Det ville ingen blive vrede over heller :)