Kaffekærlighed
Livsstil

Kaffekærlighed

Trine // Lortemor.dk
Trine // Lortemor.dk

Der er 2 ting jeg gør som det første om morgenen - og den ene er et fysisk must, og foregår ude på det lille hus, det andet er at trykke på ON knappen på min kaffemaskine! Og jeg tænker at jeg ikke er den eneste?

Da vi skulle vælge kaffemaskine til hjemmet satte min hjerne omgående ind efter den flotteste og mest æstetiske maskine, men min kæreste var ikke enig på det punkt. Og jeg kan kun takke ham for det!

Valget af monstrum, der på sin vis sikrer os voksne i hjemmet kaffe, skulle træffes med det in mente, at kaffen skulle være god. Rigtig god! Så vi forhørte os hos vores faste kaffe-pusher, som anbefalede os at investere i en italiensk model. Og selvom den koster os en del bordplads, og gerne vil plejes som et spædbarn, så er jeg mere end tilfreds med den.

Desværre viste den sig at være en noget dyr affære rent prismæssigt, men det lykkedes os heldigvis at finde en brugt maskine på DBA. Endda til halv pris.

Italieneren hedder Nuova Simonelli Oscar, og jeg redder den gerne ud, hvis hytten brænder. Hvis jeg kan nå det!

Espressomaskinen presser den fintmalede bønne noget så lækker, og med hjælp fra den lokale kafferister, som maler kaffen til vores maskine med præcision, så er morgenerne, den kære ulvetime og aftenkaffen reddet!

Intet slår en god kop kaffe!

Den kan virkelig anbefales, hvis man elsker en god espresso, og netop nu er der en fin håndfuld af dem på DBA, endda til endnu mindre end hvad vi gav for vores! Og av! Den er der endda i den fineste flødefarve, jeg SÅ gerne ville have haft!

Find min kaffemaskine her:

 1. Kaffe kværn, Nuova Simonelli, Til espressomaskine

  Kaffe kværn, Nuova Simonelli, Til espressomaskine

  800,00 kr.24-06-2024
 2. Espressomaskine, Nuova Simonelli, Oscar 2 i fin stand, altid kørt på flaskevand.

Der medfølger hvad

  Espressomaskine, Nuova Simonelli, Oscar 2 i fin stand, altid kørt på flaskevand. Der medfølger hvad der er på billeder Kontakt gerne via SMS

  3.500,00 kr.24-06-2024
 3. Espresso maskine , Nuova Simonelli Oscar 2, Espresso maskine lige over 3 år gammel, fejler intet, d

  Espresso maskine , Nuova Simonelli Oscar 2, Espresso maskine lige over 3 år gammel, fejler intet, der er altid brugt flaskevand i den, så ingen kalk.

  3.500,00 kr.24-06-2024
 4. Fuldautomatisk Espressomaskine / Kaffemaskine , Nuova Simonelli Talento, Nuova Simonelli Talento; me

  Fuldautomatisk Espressomaskine / Kaffemaskine , Nuova Simonelli Talento, Nuova Simonelli Talento; med fast vandtilslutning. Flot maskine, nyere model med touchskærm. Har kørt med fuld servicekontra

  10.000,00 kr.19-06-2024
 5. Professionel espressokværn, Professionel kaffekværn fra øverste hylde. 
NUOVA SIMONELLI
World barist

  Professionel espressokværn, Professionel kaffekværn fra øverste hylde. NUOVA SIMONELLI World barista Championship kvalitet 75 mm kværnblade Varme og køling i kværnhus Declumper (nye) Low retention V

  5.800,00 kr.19-06-2024
 6. Nuova Simonelli Appia II espressomaskine

  Nuova Simonelli Appia II espressomaskine

  Espressomaskine, kaffemaskine , Nuova Simonelli Appia II, ***Nuova Simonelli Appia II sælges! Den fungerer 100% som den skal! Står flot og velholdt! Maskinen er lige blevet serviceret og står klar ti

  9.500,00 kr.04-06-2024

Relaterede artikler