Golfkøller med ny funktion
Livsstil

Golfkøller med ny funktion

DBA Guide
DBA Guide

Golfkøller med ny funktion

Specialist i indretning og genbrug Gitte Lacarriere fortæller i denne uge om en smart og alternativ måde at bruge sine gamle golfkøller på.

Man kan finde meget godt rundt omkring, og især de brugte skatte er værd at holde øje med. Jeg har egentlig altid været glad for sjælen og charmen, man oplever i ting, der allerede har været elsket, ting som ikke just er klar til at blive kasseret endnu.

Da jeg så for nogle måneder siden skulle komme med ideen til nogle knagerækker hos en erhvervskunde, så kom tanken på golfkøllerne. Og jeg lover, at de giver god opmærksomhed, samt smil på læben. Det er jo det, som genbrug kan gøre, det kan give folk en oplevelse og en glæde, de ikke ville have fået, hvis et hjem var indrettet udelukkende med nye ting.

Nå men tilbage til golfkøllerne….lige nu er der over 1000 golfkøller og sæt til salg på DBA, og de kan bruges til mange ting. Jeg valgte jo så at skære dem over og montere dem på en træplade, så de nu fungerer som den fineste knagerække. Men den kan jo også bruges til andet kreativt, så som bordben, garderobestang hvorpå der kan hænger bøjler eller noget helt tredje. Skulle du være ihærdig golfspiller, håber jeg ikke, du er blevet fornærmet, det er ikke hensigten:o) Og det skal da også siges, at jeg fandt nogle fine Callaway køller under sorteringen, og de fik lov til at fortsætte livet, som det de oprindeligt var tiltænkt.

Hermed en kreativ idé givet videre. Går du i gang nu, og er du ikke den hurtigst arbejdende snedker, kan du sagtens nå at lave den perfekte julegave til golfentusiasten.


Find det på DBA

 1. Løbehjul, 2stk. Samlet pris

  Løbehjul, 2stk. Samlet pris

  100,00 kr.01-10-2023
 2. Bordtennisbord, Stiga Sweden, Ægte officielt bordtennisbord foræres væk! Det er den rigtig gamle mod

  Bordtennisbord, Stiga Sweden, Ægte officielt bordtennisbord foræres væk! Det er den rigtig gamle model lavet i træ, så det er tungt. Det er meget slidt, men fungerer som det skal. Der er IKKE net, bol

  1.234,00 kr.01-10-2023
 3. Cykeltøj, Rapha core Long sleeve Jersey til kvinder , Rapha, str. M, Langærmet cykel trøje til kvind

  Cykeltøj, Rapha core Long sleeve Jersey til kvinder , Rapha, str. M, Langærmet cykel trøje til kvinder

  400,00 kr.01-10-2023
 4. Cykeltøj, Skoovertræk, Shimano Thermal XC, str. 40-42, Helt nye og ubrugte. Har bestilt forkert stør

  Cykeltøj, Skoovertræk, Shimano Thermal XC, str. 40-42, Helt nye og ubrugte. Har bestilt forkert størrelse. Til vinter. De er end ikke prøvet. Lukkes med velcro. Kan bruges til cykelsko og almindelige

  249,00 kr.01-10-2023
 5. Kettlebell, Kettlebell 20kg, Kilberry

  Kettlebell, Kettlebell 20kg, Kilberry

  600,00 kr.01-10-2023
 6. Alpinski, Salomon, str. 110cm, Junior/børne ski. 
Fremstår i rigtig god stand. 
Skiene er nyvokset.

  Alpinski, Salomon, str. 110cm, Junior/børne ski. Fremstår i rigtig god stand. Skiene er nyvokset. Se evt. og min annonce med skistøvler til børn.

  600,00 kr.01-10-2023

Relaterede artikler