Golfkøller med ny funktion
Livsstil

Golfkøller med ny funktion

DBA Guide
DBA Guide

Golfkøller med ny funktion

Specialist i indretning og genbrug Gitte Lacarriere fortæller i denne uge om en smart og alternativ måde at bruge sine gamle golfkøller på.

Man kan finde meget godt rundt omkring, og især de brugte skatte er værd at holde øje med. Jeg har egentlig altid været glad for sjælen og charmen, man oplever i ting, der allerede har været elsket, ting som ikke just er klar til at blive kasseret endnu.

Da jeg så for nogle måneder siden skulle komme med ideen til nogle knagerækker hos en erhvervskunde, så kom tanken på golfkøllerne. Og jeg lover, at de giver god opmærksomhed, samt smil på læben. Det er jo det, som genbrug kan gøre, det kan give folk en oplevelse og en glæde, de ikke ville have fået, hvis et hjem var indrettet udelukkende med nye ting.

Nå men tilbage til golfkøllerne….lige nu er der over 1000 golfkøller og sæt til salg på DBA, og de kan bruges til mange ting. Jeg valgte jo så at skære dem over og montere dem på en træplade, så de nu fungerer som den fineste knagerække. Men den kan jo også bruges til andet kreativt, så som bordben, garderobestang hvorpå der kan hænger bøjler eller noget helt tredje. Skulle du være ihærdig golfspiller, håber jeg ikke, du er blevet fornærmet, det er ikke hensigten:o) Og det skal da også siges, at jeg fandt nogle fine Callaway køller under sorteringen, og de fik lov til at fortsætte livet, som det de oprindeligt var tiltænkt.

Hermed en kreativ idé givet videre. Går du i gang nu, og er du ikke den hurtigst arbejdende snedker, kan du sagtens nå at lave den perfekte julegave til golfentusiasten.


Find det på DBA

 1. Spinnehjul, Med 240m nylon lina ,
Ingen skade , fungera som den skal , 
Helt ny

  Spinnehjul, Med 240m nylon lina , Ingen skade , fungera som den skal , Helt ny

  100,00 kr.28-02-2024
 2. Fodboldtrøje, Hoffenheim trøje fra 19/20, Joma, str. Xl, Helt ny

  Fodboldtrøje, Hoffenheim trøje fra 19/20, Joma, str. Xl, Helt ny

  300,00 kr.28-02-2024
 3. Træningsbænk, Bænk press / Bench press, Cybex, Brugt træningsbænk fra Cybex i fin stand. 
Vi har des

  Træningsbænk, Bænk press / Bench press, Cybex, Brugt træningsbænk fra Cybex i fin stand. Vi har desværre ikke plads til denne i SDU Fitness, så derfor vil vi gerne sælge den. Prisen kan forhandles,

  3.500,00 kr.28-02-2024
 4. Skibriller, Appertiff, str. Medium, Kun brugt 1 uge til datteren. Der er to udskiftelige glad med. 1

  Skibriller, Appertiff, str. Medium, Kun brugt 1 uge til datteren. Der er to udskiftelige glad med. 1 til sol og 1 til overskyet. Original emballage medfølger. Nypris 599

  250,00 kr.28-02-2024
 5. Våddragt, Phelps, Phelps pursuit 2.0, str. S men, brugt få gange

  Våddragt, Phelps, Phelps pursuit 2.0, str. S men, brugt få gange

  1.100,00 kr.28-02-2024
 6. Hometrainer

  Hometrainer

  200,00 kr.28-02-2024

Relaterede artikler