Go green!
Livsstil

Go green!

DBA Guide
DBA Guide

Go green!

Jeg er vild med den grønne tendens der er rullet ind over de danske hjem. Ikke alene er det en pæn tendens, men den er altså også ret billig.

Den kræver lidt grønne fingre og mindre portion overskud, men når det så er sagt så skal man egentlig blot vælge de planter der passer til ens behov og ens talenter indenfor pasning af de grønne rødder.

Sukkulenter og kaktusser er rimelig idiotsikrede, og kræver ikke den store opmærksomhed. Dog skal man balancere lidt i forhold til vand. De er nemlig ikke så glade for den slags!

Så det er fra den ene yderlighed til den anden, når jeg f.eks godt kan lide de planter der kræver en del mere omsorg og kærlighed end hvad godt er.

Eucalyptusplanten er en smuk dame, men som vi ved, kræver den slags altså rimelig meget opmærksomhed. Indtil videre er det lykkedes mig at slå to ihjel. Så nu hedder det opmærksomhed, opmærksomhed og opmærksomhed. En rigtig dameplante!

Kaktusser skal stå så ingen kommer til skade. Selvom de, ofte store og kraftige pigge ikke er til at tage fejl af, så har mange af dem også små, nærmest usynlige nåle der kan sætte sig fast i huden og irritere rigtig meget. Så højt op med dem, hvis man har små pilfingre i huset!

Sukkulenter er dejlige at passe, og så er de rigtig fine. Flere af dem er nærmest en hybrid mellem kaktus og almindelige planter, så de kan godt stikke lidt. Ydermere så fås de i virkelig mange flotte former og farver, så de er vildt flotte at implementere i indretningen.

Jeg ved ikke hvad det er, men synes bare det tilfører enormt meget liv, når man tager planter med ind i hjemmet. Det er mere levende og jeg elsker at sysle lidt rundt – og prikken over i’et er også, at de grønne farver passer til nærmest alt. Og hvis man lever lidt urbant, så er det rart at lukke naturen ind i sit hjem.

Grønt på væggene

Mine vægge bærer også præg af de grønne elementer.

Billeder og posters, med grønne motiver er virkelig flotte, synes jeg!

De gamle Flora Danica motiver har fået et ansigtsløft af kunstneren Sigrid Benedikte Strøyer.

Dette gamle originale Flora Danica motiv hev jeg op af en gammel kasse, på en gård på Samsø.

Stålbordet i vores køkken, der også bruges til blandet andet planter, er et fund fra DBA.

Og over rullebordet har vi desuden en String Pocket reol, der også snildt kan huse lidt af det grønne.

Hvad siger I?

Kan I lide den grønne tendens?

Find det på DBA

 1. Projektor, Optoma, EH320USTi, Perfekt, Ønsker du at gøre dit hjem til det ultimative underholdningss

  Projektor, Optoma, EH320USTi, Perfekt, Ønsker du at gøre dit hjem til det ultimative underholdningssted? Så er Optoma EH320USTi lige projektoren for dig! Med dens ultrakorte kastafstand, kan du nu pro

  6.999,00 kr.27-02-2024
 2. LP, The Notting Hillbillies, Missing...Presumed Having A Good Time, Blues, Fin stand VG+
Vertigo ?–

  LP, The Notting Hillbillies, Missing...Presumed Having A Good Time, Blues, Fin stand VG+ Vertigo ?– 842 671-1 Europe 1990

  50,00 kr.27-02-2024
 3. Lego andet, LEGO SAMLET, LEGO POLITI 7899 - KUN EN BUND

GAMMEL LEGO POSE BRUGSSPOR
LEGOWEAR.COM

GA

  Lego andet, LEGO SAMLET, LEGO POLITI 7899 - KUN EN BUND GAMMEL LEGO POSE BRUGSSPOR LEGOWEAR.COM GAMMEL PIRATES BRICKMASTER FRA 2011 HAR IKKE TALT KLODSERNE TROR DEN ER OK POLITI 70 KR POSE 30 KR PI

  140,00 kr.27-02-2024
 4. Perler/plader, Diverse perler, Masser af flotte gamle perler.

Pæne og velholdte.

Kan afhentes i Ka

  Perler/plader, Diverse perler, Masser af flotte gamle perler. Pæne og velholdte. Kan afhentes i Karlslunde eller sendes mod betaling af porto. Røgfrit hjem.

  100,00 kr.27-02-2024
 5. LP, 707, Mega Force, Rock, Fin stand VG+
The Boardwalk Entertainment Co ?– NB1-33253
US
1982

  LP, 707, Mega Force, Rock, Fin stand VG+ The Boardwalk Entertainment Co ?– NB1-33253 US 1982

  65,00 kr.27-02-2024
 6. Forstærker, Music Hall, a35.2, 85 W, God, Sælger denne super gode forstærker da jeg har den i oversk

  Forstærker, Music Hall, a35.2, 85 W, God, Sælger denne super gode forstærker da jeg har den i overskud fra tidligere projekt, den er i meget fin stand og spiller perfekt, suveren lyd med god kontrol o

  2.200,00 kr.27-02-2024

Relaterede artikler