Quiz-tid: Hvor godt kender du priserne på brugte varer?
Livsstil

Quiz-tid: Hvor godt kender du priserne på brugte varer?

Christine
Christine

Fra et vanvittigt dyrt kolonihavehus til fajance for få håndører. Det er kun den bedste brugtvarekender, der kan tage titlen som vinder af denne quiz. Er du klar til en udfordring? Dyst med nu, og gæt hvor høje – eller overraskende lave – hammerslag, der lander på DBA.

Har du gjort mange gode handler på DBA gennem tiden? Det vil muligvis være en fordel for dig nu. Du får nemlig brug for meget mere end paratviden og snusfornuft i denne quiz, som tester dine evner til at sætte den helt rigtige pris på alt fra Airpods til parkacoats.

Kan du gætte prisen på DBAs dyreste kolonihavehus eller kender du kontantbeløbet på en ubrugt brudekjole? Det vil tiden vise, for det er bare nogle af de ting, du lige om lidt skal lande det rigtige hammerslag på.

Find et quizzspil på DBA:

 1. Forskellige spil – se pris på det enkelte, brætspil, Master of Music – spil fra Nordisk Film - 150,-

  Forskellige spil – se pris på det enkelte, brætspil, Master of Music – spil fra Nordisk Film - 150,- Master of movies – spil fra Nordisk Film - 75,- (solgt) Trivial Pursuit – 90´erne Dit livs årti...

  75,00 kr.22-06-2024
 2. Paw Patrol Leg Og Lær Telefon - Babylegetøj Hos Coop

  Paw Patrol Leg Og Lær Telefon - Babylegetøj Hos Coop

  Paw Patrol Leg Og Lær Telefon - Babylegetøj Hos Co, Paw Patrol, Paw Patrol Leg Og Lær Telefon - Babylegetøj Hos Co, Leg og lær telefon fra Paw Patrol Ring til Ryder og vovserne, og lær tal, farver og

  127,00 kr.29-11-2023
 3. Quizzen om Europa, Familiespil, quizspil, Quizzen om Europa, Familiespil, quizspil

400 kort med 240

  Quizzen om Europa, Familiespil, quizspil, Quizzen om Europa, Familiespil, quizspil 400 kort med 2400 spørgsmål fordelt på kategorierne: Historie, Kultur, Natur/Teknik/Videnskab, Geografi, Sport, Blan

  25,00 kr.21-06-2024
 4. Quiz spil, quizspil, Året der gik 2022 
- det dårlige selskab

Nyt ligger - aldrig åbnet

pris + ev

  Quiz spil, quizspil, Året der gik 2022 - det dårlige selskab Nyt ligger - aldrig åbnet pris + eventuel forsendelsen

  40,00 kr.21-06-2024
 5. Box Quiz Spil - København fra BOX QUIZ® (str. 6 x 3 cm)

  Box Quiz Spil - København fra BOX QUIZ® (str. 6 x 3 cm)

  Box Quiz Spil - København fra BOX QUIZ® (str. 6 x , Brætspil, Box Quiz Spil - København fra BOX QUIZ® (str. 6 x , Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Box

  43,00 kr.21-06-2024
 6. diverse spil, andet spil, masser af forskellige spil

Billede 2
40kr pr spil
Risk SOLGT
Taxa SOLGT

  diverse spil, andet spil, masser af forskellige spil Billede 2 40kr pr spil Risk SOLGT Taxa SOLGT Billede 3 40kr pr spil wild med dyr SOLGT dyre quiz SOLGT Billede 4 master mind 25kr sænke slagskib

  25,00 kr.21-06-2024

Fra Trivial Pursuit til Bezzerwizzer. Du kan altid finde et sjovt quizspil på DBA.

Gæt prisen på et greatest hit

Vi lægger ud med lækker lyd til øregangene, men hvad koster et greatest hit egentlig på DBA?

Et mærke, der er kendt for at levere et labert look og samtidig spille sange, så øregange gynger grundigt, er Sonos. Især er den kompakte højttaler Play One populær, og har du luret prisen i butikkerne, ved du sikkert, at teknikken koster fra 1.600 kroner og opefter. Det havde været en fordel for dig at vide, hvis vi testede din viden om nypriser, men sådan ligger landet ikke. I stedet spørger dig, hvad prisen på Play One mon er på DBA?

Beløbet svinger en smule, kan vi konstatere, men ikke mere end at det gennemsnitligt ligger på 1.000 kroner. Fra tid til anden kan du endda være heldig at købe afspilleren til kun 900 kroner, mens de særligt velholdte modeller koster 1.100 kroner.

LÆS OGSÅ: Derfor kan du lige nu gøre et scoop ved at købe brugt udstyr fra Sonos

Der er penge at spare, hvis du køber Sonos på DBA. Nogle gange kan du være heldig at spare op mod halvdelen af nyprisen.
Der er penge at spare, hvis du køber Sonos på DBA. Nogle gange kan du være heldig at spare op mod halvdelen af nyprisen.

Hvad koster en klassiker?

Bare navnet får det til at løbe koldt ned ad ryggen på dig, der holder kontanterne tæt til kroppen. Den klassiske coat fra Canada Goose koster 6.500 kroner fra ny, så vil du klæde dig i en moderigtig dynejakke, kan det nok godt betale sig at søge efter en brugt model.

Eller kan det?

En velholdt model koster selvfølgelig mere end dem med brugsspor, som du på DBA kan finde til under 1.000 kroner, men hvad skal sælger mon have for en næsten ubrugt jakke, som kun skal en tur forbi rens, før du kan putte dig i den?

Svaret finder du i billedteksten herunder, men gæt med forsigtighed for der er mange penge at spare på en brugt jakke.

LÆS OGSÅ: Netop nu: Hypet serie får prisen på disse sko til at stige

Prisen på den flotte, hvide dynejakke er lav, fordi den skal renses først, men for 1.800 kroner kan den blive din. Det er en besparelse på 4.200 kroner.
Prisen på den flotte, hvide dynejakke er lav, fordi den skal renses først, men for 1.800 kroner kan den blive din. Det er en besparelse på 4.200 kroner.

Vildt: Du sparer op mod 50 procent ved at købe brugt

Vi farer af sted på vores lynhurtige racercykler, når musikken spiller i ørene! Hvilke headphones leverer lyd til dig, når du bekæmper stejle bakker og smalle stræder?

Mulighederne er mange, men Airpods Pro ligger efterhånden i de flestes lommer. Som en lille ledetråd kan vi afsløre, at du ved at købe udstyret på DBA, kan spare over 50 procent af nyprisen.  Det lyder næsten for godt til at være sandt, så er det nu, du skal komme med et vildt gæt på prisen?

I billedteksten herunder kan du finde ud af, om du gættede rigtigt, men du kan også se, hvorfor netop disse Airpods skal have ny ejer.

LÆS OGSÅ: Uventet nytårsfortsæt gjorde Kristian afhængig af DBA

Fra ny koster et par Airpods Pro 2.199 kroner, men Ernest fra Hvidovre sælger disse for kun 899 kroner. Han har fået dem i gave, og nu kan de ikke længere byttes. Derfor sælger han dem billigt.
Fra ny koster et par Airpods Pro 2.199 kroner, men Ernest fra Hvidovre sælger disse for kun 899 kroner. Han har fået dem i gave, og nu kan de ikke længere byttes. Derfor sælger han dem billigt.

Test dig selv: Hvor tæt kommer du på prinsessedrømmens pris?

Tanken om at gå op til alteret i en prinsessedrøm med tyl, sten og smukke udskæringer kan gøre både store og små piger begejstrede. Skal du stå hvid brud, er det oplagt at købe en brudekjole på DBA, for så har du allerede krydset én ting af på listen: Noget brugt.

Skal bryllupsdagens outfit være nyt, kan du faktisk også gøre et scoop på DBA, hvor ubrugte brudekjoler er i høj kurs. Vil du købe en smuk, ny kjole med blonder, åben ryg, glimmer og korset, skal du se nærmere på den, Andrea sælger herunder. Vil du give et bud på prisen, før vi giver dig svaret? Byd løs!

For nu kommer svaret… Gættede du på, at prisen var 2.000 kroner, kan vi kvittere med et rungerende: Tillykke! Det er nemlig det helt rigtige svar.

LÆS OGSÅ: Trine har en ubrugt brudekjole til salg på DBA

Den smukke kjole er købt i Spanien, men kan prøves hos sælger i København V.
Den smukke kjole er købt i Spanien, men kan prøves hos sælger i København V.

Server denne prisbasker på morgenbordet

Friskpresset juice behøver ikke være dyrt, men hvor billigt kan du egentlig servere morgendrikken?

Skal dine 600 gram frugt og grønt drikkes, må du alliere dig med en af superheltene på saftmarkedet: Phillips Avance Collection. Her får du en motor med 1000 watt, som kværner alt fra gulerødder til ananas og rødbeder. Nyprisen på køkkenudstyret er 2.199 kroner, men hvad skal den koste brugt?

Sidder du med et glas juice i hånden nu, skal du lige sætte det fra dig, før vi afslører prisen. Du kan nemlig godt få saften galt i halsen, når du hører, at en brugt model på DBA kan købes for mellem 400 og 600 kroner. Vi har altså fat i en af de helt store besparelser her!

LÆS OGSÅ: Lækkert køkkenudstyr til den halve pris

Den superstærke saftpresser kan købes brugt for kun 400 kroner.
Den superstærke saftpresser kan købes brugt for kun 400 kroner.

Dette er nemt at gætte for gamere

Har du en gamer gemt i maven, bliver det let for dit at gætte, hvad en Playstation 1 koster. Så lad os høre dit bud.

De banebrydende spillekonsoller, som så dagens lys for første gang i 1994, hitter stadig i stuerne. På DBA kan du finde mange modeller til under 1.000 kroner, men den konkrete pris på en original Playstation 1 er ikke mere end 250 kroner.

LÆS OGSÅ: Tech tips: Derfor holder Playstation 4 stadig i dag

Du får både memorycard og joypad med i prisen, så du er helt klar til gaming.
Du får både memorycard og joypad med i prisen, så du er helt klar til gaming.

Godnat og sov godt

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at det er luksus at lukke øjnene i nyvasket sengetøj, men kan vi også blive enige om prisen?

Sengetøj kan du købe brugt for en slik, så længe mærket ikke har betydning for din søvn. Lægger du dig derimod kun til at sove i kvalitetstekstiler, skal der prisjusteringer til. Kender du beløbet på egyptisk bomuld? Det er materialet Georg Jensen Damask bruger til deres sengetøj, og ja – det er præcis så blødt og lækkert, som det lyder!

Har du et bud på prisen? Ubrugt designersengetøj er slet ikke så dyrt, som det lyder. På DBA skal du gennemsnitligt betale 1.000 kroner for et sæt, som sender dig til drømmeland på blødeste vis.

LÆS OGSÅ: Verdens værste seng er til salg på DBA netop nu

Du får disse to ubrugte sengesæt for kun 1.800 kroner, og kan du ikke selv hente dem hos Steen i Gentofte, bringer postvæsnet dem til en pakkeboks nær dig.
Du får disse to ubrugte sengesæt for kun 1.800 kroner, og kan du ikke selv hente dem hos Steen i Gentofte, bringer postvæsnet dem til en pakkeboks nær dig.

Vi tager på roadtrip i denne veteranbil og vans

Det dufter af frihed, frisk luft og store drømme! Siden den første T1 trillede ud fra Volkswagens fabrik i Tyskland, har van’en været værdifuld. Først var den elsket af håndværkere, som susede fra opgave til opgave i den praktiske kassevogn, men siden har alle os andre også fået øjnene op for bilens potentiale.

I dag drøner vi rundt i veteranbiler og vans på jagt efter surferspots, eventyr og spændene oplevelser. Kan du huske historien om Mortens røde racer, der havde kurs mod fjerne himmelstrøg? Hvad den klassiske T1 koster, kan du finde ud af i artiklen, og måske det kan lede dig på rette vej, når spørger, om du kender prisen på den dyreste Volkswagen, der lige nu er til salg på DBA?

Med en pris på 619.648 kroner er den mere end dobbelt så dyr som Mortens røde lyn, men til gengæld er modellen fra 2019 og udstyret med soveplads på taget.

LÆS OGSÅ: 3 surferbiler til dig, der ikke har råd til et folkevognsrugbrød

For lige mere end en halv million kroner kan du blive ejeren af et sommerhus på fire hjul, som kan tage dig på roadtrip rundt i Europa.
For lige mere end en halv million kroner kan du blive ejeren af et sommerhus på fire hjul, som kan tage dig på roadtrip rundt i Europa.

Prisen på perlen her ligger i millionklassen

Det dyreste kolonihavehus på DBA kostede… Ja, hvad kostede det egentlig?

Hammerslaget var højt, da Sophias kolonihavehus blev solgt på DBA. Forståeligt nok, for med kun en halv times kørsel til Rådhuspladsen, en placering i den smukkestes natur og med et helt igennem lækkert lysindfald i stuen var det svært at holde prisen nede.

Den arkitekttegnede bolig på 50 kvadratmeter havde plads til fire overnattende gæster, og med i handlen hørte køkken med opvaske- og vaskemaskine, et stort badeværelse, gulvvarme og et fantastisk vindue med udsigt over naturen.

Kan du gætte prisen på perlen? Du kan se, om du har gættet rigtigt her. Hvis du ramte plet, har du god mulighed for også at gætte prisen på det kolonihavehus, der lige nu er det dyreste på DBA. Har du et godt bud på, hvad prisen mon er for 50 kvadratmeter hus og 400 meter grund? Det rigtige svar er 1.395.000 kroner. 

LÆS OGSÅ: Så meget sparer du på at købe haveudstyr brugt

Huset er forholdvist nyopført - og det er selvfølgelig med til at øge prisen.
Huset er forholdvist nyopført - og det er selvfølgelig med til at øge prisen.

Farmors fajance flyver fra høje til lave priser

Du falder nok ned af stolen, når du ser, at en frugtskål med flyvende fugle kan prissættes til 20.000 kroner, og at et par kopper kan koste 700 procent mere end de gjorde, da de blev købt fra ny for ni år siden…

Mågestellet stiger stødt på prisskalaen, men heldigvis er det ikke alle dele af stellet, som slår skår af budgettet. Kan du gætte, hvad et askebæger koster i en tid, hvor rygning ikke er in?

Vi bevæger os i et prisniveau, hvor alle kan være med – og det endda selvom, vi taler fajance fra Royal Copenhagen. Smed du et bud i puljen på 25 kroner for et askebæger, kan vi glæde dig med, at du ramte prisen spot on. Det er nemlig, hvad de sælges til på DBA.

LÆS OGSÅ: Disse dele af mågestellet er steget i værdi

De små skåle kan brugs til andet end skod. Læg smykkerne i dem på badeværelset eller brug dem som underskål til potteplanterne, så du undgår skjolder i vindueskarmene.
De små skåle kan brugs til andet end skod. Læg smykkerne i dem på badeværelset eller brug dem som underskål til potteplanterne, så du undgår skjolder i vindueskarmene.

Quiz videre med sjove spil:

 1. Forskellige spil – se pris på det enkelte, brætspil, Master of Music – spil fra Nordisk Film - 150,-

  Forskellige spil – se pris på det enkelte, brætspil, Master of Music – spil fra Nordisk Film - 150,- Master of movies – spil fra Nordisk Film - 75,- (solgt) Trivial Pursuit – 90´erne Dit livs årti...

  75,00 kr.22-06-2024
 2. Troldmandens labyrint, Familiespil, brætspil, Familiespil troldmanden labyrint

  Troldmandens labyrint, Familiespil, brætspil, Familiespil troldmanden labyrint

  49,00 kr.22-06-2024
 3. Skak, backgammon, Kina skak, Skak, backgammon, Kina skak, brætspil, Samlet pris 200 kr.

  Skak, backgammon, Kina skak, Skak, backgammon, Kina skak, brætspil, Samlet pris 200 kr.

  200,00 kr.22-06-2024
 4. Matador Skanderborg Spillet Skanderborgspillet, brætspil, Sælger her et matador lignende spil der om

  Matador Skanderborg Spillet Skanderborgspillet, brætspil, Sælger her et matador lignende spil der omhandler firmaer fra gamle dage i Skanderborg Skanderborgspillet Alt er talt op og det er komplet

  100,00 kr.22-06-2024
 5. ., brætspil, Sælger følgende spil fra 50 til 130 kr

Sender ikke. 

Ærlig talt 50 kr 

Codenames (he

  ., brætspil, Sælger følgende spil fra 50 til 130 kr Sender ikke. Ærlig talt 50 kr Codenames (helt nyt - ikke pakket ud) 120 kr SOLGT Se og hør spillet (fra 2007) 50 kr Cranium (familieudgave)

  50,00 kr.22-06-2024
 6. Hello Boss, brætspil, Hallo Boss fra drechsler

Sender gerne, køber betaler porto på 50kr

  Hello Boss, brætspil, Hallo Boss fra drechsler Sender gerne, køber betaler porto på 50kr

  100,00 kr.22-06-2024

Find sjove og underholdende brætspil på DBA og quiz videre med Hint eller Gæt og Grimasser.

Vi er slet ikke færdige med at quizze, og har du mod på mere, kan du gætte videre i denne artikel. Her kan du forsøge at gætte prisen på en gammel Gameboy, arkitekttegnede møbler og en ganske særlig lampe, der ligner en ugle.

Der er ikke altid penge at spare, når du køber brugt, for nogle sager er så sjældne, at de stiger markant i pris, selvom de langt fra er nye. I Søs’ store samling gemmer der sig særligt service, som har en meget høj værdi. Mød samleren i denne artikel, og se med i videoen herunder for at finde ud af, hvad hun har betalt for kander, tallerkener og alt det andet porcelæn med de moderne måger.

Relaterede artikler