Find din nytårskjole på DBA

Find din nytårskjole på DBA

26. december 2016

Har du overvejet at finde dit outfit brugt? Det er der altså masser af penge at spare ved. Og så kan du måske finde noget der er lidt ekstra unikt. Jeg har fundet lidt forskellige typer af kjoler på DBA, og håber det kan inspirere dig lidt! 

Er du også altid i outfit-dilemma nytårsaften? Jeg er godt nok ikke rigtigt i år, da jeg enten ligger på sygehuset, allerede har fået mig en lille sød nytårsbaby eller er stor og klodset, fordi han lader vente på sig. Men alle andre år, har jeg altid været i tøjkrise inden nytårsaften. For man vil jo så mega gerne se godt ud og klæde sig en lille smule ekstraordinært. Sådan har jeg det i hvertfald.

/// Den retroinspirerede vintagekjole:

Selvfølgelig starter jeg lige ud med den lidt mere retro-inspirerede nytårskjole. Det er jo oplagt! Husk også at bruge søgeordet "vintage" i din kjolesøgning på DBA! Der findes rigtig mange fine og forskellige bud på det, og du kan tjekke udvalget på DBA lige her!

    

/// Den sorte, enkle kjole:

Sådan en fin, enkel og sort sag er altid god. Især hvis du ikke helt har mod på det spraglede og farverige. Find en lignende sort kjole her

    

/// Glimmerkjolen

Det er kun nytår en gang om året. Og HEY! Hvis man ikke kan tillade sig at bære en fin og ekstraordinær glimmerkjole på lige netop den aften, hvornår kan man så? Se flere fine glimmer kjoler og pallietkjoler på DBA:

    

/// Den blomstrede kjole

Er du frisk på lidt farver, men vil stadig gerne have det enkelt og feminint? Hvad med en fin blomstret kjole?

    

/// Blondekjolen

Jeg elsker blonder! Og du kan finde en masse flotte blondekjoler på DBA.

 

    

/// Den farverige kjole

Er du til sprælfarver og lidt PANG? Og tør du godt kaste dig i en sag som denne? Så kan du tjekke udvalget af farverige kjoler her.

 

Det var hermed mine bud på et par forskellige slags kjoler. Mon ikke du kan finde noget du kan bruge? Jeg får i hvertfald helt shoppelyst…. Jeg må overlade mig til mor-kroppen og nyde at jeg ikke skal trække maven ind for at passe en fin stram nytårskjole i år. Min nytårsaften bliver i hyggetøjets tegn ;-)

Lise, Nybyggene

Rigtig godt nytår til jer, god fest og pas på hinanden ude i nattelivet!