Keder du dig? Her er 5 ting du kan underholdes med
LivsstilBørn

Keder du dig? Her er 5 ting du kan underholdes med

Astrid
Astrid

Er du træt af altid at ende foran den gamle flimmerkasse, når du vil underholdes? Eller trænger ungerne til at blive aktiveret? Der er masser underholdning at hente på DBA – for både store og små, og uden du bliver ruineret.

Vi mennesker er nogle rigtige vanedyr. Derfor kan de fleste nok nikke genkende til enten at tænde for fjernsynet eller browse løs på mobilen, så snart vi keder os – for det er vi vant til at gøre.

Trænger du til adspredelse og mangler ideer til, hvad det kan være? Ja, så skal du læse med her. Vi har samlet 5 ideer til underholdning, som du hurtigt, nemt og billigt kan kaste dig over med hjælp fra DBA.

Er du træt af altid at ende foran fjernsynet? Så læs med herunder, hvor vi står klar med 5 idéer til, hvad du kan kaste din tid.
Er du træt af altid at ende foran fjernsynet? Så læs med herunder, hvor vi står klar med 5 idéer til, hvad du kan kaste din tid.

1. Underholdning for hele familien

Er ungerne rastløse, eller trænger I bare til at lave noget underholdende i fællesskab, er brætspil geniale. I har sikkert allerede en god samling, men dem har I spillet så meget, at brættet efterhånden er blevet tapet sammen mere end, hvad godt er.

På DBA kan I ikke alene finde de nyeste brætspil billigt – men også ofte ubrugt. Eksempelvis koster det nyeste  HINT – uåbnet. Ved at købe spillet på DBA er du samtidig ikke begrænset af butikkernes åbningstider eller postvæsenets lange leveringstider.

Udover at finde de allernyeste spil, kan du også blive genforenet med de bedste spil fra din barndom på DBA. Du kan finde all time klassikere som ’Afrikas stjerne’, ’Honning tyven’ eller ’Bedstemor med slaw i’ til cirka 50 kroner stykket afhængig en spillets stand.

Find brætspil på DBA:

 1. Planet Apocalypse + 4 udvidelser + 8 ks. figurer, brætspil, Planet Apocalypse + 4 udvidelser + 8 kas

  Planet Apocalypse + 4 udvidelser + 8 ks. figurer, brætspil, Planet Apocalypse + 4 udvidelser + 8 kasser figurer + Demonology Art Print, sælges samlet. Spillet er udgivet af Petersen Games i 2020. Det

  1.500,00 kr.24-03-2023
 2. DON Erobringen af Manhattan, brætspil, Brætspillet DON - Erobringen af Manhattan. 
Dan-Spil 
Næsten

  DON Erobringen af Manhattan, brætspil, Brætspillet DON - Erobringen af Manhattan. Dan-Spil Næsten ikke brugt Sender gerne, køber betaler Porto på 50kr

  100,00 kr.23-03-2023
 3. Mississippi Queen, brætspil, Mississippi Queen 
Optalt og komplet

Sender gerne, køber betaler Porto

  Mississippi Queen, brætspil, Mississippi Queen Optalt og komplet Sender gerne, køber betaler Porto på 50kr

  100,00 kr.23-03-2023
 4. Hobitten , brætspil, Hobitten fra Alga
Dansk udgave
Optalt og komplet, på nær 1 diamant

Sender gern

  Hobitten , brætspil, Hobitten fra Alga Dansk udgave Optalt og komplet, på nær 1 diamant Sender gerne, køber betaler porto på 50kr

  150,00 kr.23-03-2023
 5. Mange forskellige spil, Familiespil	, brætspil, Samlet pris på alle 8 spil - Byd gerne
Flere af spil

  Mange forskellige spil, Familiespil , brætspil, Samlet pris på alle 8 spil - Byd gerne Flere af spillene er kun brugt 1 enkelt gang, nogle er helt nye Snehvide helt nyt Ludo helt nyt 4 på stribe helt

  850,00 kr.23-03-2023
 6. Ludo, familiespil	, brætspil, Helt nyt
byd gerne

  Ludo, familiespil , brætspil, Helt nyt byd gerne

  185,00 kr.23-03-2023

Lige nu kan du finde mere end 11.500 brætspil på DBA.

2. Underholdning i det fri

Solen skinner, så hvorfor ikke rykke ud i haven eller den nærliggende park. Der er utrolig mange muligheder, når det kommer til havespil.

Inviter vennerne forbi til et spil petanque i bedste frankofil-stil med rosé og brie on the side. Et spil petanque kan varier utrolig meget i pris afhængig af materialernes kvalitet. På DBA kan du finde fine sæt med stålkugler til 50-100 kroner for et sæt.

Har du ikke fransk blod i årerne eller er petanque bare ikke din ting, kan du i stedet forsøge dig med en omgang havebadminton, stangtennis eller kongespil.

LÆS OGSÅ: 5 ting du skal vide, når du køber en brugt cykel 

Petanque er også kendt under navnet boule.
Petanque er også kendt under navnet boule.

3. Underholdning med belønning til den søde tand

Slip kreativiteten løs i køkkenet. Er du mest til en hurtigt omgang bagværk, eller har du tålmodighed til en sirlig kage a la Den Store Bagedyst, kan du finde både inspiration og udstyr på DBA.

Kogebøger findes der et hav af på DBA, så om du leder efter inspiration til dit næste mesterværk eller blot vil udsmykke bogreolen med kokkebøger, kan du finde, hvad du søger her.

Bageudstyr kan være en bekostelig affære, hvis du skal anskaffe det hele fra ny. Særligt en røremaskine kan tømme hele sparegrisen på én gang – men ikke nødvendigvis, hvis du køber den brugt. En Kitchenaid røremaskine koster fra ny godt og vel 4.000 kroner. På DBA kan du finde dem til cirka 2.000 kroner stykket.

Med det rette udstyr i hænderne kan du hurtigt få brændt et par underholdende (og måske udfordrende) timer af i køkkenet. Bonussen ved det hele er naturligvis, at du kan mæske dig i kage bagefter.

LÆS OGSÅ: Sådan tyder du Royal Copenhagens hemmelige koder

Med en røremaskine ved din side, kan du hurtigt få bakset selv den mest besværlige dej sammen.
Med en røremaskine ved din side, kan du hurtigt få bakset selv den mest besværlige dej sammen.

4. Underholdning af den farverige slags

Mens du fordyber dig i penselstrøg og regnbuefarvede malerpaletter, flyver tiden afsted. Alle der har lyst kan være med her, for du behøver ikke være en Picasso for at male med vandfarve.

Alt, du skal bruge, er et par pensler, vandfarve, kraftigt papir og et glas med vand. Såre simpelt. Du kan endda finde hele molevitten på DBA – samlet, hvis du er heldig.

LÆS OGSÅ: Guide – Dæk bryllupsbordet med genbrug

Med dit nye malerkit kan du eksempelvis kreere hjemmelavede fødselsdagskort eller smukke malerier.
Med dit nye malerkit kan du eksempelvis kreere hjemmelavede fødselsdagskort eller smukke malerier.

5. Underholdning for børn og barnlige sjæle

Måske du helt er kommet til at savne dit tv oven på al den aktivitet. Kast du dig bare på sofaen igen. Men i stedet for at åbne for redningstjenesterne, kan du i stedet tilslutte din Playstation.

Selvom spillekonsoller glædeligt bliver brugt af børn, er der ingen skam i som voksen at bruge et par timer på en virtuel karatekamp.

Vil du mindes de gode gamle dage, kan du på DBA finde dine yndlingskonsolspil fra barndommen, som eksempelvis Crash Bandicoot.

Søger du et par råd i forbindelse med at anskaffe dig en brugt spillekonsol, kan du her læse vores guide, der indeholder alt, du har brug for at vide, inden et køb.

Find Playstation på DBA:

 1. Playstation 3, Super slim 500gb, God, Jeg har denne ps3 med spil

  Playstation 3, Super slim 500gb, God, Jeg har denne ps3 med spil

  1.500,00 kr.23-03-2023
 2. Playstation 3, Playstation 3 og Playstation 2, God, Playstation 2 & 3 inkl controller, en masse sing

  Playstation 3, Playstation 3 og Playstation 2, God, Playstation 2 & 3 inkl controller, en masse singstars, mikrofoner, webcams og 32 tommer Samsung TV

  2.000,00 kr.22-03-2023
 3. Playstation 3, God, 
PS3 med 3 controllere og kabler
Ca 30 spil, gta, diverse Lego spil, star Wars,

  Playstation 3, God, PS3 med 3 controllere og kabler Ca 30 spil, gta, diverse Lego spil, star Wars, ringenes herre mm Lego dimension, mangler små dele, figurer til nogle baser Sky landers med en del f

  2.000,00 kr.19-03-2023
 4. Playstation 3, CECHC04 PS3 BC, Perfekt, Phat / fat Playstation 3 BC Backwards Compatible via hardwar

  Playstation 3, CECHC04 PS3 BC, Perfekt, Phat / fat Playstation 3 BC Backwards Compatible via hardware. Original 60gb HDD. 4 x USB og kortlæsere. PAL. Har lidt lette overfladeridser på toppen. Spi

  1.000,00 kr.18-03-2023
 5. Playstation 3, God, Playstation 3 med to controllere og 20 børnevenlige spil.
Mange timers leg for v

  Playstation 3, God, Playstation 3 med to controllere og 20 børnevenlige spil. Mange timers leg for voksne og børn. Flere spil kan man være fælles om. Afhentes i Hvidovre.

  1.200,00 kr.18-03-2023
 6. Playstation 3, Slim, Perfekt, Skylandre figurer 27 stk samt 2 spil og portal med usb tilslutning. p

  Playstation 3, Slim, Perfekt, Skylandre figurer 27 stk samt 2 spil og portal med usb tilslutning. playstation med joystick medfølger Har været brugt Maks 5 timer.

  1.100,00 kr.17-03-2023

Lige nu kan du finde mere end 1.135 varer i kategorien ’Playstation’.

Er du sulten efter mere underholdning, kan du se vores videoer om de dyreste og mest unikke ting på DBA. Du kan blandt andre møde Brian fra Grevinge, der sælger DBA’s vildeste gamerstol. Stolen – med navnet ’Kejser skorpionen’ kan ikke købes i Danmark, hvorfor Brian fik den fløjet hjem fra Canada. Vil du se stolen, klik her!

 

Du kan også møde DBA’s samlere, der har fyldt deres hjem fra kælder til kvist med de mest finurlige ting. I videoen nedenfor inviterer Stine fra Jægerspris dig med inden for i sit hjem. Her kan du møde hendes kat, Pepsi, og se hendes viskelæder-samling, der tæller over 25.000 styk.Vil du vide mere om Stine og hendes utrolige samling, kan du læse med her.

Relaterede artikler