Disse 5 ting bør du sætte til salg i november
Livsstil

Disse 5 ting bør du sætte til salg i november

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvilke ting søger folk mest efter på DBA i november, og hvilke ting sætter folk knap så flittigt til salg i denne vintermåned? Disse to statistikker har vi undersøgt, og det har gjort os klogere på, hvilke 5 ting du bør have en statistisk god chance for at få solgt på DBA i november.

Det er jul om to måneder, og særligt op mod jul søger folk flittigt efter sager på DBA. Julegaverne kan blive langt større og mere eksklusive ved at spejde på brugtmarkedet, og det lader til, at danskerne har fundet ud af dette.

Derfor er der generelt bare en rigtig god chance for at få solgt dine ting på DBA i november – og december. Men der er stadig nogle ting, der går mere som varmt brød end andre.
Vi har dykket ned i statistikken fra november 2019 for at se, hvilke ting der i lige netop denne måned blev søgt ekstra meget efter. Samtidig har vi clearet, at disse ting ikke er nogle, som alle lige nu går på DBA for at få solgt. (For så ville du jo have mange konkurrenter).

Læs med herunder, hvor vi løfter sløret for, hvilke fem sager du burde have en statistisk god chance for at få afsat på DBA i november.
 

1. Sonos

850 kroner skal du slippe for denne Sonos-højtaler, som Boris fra Hvidovre har til salg på DBA lige nu
850 kroner skal du slippe for denne Sonos-højtaler, som Boris fra Hvidovre har til salg på DBA lige nu

LÆS OGSÅ: Derfor kan du lige nu gøre et scoop ved at købe Sonos på DBA

Sonos er eviggyldig populær på DBA. Nok fordi anlægget er så dyrt, og man derfor kan få en rigtig god besparelse ved at købe det brugt.

Særligt i november sætter folk sig til tasterne for at få fingrene i Sonos via DBA. I november 2019 var ’Sonos’ således det 25. mest søgte på DBA, mens ’Sonos’ i gennemsnit på et helt år ligger på en top 31 over mest indtastede ord i DBAs søgefelt.

Samtidig er ’Billede og lyd’-kategorien på DBA ikke overrent af nye annoncer. Tværtimod. I november er der 6 procent færre nyoprettede annoncer i kategorien i forhold til normaltilstande.

Der er dermed dømt sælgers marked inden for Sonos i november, og det bør du udnytte. Sæt igang.

Sonos på DBA:

 1. Sonos Move Gen 2 trådløs bærbar højttaler (sort)

  Sonos Move Gen 2 trådløs bærbar højttaler (sort)

  Højttaler, Sonos, Wifi portable, Som ny - I originalindpakning, Sonos Move Gen 2 trådløs bærbar højttaleren er det ideelle valg til musikoplevelser både derhjemme og udendørs. Med en IP56-klassifikat

  3.321,00 kr.28-09-2023
 2. Sonos Move højttaler (sort)

  Sonos Move højttaler (sort)

  Højttaler, Sonos, Sonos MOVE1EU1BLK, Wifi portable with Voice, Som ny - I originalindpakning, Nyd musik alle vegne med Sonos Move højttaleren, der leverer rig lyd samt stemmekontrol. Det slidstærke d

  3.059,00 kr.01-05-2023
 3. Højttaler, SONOS, God, Afhentes i Hundige

  Højttaler, SONOS, God, Afhentes i Hundige

  750,00 kr.28-09-2023
 4. Sonos Ray soundbar vægbeslag

  Sonos Ray soundbar vægbeslag

  Højttaler, Sonos, Sonos RAYWMWW1BLK, Audio Brackets, Som ny - originalindpakning mangler, Spar dyrebar plads med Sonos Ray soundbar-vægbeslaget. Dette vægbeslag til din Sonos Ray soundbar er let at i

  333,00 kr.01-05-2023
 5. Højttaler, SONOS, One, aktiv, Perfekt, 2 x sonos one med vægbeslag sælges.

Kun lige pakket op.

N

  Højttaler, SONOS, One, aktiv, Perfekt, 2 x sonos one med vægbeslag sælges. Kun lige pakket op. Ny pris 3200 + 500 for vægbeslag. Kasse medfølger

  3.100,00 kr.28-09-2023
 6. Højttaler, SONOS, Play:5 gen 1, aktiv, God, Kompatibel med Sonos S1 appen. Lyder super godt.
koksg

  Højttaler, SONOS, Play:5 gen 1, aktiv, God, Kompatibel med Sonos S1 appen. Lyder super godt. koksgrå. Opgradering er ikke brugt.

  1.000,00 kr.28-09-2023

2. Royal Copenhagen

Thomas fra Herlev har denne Royal Copenhagen-vase til salg på DBA. Han håber på at få 450 kroner for vasen, og så får du også en genstand, der er en ’RC Fajance vase’
Thomas fra Herlev har denne Royal Copenhagen-vase til salg på DBA. Han håber på at få 450 kroner for vasen, og så får du også en genstand, der er en ’RC Fajance vase’

LÆS OGSÅ: Sådan forstår du Royal Copenhagens hemmelige koder

Det er en klassiker, men det bliver det jo ikke dårligere af. Royal Copenhagen er et brand, der virker til aldrig at miste sin ’shine’, og særligt i november skinner produkterne fra det kendte mærke. For i november 2019 var der så mange, der indtastede ’Royal Copenhagen’ i DBAs søgefelt, at porcelænet blev den 33. mest søgte vare på DBA.

Normalvis kan du finde ’Royal Copenhagen’ på en 42. plads i hitlisten af populære søgninger på DBA.

Royal Copenhagen må være særlig populær her i november, fordi det er en oplagt julegave. Porcelæn kan ikke særlig nemt blive nusset og vamset, som en brugt bluse. Porcelæn er for mange en gave, som er nem at forære i brugt tilstand, og det kommer tydeligt til udtryk her i vintermånederne op mod jul.

Et andet porcelæns-brand, der er særligt varmt i november, er Georg Jensen. ”Han” er normalt kun at finde på en 92. plads i DBAs topliste over mest populære søgninger, men det ændrer sig drastisk i november. Plads nummer 47 indtog ’Georg Jensen’ i november 2019, så noget kunne tyde på, at mange af pakkerne under juletræet var sager fra det populære brand.

Har du noget bestik fra Georg Jensen, du ikke længere bruger, eller en kande fra Royal Copenhagen du i noget tid har tænkt over ikke mere ”er dig”, er det nu, du har særlig gode chancer for at få ting som disse afsat.

Det skyldes også, at boligkategorien på DBA, hvor underkategorien ’Glas, bestik og porcelæn’ hører under, ikke bugner med nye annoncer. 7 procent færre annoncer er der at spotte i denne kategori, og dermed er der dømt sælgers marked!

Royal Copenhagen på DBA:

 1. Porcelæn, Kop og underkop, Royal Copenhagen og B&G, Hvid kaffekop med underkop. Lille “streg”i glasu

  Porcelæn, Kop og underkop, Royal Copenhagen og B&G, Hvid kaffekop med underkop. Lille “streg”i glasuren. Og koppen er B&G og underkoppen er royal Copenhagen. De kan sagtens bruges sammen. Det har jeg

  25,00 kr.28-09-2023
 2. Royal Copenhagen

Søværnet Juleplatte 1964

  Royal Copenhagen Søværnet Juleplatte 1964

  Porcelæn, Royal Copenhagen Søværnet Juleplatte 1964, Royal Copenhagen Søværnet Juleplatte 1964, Royal Copenhagen Søværnet Juleplatte fra 1964. Diameter 12,7 cm. 1. sortering. Perfekt stand. Der

  300,00 kr.12-08-2022
 3. Royal Copenhagen Blå og Hvid Unika

Middagstallerken #624

  Royal Copenhagen Blå og Hvid Unika Middagstallerken #624

  Porcelæn, Royal Copenhagen Blå og Hvid Unika Middagstallerk, Royal Copenhagen Blå og Hvid Unika Middagstallerk, Royal Copenhagen Unika, formentlig en prøvedekoration med blå og hvide farver, middags

  875,00 kr.12-08-2022
 4. Musselmalet Halvblonde

Tekop #081

  Musselmalet Halvblonde Tekop #081

  Porcelæn, Musselmalet Halvblonde Tekop #081, Musselmalet Halvblonde Tekop #081, Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde, tekop med tilhørende underkop. Dekorationsnummer 081/082. 3. sortering pga.

  300,00 kr.20-11-2021
 5. Musselmalet Halvblonde

Æggebæger

  Musselmalet Halvblonde Æggebæger

  Porcelæn, Musselmalet Halvblonde Æggebæger, Musselmalet Halvblonde Æggebæger, Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde, æggebæger. Dekorationsnummer 1/542 eller nyere nummer 696. Højde 5,6 cm. En

  400,00 kr.20-11-2021
 6. Royal Copenhagen Baca

Kantet bæger

  Royal Copenhagen Baca Kantet bæger

  Porcelæn, Royal Copenhagen Baca Kantet bæger, Royal Copenhagen Baca Kantet bæger, Royal Copenhagen Fajance Baca, kantet bæger. Designet og signeret af Ellen Malmer. Dekorationsnummer 631/1473. 1.

  375,00 kr.20-11-2021

20.011 Royal Copenhagen-ting kan du netop nu få fingrene i på DBA. 232 Royal Copenhagen-kopper kan du lige nu købe for mindre end 200 kroner på DBA.
  

3. Moncler

Du skal til Valby, en tur, der gør dig 3.000 kroner fattigere, hvis du vil eje denne Moncler-vest, som lige nu er til salg på DBA. Det er Memis, der har den til salg, og han skriver, at vesten er en størrelse medium, den er ubrugt, og farven er ’navy blue’
Du skal til Valby, en tur, der gør dig 3.000 kroner fattigere, hvis du vil eje denne Moncler-vest, som lige nu er til salg på DBA. Det er Memis, der har den til salg, og han skriver, at vesten er en størrelse medium, den er ubrugt, og farven er ’navy blue’

SE OGSÅ: Video: DBAs dyreste T-shirt

Hvis du vil holde varmen i november, er det om at få dig en polstret og vindstærk jakke. Det kunne for eksempel være en fra Moncler. Det er i hvert fald det valg, mange danskere synes at træffe i november. For i november sætter folk sig til tasterne og leder efter Moncler på DBA. Det kan vi konkludere ud fra sidste års statistik.

’Moncler’ blev indtastet så ofte i DBAs søgefelt, at søgningen strøg lige ind på en 30. plads over mest populære DBA-varer i november. Normalt er ’Moncler’ kun at finde på en 76. plads på samme liste i de andre måneder.

Så hvis du har så lidt plads i dit garderobeskab, at bøjlerne knækker, når du forsøger at hive din jakke ud fra mængden, kunne det være, du skulle overveje at få sat dine Moncler-klæder til salg.

Du har også gode chancer for at finde en ny ejer til dit Moncler, eftersom der er hele 9 procent færre nyoprettede annoncer i ’Tøj og mode’-kategorien.

Moncler-frakker til mænd på DBA:

 1. Moncler Vindjakke, 'Delonix' Giubbotto (M4 / Large)

  Moncler Vindjakke, 'Delonix' Giubbotto (M4 / Large)

  Vindjakke, str. M4 / Large / ~ 185 cm, Moncler, ⭐️ Model 'Delonix' Pasform Tryk på ‘Size Guide’, som er placeret lige over valg af størrelse. Dette Item passer omtrent ~ 185 cm Modellen måler ~ 18

  2.000,00 kr.06-07-2023
 2. Moncler Vindjakke, 'Lamy' Giubbotto (M5 / X-Large)

  Moncler Vindjakke, 'Lamy' Giubbotto (M5 / X-Large)

  Vindjakke, str. M5 / X-Large / ~ 190 cm, Moncler, ⭐️ Model 'Lamy' Pasform Tryk på ‘Size Guide’, som er placeret lige over valg af størrelse. Dette Item passer omtrent ~ 190 cm Modellen måler ~ 180

  2.750,00 kr.06-07-2023
 3. Moncler Vindjakke, 'Goulier' Giubbotto (M3 / Medium)

  Moncler Vindjakke, 'Goulier' Giubbotto (M3 / Medium)

  Vindjakke, str. M3 / Medium / ~ 185 cm, Moncler, ⭐️ Moncler' Pasform Tryk på ‘Size Guide’, som er placeret lige over valg af størrelse. Dette Item passer omtrent ~ 185 cm Modellen måler ~ 180 cm

  2.450,00 kr.06-07-2023
 4. Moncler Vindjakke, Herre 'Sort' Darlan (M3 /Medium)

  Moncler Vindjakke, Herre 'Sort' Darlan (M3 /Medium)

  Vindjakke, str. M3 / Medium, Moncler, ⭐️ Darling Pasform Tryk på ‘Size Guide’, som er placeret lige over valg af størrelse. Dette Item passer omtrent ~ 180-185 cm Originalt tilbehør Af originalt

  2.100,00 kr.05-04-2023
 5. Moncler Vindjakke, Herre 'Grå' Delonix (M3 / Medium)

  Moncler Vindjakke, Herre 'Grå' Delonix (M3 / Medium)

  Vindjakke, str. M3 / Medium, Moncler, ⭐️ Grey Moncler Pasform Tryk på ‘Size Guide’, som er placeret lige over valg af størrelse. Dette Item passer omtrent ~ 180-185 cm Originalt tilbehør Af origi

  2.100,00 kr.05-04-2023
 6. Moncler Vindjakke, Herre 'Navy Blå' Reppe (M2) ⭐️

  Moncler Vindjakke, Herre 'Navy Blå' Reppe (M2) ⭐️

  Jakke, str. M2 / Medium, Moncler, ⭐️ Navy Blue Pasform Tryk på ‘Size Guide’, som er placeret lige over valg af størrelse. Dette Item passer omtrent ~ 180 cm Originalt tilbehør Af originalt tilbeh

  3.100,00 kr.05-04-2023

127 jakker fra Moncler til mænd kan du lige nu finde på DBA, og 123 Moncler-tøj er til salg i kvindetøjs-kategorien.
  

4. Nintendo Switch

Ditte fra København S sælger sin Nintendo switch fra 2019 med 2 spil på DBA. Spillene er ’Doom’ og ’Pokemon Shield’, og det håber hun alt sammen at få 2.275 kroner for
Ditte fra København S sælger sin Nintendo switch fra 2019 med 2 spil på DBA. Spillene er ’Doom’ og ’Pokemon Shield’, og det håber hun alt sammen at få 2.275 kroner for

LÆS OGSÅ: Gammel Nintendo-maskine til salg på DBA – har du set sådna en maskine før?

Hvad skal man give drengen i julegave? Mange vælger nok et computerspil, og meget tyder på, at Nintendo Switch ligger pakket ind under juletræet i mange hjem. Det gjorde det i hvert fald sidste år, hvor denne konsol var den 17. mest populære søgning i november på DBA.

Normalt taster danskerne ’Nintendo Switch’ ind i DBAs søgefelt så ofte, at konsollen er på plads nummer 30, men i november bliver spillekonsollen altså en tand mere populær end ellers. Man kan derfor fristes til at konkludere, at mange anskaffer sig en Nintendo Switch på DBA i november for at lægge den under juletræet.

’Computer og spillekonsoller’-kategorien synes dog ikke helt at kunne følge med efterspørgslen. I hvert fald er der 6 procent færre nyoprettede annoncer i denne kategori i november, og det betyder, at du burde have rigtig gode chancer for at finde en ny ejer til din konsol. 

Spil til Nintendo Switch på DBA:

 1. DOOM, Nintendo Switch, FPS

  DOOM, Nintendo Switch, FPS

  100,00 kr.28-09-2023
 2. Legend of Zelda, Breath of the Wild, Nintendo Switch, adventure, Mit yndlingsspil til switchen, sælg

  Legend of Zelda, Breath of the Wild, Nintendo Switch, adventure, Mit yndlingsspil til switchen, sælges da jeg har gennemført det mange gange. Perfekt stand, er testet for nylig. Pris til forhandling

  200,00 kr.28-09-2023
 3. Monster Hunter Rise - Nintendo Switch, Nintendo Switch, MMORPG, Virker som det skal
Sælges eller byt

  Monster Hunter Rise - Nintendo Switch, Nintendo Switch, MMORPG, Virker som det skal Sælges eller byttes Kan afhentes i Skødstrup eller sendes på købers regning

  180,00 kr.28-09-2023
 4. Nintendo Switch Grip / Holder , Nintendo Switch, Med denne Grip / Holder ville du have en behagelig

  Nintendo Switch Grip / Holder , Nintendo Switch, Med denne Grip / Holder ville du have en behagelig Grip om din Nintendo når du spiller.

  100,00 kr.28-09-2023
 5. Bayonetta 2, Nintendo Switch, Uden cover

  Bayonetta 2, Nintendo Switch, Uden cover

  100,00 kr.28-09-2023
 6. Sports, Nintendo Switch, Fast pris. Næsten ikke brugt. Som ny.

  Sports, Nintendo Switch, Fast pris. Næsten ikke brugt. Som ny.

  250,00 kr.28-09-2023

258 spil til Nintendo Switch kan du lige nu finde på DBA, og 172 Nintendo Switch-maskiner kan du også få fingrene i via genbrugssitet.
  

5. Drejebænk

15.000 kroner skal du punge ud med, hvis denne drejebænk skal blive din. Den er til salg netop nu på DBA, og den står i Hellerup
15.000 kroner skal du punge ud med, hvis denne drejebænk skal blive din. Den er til salg netop nu på DBA, og den står i Hellerup

SE OGSÅ: Video: Sådan renser du dine skivebremser

Jeg ved dårligt nok, hvad en drejebænk er, og derfor er dette afsnit lidt vanskeligt for mig at skrive, må jeg indrømme. Jeg kan google mig frem til, at det er en form for værktøj, og det er åbenbart et værktøj, som er særlig eftertragtet i november. Normalvis er ’drejebænk’ en søgning, der ”kun” formaster sig op på DBAs 68. plads på listen over populære DBA-søgninger.

Men i november bliver der søgt så flittigt efter drejebænke, at ’drejebænk’ er der 46. mest anvendte ord i DBAs søgefelt. Sådan var det i hvert fald i november 2019.

I DBAs kategori ’Have og byg’ kan det mærkes, at det ikke længere er sommer, og på den måde står kategorien lidt tom i forhold til nyoprettede annoncer. Helt konkret er der hele 20 procent færre annoncer i denne kategori i november sammenlignet med en gennemsnitsmåned, og det bør du udnytte. Har du en drejebænk derhjemme, bør du forsøge at få den solgt på DBA. Nu.

Drejebænke på DBA:

 1. Trædrejebænk, Wivamac, Wivamac er en belgisk bænk af høj kvalitet med stålvanger i stedet for støbej

  Trædrejebænk, Wivamac, Wivamac er en belgisk bænk af høj kvalitet med stålvanger i stedet for støbejern. Pinolhøjde 260mm afstand mellem pinoler 800mm. Variabel hastighed mellem 180og2400 omdrejninger

  12.000,00 kr.28-09-2023
 2. Drejegods, Hej, har div stumper ,i plast/nylon/pom/messing og ligende materialer alm stål, osv 
Til

  Drejegods, Hej, har div stumper ,i plast/nylon/pom/messing og ligende materialer alm stål, osv Til drejebænk /fræser, Skriv til mig for mere info Sendes med gls fragt.

  500,00 kr.28-09-2023
 3. VDM 500 trædrejebænk

  VDM 500 trædrejebænk

  VDM 500 trædrejebænk, VDM 500 trædrejebænk har en solid grå støbekonstruktion for at eliminere vibrationer og sikre høj nøjagtighed. Det generøse udvalg af standardtilbehør (LED-display, trinløs hasti

  7.264,00 kr.04-10-2022
 4. Drejebænk Stanko import

  Drejebænk Stanko import

  Drejebænk, Stanko, meget stærk og solid, vægt ca, 2028 kg, brugt men er ok iorden. Der følger lidt udstyr med, og et rullebord.

  12.950,00 kr.31-08-2023
 5. Div. bakker/Klør til drejebænk, Billeder med nr. 1 : 1 sæt bløde bakker til 3-bak centrer patron
Bil

  Div. bakker/Klør til drejebænk, Billeder med nr. 1 : 1 sæt bløde bakker til 3-bak centrer patron Billeder med nr. 2 : 1 sæt hårde bakker til 4-bak centrer patron Billeder med nr. 3 : 1 sæt hårde bakke

  250,00 kr.27-09-2023
 6. D300F Holzmann Trædrejebænk

  D300F Holzmann Trædrejebænk

  D300F Holzmann Trædrejebænk, Smart lille begynder trædrejebænk fra Holzmann.D300F har variabel hastighed.Spindelkonus: M33 DIN800 (via adapter)Vange, Pinoldok, værktøjsholder og hoverpinol er lavet i

  2.264,00 kr.06-01-2023

Klik her og find de drejebænke, du lige nu kan få fingrene i på DBA.
  

Disse ting burde sælge en anelse dårligere på DBA i november end ellers

Michael har denne skønne, lille trailer til salg på DBA netop nu. 11.000 kroner håber han på, at hans trailer kan indløse ved et salg. Traileren er en Amigo Mustang ’mini trailer’. Du skal til Espergærde, hvor Michael bor, hvis traileren skal blive din
Michael har denne skønne, lille trailer til salg på DBA netop nu. 11.000 kroner håber han på, at hans trailer kan indløse ved et salg. Traileren er en Amigo Mustang ’mini trailer’. Du skal til Espergærde, hvor Michael bor, hvis traileren skal blive din

SE OGSÅ: VIDEO: Her er DBAs dyreste ATV

Når noget bliver populært, må andet vige pladsen. Og vi kan da lige oplyse dig om, hvilke tre ting du måske ikke behøver at have synderligt travlt med at sætte til salg på DBA i lige netop november.

I følge statistikken burde du få lidt sværere end normalt ved at få afsat din ATV i denne måned. ATV er normalt så populær på DBA, at søgningen ’ATV’ indtager en 24. plads på listen over mest populære DBA-søgninger. Men i november er ATV rykket hele 10 pladser tilbage.

Traileren har heller ikke lige så optimale forhold for at blive solgt i november som ellers. ’Trailer’ er gået fra en 29. plads til en 43. plads i november på DBAs populær-liste.

Det ellers så populære materiale, teak, har ej heller sin storhedstid på DBA i november. Normalt er ’teak’ så vanvittig populær en søgning, at ordet befinder sig på en 9. plads på DBAs liste over mest populære søgninger. Men i november daler ’teak’ til plads nummer 19. 

Teak-kommoder på DBA:

 1. Kommode, teaktræ, b: 56 d: 27 h: 66, Den fineste lille teak kommode som er blevet slebet og efterføl

  Kommode, teaktræ, b: 56 d: 27 h: 66, Den fineste lille teak kommode som er blevet slebet og efterfølgende fået teakolie. Der er sat nye børstede messinggreb på alle skufferne Den har følgende mål: H

  700,00 kr.28-09-2023
 2. Skænk, Lav palisander skænk, produceret hos Faarup møbelfabrik. Begge fremstår i meget flot stand, h

  Skænk, Lav palisander skænk, produceret hos Faarup møbelfabrik. Begge fremstår i meget flot stand, helt identiske. En skænk I en høj kvalitet med pæne detaljer. B 94 D 54 H 71. Pris 1500kr, begge f

  1.500,00 kr.28-09-2023
 3. Kommode, teaktræ, Teak kommode med 6 skuffer b 77 d 40 h 103 har almindelige aldersrelateret brugssp

  Kommode, teaktræ, Teak kommode med 6 skuffer b 77 d 40 h 103 har almindelige aldersrelateret brugsspor Mulighed for levering til kantsten gadeplan i København eller nærmeste omegn for 100 kr

  1.700,00 kr.28-09-2023
 4. Kommode, finer, b: 77 d: 40 h: 62, Fin teak kommode med 3 pæne skuffer, kører fint og flotte indeni.

  Kommode, finer, b: 77 d: 40 h: 62, Fin teak kommode med 3 pæne skuffer, kører fint og flotte indeni. Stabil, ben helt ok???? mindre hak/tryk øverste kant foran, se billede. Klar til afhentning i Lyngb

  550,00 kr.28-09-2023
 5. Tv-bænk, teaktræ, b: 63 d: 45 h: 56, Teaktræs tv møbel/ natbord med hjul på.

  Tv-bænk, teaktræ, b: 63 d: 45 h: 56, Teaktræs tv møbel/ natbord med hjul på.

  600,00 kr.28-09-2023
 6. Kommode, teaktræ, b: 80 d: 40 h: 63, Smukt lille teak kommode. Det små reperation på en af nederste

  Kommode, teaktræ, b: 80 d: 40 h: 63, Smukt lille teak kommode. Det små reperation på en af nederste kant some kan ses på billeder.

  1.100,00 kr.28-09-2023

9.759 annoncer på DBA matcher søgningen ’teak’ – det er blandt andet sofaborde, kommoder og belysning.

Vil du have gode råd til, hvad du statistisk set burde have de bedste chancer for at få solgt de resterende måneder, har vi lavet dig denne overbliksliste:

 • Sæt disse ting til salg i januar
 • Sæt disse ting til salg i februar
 • Sæt disse ting til salg i marts
 • Sæt disse ting til salg i april
 • Sæt disse ting til salg i maj
 • Sæt disse ting til salg i juni
 • Sæt disse ting til salg i juli
 • Sæt disse ting til salg i august
 • Sæt disse ting til salg i september
 • Sæt disse ting til salg i oktober
 • Sæt disse ting til salg i december

Hvordan gør du dine annoncer mere attraktive? Det kan du få svar på i denne artikel, hvor vi især har fokus på, hvordan du får taget nogle gode billeder.

Skal du have gode fif til andet end dine billeder, kan du læse vores kæmpe-guide til dig, der vil blive en bedre DBA-sælger, her.

Én, der har brug for lidt hjælp til at komme igang med sit DBA-salg, er Mads. Mads har vi derfor aflagt et besøg, og hvordan det gik, kan du se i videoen, herunder:

Mads’ ting i videoen fik vi sat til salg på DBA, og du kan se, om de stadig er til salg i artiklen, her.

Relaterede artikler