Tæpper til din væg
DIY

Tæpper til din væg

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Tæpper til din væg

Ja.. Du læste rigtigt! På de sociale medier er der rigtig meget hype omkring vævede vægtæpper, man selv kan lave (hvis man da har tålmodighed.. Underforstået; det har jeg IKKE).. Jeg har derfor købt sådan en, der bare venter på at få den helt rigtige placering i vores reno-projekt..

Vil du selv i gang, finder du hjælp til en DIY guide her (iøvrigt også hende, der så smukt har kreeret ovenstående til mig)
og link til væve her 

MEN jeg har faktisk OGSÅ en svaghed for de helt originale og lidt mere retro vægtæpper.. De er lige i skabet med stilen pt, og jeg synes, de er utrolig komplimenterende med lyse vægge, enkel stil, retro-møbler og skønt keramik.. (De er også lidt mere maskuline end de førnævnte hjemmelavede pasteltæpper med masser af fylde og puff..)
List dem ind imellem rammerne på din billedvæg - eller find et stort ét og dediker hele væggen til dem for et mere enkelt, moderne look.. Og lever du, som jeg, efter devisen ”more is more” - kan du jo passende banke en hel klynge op sammen..?!

De originale vægtæpper kan godt have været så "heldige" at have haft et sjovt og festligt liv hos et hold storrygere.. Frygt ikke.. I eddike/rodalon-vand med den i 24timer - og dernæst skåne/håndvask i maskinen.. Du havde sikkert ikke troet det, da du startede på dette indlæg, men med garanti spirer behovet for et smukt vægtæppe nu indeni dig.. Heldigt; for her er DBA altså virkelig din ven:

Se alle de smukke retro vægtæpper på DBA lige her!


Find det på DBA

 1. Modelbil, Matchbox Ford Transit m. Blokvogn, skala Ca. 1/60

  Modelbil, Matchbox Ford Transit m. Blokvogn, skala Ca. 1/60

  40,00 kr.24-03-2023
 2. Militær, ammunition kasse i træ, ammunition kasse i træ

Uden låg.
Bund ikke i super stand nedenunde

  Militær, ammunition kasse i træ, ammunition kasse i træ Uden låg. Bund ikke i super stand nedenunder.

  120,00 kr.24-03-2023
 3. Andre samleobjekter, Dala hest, H:16 i Cement

  Andre samleobjekter, Dala hest, H:16 i Cement

  125,00 kr.24-03-2023
 4. Håndarbejde, RETRO HÅNDLAVET MAPPE, FLOT UNIK HÅNDLAVET MAPPE / TASKE
MED SMUKT MØRKT BRODERI FORAN

  Håndarbejde, RETRO HÅNDLAVET MAPPE, FLOT UNIK HÅNDLAVET MAPPE / TASKE MED SMUKT MØRKT BRODERI FORAN MASSER AF RUM INDENI COMPUTER TABLET PAPIRER OG KORT MED HANK OG LAVET AF REN KERNELÆDER BREDDE 37 C

  900,00 kr.24-03-2023
 5. Porcelæn, Påskeæg, Æg fra Royal Copenhagen, 2012, halemejse. 6 cm. Uden skår og fin stand. Kan sende

  Porcelæn, Påskeæg, Æg fra Royal Copenhagen, 2012, halemejse. 6 cm. Uden skår og fin stand. Kan sendes for købers regning.

  450,00 kr.24-03-2023
 6. Danmark, mønter, Hækkerupsæt

  Danmark, mønter, Hækkerupsæt

  10,00 kr.24-03-2023

Relaterede artikler