Retro campingvogn – En makeover, part III
DIY

Retro campingvogn – En makeover, part III

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Retro campingvogn – En makeover, part III

Nu har vi fået alt det hårde overstået som malearbejdet og syprojektet, så nu når vi til projektets allersjoveste fase – i hvert fald i mine øjne! Nu skal vognen nemlig pimpes med alt det skønne tilbehør jeg kan putte ind i den – og ikke mindst: udenpå den!

Jeg startede med at sætte søde polkadot stickers på vognen – en mere fortrydelses- sikker metode end at (skam)male en veteran campingvogn.. Det kunne jeg ikke nænne! Disse stickers er fra USA og egentligt slet ikke beregnet til udendørs brug, så har sprayet dem med klar lak inden opsætningen. Denne side fra Danmark har desuden fine alternativer – egnet til udendørs brug!

Hjulene var ikke i så god stand – ej heller kapslerne. Så de fik da lige et lille spray pastel – så de kunne matche polkaprikkerne!

I min optik bør man style udenom campingvognens areal mindst lige så meget som indvendigt! Find fine krukker og plant dem med blomster. Sørg for hyggelige havestole, der kan klappes sammen.

Åhh ja – og tilsæt endeligt havenisser i rigelige mængder!!

Lad os lige smutte indenfor engang. Tilføj en masse personligt nips. Her har jeg sat en samling søde drikkeglas sammen med gamle, udtryksfulde bamser.

På væggen hænger min Mors gamle påklædningsdukker – du kan finde lignende her

Rigeligt med nips får vognen til at virke beboet og super hyggelig! Her er det porcelænsfigurer som hjorte, kaniner og bjørne der står på rad og række!

På resten af hylderne har jeg stoppet hyggelige bøger, brætspil, Hama perler osv ind. Så nu er vognen klar til at yde den allerypperste formål; nemlig hyggevogn for mine piger – især den største af dem, der synes det er som en hyggehule. Når vi får gæster kan vognen også sagtens huse overnattende gæster (i hvert fald i de varme måneder)

 

I må stadig vente lidt med at se hele vognen i fuldt flor! For vi skal også lige gøre lidt ved den udvendigt inden.. Indtil da kan du høste mere inspiration til din retro campingvogn lige her:

 • Køb en fin retro vogn (link til dette indlæg)
 • Retro campingvogn – en makeover part I (link til dette indlæg)
 • Retro campingvogn – en makeover part II (link til dette indlæg) •De bedste retro hilsner Louise Trillingsgaard

Find det på DBA

 1. Bestway Blå Sovepose - Nyd et Sundt Liv!

  Bestway Blå Sovepose - Nyd et Sundt Liv!

  Sovepose, Få en god nats søvn og oplev naturen med vores Bestway Blå Sovepose. Perfekt til camping, strandture eller hyggelige overnatninger under åben himmel, denne sovepose tilbyder komfort og varm

  563,00 kr.16-06-2024
 2. CGI Camping gasflaske 3kg, Tom

  CGI Camping gasflaske 3kg, Tom

  125,00 kr.16-06-2024
 3. Køleboks, Sommet. Brugt 2 gange. 

Både til opladning i bil og stikkontakt

  Køleboks, Sommet. Brugt 2 gange. Både til opladning i bil og stikkontakt

  250,00 kr.16-06-2024
 4. Fiat Laika, 2016, km 105000, Fiat Ducato Autocamper Sunlight A72 150 hk alu., aut.gear/tiptronic, a

  Fiat Laika, 2016, km 105000, Fiat Ducato Autocamper Sunlight A72 150 hk alu., aut.gear/tiptronic, airc., fjernb. c.lås, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, højdejust. førersæde,

  525.900,00 kr.15-06-2024
 5. Campingsæt, Campingsæt 
2 WE camp stole m/klap 
lille hul i den ene plade 
2 stk H.N. stole 
1 stk

  Campingsæt, Campingsæt 2 WE camp stole m/klap lille hul i den ene plade 2 stk H.N. stole 1 stk Bord Samlet pris

  600,00 kr.16-06-2024
 6. Six Moon Designs Swift X rygsæk, Rygsækken er på 49L og vejer lige over et kg.
Brugt men det kan man

  Six Moon Designs Swift X rygsæk, Rygsækken er på 49L og vejer lige over et kg. Brugt men det kan man næsten ikke se! Ryggen kan justeres fra 42-56cm og bælte og remme er størrelse small, hvilket passe

  1.000,00 kr.16-06-2024

Relaterede artikler