Opret de smukkeste (og mest effektive annoncer)
DBA Brand

Opret de smukkeste (og mest effektive annoncer)

DBA Guide
DBA Guide

Har du guld i dine skabe og skuffer, som du ikke længere skal bruge, så er der en oplagt mulighed for at tjene gode penge!

Men hvordan opretter man en annonce, der får folk til at ville købe det?

Her kommer en håndfuld råd til, hvordan du opretter en annonce folk får lyst til at klikke på!

1. Billeder

Tag flotte og skarpe billeder, der
viser varerne fra deres bedste side. Billeder siger mere end 1000 ord, og slørede og dunkle billeder pirrer ingen. Lad være med at gå på kompromis med dine billeder. Tag desuden gerne mere end et.

Vis varen i dens vante omgivelser, og giv nysgerrige købere muligheden for at se, hvilke muligheder varen har.

Skal du f.eks sælge en vase, så vis et billede hvor varen indgår i stylingen derhjemme - en vase tager sig pænere ud hvis der er blomster i, eller på billedet teamer op med andet lækkert tilbehør.

2. Detaljer

Skriv varens mål i annoncen fra starten. På den måde får folk alle de vigtige informationer, og dermed minimerer man folks spørgsmål. Skriv desuden om varen har skavanker eller andet man behøver at vide.

Eks: "Vasen er 25 cm høj, og 12 cm. bred. Den har et mindre skår i toppen, men ellers er den i rigtig fin stand."

En anden ting der også kan være rar at informere om, kan være: "Vasen er et arvestykke fra min farmor, men den står bare og samler støv. Det ville gøre mig så glad, hvis andre kan få glæde af den."

3. Praktisk info

Vasen står i København SV og sendes desværre ikke, eller vasen kan sendes med post, mod betaling. På den måde ved eventuelle købere, at de selv skal hente den, eller at de kan få den sendt - hvilket jo udvider kredsen af potentielle købere betragteligt.

4. Vær ærlig

Vær ærlig omkring stand og udseende. Der findes intet værre end at modtage en vare der ikke lever op til forventningerne. Dette kan i høj grad undgås ved at opfylde de 3 øverste punkter. Glade og tilfredse kunder er noget af  det dejligste :)

5. Tjek priserne

Det kan godt være at vasen har været din farmors, og at den derfor har en personlig værdi for dig som ikke kan måles i kroner og ører. Men hvis andre sælger en vase magen til din, til 200 kr, så får du desværre intet ud af at du mener den har en affektionsværdi på 600 kr.

 

Det er ikke raketvidenskab at sælge sine varer online, men med ganske få værktøjer kan man optimere salget og komme hurtigere af med dem. Og det betyder jo så, at man med kæmpe god samvittighed, kan købe nye og fine ting, der ikke bare ligger og samler støv.

Second hand er så skønt, og jeg elsker at bidrage til at vi kommer længere og længere væk fra den 'brug og smid væk' mentalitet vi har været vidner til så længe. Så jeg er flittig køber og sælger hos DBA :)

Håber I kan bruge de få råd jeg har skriblet ned - de virker altså hver gang!

 


Har fundet et par annoncer jeg synes fungerer rigtig fint, tjek dem ud!

B&G sukkerskål - få, men nyttige og hyggelige oplysninger, samt fint og skarpt billede.

Børge Mogensen stol - dejligt mange billeder, mål mangler - men billederne pirrer virkelig min købelyst!!

Relaterede artikler