Fleurs 10 gode råd til at sælge på DBA
DBA Brand

Fleurs 10 gode råd til at sælge på DBA

DBA Guide
DBA Guide

Fleur Andersen er flittig bruger af DBA. Siden 2002 har hun sværget til at købe og sælge brugte ting – og hun var derfor også en af de første der fik en privat DBA+ webshop . Her kan du se nogle af Fleurs lækkerier . Her på DBA guide.dk deler Fleur sine 10 gode råd til selv at komme i gang med at sælge ud af gemmerne: 

1) Sørg for at tage vellignende billeder og gerne nogle stykker fra forskellige vinkler. Billederne beskriver i højere grad end ord, hvad du sælger og tiltrækker folks blik. 

2) Brug et par sekunder på at formulere en beskrivende tekst med relevant information som mål, farve, materiale, slidtage, osv. 

3) Tilføj så mange synonymer på det du sælger, så din annonce har større chance for at dukke op, når folk søger.

4) Husk at alt kan sælges - det kan dog kræve lidt tålmodighed at finde den rette køber. Er du i tvivl om du kan komme af med din fars gamle pladespiller  eller dine brugte rulleskøjter, så research på DBA og se, om andre sælger noget tilsvarende. Så kan du også få en fornemmelse af prisleje.

5) Svar køber inden for rimelig tid. Går der mere en 48 timer risikerer man, at miste en potentiel køber.

6) Vær ærlig og bevar en god tone. Det er rigtige mennesker, der sidder i den anden ende, og kommentarerne er offentlige så kan de ses på annoncen. 

7) agér proaktiv ift. adresse, nummer til Mobilepay, forslag til evt. forsendelse osv. Så får du lukket handlen hurtigere og undgår lange korrespondancer 

8) sælg på forkant af årstiderne: Sælg sommertøj om sommeren eller gerne foråret, vinterjakker om vinteren eller efteråret. Det giver større chance for en handel.

9) Beslut dig for en pris , men giv plads til at prutte lidt. Hvis du vil gøre en hurtig handel så sæt prisen lidt under ’markedsprisen’  

10) Registrér dig med Nem-ID  igennem DBA. Det giver køber en trykhed for, at du er den du siger du er.

Smut forbi Fleurs butik på DBA lige her 

Relaterede artikler