På besøg hos genbrugselskeren Maja
Bolig

På besøg hos genbrugselskeren Maja

Julie Schoen
Julie Schoen

Maja har en gang oplevet at hente noget gratis via DBA og med i ”købet” finde en diamant. Hvordan det kan gå til, og hvad hun gjorde, kan du læse i denne artikel, hvor Nordsjællænderen åbner for sit flotte hjem, præget af genbrugsfund.

36.000 kroner. Så meget har 39-årige Maja sparet på bare ét genbrugskøb. To stole, som hun fik virkelig billigt, fordi hun var den eneste interesserede køber, der greb knoglen.

I denne artikel er vi taget hjem på besøg hos Maja fra Espergærde, der viser rundt i sine genbrugsfund. Maja Porsgaard Rosasco bor i en ejendom fra 1900-tallet, som hun overtog i maj 2019. Her lever hun, hendes to døtre, Lily på ni år og Viola på tre år sammen med manden, 40-årige Kristian Porsgaard Rosasco.

Maja arbejder som selvstændig boligstylist, hvilket kan ses på hendes fine hjem, hvor hver en ting er veludvalgt. Skulle det ske, at hun bliver træt af nogle af sine ting, sælger hun dem videre eller opdaterer dem med en klat maling, som Maja putter bagepulver ned i. Det giver nemlig en flot effekt.

Maja har svært ved at lade specielt kander og vaser stå, når hun finder dem i genbrugsbutikker. Her er en lille samling af de flotteste, som hun har fundet rundt omkring i genbrugsbutikker.
Maja har svært ved at lade specielt kander og vaser stå, når hun finder dem i genbrugsbutikker. Her er en lille samling af de flotteste, som hun har fundet rundt omkring i genbrugsbutikker.

Er der noget genbrug, som er federe end noget andet?

Jeg elsker vaser og kander. Jeg kommer stort set aldrig ud af en genbrugsbutik uden det. Gamle plakater, litografier og kunst i det hele taget er jeg også altid på jagt efter. Vi har en stor billedvæg derhjemme, hvor jeg jævnligt skifter ud, og stort set alle billederne er købt brugte.

Jeg har også en ting for stole. Jeg har altid lyst til at købe smukke, gamle stole. Og lamper…

Vaser på DBA:

 1. Glas, Vase, Smuk vase 
24.5 cm høj 
175 kr

  Glas, Vase, Smuk vase 24.5 cm høj 175 kr

  175,00 kr.07-12-2022
 2. Vase, Vase, Holmegaard, Holmegaard vase af Michael Bang højde 18 cm i perfekt stand. Signeret. 

Kan

  Vase, Vase, Holmegaard, Holmegaard vase af Michael Bang højde 18 cm i perfekt stand. Signeret. Kan sendes forsikret og afhentes.

  550,00 kr.07-12-2022
 3. Fajance, Royal Copenhagen Vase og Skål, Royal Copenhagen, Royal Copenhagen

Fajance Vase 436/3121 si

  Fajance, Royal Copenhagen Vase og Skål, Royal Copenhagen, Royal Copenhagen Fajance Vase 436/3121 signeret Berte Jessen Skål 189/2196 Begge dele er uden skår. 1.050 kr er for både base og skål.

  1.050,00 kr.07-12-2022
 4. Porcelæn, Vaser og lysestage, Kæhler, Stor vase 20 cm. Lille vase 12 cm. 
Grå lysestage 10 cm. Samle

  Porcelæn, Vaser og lysestage, Kæhler, Stor vase 20 cm. Lille vase 12 cm. Grå lysestage 10 cm. Samlet pris 150 kr.

  150,00 kr.07-12-2022
 5. Glas, Vase , skål, Sign. J Persson , Eldoluf, Samlet pris. 2 stk mundblæst vase/ skål i super stand

  Glas, Vase , skål, Sign. J Persson , Eldoluf, Samlet pris. 2 stk mundblæst vase/ skål i super stand Eldoluft Båstad Samlet pris 150 H vase 15 sign J Persson Dia skål 12

  150,00 kr.07-12-2022
 6. Vase, Vase, Michael Andersen, Fin Michael Andersen vase, som desværre har fået en skade under forsen

  Vase, Vase, Michael Andersen, Fin Michael Andersen vase, som desværre har fået en skade under forsendelse. Med en buket i vasen ses det ikke.

  50,00 kr.07-12-2022

3.704 vaser er lige nu til salg på DBA, og de billigste kan du se, her.
   

Nogle sjove genbrugshistorier, du vil dele?

Vi skulle bruge en seng med sengestel, og jeg var så heldig at finde en gratis på DBA, som min mand hentede. Den var i super fin stand, så den kom op i en lille lejlighed over vores garage, som vi lejer ud.

Et par uger senere ringede manden, som vi havde fået sengen af, og han var helt ude af den. Han havde glemt, at han havde gemt en meget dyr diamantring under en af lamellerne på sengen. Min mand skyndte sig op i lejligheden, og heldigvis lå der en lille pose med en smuk ring i godt gemt væk under sengen. Det var en meget lettet og glad mand, der kom og hentede den.

LÆS OGSÅ: Smart trick: Sådan finder du dit smykke i sandet

Her kan du se det genbrugsfund, som Maja er mest glad for. Læs om fundet i teksten herunder
Her kan du se det genbrugsfund, som Maja er mest glad for. Læs om fundet i teksten herunder

Hvilken af dine genbrugsfund er du mest glad for?

Der er mange, men jeg er nok allermest glad for vores Spanske Stole af Børge Mogensen. Vi havde længe drømt om dem og har jævnligt holdt øje med DBA.

En dag for cirka fire år siden kom der to til salg i Farum til en ret god pris, og jeg ringede straks til sælgeren. Det var en ældre mand, som var blevet lagt ned af henvendelser. Han orkede ikke at svare på dem, så fordi jeg ringede, blev jeg den heldige ejer af de to stole. Han havde købt dem tilbage i 60’erne sammen med sin nu afdøde kone, og de havde passet så godt på dem. Nu lever de videre hos os, og det synes jeg, der er noget virkelig fint i.

Spanske stole på DBA:

 1. Poul Kjærholm, Pk61. Rigtig fin stand. Lille afslag på glasset. Kjærholm. 
Evt bytte Med spansk stol

  Poul Kjærholm, Pk61. Rigtig fin stand. Lille afslag på glasset. Kjærholm. Evt bytte Med spansk stol

  12.000,00 kr.30-11-2022
 2. Anden arkitekt, Maarten Chair, Kontorstol, DEN SPANSKE ARTIST DESIGNER, Jaime Hayón har designet den

  Anden arkitekt, Maarten Chair, Kontorstol, DEN SPANSKE ARTIST DESIGNER, Jaime Hayón har designet denne stol Maarten Chair Skrift på note på stol fra Paustian: Pyramid swivel base, upholstery smooth

  3.600,00 kr.06-11-2022
 3. Børge Mogensen, Spansk stol, Spisestol / stol / kontorstol / spanske stol, Sælger en sjældent udbud

  Børge Mogensen, Spansk stol, Spisestol / stol / kontorstol / spanske stol, Sælger en sjældent udbudt Børge Mogensen eller Kurt Østervig stol i eg og køjer af kernelæder. Ligner meget den spanske stol

  2.500,00 kr.21-10-2022
 4. Anden arkitekt, Riazza, stol, Vintage Paco muñoz riaza for Darro fra 1950’erne/1960’erne. Spansk val

  Anden arkitekt, Riazza, stol, Vintage Paco muñoz riaza for Darro fra 1950’erne/1960’erne. Spansk valnød og læder. En stol fra Spanien midten af det 20. århundrede. Læderet er patineret på den helt rig

  4.500,00 kr.16-09-2022

Spanske stole kan du finde her på DBA. De billigste, kan du finde, her.
  

Hvorfor er du mest glad for lige dét fund?

Fordi stolene har en fin historie, og så synes jeg, det er fantastisk, at stole, der er omkring 60 år gamle, stadig holder – både hvad angår stand og design.
  

Hvilket genbrugsfund har du sparet flest penge på?

Det må nok være de Spanske Stole. Hvis vi skulle købe to nye af dem, ville det koste omkring 60.000 kroner. Vi gav 24.000 kroner for de to brugte. Læderet er dog efterhånden ved at være lidt træt, så det skal skiftes på et tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Salg af danske designklassikere: Fortjeneste eller fejltagelse?

’Vi har seks Montana-reoler, som alle er købt brugte. Her ses to af dem med en gammel kunstplakat, som er fundet i en genbrugsbutik’, fortæller Maja. Hun har et trick til dig, der vil male dine genbrugsfund, så det får et helt særligt udtryk. Hendes tip kan du læse om herunder.
’Vi har seks Montana-reoler, som alle er købt brugte. Her ses to af dem med en gammel kunstplakat, som er fundet i en genbrugsbutik’, fortæller Maja. Hun har et trick til dig, der vil male dine genbrugsfund, så det får et helt særligt udtryk. Hendes tip kan du læse om herunder.

Har du nogensinde lavet dit eget møbel ved at bruge noget brugt på en ny måde?

Jeg er ikke den store DIY-type, men jeg har malet en del gamle vaser med maling blandet med bagepulver, som giver en flot struktur. Det er en super enkel måde at opdatere en vase på, som måske har en flot form, men den forkerte farve. Så når jeg er på vasejagt, går jeg mere efter form end farve. Der er masser af inspiration at hente på #trashtoterracotta
  

Er der noget genbrug, du aldrig kunne finde på at købe?

Undertøj og badetøj.

Badetøj på DBA:

 1. Badetøj, Badedragt/svømmedragt, Arena, str. 12-13, Sort, Næsten som ny

  Badetøj, Badedragt/svømmedragt, Arena, str. 12-13, Sort, Næsten som ny

  50,00 kr.07-12-2022
 2. Name It Felina bikini - Black

  Name It Felina bikini - Black

  Badetøj, name it mini, str. Ukendt, Name It Felina bikini - Black, * Bikini med print * Materiale: 84% genanvendt polyester, 16% elastan * Model: NMFFELINA BIKINI BOX CAMP

  44,00 kr.07-12-2022
 3. Lil' Atelier Dagmo badebukser - Mocha Bisque

  Lil' Atelier Dagmo badebukser - Mocha Bisque

  Badetøj, lil' atelier mini, str. Ukendt, Lil' Atelier Dagmo badebukser - Mocha Bisque, * Badeshorts fra Lil' Atelier * Elastik i taljen * Lommer foran * Kombiner med svømmetop for et sæt (13199926) *

  95,00 kr.07-12-2022
 4. Name It Mossa badedragt m. Gurli Gris - Dark Sapphire

  Name It Mossa badedragt m. Gurli Gris - Dark Sapphire

  Badetøj, name it, str. Ukendt, Name It Mossa badedragt m. Gurli Gris - Dark Sapph, * Badedragt * Maks temperatur: 40 grader * Materiale: 88% Polyamid, 12% Elastan * Model: NMFPEPPAPIG MOSSA SWIMSUIT P

  74,00 kr.07-12-2022
 5. Name It Felina bikini - Black

  Name It Felina bikini - Black

  Badetøj, name it mini, str. Ukendt, Name It Felina bikini - Black, * Bikini med print * Materiale: 84% genanvendt polyester, 16% elastan * Model: NMFFELINA BIKINI BOX CAMP

  44,00 kr.07-12-2022
 6. Badetøj, Bikini overdel, Wiki, str. 70 E, Næsten som ny, Brugt et par gange

  Badetøj, Bikini overdel, Wiki, str. 70 E, Næsten som ny, Brugt et par gange

  80,00 kr.07-12-2022

1.726 annoncer med badetøj til kvinder kan du lige nu finde på DBA. Søger du efter badetøj til mænd eller børn, findes det også på DBA.
  

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Vitrineskabe og hængevitriner er i ret høj kurs lige nu. Jeg har selv både købt et og solgt det igen, da vi ikke længere havde plads, og det gik lynhurtigt.
  

Hvilken genbrugsting i dit hjem får flest komplimenter fra folk?

Vi fik rigtig mange komplimenter for en lyserød veloursofa, vi købte for syv år siden. Vi fandt den på DBA og den stod i Sorø og kostede 20 kroner. Det var en sød, lille sofa, men det var svært at vurdere standen på billedet. Min mand kørte af sted efter den, og den var simpelthen så fin og velholdt og passede helt perfekt ind i en karnap i vores gamle hus.

SE OGSÅ: VIDEO: Lises røde sofa er kæresten ikke vild med 

Vitrine- og hængeskab, som Maja oprindeligt satte til salg. Men hun fik det ikke solgt, fordi datteren synes, det var så fint og gerne ville have det på sit værelse. Maja hev derfor annoncen af DBA igen
Vitrine- og hængeskab, som Maja oprindeligt satte til salg. Men hun fik det ikke solgt, fordi datteren synes, det var så fint og gerne ville have det på sit værelse. Maja hev derfor annoncen af DBA igen

Hvad er din bedste købsoplevelse

Vi købte engang et stort karlekammerskab på DBA af en ældre herre, som lige havde mistet sin kone. Han var simpelthen så sød og glad for, at skabet ville leve videre hos os.
  

Hvor mange ting i dit hjem er genbrug?

Jeg vil tro, at 80 procent af vores møbler er genbrug.

Her kan du se det skab, der er forbundet med den bedste køberoplevelse for Maja. ’Dette karlekammerskab købte vi for cirka 7 år siden på DBA. Dengang var det træfarvet, så malede vi det hvidt og nu er det malet i en rustrød farve’, fortæller Maja
Her kan du se det skab, der er forbundet med den bedste køberoplevelse for Maja. ’Dette karlekammerskab købte vi for cirka 7 år siden på DBA. Dengang var det træfarvet, så malede vi det hvidt og nu er det malet i en rustrød farve’, fortæller Maja

Karlekammerskabe på DBA:

 1. Karlekammerskab, Ved jeg ik, b: 86 d: 45 h: 170, 170x86x45
Flot gammel karlekammer skab med patina m

  Karlekammerskab, Ved jeg ik, b: 86 d: 45 h: 170, 170x86x45 Flot gammel karlekammer skab med patina malet men kan slibes så det bliver som man vil ha det 4 hylder Og rum nederst Må gerne bydes på

  500,00 kr.04-12-2022
 2. Linnedskab, b: 98 d: 48 h: 179, Linnedskab, b: 98 d: 48 h: 179

Vi skal bruge pladsen til noget ande

  Linnedskab, b: 98 d: 48 h: 179, Linnedskab, b: 98 d: 48 h: 179 Vi skal bruge pladsen til noget andet, så kom med et bud og hent skabet i dag :) Linnedskab eller karlekammerskab med to hylder og to s

  2.200,00 kr.20-11-2022
 3. Karlekammerskab, Vintage, b: 104 d: 51 h: 177, Min far siger, der måske hedder et dækketøjsskab

Ska

  Karlekammerskab, Vintage, b: 104 d: 51 h: 177, Min far siger, der måske hedder et dækketøjsskab Skal transporteres ned fra 5. Sal, bagtrappe. Meget støvet og gammelt skab. Men utrolig pænt. Forestil

  1.500,00 kr.17-11-2022
 4. Karlekammerskab, b: 92 d: 40 h: 175, Rigtig fint karlekammer skab med lakerede hylder og krog til op

  Karlekammerskab, b: 92 d: 40 h: 175, Rigtig fint karlekammer skab med lakerede hylder og krog til ophæng samt skuffe til opbevaring. Det er kun muligt at afmontere skuffe, hylder og lågen!

  1.600,00 kr.30-10-2022
 5. Karlekammerskab, Egetræ, b: 97 d: 49 h: 176, Super smukt karlekammer skab, malet i hvid og guld. Et

  Karlekammerskab, Egetræ, b: 97 d: 49 h: 176, Super smukt karlekammer skab, malet i hvid og guld. Et smukt møbel der sagtens kan stå fremme med masser af opbevarings plads, 1 skuffe nederst. Målene er

  4.000,00 kr.08-10-2022
 6. Karlekammerskab, b: 93 d: 48 h: 180, Gammelt karlekammer skab.
Vitrineskab
Original og flot gammelt

  Karlekammerskab, b: 93 d: 48 h: 180, Gammelt karlekammer skab. Vitrineskab Original og flot gammelt glas i lågen

  1.800,00 kr.26-08-2022

187 karlekammerskabe er lige nu klar til at få nyt tøj på hylderne på DBA, og klik her for at finde de billigste.
  

Hvorfor køber du genbrug?

Jeg kan godt lide ideen om cirkulær økonomi. Der er ingen grund til at gå ud og købe nyt, hvis man kan få det brugt, så jeg gør altid en dyd ud af at lede efter brugte ting først.

Derudover er der selvfølgelig en masse penge at spare ved at købe brugt, og så elsker jeg jagten på det gode fund. Jeg synes, det er kedeligt at gå ind i en livstilsbutik og købe brugskunst – der vil jeg langt hellere gå i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder og lede efter genbrugsguld.

Jeg kan også godt lide tanken om, at de ting, vi omgiver os med, har en historie, og at det er lavet af gode, langtidsholdbare materialer. Vi har for eksempel fundet en gammel egetræsskænk og et skab fra Ikea, som er lavet i 60’erne.

LÆS OGSÅ:
DBAs store undersøgelse ’Genbrugsindekset’: Derfor køber vi genbrug

Selvom den her skænk er produceret i 1960’erne, holder den stadig. Det er Maja rigtig glad for. Egetræsskænken er – ligesom Arne Jacobsens ’Svanen’ - købt på Lauritz.com.
Selvom den her skænk er produceret i 1960’erne, holder den stadig. Det er Maja rigtig glad for. Egetræsskænken er – ligesom Arne Jacobsens ’Svanen’ - købt på Lauritz.com.

Siger du højt, at du køber genbrug?

Alle ved, at jeg er kæmpe loppejæger.
  

Hvad siger dine venner/familie til dit forhold til genbrug?

De griner altid, når jeg fortæller om endnu et fund og kan ikke forstå, hvordan jeg kan blive ved at få plads til nye vaser.
  

Præger det dine børn?

Jeg har to piger på ni og tre år, som altid er blevet slæbt med rundt på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, og de synes heldigvis, det er hyggeligt at være på jagt. Og det gør min mand også til et vist punkt.

Jeg synes, det er vigtigt, at mine børn lærer, at man skal passe godt på sine ting, så de kan holde længe, og at man ikke behøver at gå ud og købe nyt.

Rigtig meget af deres tøj og legetøj er købt brugt, og stort set alle de cykler, de har haft, som de har fået i fødselsdagsgaver, er også købt brugte på DBA.

Børnecykler på DBA:

 1. Unisex børnecykel, BMX, X-zite, Fristyle, 20 tommer hjul, 1 gear, SVARER NÆSTEN KUN PÅ SMS ELLER OPK

  Unisex børnecykel, BMX, X-zite, Fristyle, 20 tommer hjul, 1 gear, SVARER NÆSTEN KUN PÅ SMS ELLER OPKALD (mellem kl. 08.00 og kl. 22.00) 2184 7829 SE OGSÅ MINE ANDRE ANNONCER MED CYKLER CYKLEN ER NYIST

  995,00 kr.07-12-2022
 2. Unisex børnecykel, firhjulet, PUKY, Rigtig fin og velholdt løbecykel

  Unisex børnecykel, firhjulet, PUKY, Rigtig fin og velholdt løbecykel

  180,00 kr.07-12-2022
 3. Pigecykel, shopper, Mustang, DAGMAR, 26 tommer hjul, 7 gear, stelnr. wdb47080t, 

SPRIT NY 

Mustang

  Pigecykel, shopper, Mustang, DAGMAR, 26 tommer hjul, 7 gear, stelnr. wdb47080t, SPRIT NY Mustang Dagmar 26" pigecykel med 7 gear - Tosca Green Indvendige gear fra SHIMANO NEXUS Slagfast lakering D

  2.600,00 kr.07-12-2022
 4. Drengecykel, mountainbike, Kildemoes, 26 tommer hjul, 7 gear, stelnr. WBK430671R, mountainbike med s

  Drengecykel, mountainbike, Kildemoes, 26 tommer hjul, 7 gear, stelnr. WBK430671R, mountainbike med syv indvendige gear skivebremser For Fodbremse Lygter , Cyklen er kun 2 år og fem måneder gammel , Ny

  1.100,00 kr.07-12-2022
 5. Drengecykel, anden type, SCO, 26 tommer hjul, 7 gear, SCO mountainbike til skov eller hverdagskørsel

  Drengecykel, anden type, SCO, 26 tommer hjul, 7 gear, SCO mountainbike til skov eller hverdagskørsel. 7 indvendige gear. Reflekser, lås og skærme medfølger. Skift af dæk og slanger bør nok snart foret

  500,00 kr.07-12-2022
 6. TILBUD KILDEMOES

  TILBUD KILDEMOES

  Pigecykel, citybike, Kildemoes, BIKERZ RETRO , tommer hjul 26, gear 7, stelnr. Ja, BRUGT KILDEMOES PIGECYKEL 26 TOMMER QUALITY CYKEL NY PRIS 6000KR FULL SERVICERET NÆSTEN NY CYKEL MED 7 INDVANDIG NEXU

  2.499,00 kr.07-12-2022

Har du sat dig et mål med, at du maksimum vil give XX kroner for en ting på brugtmarkedet?

Nej, men jeg forsøger altid at prutte om prisen, og det lykkes som regel.
  

Hvor meget tid bruger du på at lede efter genbrugsfund om ugen?

Det er meget forskelligt. Jeg går aldrig forbi en genbrugsbutik uden at gå ind i den. Derudover følger jeg en masse loppeshops på Instagram, hvor jeg dagligt kigger efter gode fund.

Selvom jeg ikke er på jagt efter en konkret ting, kan jeg også finde på at pløje nyheder igennem på DBA eller se efter ting, der er til salg i mit område. Særligt i vinterperioderne, når det ikke er muligt at gå på loppemarkeder. 

LÆS OGSÅ: Grete har købt noget på DBA, de færreste troede, man kunne købe brugt

Maja kigger særligt efter genbrugsfund på DBA om vinteren. Hvordan det kan være, kan du blive klogere på i teksten herover, eller du kan tage et kig på hendes billedvæg, som består af 80 procent genbrugsfund. ’Jeg er altid på jagt efter nye billeder, og jeg skifter ofte ud for at skabe noget dynamik, fortæller Maja.
Maja kigger særligt efter genbrugsfund på DBA om vinteren. Hvordan det kan være, kan du blive klogere på i teksten herover, eller du kan tage et kig på hendes billedvæg, som består af 80 procent genbrugsfund. ’Jeg er altid på jagt efter nye billeder, og jeg skifter ofte ud for at skabe noget dynamik, fortæller Maja.

Hvor tit køber du genbrug?

Ugentligt. Hvis jeg skal købe noget, kigger jeg altid først på, om jeg kan finde det brugt, blandt andet DBA. Både for at spare penge, men også fordi jeg har det bedre med at købe brugt. Det er meget få møbler herhjemme, som vi har købt fra nye.
  

Hvor leder du efter genbrug?

DBA, loppeshops på instagram, Reshopper, loppemarkeder, Lauritz.com og selvfølgelig genbrugsbutikker. Der er en del genbrugsbutikker rundt omkring i landet, som jeg altid skal forbi, hvis vi kommer på de kanter. Når vi er i sommerhus i Vestjylland, turer vi rundt til forskellige genbrugslader, hvor man altid kan gøre nogle gode fund.

Blå keramik på DBA:

 1. Keramik, Kattefigur, Kattefigur som sparegris i keramik. Blank glasur med blå striber og mat glasur

  Keramik, Kattefigur, Kattefigur som sparegris i keramik. Blank glasur med blå striber og mat glasur i ansigtet. Spalte på ryggen til pengeinput og sort prop under maven. Muligvis japansk. Længde/højde

  130,00 kr.07-12-2022
 2. Keramik, Æggebæger - Bæger, TUE Keramik, BLUE 2 stk Gæster. *Samlerobjekt*
Mål: H4.5 Ø5
Lækker profe

  Keramik, Æggebæger - Bæger, TUE Keramik, BLUE 2 stk Gæster. *Samlerobjekt* Mål: H4.5 Ø5 Lækker professionel kvalitet hånddrejet håndmalet homogen mini keramik på lav sokkelfod. Praktisk kan stakkes. M

  150,00 kr.07-12-2022
 3. Keramik, Vase, Nymølle Keramik, Fineste lille vase med blå dekor og motiv af fugl - stemplet Nymølle

  Keramik, Vase, Nymølle Keramik, Fineste lille vase med blå dekor og motiv af fugl - stemplet Nymølle, Denmark. Signeres E•S Har 2 små medfødte glasur knaster/prikker på den ene side lige på og under

  95,00 kr.07-12-2022
 4. Keramik, Gulvvase, West Germany, Smuk blå West Germany vase. Vasen er 40 cm. høj. Den fremstår uden

  Keramik, Gulvvase, West Germany, Smuk blå West Germany vase. Vasen er 40 cm. høj. Den fremstår uden skår og ridser, men har en produktions fejl ( Se sidste billede ) Vasen har den skønneste blå farve

  450,00 kr.06-12-2022
 5. Keramik, Kopper, Royal copenhagen, Sælger disse fem contrast krus fra Royal Copenhagen. De har været

  Keramik, Kopper, Royal copenhagen, Sælger disse fem contrast krus fra Royal Copenhagen. De har været brugt, men er i meget god stand. Den blå er mere turkis end det fremgår af billedet. Sælges for

  100,00 kr.06-12-2022
 6. Keramik, Krus, Höganæs ?, eramikkrus i smuk blå farve. Ikke noget mærke i bunden men ligner Höganæs.

  Keramik, Krus, Höganæs ?, eramikkrus i smuk blå farve. Ikke noget mærke i bunden men ligner Höganæs. Højde og øverste diamer 8,5cm. Pris kr 30 #22-360

  30,00 kr.06-12-2022

Du kan lige nu finde 965 annoncer på DBA med blåt keramik. Er du ligeglad med, om det er blåt, kan du finde alt det øvrige keramik, her.
  

Leder du lige for tiden efter et specifikt genbrugsfund?

Jeg leder efter billeder til vores repos.
  

Har du nogle gode råd til folk, der ikke helt ved, hvordan man gør sig de gode fund, når de skal købe brugt?

Det er altid en god ide lige at gøre sig et par tanker i forhold til, hvad man leder efter, når man går på loppemarkeder eller i genbrugsbutikker.

For eksempel – ’i dag vil jeg lede efter vaser eller blå keramik.’ Det gør søgningen mere overskuelig. Det kan også godt betale sig lige at lave en hurtig søgning på nettet efter samme produkt, hvis man finder noget, hvor man er usikker på prisen.

LÆS OGSÅ:
GUIDE: Sådan spotter du keramik af værdi

En kig ned gennem stuerne, hvor man kan se, Majas spisebord, som er et gammelt Wegner-bord købt brugt – ligesom de sorte Y-stole er det.
En kig ned gennem stuerne, hvor man kan se, Majas spisebord, som er et gammelt Wegner-bord købt brugt – ligesom de sorte Y-stole er det.
Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på Julie.schoen(snabel-A)schibsted.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.
Både Majas spisebord og stole er købt brugte
Både Majas spisebord og stole er købt brugte

Maja kan du se mere til på hendes instagramprofil: @rosascoliving. Hun har også fortalt om sine bedste genbrugskøb, og dem kan du læse om i denne artikel (udgives snart). Hun fortæller også, hvilke genbrugsting, hun har givet og modtaget i gave i en artikel, der udgives til jul. Den kan du læse, her, når det er.

Niels Jørgen er en genbrugselsker ligesom Maja. Han bor ikke kun med genbrugsfund. Han arbejder med det til dagligt.

Store besparelser og finurlige fund omgiver Isabella sig også med. Hendes kan du møde i videoen herunder. Isabella har ingen bil, men det afholder hende bestemt ikke fra at gøre sig nogle store genbrugsfund. Se selv:

Du kan læse mere om Isabella og hendes indretning i artiklen, her.

Relaterede artikler