På besøg hos genbrugselskeren Emelie
Bolig

På besøg hos genbrugselskeren Emelie

Julie Schoen
Julie Schoen

Folk plejer at smile anerkendende, når man fortæller, at man er en flittig handler på genbrugsmarkedet. Men Emelies familie er en anelse trætte af at høre om Emelies nye genbrugspåfund. Hvordan dette kan være, kan du læse om i denne artikel, hvor Emelie viser rundt i, tegner og fortæller om sit genbrugshjem.

2018 var et helt særligt år for Emelie Birgersson. Her lavede hun nemlig et eksperiment. Det omhandlede genbrug og hendes vaner. Du kan læse, hvad hendes eksperiment gik ud på i denne artikel, hvor vi er inviteret indenfor i 35-årige Emelies hjem i Hillerød til en snak om genbrug, bæredygtighed og handlemønstre.

I artiklen får du blandt andet svar på, hvor billigt det lykkedes Emelie at få fingre i den høvlebænk, som hun i dag betragter som sit yndlings genbrugsmøbel.

Her kan du se Emelies sofa. Hendes yndlingsmøbel. Læs hvorfor, den er det, herunder:
Her kan du se Emelies sofa. Hendes yndlingsmøbel. Læs hvorfor, den er det, herunder:

Hvilken genbrugsting i dit hjem får flest komplimenter fra folk?

Der er mange, der kan lide vores sofa. Jeg kan selv godt lide den på grund af farven og formen. Og så er den naturligvis i velour.
  

Hvilket genbrugsfund har du sparet flest penge på?

Det må være mit YSL-sæt. Jeg var på et loppemarked, hvor jeg solgte to T-shirts. De penge, jeg fik for T-shirtsene, brugte jeg på YSL-sættet, som bestod af en guld-vest og guld-bukser. Jeg vil tro, at sættet havde kostet mig omkring 2.000 kroner, hvis jeg havde fundet det i en fin vintage-butik.

Jeg er meget glad for det og forsøger at bruge det, så ofte jeg kan. Især bukserne kan jeg bruge ofte.

LÆS OGSÅ: Denne genbrugs-Chaneltaske holder Nikita Klæstrup rigtig meget af

Her kan du se Emelies YSL-sæt
Her kan du se Emelies YSL-sæt

YSL på DBA:

 1. Dameparfume, YSL Jean YSL, Sælges alle tre for 800kr 
Black Opium er helt ny. 30 ml
YSL 50 ml og Jea

  Dameparfume, YSL Jean YSL, Sælges alle tre for 800kr Black Opium er helt ny. 30 ml YSL 50 ml og Jean 50 ml

  800,00 kr.19-06-2024
 2. Herreparfume, parfume æsker, Dior, Chanel, Gucci, YSL m.fl, OBS: TOMME ÆSKER UDEN PARFUME, originale

  Herreparfume, parfume æsker, Dior, Chanel, Gucci, YSL m.fl, OBS: TOMME ÆSKER UDEN PARFUME, originale æsker til herreparfumer, heraf en del sjældne/udgåede. En virkelig specialitet, uanset om du samler

  75,00 kr.19-06-2024
 3. Herreparfume, Herre parfume, Diverse, Jeg er ret impulsdrevet, så sælger lidt ud af populære dufte j

  Herreparfume, Herre parfume, Diverse, Jeg er ret impulsdrevet, så sælger lidt ud af populære dufte jeg har i overskud. Har presset prisen til hvad jeg er villig til, så de nedsættes ikke yderligere me

  2.399,00 kr.19-06-2024
 4. Herreparfume, Parfume, Yves Saint Laurent, YSL Myself 60 ml.

2-3 sprøjt brugt, så næsten fuld

  Herreparfume, Parfume, Yves Saint Laurent, YSL Myself 60 ml. 2-3 sprøjt brugt, så næsten fuld

  400,00 kr.17-06-2024
 5. Andet, YSL  “rive gauche”, vintage håndsæbe. 100 g.

  Andet, YSL “rive gauche”, vintage håndsæbe. 100 g.

  450,00 kr.17-06-2024
 6. Herreparfume, La Nuit De L’Homme Bleu Electrique 60 ml, YSL

  Herreparfume, La Nuit De L’Homme Bleu Electrique 60 ml, YSL

  549,00 kr.16-06-2024

Yve Saint Laurent kan du finde på DBA i kategorien ’Skønhed og velvære’, ’Håndtasker’ og ’Sko & støvler’.
    

Er der noget genbrug, som er federe end noget andet?

Jeg vil med glæde købe en vase fra West Germany, hvis jeg kan få den til en god pris. Jeg tøver heller ikke, hvis jeg finder et plisseret nederdel, der ser ud til at have det rigtige taljemål.
  

Hvilken af dine genbrugsfund er du mest glad for?

Jeg har så mange, så det er virkelig svært at svare på. Hvis jeg er tvunget til at vælge ét, så må det være min fine høvlebænk. Den fandt jeg på det svenske svar på DBA, dengang jeg boede i Stockholm. Det var en ældre mand, som solgte den gratis, så længe man bare hurtigst muligt kunne hente den. Jeg ringede om morgenen og sagde, at jeg kunne hente samme eftermiddag.

Jeg lånte min venindes bil og tog en flaske vin med til manden. Manden var så flink, og han hjalp mig endda ind i bilen med bænken, men heldigvis var bænken ikke så tung, som den så ud.

Høvlebænken har fulgt med mig siden 2011, og jeg har ingen planer om at skille mig af med den. Den har en unik detaljeringsgrad, og den er efterhånden blevet en del af mig. Og så er det bare en god historie, at den endda var gratis.
Også selvom der er mange, som har sagt, de gerne vil købe den, hvis jeg en dag ville af med den.

LÆS OGSÅ: Denne kendis fandt også en brugt høvlebænk

Denne høvlebænk er Emelies yndlingsfund på genbrugsmarkedet. Læs hvorfor i teksten herover
Denne høvlebænk er Emelies yndlingsfund på genbrugsmarkedet. Læs hvorfor i teksten herover

Hvad siger din familie til dit forhold til genbrug?

Min niece klager ofte over, at ’går jeg NU IGEN på loppemarked’, når vi er hjemme i Sverige på besøg, og min mor sukker HØJT, når jeg ringer og siger, at jeg har brug for at låne min fars bil for at hente en sofa, en hylde eller en stol med hjem, og at det gerne lige må stå hos dem i et par uger, indtil vi kan få det hjem til Danmark. Men de fleste synes, det er imponerende, at vi har så få nye ting, og de synes, det er godt gået.
   

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Jeg følger mange på Instagram, som sælger brugt børnetøj, og her ser jeg ofte de samme smækbukser fra mærket Oshkosh. Faktisk er alle typer smækbukser til børn populære lige nu, virker det til, og jeg ser dem også stylet sammen med tykke, strikkede sweatre på influencernes konti.

Jeg har lige selv fået et par fra Worn Threads, som jeg vil bruge i 1-2 måneder, indtil min søn Eigil ikke længere kan passe dem.

Strik-sweatre til børn på DBA:

 1. Sweater, 100% uld, Håndstrikket , str. 134, Ny, ubrugt håndstrikket trøje, i 100% superwash øko tex

  Sweater, 100% uld, Håndstrikket , str. 134, Ny, ubrugt håndstrikket trøje, i 100% superwash øko tex uld, fra europæiske får. Er strikket efter islandsk mønster. Passer til 8-10 år.( se foto for mål på

  250,00 kr.20-06-2024
 2. Cardigan, Alpaca og silke, Hjemmestrik, str. 122, Håndstrikket cardigan str. ca. 7 år ( længde 42 cm

  Cardigan, Alpaca og silke, Hjemmestrik, str. 122, Håndstrikket cardigan str. ca. 7 år ( længde 42 cm og bredde 35 cm ). Strikket i brushed alpaca silk med perlemorsknapper. Ingen røg og dyr Kan afhen

  340,00 kr.19-06-2024
 3. Bluse, Let strik bluse, Pomp de Lux, str. 134

  Bluse, Let strik bluse, Pomp de Lux, str. 134

  35,00 kr.17-06-2024
 4. Cardigan, og leggings, Wheat, str. 128, Lækker strik cardigan og leggings fra Wheat. Cardigan'en har

  Cardigan, og leggings, Wheat, str. 128, Lækker strik cardigan og leggings fra Wheat. Cardigan'en har været brugt af et enkelt barn i en begrænset periode og er i rigtig fin stand. Leggings'ene har vær

  90,00 kr.16-06-2024
 5. Cardigan, *NY* strik, PompDeLux, str. 122, Lækker strik cardigan fra PompDeLux, som aldrig har været

  Cardigan, *NY* strik, PompDeLux, str. 122, Lækker strik cardigan fra PompDeLux, som aldrig har været brugt - mærket sidder stadig i. Farven er mørkeblå med glimmer. Bemærk: størrelsen hedder 122-128

  120,00 kr.16-06-2024
 6. Blandet tøj, Imiteret jakke, strik cardigan og jeans , Flere, str. 140, Imiteret jakke fra Name-it s

  Blandet tøj, Imiteret jakke, strik cardigan og jeans , Flere, str. 140, Imiteret jakke fra Name-it str. 146 med fine detaljer, lommer og lynlås (aldrig brugt). Sort strik-cadigan, blød, m/korte ærmer

  100,00 kr.16-06-2024

Klik her og se alle de strik-sweatre, du lige nu kan finde på DBA til børn. Du kan også finde til voksne kvinder, ved at klikke, her.
  

Hvor meget tid bruger du på at lede efter genbrugsfund om ugen?

Det afhænger af, om der er noget specielt, jeg leder efter, eller om der er noget, jeg behøver nu-nu. I gennemsnit bruger jeg nok 2-3 timer om ugen. Jeg anvender dog også søgeagenter, så jeg ikke aktivt behøver at gå ind og søge.
  

Hvor tit køber du genbrug?

Inden min graviditet var det nok mere sporadisk, men siden jeg blev gravid, har jeg nok købt noget hver uge. Det er nemlig perfekt at købe brugte ting, når man har børn, for ofte opstår behovet pludseligt, og så kan man købe af dem, der bor i nærheden.

For eksempel kom min søn til at tisse på vores dyne, dagen efter vi var kommet hjem fra hospitalet. Jeg havde længe tænkt på at købe et ny dyne og var indstillet på at vente 2-3 dage på levering fra en online butik, men så fandt jeg en annonce fra en kvinde på DBA, som havde én, der var så god som nyt. Hun boede kun 90 meter fra os, og min kæreste kunne derfor hente detn allerede 30 minutter senere.

Derfor ser jeg virkelig ingen grund til at købe noget nyt, så længe det er god kvalitet, kan tingene fint bruges i lang tid, selvom de er købt brugte.

LÆS OGSÅ: Så mange børneting har ’Den perfekte mor’, Cecilie, købt brugt til sit barn

Man må tænke kreativt, og ikke bare ”skide på det hele”, når selv rum som badeværelset skal indrettes. Her tjener en magasin-holder nu som toiletrulleholder
Man må tænke kreativt, og ikke bare ”skide på det hele”, når selv rum som badeværelset skal indrettes. Her tjener en magasin-holder nu som toiletrulleholder

Hvor leder du efter genbrug?

På DBA, Facebook Marketplace, Reshopper, Auctionet og på svenske loppemarkeder.
   

Hvor mange penge bruger du om året på at handle på brugtmarkedet?

Uhh det er et svært spørgsmål. Nok flere tusind kroner.
  

Har du sat dig et mål med, at du maksimum vil give XX kroner for en ting på brugtmarkedet?

Nej, det syns jeg ikke rigtig, jeg har nogen grund til at gøre.
   

Har du nogensinde lavet dit eget møbel?

Min høvlebænk har vi forvandlet til et bord, fordi vi har sat en bordplade i passende længde ud fra den ene side. Jeg har også købt en kiosk-bladholder, som jeg i dag bruger til at have toiletpapir i.

Toiletrulle-opbevaring på DBA:

 1. Toiletrulle holder. , Murstensform model, Murstens form som toiletrulle holder. 

Sender gerne elle

  Toiletrulle holder. , Murstensform model, Murstens form som toiletrulle holder. Sender gerne elle den kan hentes 4800 Nykøbing F

  50,00 kr.14-05-2024
 2. Dukke Toiletrulle holder, Retro, Retro Dukke Toiletrulle holder

  Dukke Toiletrulle holder, Retro, Retro Dukke Toiletrulle holder

  125,00 kr.05-06-2024
 3. Toiletrulle holder, Smuk toilet rulle holder i porcelæn

  Toiletrulle holder, Smuk toilet rulle holder i porcelæn

  100,00 kr.02-06-2024
 4. Hafa combino Series, Teak, vintage Hafa combino Series, Hafa Halmstad kendt som den store snob, Sver

  Hafa combino Series, Teak, vintage Hafa combino Series, Hafa Halmstad kendt som den store snob, Sverige 1960 Opråb til alle teak & glaselskere. Dette sæt af solid teak (altså ikke teak finer) guld met

  9.500,00 kr.17-12-2023
 5. Badeværelsessæt, Bad tilbehør, Toilet, Lamper, Sæt, Allibert, Flot sæt.
Plast - Spejl - Hylde - Knag

  Badeværelsessæt, Bad tilbehør, Toilet, Lamper, Sæt, Allibert, Flot sæt. Plast - Spejl - Hylde - Knager - Knagerække - Tandkrus - Toiletrulle holder - Magnet sæbeholder - Håndklædeholder. Tidssvarende

  800,00 kr.24-05-2024
 6. Toiletrulle dispenser, Tork T6, Tork Mid-Size T6 dispenser. Stadig i ubrudt emballage og aldrig brug

  Toiletrulle dispenser, Tork T6, Tork Mid-Size T6 dispenser. Stadig i ubrudt emballage og aldrig brugt. Har flere og rabat ved køb af flere.

  200,00 kr.17-05-2024

Hvorfor køber du genbrug?

Dels for at spare penge, men allermest fordi jeg får ondt i maven af at tænke på hvor meget nyt, der produceres. Vi kan nemt få opbrugt jordens ressourcer i en fart. “Fast fashion” og sider som ’Wish.com’ giver mig gåsehud, og jeg opfordrer ofte andre til at kigge brugt, når de siger, de mangler noget nyt.

I 2018 besluttede jeg mig for ikke at købe noget nyt tøj - nyproduceret tøj. Det gik faktisk rigtig godt. Jeg købte kun en nyproduceret bikini og nogle trusser, men ellers var det kun brugt tøj. Det var spændende og udfordrende, og frem for alt købte jeg ikke bare hvad som helst. Jeg handlede med eftertanke.

At købe brugt, ændre ting og lede efter nye måder, gamle ting kan bruges på, er en del af mit liv nu. Jeg prøver at leve mere bæredygtigt. Herhjemme forsøger vi at spise mindre kød, minimere vores brug af engangsprodukter og plast.
Da vi boede i Nordvest i København, købte vi "grimme" grøntsager på GRIM og krydderier i løs vægt på løsmarked, og vi prøver at prioritere de mindre, lokale butikker snarere end at købe fra de store butikskæder.

LÆS OGSÅ: Magnus og kæresten har ikke købt nyt tøj i tre år

Emelies elskede høvlebænk tjener nu også som bord, og ikke kun som pyntereol. Bænkens historik kan du læse om længere oppe i artiklen. Prisen, Emelie skulle give, for at få fingre i høvlebænken var nemlig helt ud over det sædvanlige
Emelies elskede høvlebænk tjener nu også som bord, og ikke kun som pyntereol. Bænkens historik kan du læse om længere oppe i artiklen. Prisen, Emelie skulle give, for at få fingre i høvlebænken var nemlig helt ud over det sædvanlige

Hvor mange ting i dit hjem er genbrug?

Omkring 85-90 procent. Alle vores møbler, foruden vores seng, er genbrug. De ting, vi har købt nye, er eksempelvis køkkenredskaber som vores stavblender, skærebrædder. Men eksempelvis er vores stempelkande købt på DBA. Vi har faktisk købt hele fire stempelkander gennem tiden på DBA, men vi drikker også alt for meget kaffe, haha.

Det, der er coolt ved genbrug, er, at man bedre kan tillade sig at bytte møblerne ud og teste, hvad der fungerer. Jeg har prøvet at købte nogle brugte møbler, som ikke passede ind, og så solgte jeg det jo bare igen.
   

Er der noget genbrug, du aldrig kunne finde på at købe?

Ting, der af hygiejniske grunde ikke føles okay, såsom trusser og nogle køkkenredskaber.

Køkkenudstyr- og maskiner på DBA:

 1. Tefal Pro Express total , Tefal, Tefal Pro Express total / dampstrygejern
Et par år gammel, fungere

  Tefal Pro Express total , Tefal, Tefal Pro Express total / dampstrygejern Et par år gammel, fungere perfekt Nypris 2999,-

  1.100,00 kr.21-06-2024
 2. Opøser, Eva Trio, Ø 5,3 cm, L 17 cm, kommer fra det lille smørsmeltersæt.
Ok stand.
Fast pris pr stk

  Opøser, Eva Trio, Ø 5,3 cm, L 17 cm, kommer fra det lille smørsmeltersæt. Ok stand. Fast pris pr stk. jeg har 2 stk til salg. Kan sendes med Dao, det koster 43 kr til pakkeshop.

  50,00 kr.21-06-2024
 3. Proptrækker, Le Creuset, Dette er den gedigne proptrækker fra det anerkendte franske køkkenudstyrsfi

  Proptrækker, Le Creuset, Dette er den gedigne proptrækker fra det anerkendte franske køkkenudstyrsfirma, Le Creuset, model Classic PM-110. Den praktiske og elegante udformning gør det til en leg at åb

  50,00 kr.21-06-2024
 4. Ske til marmelade, Eva Trio, L 15,2 cm, rustfrit stål, passer til den hvide marmelade krukke, hvis d

  Ske til marmelade, Eva Trio, L 15,2 cm, rustfrit stål, passer til den hvide marmelade krukke, hvis du har den. Udgået model. Pæn stand. Fast pris. Kan sendes med Dao, det koster 43 kr til pakkeshop.

  50,00 kr.21-06-2024
 5. Isterningbakker., Isterningbakker. Enkelte er der gået lidt af på, men kan sagtens bruges. Sælges ku

  Isterningbakker., Isterningbakker. Enkelte er der gået lidt af på, men kan sagtens bruges. Sælges kun da vi har mange. Ny pris var 25 kr pr stk. Mp for alle 5: 40 kr. Kan sendes.

  40,00 kr.21-06-2024
 6. Kenwood Titanium Chef Baker XL køkkenmaskine KVL65.001WH (hvid)

  Kenwood Titanium Chef Baker XL køkkenmaskine KVL65.001WH (hvid)

  Kitchen machine, Kenwood, Denne Kenwood Titanium Chef Baker XL køkkenmaskine KVL65.001WH har fuldt indbyggede EasyWeight-vægte, en DuoBowl på 7 l samt en kraftfuld motor på 1.200 Watt, som gør bagning

  2.699,00 kr.21-06-2024

33.542 køkkenmaskiner og -udstyr kan du lige nu finde på DBA.
  

Siger du højt, at du køber genbrug?

Jeg blærer mig med det 100 procent! En gang fik jeg at vide, at hver gang, jeg fik et kompliment for noget, svarede jeg ofte, at ’Jamen det har jeg købt på et loppemarked for XX kroner’.
  

Præger det dine børn?

Nu er Eigil lidt for lille til at forstå det endnu, men hans garderobe består af 75 procent brugt tøj og af tøj, som vi har fået fra venner og familie. Hans senge er blevet brugt af mine venners børn, vi har lånt autostolen til ham af venner, hans puslebord er købt brugt, og vi har sparet 10.000 svenske kroner på barnevognen ved at købe den af vores venner.
Jeg håber absolut, at jeg kan videregive min bæredygtige tankegang til ham.

SE OGSÅ: VIDEO: Anja opdrager sine børn med genbrug

Selebukser til børn er ganske moderne og ”in” lige nu, har Emelie registreret. Det ”går også ud over” sønnen Eigil
Selebukser til børn er ganske moderne og ”in” lige nu, har Emelie registreret. Det ”går også ud over” sønnen Eigil

Hvad siger dine venner og familie til dine konkrete fund?

Jeg får ofte spørgsmål om, hvilke butikker der er gode at finde brugte ting i, og nogle gange beder mine vennerne mig om at kigge efter specifikke ting til dem, hvilket jeg godt kan lide at gøre. Jeg har ingen "hemmelige" butikker eller loppemarkeder. Jeg kan godt lide at dele mine guldkorn.
  

Har du nogle gode råd til folk, der ikke helt ved, hvordan man gør sig de gode fund, når de skal købe brugt?

Fokusér ikke nødvendigvis på prisen. Uanset prisen, når du finder noget, du vil have eller har behov for, er det helt sikkert et godt køb.

Tidligere købte jeg gerne ting, som var i stykker og skulle fixes, men jeg fik det ikke rigtig gjort, og derfor køber jeg nu kun ting, som er lige til at bruge, fordi jeg nu kender mig selv bedre.

Symaskiner på DBA:

 1. Symaskine, Pfaff smarter 140s, Pfaff symaskine med alt tilbehør
Fri levering med post nord.

  Symaskine, Pfaff smarter 140s, Pfaff symaskine med alt tilbehør Fri levering med post nord.

  1.595,00 kr.21-06-2024
 2. Symaskine, Husqvarna Classica, Brugt virker som den skal

  Symaskine, Husqvarna Classica, Brugt virker som den skal

  799,00 kr.21-06-2024
 3. Symaskine, Husqvarna Sophia, Brugt virker som den skal fint stand.

  Symaskine, Husqvarna Sophia, Brugt virker som den skal fint stand.

  999,00 kr.21-06-2024
 4. Symaskine, Prinsessen, Brugt virker som den skal.

  Symaskine, Prinsessen, Brugt virker som den skal.

  449,00 kr.21-06-2024
 5. Symaskine, Pfaff tiptronic 2040, Kraftig pfaff med indbygget overtranspotør og nåle tråder.
Syr i al

  Symaskine, Pfaff tiptronic 2040, Kraftig pfaff med indbygget overtranspotør og nåle tråder. Syr i alle stoffer jeans , Jersey stoffer mv. Ny serviceret. Alt tilbehør medfølger ( kuffertlåg ikke , men

  2.395,00 kr.21-06-2024
 6. Symaskine, Til syning, Fin royal symaskine. Med tilbehør syr flot er også med friarm. Dig dag m m k

  Symaskine, Til syning, Fin royal symaskine. Med tilbehør syr flot er også med friarm. Dig dag m m kun 400kr

  400,00 kr.21-06-2024

Symaskiner til salg på DBA, kan du finde her. 153 af dem koster mindre end 300 kroner.
  

Leder du lige for tiden efter et specifikt genbrugsfund?

Jeg er i øjeblikket på udkig efter en bæresele til Eigil og et komfur til køkkenet. Vi har købt et hus fra 60'erne, som vi renoverer, og køkkenet vil ikke blive revet ned før til næste år. Komfuret er dog meget, meget gammelt, så det bruger masser af strøm, og vi har en tendens til at glemme at slukke for det, hvilket er direkte farligt.

LÆS OGSÅ: Tre vigtige ting, du skal vide, når du skal købe et brugt køkken

Nogle køkkenredskaber er købt brugte. Andre er ikke. Køkkenredskaber og sengen er dog nærmest noget af det eneste, som Emelie ikke har købt brugt
Nogle køkkenredskaber er købt brugte. Andre er ikke. Køkkenredskaber og sengen er dog nærmest noget af det eneste, som Emelie ikke har købt brugt
Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.
Her kan du se Emelies spisebord. Billederne er taget fra hendes tidligere lejlighed. I dag er familien flyttet i et hus, der er ved at blive renoveret. Det kan du læse mere om i teksten over billederne her
Her kan du se Emelies spisebord. Billederne er taget fra hendes tidligere lejlighed. I dag er familien flyttet i et hus, der er ved at blive renoveret. Det kan du læse mere om i teksten over billederne her

Hvis du vil læse mere om Emelie, kan du i denne artikel få svar på, hvordan og hvor meget Emelie sælger på brugtmarkedet. Du kan også blive klogere på hendes holdning til at give og modtage second hand-gaver, her (udkommer snart).

Kunne du forestille dig at bo med en hest, der har siddet på en karrusel? Det kunne Dorthe nemlig, men hun bor også helt særligt, og i artiklen her inviterer hun dig indenfor i sit genbrugshjem.

Kom en tur med hjem til Signe, som i videoen herunder viser rundt i sit skønne, farvepræget genbrugshjem.

Du kan se flere billeder og læse om mange flere detaljer fra Signes hjem i artiklen, her.

Relaterede artikler