Michaelas stue er fyldt med genbrugsfund - kom indenfor!
Bolig

Michaelas stue er fyldt med genbrugsfund - kom indenfor!

DBA Guide
DBA Guide

Så du Michaelas skønne køkken-alrum, der er fyldt med genbrugsfund, her på DBA Guide? Hvis ja, så ved du allerede, at hun er lidt af en genbrugshaj, der formår at blande nyt og brugt til en personlig stil med masser af varme. I hende og hendes mands hjem skal der være plads til børnene og masser af hygge, og det er deres smukke stue også et godt eksempel på. Læs med herunder og se blandt andet hvilke stole, hun har sparet 12.500 kroner på.

Klassiske lænestole, et springbukhoved og et glasbord, der måske snart skal opdateres med en ny marmorbordplade, er blandt de mange gode genbrugskøb, Michaela har gjort til det skønne rum. Læs med her, når 31-årige Michaela Näsberg byder dig velkommen inden for i husets stue.

Læderstole - designklassikerfund

Kernelæder og godt håndværk går aldrig af mode – så klassikere som disse er altid en investering værd
Kernelæder og godt håndværk går aldrig af mode – så klassikere som disse er altid en investering værd

To af de ting, der tiltrækker øjet, når man træder ind i stuen med de store lysindfald, er lænestolen og en flagermusstol - begge i brunt kernelæder med smukt slid. De er blandt Michaelas bedste fund, både fordi klassikerne passer så godt til indretningen, og fordi der var en god besparelse på at finde dem brugt.

- Jeg vidste, jeg gerne ville have lænestole i læder og egentlig også, at jeg gerne ville have nogle forskellige slags. Jeg syntes ikke, jeg ville betale det for dem, som læderstole koster fra ny, og så synes jeg faktisk også, at læder bliver langt pænere med tiden, så nu har jeg fået patina med det samme, siger Michaela, der gerne sætter en besparelse på sine genbrugsfund:

Vi gav kun 1.500 kroner for flagermusstolen og 5.000 kroner for den anden
fortæller Michaela.

En Cuero Flagermusstol i læder koster fra ny omkring 7.000 kroner og en lignende lænestol i kernelæder og eg koster omkring 12.000 kroner, så på de to stole har Michaela i alt sparet 12.500 kroner. Find flagermusstole på DBA her.

Se udvalget af lænestole i eg og læder, her

 1. Lænestol, læder, Dansk mærke og dansk design, En super lækker læder lænestol. Alt træet er egetræ.

  Lænestol, læder, Dansk mærke og dansk design, En super lækker læder lænestol. Alt træet er egetræ. Den fremstår som står ny, er yderst velholdt og den har næsten ikke været brugt. Man sidder godt i d

  2.000,00 kr.15-06-2024
 2. Lænestol, læder, Audo, Har denne lækre lænestol fra Audo.

Model Saxe Lænestol - Brunolieret Eg / Br

  Lænestol, læder, Audo, Har denne lækre lænestol fra Audo. Model Saxe Lænestol - Brunolieret Eg / Brun læder. Stolen er ca. 1 år gammel og er købt på lagersalg. Fremstår som ny og ingen hakker eller

  9.500,00 kr.15-06-2024
 3. Lænestol, læder, Ox Denmarq, Rama Chair fra Ox Denmarq i farven Nature, læder og sæbebehandlet eg. S

  Lænestol, læder, Ox Denmarq, Rama Chair fra Ox Denmarq i farven Nature, læder og sæbebehandlet eg. Står ubehandlet, derfor pletter/patina. Ikke forsøgt renset med læderrens eller lignende.

  6.000,00 kr.14-06-2024
 4. Lænestol, læder, Conform, Conform Prime lænestol, svensk produceret, et elegant og klassisk design.

  Lænestol, læder, Conform, Conform Prime lænestol, svensk produceret, et elegant og klassisk design. Lænestolen er i sort læder med sort egetræ på ydersiden. Derudover har lænestolen retur-drej alumi

  8.500,00 kr.17-05-2024
 5. FABRIKSNY Stressless SPAR MIN. 9000,00

  FABRIKSNY Stressless SPAR MIN. 9000,00

  Lænestol, læder, Stressless Wing, Helt ny Stressless Wing lænestol med fodskammel sælges p. g. a. fejlkøb. FULD GARANTI Faktura dateret 26.2.2024 medfølger Stel: Cross stål Betræk: Lækker blød Paloma

  9.900,00 kr.10-03-2024
 6. Lænestol, læder, Eilersen, Fede retro lænestole i bedste danske kvalitet fra Niels Eilersen.
Fremsti

  Lænestol, læder, Eilersen, Fede retro lænestole i bedste danske kvalitet fra Niels Eilersen. Fremstillet i kraftig læder og med stel af massiv egetræ. Læderet er patineret og nok lige lidt i overkant

  1.400,00 kr.14-05-2024

Elsker du looket med de lidt tunge lænestole, som Michaelas udgave i træ og læder, så er det værd at holde øje med Børge Mogensens Den Spanske Stol på DBA.

Sofabordet med glasplade – og en hund

Det er de sjove detaljer som en porcelænshund, der er med til at gøre indretningen af et rum personlig
Det er de sjove detaljer som en porcelænshund, der er med til at gøre indretningen af et rum personlig

- Sofabordet med glasplade fandt jeg til 500 kroner på DBA. Jeg synes, det har en virkelig fed kombination af noget gammelt og noget nyt. Lige nu holder jeg dog også øje med marmorplader på DBA, for jeg tror måske, jeg bliver træt af glaspladen på et tidspunkt.

Trænger du også til at skifte en bordplade ud, kan du blandt andet finde et stort udvalg af marmorplader på DBA. Er det et glasbord, du gerne vil have fingrene i, er der mere end 700 annoncer at vælge imellem.

Glasborde til salg på DBA

 1. Glasbord l: 1, Længde 1 meter

  Glasbord l: 1, Længde 1 meter

  7.500,00 kr.16-06-2024
 2. Glasbord, Konsolbord med spejl

  Glasbord, Konsolbord med spejl

  1.750,00 kr.16-06-2024
 3. Glasbord, mahogni, b: 75 l: 115 h: 52, Smukt og velholdt stuebord

  Glasbord, mahogni, b: 75 l: 115 h: 52, Smukt og velholdt stuebord

  1.500,00 kr.16-06-2024
 4. Glasbord, Rolf Benz sofabord, glas, b: 60 l: 120 h: 50, Design Rolf Benz. Glasbord med Alu(“rokokko”

  Glasbord, Rolf Benz sofabord, glas, b: 60 l: 120 h: 50, Design Rolf Benz. Glasbord med Alu(“rokokko”) ben med hjul Extra Skåne plade i sort linolium medfølger for 100 kr.

  750,00 kr.16-06-2024
 5. Glasbord, Ikea l: 115 h: 58, Glasbord fra Ikea som vi har haft er halvt år sælges da vi har fundet e

  Glasbord, Ikea l: 115 h: 58, Glasbord fra Ikea som vi har haft er halvt år sælges da vi har fundet er andet bord. Normalpris i Ikea er 1.599,00 men sælger til 800,00

  800,00 kr.02-06-2024
 6. Glasbord, Vintage, glas, Glasbord med plader i to niveauer og metalstel. Har stået dækket til og er

  Glasbord, Vintage, glas, Glasbord med plader i to niveauer og metalstel. Har stået dækket til og er sjældent blevet brugt og fremstår derfor som ny.

  700,00 kr.16-06-2024

I hjørnet ved siden af sofaen holder en stor porcelænshund vagt over stuen – og den er faktisk grunden til, at der ikke løber en levende udgave rundt i huset.

Jeg havde lovet børnene, at de måtte få en hund, når vi flyttede i hus, fordi det virkede så langt væk. Men så sad vi pludselig i hus, og børnene ville have en hund. Det har de nu fået – ingen sagde jo noget om, at den skulle være levende. Og så synes jeg, den er vildt fed. Jeg fik den for 1.000 kroner, så den er også en del billigere end en levende hund
siger Michaela med et grin.

Er du også på jagt efter en hund i porcelæn, så findes de som både store og små figurer på DBA.

Er det en udgave i naturlig størrelse, du vil have – eller er det noget helt andet, der sjældent kommer til salg, du vil absolut må eje, så giver det god mening at lave en AnnonceAgent på DBA, så du får besked hver gang, noget der passer på søgningen, kommer til salg. Du finder feltet nederst på siden, når du har søgt på for eksempel "porcelæn figur hund”.

Springbuk og bowlingkegle som pynt

Der er masser af skæve fund på DBA – husk at spørge ind til historien bag, når du køber noget. Ofte gemmer der sig en god fortælling
Der er masser af skæve fund på DBA – husk at spørge ind til historien bag, når du køber noget. Ofte gemmer der sig en god fortælling

Man er ikke i tvivl om, at der er tænkt over detaljerne, når man kigger sig rundt, selv pynt og nips er nøje udvalgt, men på en måde hvor det passer naturligt ind uden at virke placeret.

- Jeg elsker det personlige præg, det her dyrehoved giver til min stue. Jeg ledte faktisk længe efter et på DBA, og udvalget synes jeg er stort, men så forærede min veninde mig det her springbukhoved. Hun har selv skudt det, så det gjorde det jo bare endnu mere personligt, og så kostede det mig nul kroner, smiler Michaela.

Michaela peger derefter over i vindueskarmen, hvor der står to ting, man normalt ikke forventer at se i en stue

- Bowlingkeglen og baseball-bolden fandt jeg faktisk hos samme sælger. Han havde selv fundet dem på et loppemarked i New York engang. De tilføjer virkelig min stue personlighed, synes jeg, og så elsker jeg den historie, der følger med. Jeg synes det er lidt sjovt at tænke på den rejse, de to ting, der nu står i min vindueskarm, har været på. Jeg gav 200 kroner for dem samlet.

Selv bowlingkegler kan du finde på DBA – og er det et udstoppet dyr du er ude efter, så kan du vælge imellem næsten 400 annoncer lige her! Blandt andet kan du købe den største udstoppede krokodille, der er til salg - se den her.

Udstoppede dyr til salg på DBA

 1. Udstoppede dyr, Juvelbille i plexiglas, Sternocera juvelbille fra Asien i plexiglas. 

Blokken er 7

  Udstoppede dyr, Juvelbille i plexiglas, Sternocera juvelbille fra Asien i plexiglas. Blokken er 7 x 4 x 2,5 cm.

  60,00 kr.16-06-2024
 2. Udstoppede dyr, Udstoppet Dyr, Egern, udstoppet.

  Udstoppede dyr, Udstoppet Dyr, Egern, udstoppet.

  1.000,00 kr.16-06-2024
 3. Udstoppede dyr, Pilrokke spids, Barberbladsskarp pilrokke spids med modhager. Længde: 4,5 cm. 

“Ste

  Udstoppede dyr, Pilrokke spids, Barberbladsskarp pilrokke spids med modhager. Længde: 4,5 cm. “Steve Irwin døde den 4. september 2006 efter at være blevet stukket i brystet af en giftig pilrokke, me

  70,00 kr.16-06-2024
 4. Andre samleobjekter, Brevpresser . Figur, Skorpion . Figur . Udstoppet dyr . Super cool retro Ariz

  Andre samleobjekter, Brevpresser . Figur, Skorpion . Figur . Udstoppet dyr . Super cool retro Arizona USA Skorpion sat ind i akryl brevpresser . 9,4 cm i diameter x Ca 5 høj kr 40,- lækker dekor t

  40,00 kr.15-06-2024
 5. Udstoppede dyr, Vintage - retro, Oval læderbetrukket æske med knaplukning.
Har lidt patina på lædere

  Udstoppede dyr, Vintage - retro, Oval læderbetrukket æske med knaplukning. Har lidt patina på læderet. Måler 16 cm x 24 cm. H: 11 cm. Koster 275,- Udstoppet skovskade. H: 30 cm. Koster 575,- Følg mi

  575,00 kr.15-06-2024
 6. Udstoppede dyr, Biller, Fine biller sælges samlet 
8 styk 
Fin stand

  Udstoppede dyr, Biller, Fine biller sælges samlet 8 styk Fin stand

  150,00 kr.15-06-2024

Hvis du elsker genbrug lige så højt som Michaela, så er DBA Guide meget interesseret i at høre fra dig. Måske du er den næste genbrugselsker, vi aflægger et besøg.

Hvis du er interesseret i at åbne dørene til dit genbrugshjem for DBA Guide, så kontakt redaktionen på jschoen (@) ebay.com

Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.

Relaterede artikler