Messingfund

Messingfund

3. juni 2015

Messingfund

Mit seneste køb er en fin standerlampe i messing, der kommer til at lyse op i et af de små rum i lejligheden, der huser vores daybed og hurtigt er blevet til et lille sted hvor man kan sætte sig og drikke en kop kaffe og trække stikket ud når muligheden byder sig.

Det er ikke nemt at smække benene op og læse en bog, når man har en to-årig - men når det sker, så er det altså virkelig helt, helt rart.

Alfred er altid velkommen i hyggekrogen, og han vil heldigvis rigtig gerne læse også, så rummet kommer til sin ret for alle parter.

Det lille rum, der normalt er hans værelse, fik en lille makeover i sidste uge, da jeg fusionerede hans værelse med vores soveværelse, som er et ret stort og lyst rum med masser af plads til leg og aktivitet.

Det ser måske ikke så vanvittigt børnevenligt ud, men jeg er af den klare overbevisning at der skal være plads til Alfred alle steder, og jeg ved også at det er et spørgsmål om (meget) kort tid, før der rykker både brandbiler, bamser og bussemænd ind i hyggekrogen. Og det er helt fint med mig :)