Madam blå - den blå dame
Bolig

Madam blå - den blå dame

DBA Guide
DBA Guide

Min bedstemors ene køkkenvæg var fyldt OP med Madam Blå. Som barn var jeg evigt fascineret af alle de dimser væggen indeholdt - der var alt fra grydeskeer til potter og kander.

Jeg var så heldig at arve langt det meste, men gennem årene er flere ting desværre røget ud. Jeg var ikke mere end 18 år, da jeg arvede to hele sorte sække med de emaljevarer - og desværre røg langt det meste ud. Det er selvfølgelig noget jeg fortryder den dag i dag, men så har man jo lært det!

Nogle ting er dog bevaret, og selvom standen er lige lovlig ringe, så er det nogle af de ting jeg har brugt aller mest, når det kommer til at indrette mit køkken med lidt farver og retro-guld!

De små bøtter til salt eller soda har været brugt til både bestik, krydderier og som nu - planter. Jeg synes det er så fint at bruge dem som urtepotter.

En netop om-plantet Pilea, der lige skal vænne sig til at 'bo' et nyt sted :)
En netop om-plantet Pilea, der lige skal vænne sig til at 'bo' et nyt sted :)

Jeg kan egentlig meget godt lide at tingene ikke er i perfekt stand - lidt rust her og der - men man skal dog lige passe på med madvarer. F.eks kan jeg nu se, at det er ved at være slut med den lille emaljesag her:

Jeg må i hvert fald finde noget andet at opbevare sydesalten i, desværre.

Er jo virkelig glad for det blå tema i mit køkken - men jeg overvejer om jeg skal finde noget af det hvide? Det er ikke så udbredt som Madam Blå, desværre - så jeg må lige holde øje med annoncer i fremtiden.

Madam Blå er der en del af på DBA, og det er heldigvis ikke særlig pebret rent prismæssigt :)


Find mere Madam Blå

 1. Andre samleobjekter, Madam blå

  Andre samleobjekter, Madam blå

  500,00 kr.28-09-2023
 2. Køkkenudstyr, Madam Blå, hvid, grøn rød m.v., Her sælges en samling emalje køkkengrej af Madam Blå,

  Køkkenudstyr, Madam Blå, hvid, grøn rød m.v., Her sælges en samling emalje køkkengrej af Madam Blå, Rød, Grøn og Hvid. - Se alle billeder, da nogle af delene er på forskellige billeder. 1. Dørslag m.

  15,00 kr.27-09-2023
 3. Andre samleobjekter, Gasvarmer Emalje Madam blå Glud & Marstrand Skilt, SAMLEOBJEKT SAMLEOBJEKT

Fin

  Andre samleobjekter, Gasvarmer Emalje Madam blå Glud & Marstrand Skilt, SAMLEOBJEKT SAMLEOBJEKT Fin madam blå gasvarmer fra Glud & Marstrand. I perfekt stand. Se venligst billeder. Kun afhentning.

  1.499,00 kr.26-09-2023
 4. Køkkenudstyr, Madam Blå div., Gammel Madam Blå sæbe beholder stemplet Glud & Marstrand i bunden samt

  Køkkenudstyr, Madam Blå div., Gammel Madam Blå sæbe beholder stemplet Glud & Marstrand i bunden samt emaljeret randform, begge med brugsslitage/ridser mm. på den blå flade. Sæbe Ø: 13 cm, H: 20 cm. Pr

  50,00 kr.26-09-2023
 5. Andre samleobjekter, Randform - Madam Blå – Glud & Marstrand – 24 cm i diameter – isform – form – ru

  Andre samleobjekter, Randform - Madam Blå – Glud & Marstrand – 24 cm i diameter – isform – form – rund – sjælden orange variant

  100,00 kr.26-09-2023
 6. Andre samleobjekter, Madame Blå, Fra dødsbo sælges Madam Blå dele.

Med brugsspor og en smule rust i

  Andre samleobjekter, Madame Blå, Fra dødsbo sælges Madam Blå dele. Med brugsspor og en smule rust i siderne indeni kaffekande.

  500,00 kr.24-09-2023

Relaterede artikler