De tre fedeste genbrugsløsninger på Lise og Michaels retrobadeværelse
Bolig

De tre fedeste genbrugsløsninger på Lise og Michaels retrobadeværelse

Lise & Michael
Lise & Michael

Genbrugsfund og kreative idéer. Det er opskriften på Lise og Michaels retrobadeværelse. Her guider vi dig til tre genbrugsløsninger i badeværelset, som vi især er glade for og stolte af.

Vores badeværelse er virkelig ganske særligt og ikke som alle andres. Vi lavede det i 'Nybyggerne' med utroligt meget tidspres. Gulvvalget var faktisk en fejl, og genbrugsfundende var meget spontane. Men resultatet blev alligevel ganske unikt og anderledes.


1. Skabet

Da vi skulle indrette vores badeværelse, var vi længe i tvivl om, hvad der skulle hænge på væggen ved siden af vasken og over vaskemaskinen. Det eneste must, vi havde, var, at det skulle kunne klare den lidt gængse opbevaring af medicin, toiletpapir, parfumer og nipsting.  Ja, også skulle det også passe ind i vores hjem.

Umiddelbart syntes vi ikke, et stort hvidt - upersonligt skab ville gøre noget godt på badeværelset. Så skulle det udelukkende være af praktiske årsager.

På vores jagt, faldt vi over fine vintagekasser, som uden tvivl ville passe så fint på væggen. Vi endte med at hænge fire kasser op; et fint gult medicinskab, en “sættekasse” og to store kasser. Jeg er især vild det gule medicinskab. Det er så fint og unikt. 

Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper
Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper

Du kan finde fine unikke kasser på DBA på flere måde. Du kan eventuelt starte med at søge efter alle trækasser - dem er der lige nu 889 annoncer med på DBA, og flere koster kun 30 kroner eller derunder.

For at specificere det lidt, kan du forsøge med lidt mere konkrete søgeord. Eksempelvis ølkasse. Og ellers, så er det bare med at give dig god tid og kigge alle annoncerne igennnem. Så skal der nok dukke nogle unikke og fine kasser op.

Trækasser, som lige nu er til salg på DBA

 1. Trækasse

  Trækasse

  50,00 kr.17-04-2024
 2. Valloni trækasse stapelbar til opbevaring 51x23x31cm natur.

  Valloni trækasse stapelbar til opbevaring 51x23x31cm natur.

  Valloni trækasse stapelbar til opbevaring 51x23x31, Førpris: 350 kr. Tilbudspris: 263 kr. ∙ Gratis fragt og hurtig levering ∙ Personlig kundeservice ∙ Individuel leveringsaftale ∙ Læs mere - klik på

  263,00 kr.17-04-2024
 3. Valloni trækasse stapelbar til opbevaring 65x23x31cm natur.

  Valloni trækasse stapelbar til opbevaring 65x23x31cm natur.

  Valloni trækasse stapelbar til opbevaring 65x23x31, Førpris: 440 kr. Tilbudspris: 330 kr. ∙ Gratis fragt og hurtig levering ∙ Personlig kundeservice ∙ Individuel leveringsaftale ∙ Læs mere - klik på

  330,00 kr.17-04-2024
 4. Trækasse, Gammel fransk trækasse / opbevaringskasse med tryk. Perfekt til opbevaring af småting og s

  Trækasse, Gammel fransk trækasse / opbevaringskasse med tryk. Perfekt til opbevaring af småting og samtidig meget dekorativ. Skal hentes på Østerbro

  200,00 kr.17-04-2024
 5. Trækasse, Skagerak, 4 stk. små trækasser fra det fine skagerak, kasserne er aldrig blevet brugt og d

  Trækasse, Skagerak, 4 stk. små trækasser fra det fine skagerak, kasserne er aldrig blevet brugt og derfor i meget fin stand. Brede:26 cn længde: 30 cn højde: 13 cn. sælges samlet.

  1.500,00 kr.17-04-2024
 6. TræKasser på hjul, To træ kasser på hjul 50 kr stk
( er ikke forsøgt vasket, måske det sorte kan gå

  TræKasser på hjul, To træ kasser på hjul 50 kr stk ( er ikke forsøgt vasket, måske det sorte kan gå af det er en tom urtepotte der har stået i den)

  100,00 kr.17-04-2024

På indersiden af det gule skab har jeg sat en magnet fast, så dér kan pincetter, negleklippere med mere nemt hænges op. Det fede og særlige ved at bruge gamle slidte kasser i indretningen, er, at man sjældent kan finde to kasser, der er ens. Det gør udtrykket ganske særligt! Du kan bruge kasserne i alle rum; på børneværelset, i stuen, i køkkenet eller på badeværelset.

Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper
Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper

2. Bordpladen

Selve bordpladen, vi har valgt på vores badeværelse, er faktisk erhvervet på DBA. Ved at søge på bordplader - eller måske mere specifikt efter præcis den træsort, man ønsker - så dukker der rigtig mange forslag op.

Vi har valgt en dyr udgave, da det er massivt teak. Vi er helt vildt forelsket i det spil, der er i træet. Vi fandt en 4 meter lang, ny teak bordplade til 7.000 kroner. Jeg tror, det var et rimelig unikt fund, for jeg kan ikke umiddelbart finde flere teaktræsbordplader på DBA.

En billigere løsning ville være at vælge en anden træsort, eksempelvis eg eller valnød.

3. Magasinholder

En magasinholder ved toilettet gør det lidt sjovere at med WC besøg
En magasinholder ved toilettet gør det lidt sjovere at med WC besøg

Det fedeste, når man indretter, er at tænke på de små detaljer. På den måde kan du gøre dit eget badeværelse ekstra personligt. Vi har eksempelvis også fundet en gammel magasinholder på DBA, som vi har hængt op lige ved siden af toilettet. Det gør WC-besøget lidt sjovere med et Anders And-blad lige ved hånden.

Køb en magasinholder på DBA. Disse er til salg lige nu:

 1. Magasinholder, Helt ny magasinholder/bladholder. Perfekt til at hænge på væggen.

  Magasinholder, Helt ny magasinholder/bladholder. Perfekt til at hænge på væggen.

  50,00 kr.17-04-2024
 2. Smart tidsskiftholder i rustfritstål, med 11 'mellemrum'. Kan stå på gulv eller sættes op på væggen.

  Smart tidsskiftholder i rustfritstål, med 11 'mellemrum'. Kan stå på gulv eller sættes op på væggen. Pæn stand og 100% funktionel. Sender gerne - køber betaler fragt. Bogholder, tegneserieholder, ma

  170,00 kr.07-04-2024
 3. Magasinholder, Trip Trap, Trip Trap magasinholder. En anelse hvid maling fra en væg på den ene side

  Magasinholder, Trip Trap, Trip Trap magasinholder. En anelse hvid maling fra en væg på den ene side eller rigtig fin. Kan fjernes - evt. ved fin-fin slibning. Holderen er fra mine svigerforældre og je

  75,00 kr.04-04-2024
 4. Living & More Magasinholder - Egetræ - Hylder Hos Coop

  Living & More Magasinholder - Egetræ - Hylder Hos Coop

  Living & More Magasinholder - Egetræ - Hylder Hos , Living & more, Magasinholder fra Living & more Sæt dine favoritblade i en holder af egetræ, som udover at være praktisk også pynter på væggen. Opbev

  249,00 kr.08-02-2023
 5. Magasinholder til væg, Vintage, Kan sendes

  Magasinholder til væg, Vintage, Kan sendes

  500,00 kr.26-03-2024
 6. Avisholder / magasinholder, Trip trap, kan også bruges til knagerække
Avisholder til væg
beslagene k

  Avisholder / magasinholder, Trip trap, kan også bruges til knagerække Avisholder til væg beslagene kan flyttes rundt SE MINE ANDRE TRIP TRAP TING

  160,00 kr.23-03-2024

Lige nu er der flere forskellige magasinholdere til salg på DBA, og du finder dem ved at klikke her.

Vi håber, I blev inspireret til at loppeshoppe en masse og tænke kreativt i indretningen! Hvis du vil læse, hvordan du får gjort dit gamle retrobadeværelse moderne med et lille budget og mange genbrugsideer, så kan ud læse guiden her.

// Lise og Michael

Relaterede artikler