De tre fedeste genbrugsløsninger på Lise og Michaels retrobadeværelse
Bolig

De tre fedeste genbrugsløsninger på Lise og Michaels retrobadeværelse

Lise & Michael
Lise & Michael

Genbrugsfund og kreative idéer. Det er opskriften på Lise og Michaels retrobadeværelse. Her guider vi dig til tre genbrugsløsninger i badeværelset, som vi især er glade for og stolte af.

Vores badeværelse er virkelig ganske særligt og ikke som alle andres. Vi lavede det i 'Nybyggerne' med utroligt meget tidspres. Gulvvalget var faktisk en fejl, og genbrugsfundende var meget spontane. Men resultatet blev alligevel ganske unikt og anderledes.


1. Skabet

Da vi skulle indrette vores badeværelse, var vi længe i tvivl om, hvad der skulle hænge på væggen ved siden af vasken og over vaskemaskinen. Det eneste must, vi havde, var, at det skulle kunne klare den lidt gængse opbevaring af medicin, toiletpapir, parfumer og nipsting.  Ja, også skulle det også passe ind i vores hjem.

Umiddelbart syntes vi ikke, et stort hvidt - upersonligt skab ville gøre noget godt på badeværelset. Så skulle det udelukkende være af praktiske årsager.

På vores jagt, faldt vi over fine vintagekasser, som uden tvivl ville passe så fint på væggen. Vi endte med at hænge fire kasser op; et fint gult medicinskab, en “sættekasse” og to store kasser. Jeg er især vild det gule medicinskab. Det er så fint og unikt. 

Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper
Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper

Du kan finde fine unikke kasser på DBA på flere måde. Du kan eventuelt starte med at søge efter alle trækasser - dem er der lige nu 889 annoncer med på DBA, og flere koster kun 30 kroner eller derunder.

For at specificere det lidt, kan du forsøge med lidt mere konkrete søgeord. Eksempelvis ølkasse. Og ellers, så er det bare med at give dig god tid og kigge alle annoncerne igennnem. Så skal der nok dukke nogle unikke og fine kasser op.

Trækasser, som lige nu er til salg på DBA

 1. Trækasse m. hjul, Har denne til at stå som jeg ikke lige har kunne finde en god plads til.

  Trækasse m. hjul, Har denne til at stå som jeg ikke lige har kunne finde en god plads til.

  250,00 kr.28-09-2023
 2. Trækasse, 2 Vintage Trækasse 31 x 40 H 12 cm
                  27 x 35 H 11 cm
1 Fl

  Trækasse, 2 Vintage Trækasse 31 x 40 H 12 cm 27 x 35 H 11 cm 1 Flaskevin kasse

  150,00 kr.28-09-2023
 3. Trækasse, Gammel Trækasse 42 x 25 H 23 cm

  Trækasse, Gammel Trækasse 42 x 25 H 23 cm

  80,00 kr.28-09-2023
 4. trækasser, 4 ældre velholdte malede Spritkasser 2 røde og 2 blå sælges for 500 kr. eller 150 kr. pr

  trækasser, 4 ældre velholdte malede Spritkasser 2 røde og 2 blå sælges for 500 kr. eller 150 kr. pr stk. Afhentes i Køge-området.

  150,00 kr.28-09-2023
 5. Smykkeskrin (1) - Træ

  Smykkeskrin (1) - Træ

  Brocante, Kinesisk trækasse udskåret med dekorativt motiv, Kina, 1900 Måler 30 cm × 16 cm × 30 cm Det vil blive sendt og pakket med stor omhu og forsikret for en større garanti Om Catawiki Catawiki e

  894,00 kr.27-09-2023
 6. Træbakke med stempler - Messing - Første halvdel af det 20. århundrede

  Træbakke med stempler - Messing - Første halvdel af det 20. århundrede

  Furniture & Works of Art, Smuk trækasse med fungerende lås indeholdende to frimærker med symbol. Et af frimærkerne er lavet af perlemor. Det hele blev lavet i Holland i første halvdel af det 20. århun

  1.118,00 kr.27-09-2023

På indersiden af det gule skab har jeg sat en magnet fast, så dér kan pincetter, negleklippere med mere nemt hænges op. Det fede og særlige ved at bruge gamle slidte kasser i indretningen, er, at man sjældent kan finde to kasser, der er ens. Det gør udtrykket ganske særligt! Du kan bruge kasserne i alle rum; på børneværelset, i stuen, i køkkenet eller på badeværelset.

Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper
Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper

2. Bordpladen

Selve bordpladen, vi har valgt på vores badeværelse, er faktisk erhvervet på DBA. Ved at søge på bordplader - eller måske mere specifikt efter præcis den træsort, man ønsker - så dukker der rigtig mange forslag op.

Vi har valgt en dyr udgave, da det er massivt teak. Vi er helt vildt forelsket i det spil, der er i træet. Vi fandt en 4 meter lang, ny teak bordplade til 7.000 kroner. Jeg tror, det var et rimelig unikt fund, for jeg kan ikke umiddelbart finde flere teaktræsbordplader på DBA.

En billigere løsning ville være at vælge en anden træsort, eksempelvis eg eller valnød.

3. Magasinholder

En magasinholder ved toilettet gør det lidt sjovere at med WC besøg
En magasinholder ved toilettet gør det lidt sjovere at med WC besøg

Det fedeste, når man indretter, er at tænke på de små detaljer. På den måde kan du gøre dit eget badeværelse ekstra personligt. Vi har eksempelvis også fundet en gammel magasinholder på DBA, som vi har hængt op lige ved siden af toilettet. Det gør WC-besøget lidt sjovere med et Anders And-blad lige ved hånden.

Køb en magasinholder på DBA. Disse er til salg lige nu:

 1. Magasinholder, Magasinholder
Ny
Mål. H 50 Cm. B 34 Cm. D 5 Cm.
Magasinholder til vægmontering eller

  Magasinholder, Magasinholder Ny Mål. H 50 Cm. B 34 Cm. D 5 Cm. Magasinholder til vægmontering eller stående op ad væg. Magasinholderen er velegnet til entre, køkken, og et kontor. Magasinholderen er d

  35,00 kr.24-09-2023
 2. Magasinholder, Hubsch, Ny og uåbnet Magasinholder i sort metal til at hænge på væggen eller stå på g

  Magasinholder, Hubsch, Ny og uåbnet Magasinholder i sort metal til at hænge på væggen eller stå på gulvet. Magasinholderen hænger på træknopper, der kommer med, som skrues ind i væggen. En flot magasi

  90,00 kr.24-09-2023
 3. Magasinholder / magazine holder, Skagerak, Skagerak magasinholder /bladholder til væggen, 75 cm. NY

  Magasinholder / magazine holder, Skagerak, Skagerak magasinholder /bladholder til væggen, 75 cm. NY og ubrugt, stadig i kassen. Står til 1875 kr på Skageraks egen webshop. Har en lille forskel i farve

  1.100,00 kr.22-09-2023
 4. Magasinholder, Herstal, Magasinholder fra Herstal i metal. Lige til at Hænge op på væggen. 
Måler: L

  Magasinholder, Herstal, Magasinholder fra Herstal i metal. Lige til at Hænge op på væggen. Måler: L:30 cm. B: 11 cm. D: 4 cm Kan sendes på købers regning.

  50,00 kr.20-09-2023
 5. Magasinholder plexiglas, Magasinholder som både kan stå på gulvet eller hænges på væggen. Bøger og m

  Magasinholder plexiglas, Magasinholder som både kan stå på gulvet eller hænges på væggen. Bøger og magasiner er blot for styling ??

  400,00 kr.17-09-2023
 6. Magasinholder, En rigtig flot rå magasinholder i metal til ophæng på væg, 100,-

Fra røgfrit hjem.

  Magasinholder, En rigtig flot rå magasinholder i metal til ophæng på væg, 100,- Fra røgfrit hjem.

  100,00 kr.15-09-2023

Lige nu er der flere forskellige magasinholdere til salg på DBA, og du finder dem ved at klikke her.

Vi håber, I blev inspireret til at loppeshoppe en masse og tænke kreativt i indretningen! Hvis du vil læse, hvordan du får gjort dit gamle retrobadeværelse moderne med et lille budget og mange genbrugsideer, så kan ud læse guiden her.

// Lise og Michael

Relaterede artikler