Indret et tjekket teenageværelse med genbrug
Bolig

Indret et tjekket teenageværelse med genbrug

DBA Guide
DBA Guide

Indret et tjekket teenageværelse med genbrug

En lækker indretning af teenageværelset er vigtig, da din teenager kommer til at tilbringe mange timer der. Faktisk kan du nøjes med to fokusområder – seng og påklædning. Så er en typisk teenagers behov dækket.

Sengen er det vigtigste møbel på et teenageværelse. Teenageren sover, eller ligger i hvert fald ned, størstedelen af dagen, så en rå palleseng eller en sovesofa er ikke til at komme uden om.

Bolius anbefaler, at man går efter EUR paller eller DS paller for at undgå, at de kan være giftige.

Indret et hjørne til garderobe eller påklædningsrum. Her vil teenageren også tilbringe mange timer. Du kan skabe et rum i rummet med tapet eller stof.

Tapetser eventuelt en masonitplade eller beklæd den med flot stof, så er det nemt at skifte, når stilen skifter. Det kan være storbymotiver i sort/hvid eller romantisk blomstermotiv alt afhængig af stilen.

Et tøjstativ til de mange outfits vil vække lykke. Du finder både toptjekkede HAY tøjstativer og de mere rå lavet af vandrør på DBA.

Vil teenageren hellere pakke tøjet væk, kan I finde et gammelt karlekammerskab og male det i en lækker farve, der matcher indretningen. Den mere rå udgave kan være et gammelt arkiv- eller garderobeskab i metal.

Selvfølgelig skal der også være et spejl i fuld størrelse, så de mange outfits kan prøves på. Der kan gå mange timer foran spejlet med at prøve de mange outfits og tjekke håret.

Det gælder altså både piger og drenge! Eventuelt kan der sættes smarte lyskæder eller anden sjov belysning rundt om spejlet.

En sjov detalje på værelset til opbevaring af de utallige småting og tilbehør som tørklæder, bælter, hårfiduser og accessories kan være en gammel retro kuffert.

Find det på DBA

 1. Garderobeskab, Ikea pax, nyt, 100x58x236, b: 100 d: 58 h: 236, Helt nyt pax skab, næsten ikke brugt.

  Garderobeskab, Ikea pax, nyt, 100x58x236, b: 100 d: 58 h: 236, Helt nyt pax skab, næsten ikke brugt. Sælges grundet flytning. Der er sat flotte messing greb på.

  3.100,00 kr.17-04-2024
 2. Vitrineskab, b: 70 d: 40 h: 155, Virkelig funky vitrineskab. Tyrkis malet udenpå - hvidt indeni - en

  Vitrineskab, b: 70 d: 40 h: 155, Virkelig funky vitrineskab. Tyrkis malet udenpå - hvidt indeni - en skuffe (inddelt i tre rum) forneden (sidste foto, vender på den anden led. M brugsspor- sådan har j

  750,00 kr.17-04-2024
 3. sækkevogn, Bauhaus, foldbar BAUHAUS aluminium 70 kg

  sækkevogn, Bauhaus, foldbar BAUHAUS aluminium 70 kg

  200,00 kr.17-04-2024
 4. Anden fugl, Voilere, Påtænkt som fugle voilere, men kunne ikke bruges da det var for stort til at ko

  Anden fugl, Voilere, Påtænkt som fugle voilere, men kunne ikke bruges da det var for stort til at komme ind hvor det skulle. Plade bag på mangler, men kan nemt købes og sættes i. Højde: 198 Bredde: 18

  500,00 kr.17-04-2024
 5. Digitale Tv-modtagere, Perfekt, 
Golden Interstar HD FTA+ Digitale Tv-modtagere 
HØJDEPUNKTER:
Full

  Digitale Tv-modtagere, Perfekt, Golden Interstar HD FTA+ Digitale Tv-modtagere HØJDEPUNKTER: Full HD FTA-satellitmodtager DVB-S2 Seneste Sunplus-chipteknologi Blind Scan IPTV-kompatibel WI-FI-kompat

  150,00 kr.17-04-2024
 6. Mange forskellige, andet mærke, Canon, Minolta og andre, Stort udvalg af objektiver.
Canon, Exakta,

  Mange forskellige, andet mærke, Canon, Minolta og andre, Stort udvalg af objektiver. Canon, Exakta, M42, Konica, Minolta. Alle er gennemgåede og velfungerende. Glassene er klare uden fungus eller skad

  250,00 kr.17-04-2024

Relaterede artikler