Indret et tjekket teenageværelse med genbrug
Bolig

Indret et tjekket teenageværelse med genbrug

DBA Guide
DBA Guide

Indret et tjekket teenageværelse med genbrug

En lækker indretning af teenageværelset er vigtig, da din teenager kommer til at tilbringe mange timer der. Faktisk kan du nøjes med to fokusområder – seng og påklædning. Så er en typisk teenagers behov dækket.

Sengen er det vigtigste møbel på et teenageværelse. Teenageren sover, eller ligger i hvert fald ned, størstedelen af dagen, så en rå palleseng eller en sovesofa er ikke til at komme uden om.

Bolius anbefaler, at man går efter EUR paller eller DS paller for at undgå, at de kan være giftige.

Indret et hjørne til garderobe eller påklædningsrum. Her vil teenageren også tilbringe mange timer. Du kan skabe et rum i rummet med tapet eller stof.

Tapetser eventuelt en masonitplade eller beklæd den med flot stof, så er det nemt at skifte, når stilen skifter. Det kan være storbymotiver i sort/hvid eller romantisk blomstermotiv alt afhængig af stilen.

Et tøjstativ til de mange outfits vil vække lykke. Du finder både toptjekkede HAY tøjstativer og de mere rå lavet af vandrør på DBA.

Vil teenageren hellere pakke tøjet væk, kan I finde et gammelt karlekammerskab og male det i en lækker farve, der matcher indretningen. Den mere rå udgave kan være et gammelt arkiv- eller garderobeskab i metal.

Selvfølgelig skal der også være et spejl i fuld størrelse, så de mange outfits kan prøves på. Der kan gå mange timer foran spejlet med at prøve de mange outfits og tjekke håret.

Det gælder altså både piger og drenge! Eventuelt kan der sættes smarte lyskæder eller anden sjov belysning rundt om spejlet.

En sjov detalje på værelset til opbevaring af de utallige småting og tilbehør som tørklæder, bælter, hårfiduser og accessories kan være en gammel retro kuffert.

Find det på DBA

 1. Stum tjener

  Stum tjener

  180,00 kr.29-03-2023
 2. Dame cykel brugt

  Dame cykel brugt

  Damecykel, Raleigh, Shopping, cm stel 50, gear 7 , Velholdt og godt kørende cykel. En klassisk cykel med lav indstigning. Magnet lygter for og bag. Ret lås. Dobbelt støtteben. Forsikrings godkendt lå

  2.500,00 kr.29-03-2023
 3. SPECTRANGLE , andet spil

  SPECTRANGLE , andet spil

  40,00 kr.29-03-2023
 4. Hønsehus "Freja"

  Hønsehus "Freja"

  Hønsehus, Hønsehus Model Freja Dette hønsehus er egnet til 2-3 høns. Mål & Vægt : 210 x 78 x 100 cm. (BxDxH) Vægt ca. 26 kg. Produceret i Fyrretræ Monteret med tagpap 2 låger Incl. redekasse Aftagelig

  1.699,00 kr.29-03-2023
 5. Havepavillion, Harald Nyborg, Kun pakket ud og brugt en enkelt gang

  Havepavillion, Harald Nyborg, Kun pakket ud og brugt en enkelt gang

  400,00 kr.29-03-2023
 6. pudebetræk, green gate, Pudebetræk str. 50 x 50 cm, helt ubrugte/nye sælges for kr. 250,- pr. stk. -

  pudebetræk, green gate, Pudebetræk str. 50 x 50 cm, helt ubrugte/nye sælges for kr. 250,- pr. stk. - der er 4 stykker ens pudebetræk .Sælges også enkeltvis Billeder viser for og bagside af pudebetræk

  250,00 kr.29-03-2023

Relaterede artikler