Har du formuer gemt i skabene?
Bolig

Har du formuer gemt i skabene?

DBA Guide
DBA Guide

Har du formuer gemt i skabene?

Har du populære ting liggende, der bare står og samler støv? Måske ved du slet ikke, hvor efterspurgte de er? Se med her og overvej eventuelt at lade tingene skifte hænder, hvis de alligevel ikke betyder noget for dig. Der er nemlig mange penge at hente ved et salg på DBA lige nu.

Vi husker nok alle den noget vilde HYPE omkring Kähler Jubilæumsvasen. Den er ikke stilnet af på trods af flere lanceringer af forskellige størrelser. Jeg synes personligt, den er gyselig, så jeg ville sælge uden at blinke.

Jeg forstod SLET ikke hypen omkring Kähler vasen, men den næste ting er jeg helt med på!! For år tilbage lancerede Royal Copenhagen en termo kop af det populære mågestel, og jeg opdagede det først ALT for sent! Og nu vil jeg bare HAVE den! Jeg har præcis som Kähler-menneskerne må have det med jubilæumsvasen, så ingen fordømmelse herfra!

Også Flora Danica, Blå Blomst og Musselmalet Helblondealle fra Royal Copenhagen er mange penge værd!

Har du noget af Cathrineholm Lotus-serien i dine skabe eller reoler? Uanset om det er emaljeskåle, gryder, stel eller endda et salt- og pebersæt, er det uhyre eftertragtet!

Også Björn Wiinblad  i den mere specielle genre (store figurer og sjældne ting) er populært, og jeg har selv en svaghed for disse skønheder.

Har du nogle vintage træfigurer fra fx Kay Bojesen –gerne de helt store showpieces er de også rigtig meget værd! De er tidsløse og meget danske – og derfor vil mange elske at eje dem!

Held og lykke med at få solgt alle dine skjulte skatte fra gemmerne!

 Er du mon på Instagram?

Måske vil du gerne dele dine projekter med os? Smid hashtag #dba på dit billede og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dbadk, så vi kan blive inspireret til nye ideer sammen.


Find det på DBA

 1. Erik Jørgensen, EJ 600, Sofa, 3 personers sofa. Brugt, med brugstegn. Uden gennemslidninger. Koniske stålben

  4.000,00 kr.17-06-2024
 2. Little Scythe, Familiespil, brætspil, Sælger Little Scythe, da det ikke bliver spillet nok hjem hos

  Little Scythe, Familiespil, brætspil, Sælger Little Scythe, da det ikke bliver spillet nok hjem hos os. Kun spillet få gange. Som nyt.

  350,00 kr.22-06-2024
 3. Højttaler, B&W, Zeppelin, Fantastisk lyd når den virker, det gør den desværre ikke altid. Nogle gan

  Højttaler, B&W, Zeppelin, Fantastisk lyd når den virker, det gør den desværre ikke altid. Nogle gange virker, andre gange virker den ikke - sælges defor som defekt

  250,00 kr.22-06-2024
 4. Kanin, Minilop, Denne lille søde rene Minilop DRENG med (Satin pels) søger sød og god ny kommende fa

  Kanin, Minilop, Denne lille søde rene Minilop DRENG med (Satin pels) søger sød og god ny kommende familie. Han er født d. 12 April og er klar den 7. Juni til afhentning Alle ungerne vil være håndtamm

  600,00 kr.27-05-2024
 5. To stk. koncertbilletter Minds of 99 - 22. juni, Sælger to siddepladser til lørdag den 22. juni på C

  To stk. koncertbilletter Minds of 99 - 22. juni, Sælger to siddepladser til lørdag den 22. juni på C2. Overdrages via Ticketmaster. 540 pr. stk.

  1.080,00 kr.22-06-2024
 6. Psykologi/pædagogik, emne: pædagogik, Kr.50

  Psykologi/pædagogik, emne: pædagogik, Kr.50

  50,00 kr.22-06-2024

Relaterede artikler