Giv efterårsmørket modspil med smukke retrolamper
Bolig

Giv efterårsmørket modspil med smukke retrolamper

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Smukke retrolamper

Jeg har tidligere lovet jer en komplet gennemgang af vores retrolamper her i vores ”nye” 70’er hus, og den er nu endelig klar. Det har været op ad bakke at finde alle lamper (og vi er altså heller ikke HELT færdige endnu!) Vi gør det dog også lidt svært for os selv, for vi kunne aldrig drømme om at købe nyproducerede ”retrolamper”. Heldigvis overtog vi huset i foråret, og derfor har vi ikke manglet lys. Nu banker efterårsmørket på, og vi har sat gang i lampeprojektet herhjemme. DBA er fantastisk, hvis man vil have fingrene i smukke retrolamper.

Disse kobberlamper har I tidligere set lidt til! Nu er de kommet op at hænge på deres rette plads – henholdsvis i stuen og spisestuen. Hvis man kan lide looket på de fine kobberlamper, så kig lige her.

I køkkenet har vi købt gule Louis Poulsen spots – disse hedder Storebror//unispots, og du kan finde dem lige her. Vidste du, at der også blev lavet en lillebror til lampen? Find dem her.

Jeg ELSKER den svenske Bumling lampe fra Atelje Lycktan – vores er i den fineste flaskegrøn. Jeg købte oprindeligt to, men det var for tungt over spisebordet, så den er røget til salg igen. Du kan også få fingre i en original Bumling lampe lige her.

I vores walk-in hænger denne fantastiske retro-sag. Aner ikke, hvad den hedder, men der findes lignende versioner lige her.

Ude i vores entre hænger denne skønne retro armaturlampe – med original kæde og det hele. Du kan selv finde lignende her.

I vores gang faldt min mand over disse retro-spots (se venligst liiiige bort fra spindelvævene ;) ) Vi har valgt at hænge dem i en lige linje ned igennem gangen. De giver et rigtig cool lys. Find selv lignende lige her.

Er du mon på Instagram?

Måske vil du gerne dele dine fine retro lamper med os? Smid hashtag #dbaretrolampe på dit billede - og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dba.dk - så vi kan se jeres genbrugsguld :)


Find det på DBA

 1. Keramik, Skulptur, Søholm Bornholm, Lavet i 3000 eksemplar

  Keramik, Skulptur, Søholm Bornholm, Lavet i 3000 eksemplar

  500,00 kr.24-06-2024
 2. Porcelæn, Århus havneparti nr 456, Platte / fad nr 456
13x19

  Porcelæn, Århus havneparti nr 456, Platte / fad nr 456 13x19

  95,00 kr.24-06-2024
 3. Papegøje, Mørkerød ara, 16 år, Det er med blødende hjerte af jeg sælger min papegøje detLaila da tid

  Papegøje, Mørkerød ara, 16 år, Det er med blødende hjerte af jeg sælger min papegøje detLaila da tiden ikke er der så meget da jeg går en svær tid i møde og ikke kan give hinde den opmærksomhed og oms

  16.000,00 kr.24-06-2024
 4. Auto bukke, Andet, 4 styk

Ikke brugt ret meget. Fin funktionel stand.

6t, heavy duty

  Auto bukke, Andet, 4 styk Ikke brugt ret meget. Fin funktionel stand. 6t, heavy duty

  450,00 kr.24-06-2024
 5. Porcelæn, Kageopsats 2 stk som nye, Kageopsats 2 stk som nye kan sendes kom med dit bud på det

  Porcelæn, Kageopsats 2 stk som nye, Kageopsats 2 stk som nye kan sendes kom med dit bud på det

  1,00 kr.24-06-2024
 6. LP, Boston Pops/Fiedler, Liebestraum, Klassisk, Virkelig velholdt lp uden ridser.
Cover er også virk

  LP, Boston Pops/Fiedler, Liebestraum, Klassisk, Virkelig velholdt lp uden ridser. Cover er også virkelig velholdt. LSC-2546

  30,00 kr.24-06-2024

Relaterede artikler