Find en god julegave til boligen på dba
Bolig

Find en god julegave til boligen på dba

DBA Guide
DBA Guide

Find en god julegave til boligen på dba

Der er så mange lækre ting at finde på DBA. Jeg sidder nogle gange og finder ønsker og idéer til nye ting til boligen, som kan ryge på ønskeseddelen hos mig selv, eller som jeg ved, at andre i familien er på udkig efter.

Til tider kan man endda finde gaver, som slet ikke har været brugt, men som simpelthen har været et fejlkøb fra sælger. Der, hvor jeg dog for alvor gør brug af det, er, når jeg leder efter ting, som slet ikke kan købes længere i butikkerne.

Jeg er selv stor samler af Lyngbyvaserne, og selvom de er blevet reproduceret, er jeg mest vild med de originale, som jeg i flere tilfælde har fundet på DBA. Så kan man eventuelt altid supplere de originale vaser med en ny reproduceret Lyngbyvase.

Man kan finde alt fra de kendte populære mærker som bl.a. Bylassen stagerne, Hay produkter, Kähler og samtidig spænder det bredt over møbler, lamper og så selvfølgelig de vigtige ”nipseting”. Se bare på billederne, hvad jeg har været heldig at finde.

Du vælger bare et mærke eller et produkt, søger på DBA, og så vælter det frem med masse af muligheder til boligen. Se bare alle de fantastiske annoncer, der kommer frem, når man søger efter Hay.

God fornøjelse:)


Find det på DBA

 1. Vase, Vase, Lyngby Porcellæn, Vase, 21 cm

  Vase, Vase, Lyngby Porcellæn, Vase, 21 cm

  1.200,00 kr.30-09-2023
 2. Vase, Vase, Holmegaard, Fin vase (Holmegaard Sakura) uden skår eller lignende - ikke brugt til bloms

  Vase, Vase, Holmegaard, Fin vase (Holmegaard Sakura) uden skår eller lignende - ikke brugt til blomster kun pynt. Kan ses og hentes på Amager (tæt ved Amagerbro Station).

  300,00 kr.30-09-2023
 3. Vase, Vase, Ubrugt smuk orange glasvase. Måler H15 cm Ø11 cm. Sælges for 100 kr. Se også mine andre

  Vase, Vase, Ubrugt smuk orange glasvase. Måler H15 cm Ø11 cm. Sælges for 100 kr. Se også mine andre annoncer!!!

  100,00 kr.30-09-2023
 4. Fajance, vaser, Kähler, Fiducia, Hvid/pink/gul, 4 stk, 21cm, 19 cm og 11 cm. Design Louise Cambell.

  Fajance, vaser, Kähler, Fiducia, Hvid/pink/gul, 4 stk, 21cm, 19 cm og 11 cm. Design Louise Cambell. Meget dekorative, Kan bruges både som vaser, lysestager eller bare som de står. De er"født" med mag

  199,00 kr.30-09-2023
 5. Keramik, Retro vase West Germany keramik, Jasba Keramik, FLOT stor West germany vase fra Jasba Keram

  Keramik, Retro vase West Germany keramik, Jasba Keramik, FLOT stor West germany vase fra Jasba Keramik. Fin "ampfore" form i flot 50er stil på rund fod med fin lang hals. FLOT blank glasur i mørk bord

  50,00 kr.30-09-2023
 6. Keramik, Retro vase West Germany keramik, BAY Keramik, FLOT stor West germany vase fra BAY Keramik.

  Keramik, Retro vase West Germany keramik, BAY Keramik, FLOT stor West germany vase fra BAY Keramik. Fin "tønde" form med lille kort hals. FLOT blank lavaglasur i råhvide og blå farver med fint malet d

  60,00 kr.30-09-2023

Relaterede artikler