Find en god julegave til boligen på dba
Bolig

Find en god julegave til boligen på dba

DBA Guide
DBA Guide

Find en god julegave til boligen på dba

Der er så mange lækre ting at finde på DBA. Jeg sidder nogle gange og finder ønsker og idéer til nye ting til boligen, som kan ryge på ønskeseddelen hos mig selv, eller som jeg ved, at andre i familien er på udkig efter.

Til tider kan man endda finde gaver, som slet ikke har været brugt, men som simpelthen har været et fejlkøb fra sælger. Der, hvor jeg dog for alvor gør brug af det, er, når jeg leder efter ting, som slet ikke kan købes længere i butikkerne.

Jeg er selv stor samler af Lyngbyvaserne, og selvom de er blevet reproduceret, er jeg mest vild med de originale, som jeg i flere tilfælde har fundet på DBA. Så kan man eventuelt altid supplere de originale vaser med en ny reproduceret Lyngbyvase.

Man kan finde alt fra de kendte populære mærker som bl.a. Bylassen stagerne, Hay produkter, Kähler og samtidig spænder det bredt over møbler, lamper og så selvfølgelig de vigtige ”nipseting”. Se bare på billederne, hvad jeg har været heldig at finde.

Du vælger bare et mærke eller et produkt, søger på DBA, og så vælter det frem med masse af muligheder til boligen. Se bare alle de fantastiske annoncer, der kommer frem, når man søger efter Hay.

God fornøjelse:)


Find det på DBA

 1. Keramik, Vase, Royal Copenhagen, Perfekt stand

  Keramik, Vase, Royal Copenhagen, Perfekt stand

  80,00 kr.25-02-2024
 2. Vase, Glasvase - Harmony , Holmegaard for Royal Copenhagen, Smukke blå krystalvaser designet af Mich

  Vase, Glasvase - Harmony , Holmegaard for Royal Copenhagen, Smukke blå krystalvaser designet af Michael Bang. Produceret hos Holmegaard Glasværk for Royal Copenhagen. Vasen er navngivet Harmony og fin

  550,00 kr.25-02-2024
 3. Vase, Bronzevase, Just Andersen, Giv evt et seriøst bud.
Stor og smuk klassisk bronzevase af Just An

  Vase, Bronzevase, Just Andersen, Giv evt et seriøst bud. Stor og smuk klassisk bronzevase af Just Andersen. Designnr LB 1596. Den er fra først i 1940’erne, og har et par små skavanker. Foden har fået

  1.850,00 kr.25-02-2024
 4. Vase, Vase, Ukendt, Fin vase ingen skår
Cirka 30 cm høj

  Vase, Vase, Ukendt, Fin vase ingen skår Cirka 30 cm høj

  150,00 kr.25-02-2024
 5. Vase, Vase, Ukendt, Fin vase ingen skår
Cirka 30 cm høj

  Vase, Vase, Ukendt, Fin vase ingen skår Cirka 30 cm høj

  100,00 kr.25-02-2024
 6. Keramik, Krukke / vase / Urtepotteskjuler / keramikvase, Handmade Portugal - keramikkrukke, Store fl

  Keramik, Krukke / vase / Urtepotteskjuler / keramikvase, Handmade Portugal - keramikkrukke, Store flotte krukker / vaser / urtepotteskjulere med den mest fantastiske orange vulcano glasur. Det er hånd

  350,00 kr.25-02-2024

Relaterede artikler