Sådan kan du bruge hoveder i din indretning

Sådan kan du bruge hoveder i din indretning

3. marts 2017

Ja, hvem kan ikke bruge et ekstra hovede i ny og næ? Vi har i hvertfald mange hoveder i vores hjem, og det er bare super sjovt i indretningen!

Det sorte glashovede på billedet længere oppe er mit yndlings. Der kommer virkelig mange kommentarer på det hovede. For det er ganske særligt og unikt. Jeg har faktisk aldrig set et magen til, så søgningen på DBA efter præcis det samme, bliver nok liiiidt svær! Fætteren her er meget 60-70’er-agtigt med en god frisure og et godt udtryk. Han er for sej og bliver i hvertfald ikke solgt eller byttet lige i foreløbigt.

Til gengæld er glashovedet i klar glas, lidt nemmere at få fingrene i. Tjek bare her:

Starwars-epidemien er over os. Især i vores hjem. Michael er besat af Starwars i alle afskygninger. Figurer, kopper, trøjer… Ja, vi har sågar lommetørklæder med starwars på. Og nyeste skud på stammen, er altså det her Darth Vader hoved.

Om du kan finde det på DBA, ved jeg ikke (men det kommer ikke bag på mig, hvis du kan). Men jeg ved du kan finde en masse andre fede starwars sager på DBA - og hey! Det er bestemt ikke kun for børn

Det næste hoved, er en fin pottedame. Jeg elsker pottedamer! Har flere stående i forskellige farver og størrelser. Hende her er bare en hvid enkel sag. En sjov detalje i hjemmet, især hvis den lige får en stor og vild plante i, som hår. Har du børn, så er det også et sikkert hit!

Endnu et af de helt gode fund, er min potte-baby. (Den er lidt creepy - men på den gode og funky måde.) Det er også en ting, jeg sjældent ser på DBA, så den må i søge lidt længere efter.

Lise

Har du nogle sjove hoveder?? Så del dem med os på instagram ved at tagge @dbadk og @lisevandborg.. Vi glæder os til at se jeres fund!

// Lise og Michael